Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Naty_ και @arntalia το πιο σωστό είναι να χαλαρώσετε αλλά καταλαβαίνω ότι όταν το θες τόσο πολύ για τόσο καιρό δεν γίνεται να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα . Απλά προσέξτε τους εαυτούς σας! 
@Rena92 έχεις πολύ αίμα; Γιατί στο σκούπισμα έχω και εγώ εδώ και 10 μέρες αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω ότι είναι από τη μήτρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

@Naty_ και @arntalia το πιο σωστό είναι να χαλαρώσετε αλλά καταλαβαίνω ότι όταν το θες τόσο πολύ για τόσο καιρό δεν γίνεται να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα . Απλά προσέξτε τους εαυτούς σας! 
@Rena92 έχεις πολύ αίμα; Γιατί στο σκούπισμα έχω και εγώ εδώ και 10 μέρες αλλά δεν δίνω σημασία. Πιστεύω ότι είναι από τη μήτρα. 

Οχι πολύ αλλά κανονικά στο χαρτί και τώρα λέρωσε κ λίγο την σερβιέτα. Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω προγεστερονη, αν και σε συνδυασμό με την χοριακή δείχνει ότι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν θελω να πάρω προγεστερόνη γιατί το θεωρώ χαμένο κόπο, αλλά από την άλλη νιώθω τύψεις.. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια διαβάζω εδώ για τα παιδάκια σας, να τα χαίρεστε ❤️ με υγεία πάνω από ολα εύχομαι με πολύ κουράγιο και υπομονή!!!!!

Μιας που θα μπω και γω στο club σιγά σιγά,  έχω διάφορες απορίες αλλά μια που μου ρχεται προς το παρόν είναι το θέμα του καροτσιου 

Πως κινηθήκατε για την αγορά καροτσιου; έχω κατά νου ένα καρότσι,  αλλά σκέφτομαι να πάμε σε 2 3 μαγαζιά να δούμε διαφορα σχέδια που υπάρχουν, μήπως να το παραγγείλουμε μετά από κάποιο site για πιο οικονομικά; 

κορίτσι μου για το καρότσι να δεις όλα αυτά που σου είπαν τα κορίτσια αλλά να δεις και τις ρόδες του.. τι εννοω... εγώ καρότσι δεν χρειάστηκα να αγοράσω γιατί μου έδωσε η μια μου η κουμπάρα το δικό τους που δεν το χρειαζόταν άλλο.. εγώ μένω σε νησί με καλντερίμια, οι ρόδες του καροτσιού ήταν μικρές με αποτέλεσμα να κολλάει παντού συν οτι η μικρουλα μου κουνιόταν συνέχεια και την εκνεύριζε.. φραπέ το είχα κάνει το παιδί.. η άλλη μου η κουμπάρα είχε πάρει καρότσι με μεγάλες ρόδες και σούστες και δεν καταλάβαινε τίποτα.. οπότε δες το και αυτό 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Οχι πολύ αλλά κανονικά στο χαρτί και τώρα λέρωσε κ λίγο την σερβιέτα. Κορίτσια ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να πάρω προγεστερονη, αν και σε συνδυασμό με την χοριακή δείχνει ότι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν θελω να πάρω προγεστερόνη γιατί το θεωρώ χαμένο κόπο, αλλά από την άλλη νιώθω τύψεις.. 

Συνηθως στη βιοχιμικη το αιμα θεωρειται περιοδος...αυτο ειναι το υποτιθεμενο καλο με τη βιοχιμικη.τα κοριτσια π εχουν βιωσει δυστυχως βιοχιμικη το ξερουν καλυτερα ...αλλα δες κ αθριο και παρε προγεστερονη αν επιμενει ο γιατρος σου μονο κ μονο για να εισαι εσυ καλα. Ακουσε τον και υπομονη μεχρι δευτερα να δουμε το αποτελεσμα της χοριακης...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η arntalia είπε:

Συνηθως στη βιοχιμικη το αιμα θεωρειται περιοδος...αυτο ειναι το υποτιθεμενο καλο με τη βιοχιμικη.τα κοριτσια π εχουν βιωσει δυστυχως βιοχιμικη το ξερουν καλυτερα ...αλλα δες κ αθριο και παρε προγεστερονη αν επιμενει ο γιατρος σου μονο κ μονο για να εισαι εσυ καλα. Ακουσε τον και υπομονη μεχρι δευτερα να δουμε το αποτελεσμα της χοριακης...

Σκέφτηκα τώρα, να πάω αύριο στην κλινική πάλι για μια χοριακη που είναι ανοιχτά. Τελευταία εκεί είχα κάνει την Δευτέρα και ήταν 71. Οπότε ανάλογα τον αριθμό, θα δω αν θα πάρω κ την προγεστερόνη. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Σκέφτηκα τώρα, να πάω αύριο στην κλινική πάλι για μια χοριακη που είναι ανοιχτά. Τελευταία εκεί είχα κάνει την Δευτέρα και ήταν 71. Οπότε ανάλογα τον αριθμό, θα δω αν θα πάρω κ την προγεστερόνη. 

Να πας. Για να δεις τι γίνεται και να ηρεμήσεις! 

Δημοσίευση

@Rena92 πηγαινε απλά για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μέχρι αύριο σ έρθει αιμα περιοδου μην κανεις τίποτα. Θα περιμένεις να τελειώσει και ξεκινας άμεσα προσπαθειες. Ισως πας για έναν υπερηχο στο γιατρό σου αλλά μέχρι εκεί. Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα για να ηρεμησεις κ συ. Η προγεστερονη δ θα βοηθήσει αν είναι να παει στραβα. Θα βοηθούσε αν πχ είχες κανονικές αυξήσεις κ ροζ, καφε κτλ η αν εβλεπε καποια μικρή αποκολληση. Στη φάση αυτή δ έχει νόημα. Μην έχεις τυψεις.

@arntaliaβρε κορίτσι μου βλεπεις οτι ο κυκλος σου κάνει νερα, δ έχεις σταθερή περιοδο πάντοτε κ  επεσες κ σε λάθος γιατρό. Οπότε όχι δ ειναι όλα καλά. Καπου κάτι σε κρατάει πισω. Δ ξερεις ποτε και αν κάνεις ωορηξια. Αν δ κάνεις σε κάθε κύκλο πως να έχεις πιθανότητες? Κανε λίγο υπομονή ακόμα κ θα τα στρωσευς τωρα με τ νέο γιατρο. Ακόμα κ με πρόκληση να πας αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Εκανες τοσες φορές και δ ξερεις αν έκανες εν τέλη ωορηξια κ ποτε. Εντελώς στα τύφλα πηγαινες. Πάρε ανασες, θα σ ρθει περιοδος θα ηρεμησεις, γτ τωρα οι ορμόνες βαράνε κοκκινο κ μόλις σ έρθει πες στο γιατρό ότι θες να πάτε πιο δυναμικά. Δοκίμασε μια σπερματεγχυση. Κάτι παραπάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια μου πως είστε όσες είστε σε φάση αναμονής περιόδου ή ωορρηξίας; 

Εγώ σε αυτόν τον κύκλο έχω να δηλώσω πως δεν έχω όρεξη για τσεκάρισμα ωορρηξίας και σεξ με το ρολόι. Οκ έκανα δύο τεστ μέχρι στιγμής ακόμα δεν τη βρήκα αλλά υπολογιζω πως τις επόμενες 3 μέρες το πολύ θα γινει. Και στους προηγούμενους 2 κύκλους που το έκανα πιο προσεκτικά δεν έγινε τελικά σύλληψη. Νιώθω πως αφέθηκα λίγο πιο χαλαρή από άποψη ότι οκ εχω επαφές αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. Ούτε μου λέει κανείς με σιγουριά ότι αν έχω κάθε μέρα επαφή θα μείνω έγκυος. Άλλες κοπέλες είχαν μόνο μια επαφή πριν την ωορρηξία και ήρθε το μπεμπέ. Βιώνω την καθημερινότητα μου χωρίς να έχω εμμονή με αυτό. Θα ρθει το ξέρω. Δε θα σκάσω για το πότε. Αν δω ότι αργεί πολύ θα πάω πάλι για τσεκ, αλλά υγιέστατοι είμαστε τώρα. Κουράστηκα να ψάχνω συμπτώματα και τα συναφή.

Καλά κάνεις κορίτσι μου, καταλαβαίνω βέβαια πως είναι δύσκολο να μην το σκέφτεσαι συνέχεια όταν είναι κάτι που θες αλλά το να αποβάλλεις το άγχος και την εμμονή όπως λες, είναι το καλύτερο! Κι εύχομαι αυτός ο κύκλος να είναι και ο τυχερός σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρυσα μου ευχαριστουμε τοσο πολυ γ οοοολες τις τοσο πολυτιμες πληροφοριες!!!! 🫶🥰 εισαι κινητη εγκυκλοπαιδεια!!!🤩👏
    • Η μεγάλη είναι τρελαμένη μαζί της ! Η αδερφούλα μου και η μικρούλα μου λέει όλη την ώρα!! Αγκαλιές κ φιλιά με το που ξυπνήσει!!! Δόξα τω θεώ πάνε πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ τους .. ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κάποια ζήλια.. και κλείνουμε μήνα!
    • Πιστευω ειναι κ το φυλο π παιζει το ρολο του.. αν ειχαμε αγορακι θα παθιαζοταν αλλιως, θα ειχε παρει ηδη φορμακια ολυμπιακου κλπ κλπ.. οχι οτι θα ασχολιοταν παλι μ ρουχα, δωματιο κ τα σχετικα... αλλα μ τα κοριτσια μπλοκαρουν λιγο καποιοι αντρες... Τωρα γ τη σχεση μας, κι εγω φανταζομαι οτι αλλαζουν τελειως οι ισορροπιες.. θεωρητικα συζητωντας πανω σε θεματα ανατροφης παιδιων με παραδειγματα απ φιλους η τα αδερφια μας, συμφωνουμε.. στην πραξη τωρα θα φανει...😅 Εμεις τον απριλιο κλεινουμε 10 χρονια σχεσης κ πραγματικα νιωθω πολυ ερωτευμενη μαζι του!! Βεβαια οπως καθε ζευγαρι εχουμε τα πανω μας κ τα κατω μας.. κ φσκ μια σημαντικη προκληση εινσι κ το ν παλευεις μ την υπογονιμοτητα τοσα χρονια.. δοκιμαζεται πολυ η σχεση κ το ζευγαρι.. κ η σε απομακρυνει ή δυναμωνει τη σχεση!! Κ το βασικο ειναι οτι ξερουμε οτι κ τα παιδια π θα ερθουν στη ζωη μας, καποια στιγμη θ μεγαλωσουν μ το καλο κ θα παρουν το δρομο τους. παλι οι 2 μας θα καταληξουμε καποια στιγμη! 💞
    • Νωρίς είσαι ακόμα,  όλα αλλάζουν γρήγορα,  μη σε αγχώνει 🥰🥰🥰🥰  Είδατε κ βάρος κλπ? 
    • Ο γλυκακης!!!🫶🫶🫶 ανυπομονει γ την κορακλα του!!!💗🌷 Καλα εμεις μ καισαρικη θ παμε αλλα κ φυσιολογικα ν πηγαιναμε, παλι δν υπηρχε περιπτωση ν μπει νομιζω... ουτε εγω θα αντεχα να το παρακολουθω πιστευω.. ειναι αλλιως ν το ζεις..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...