Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ο γιατρός είπε πως σχεδόν διπλασιάστηκε και δεν είπε κάτι άλλο…θα δω τις επόμενες μέρες πως θα πάει και θα ξανά μιλήσω. 

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις, ναι κρατά μικρό καλάθι  και εύχομαι να προχωρήσει!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η afr είπε:

Τι κάνετε κορίτσι μου; Θυμάμαι ότι είχαμε ξαναμιλήσει κάποια στιγμή κι είναι σχεδόν ίσα τα παιδάκια μας, εμένα είναι 17 μηνών τώρα! Ήταν δύσκολος ο αποθηλασμος μετά από τόσους μήνες;

Εύχομαι να έρθει γρήγορα το 2ο αν έχετε ξεκινήσει ήδη προσπάθειες!

Ναι κοντά είναι! Εμένα τώρα έκλεισε 18 μηνών! Άσε μωρέ ακόμα μου ζητάει και κλαίει καμιά φορά 😕 Πρέπει να αποφεύγω τελείως να κάθομαι στο κρεβάτι που τη θήλαζα συνήθως. Δεν ήταν έτοιμη η γλυκούλα, έπεσε και αρρώστια και δόντια μαζί και της ήρθε "βαριά" ο αποθηλασμος.

Αλλά είχα θέσει στόχο να αποθηλασω τα Χριστούγεννα, αρρώστησα και έπρεπε να πάρω φάρμακα και δεν ήθελα να πάρω πιο ήπια για να γίνω γρήγορα καλά, οπότε είπα τέλος. Εξάλλου δεν είναι ότι έπινε πολύ. Για παρηγοριά το είχε πιο πολύ. Γενικά 1 θηλασμό τη μέρα είχαμε κρατήσει.

Πώς τα πάτε εσείς; Θηλάζετε;

Προσπάθειες για 2ο σκέφτομαι ή από αυτόν τον κύκλο ή από τον επόμενο (μάλλον τον επόμενο) , γιατί θα πρέπει να πάω τον Φεβρουάριο και ένα ταξίδι με τη δουλειά και δεν θα ήθελα να έχω αναγουλες και τέτοια 😅 Εντωμεταξύ έβαλα τον άντρα μου να παραγγείλει τεστ εγκυμοσύνης και δεν κρατιέται τώρα 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου…71 μόνο η χοριακη μου…κρατάω ότι υπήρξε σύλληψη μετά από 8 μήνες και προχωράω. 

Μη βιάζεσαι κορίτσι μου... κι εμένα η 2η χοριακή είχε οριακή αύξηση... αλλά κρατάω το σχεδόν 5 μηνών κοριτσάκι μου αγκαλιά πια.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μη βιάζεσαι κορίτσι μου... κι εμένα η 2η χοριακή είχε οριακή αύξηση... αλλά κρατάω το σχεδόν 5 μηνών κοριτσάκι μου αγκαλιά πια.

Απλά βρε κορίτσια, 5η μέρα καθυστέρησης, χωρίς συμπτώματα και χοριακη 71…είναι σχεδόν απίθανο να πάει καλά.. 

Δημοσίευση

@Rena92 κορίτσι μου η χοριακη διπλασιάζειται σε 48 με 72 ωρες. Γι αυτό εγω π ξεκινουσα με χαμηλές χοριακες εκανα την επαναληπτικη 4 5 μερες μετά ώστε να υπάρχει ουσιαστική αυξηση. Βημα βημα και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

@Mantariniμου τέτοιες αποφάσεις οποτε κ να τις πάρεις δ ξερεις πως θα εξελιχθουν. Το 2ο παιδακι μ ηρθε με μια ελευθερη επαφή σε εναν κυκλο π περναμε κανονικα προφυλαξεις. Ενα βραδυ λογο κούρασης κ ενω ειχαμε ξεκινησει ο αντρας μ δ μπορουσε να ολοκληρωσει. Ε τ λεω βγαλτο δ πειράζει σιγα. Εφτανε αυτή η επαφή για να έχω θετικο τεστ τελη τ μήνα. Η μεγάλη μ είχε κλείσει χρόνο κ ιδανικα θα ξεκινουσαμε προσπάθειες 4 5 μήνες μετά. Γτ έλεγα αμα κάνω ένα χρόνο κ δ μεινω να παμε σε εξωσωματικη (στη μεγάλη μ εκανα 2 χρόνια κ ηρθε τ μήνα π πηγαινα για εξωσωματικη). Δ ξερω σε ποια κυηση σοκαριστηκαμε πιο πολυ! Ζορίστηκα παρα πολυ με 2 τοσο μωρα. Για χρόνια απλά επιβίωνα της αϋπνίας κ τηε κούρασης. Ξυπνούσαν άπειρες φορές κ οι 2. Ήθελα 3ο κ καποια στιγμή οταβ ήταν 2 κ 4 χρονων είπαμε να ξεκινήσουμε. Κάναμε κανα 2 μήνες ελευθερα, αυτές ήταν στα κόκκινα, κ λέω θεέ μου τι πάω να κάνω? Κ σταματησαμε. Ξανά ξεκινησαμε 1 χρόνο κ κατι μετά, ηρθε στο εξάμηνο, όταν ήταν 4 κ 6. Η εξέλιξη δ ήταν καλή. Έκανα την αποξεση, δ μπορούσα να ξεκινήσω για άλλους 6 μήνες κ τελικά ηρθε μετά από άλλους 8. Αύγουστο του 23 εκανα τη διακοπή, Αυγούστο του 24 μ ηρθε τελευταία φορά περιοδος. Μετά τη διακοπή κ όσο δ ερχοταν έλεγα γτ δ ξεκινησα νωρίτερα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν 6 κ 8 χρόνια διαφορά. Τώρα απλά σκέφτομαι ότι κάποια πράγματα έτσι ήταν να γίνουν. Όπως μας πάει η ζωή σ αυτά τα θέματα παμε κ μεις.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Απλά βρε κορίτσια, 5η μέρα καθυστέρησης, χωρίς συμπτώματα και χοριακη 71…είναι σχεδόν απίθανο να πάει καλά.. 

Αγάπη μου γλυκιά είναι απλά ένα νούμερο τίποτα περισσότερο!! Άλλες ξεκινάνε με μεγάλο άλλες με μικρό. Σημασία έχει να αυξάνεται.. Εμένα πχ στα δίδυμα (εξωσωματική) 14η μέρα αν μετρήσουμε ότι είχα έμβρυα 5ης μέρας κ τις 9 της αναμονής ήταν στο 200. Με δίδυμα.. Μετά οριακά διπλασιάστηκε.. Λες σιγά μην έπιασαν κ τα 2 ένα έχω κ όλα καλά… Κ τσουπ να τα.. Γι αυτό σου λέω ένα νούμερο είναι… Αφού ο γιατρός είπε σχεδόν διπλασιάστηκε κ τίποτα άλλο μη στεναχωριέσαι άδικα!!! Ασε που αν θυμάμαι καλά είχες πάει αργούτσικα για τη χοριακη το Σάββατο κ όχι πρωί πρωί 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου…71 μόνο η χοριακη μου…κρατάω ότι υπήρξε σύλληψη μετά από 8 μήνες και προχωράω. 

Εντάξει μην το προδικάζεις!!κάτσε να δεις και την επόμενη!!η αλήθεια είναι θα θέλαμε μεγαλύτερη αύξηση...αλλα δεν τελείωσε ακόμη κάτι!!εύχομαι να πάει καλά 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά και καλή φώτιση σε όλους μας !!🙏 Εύχομαι όλες να είμαστε έγκυες με γερά έμβρυα σύντομα!!!!το 2025 όλες να έχουμε ένα μωρό ακόμα στην αγκαλιά μας 🙏🙏🙏 και όσες προσπαθούν για το πρώτο όλες να γίνουν μανούλες το 2025!!!!

Εγώ είμαι στην 3η ημέρα περιόδου και με έχει τρελάνει στο πονοκέφαλο!!!πολύ με ζοριζει η περίοδος τελευταία...ούτε έφηβη τέτοιο ζόρι!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλες και μακάρι ο νέος χρόνος να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν για παιδάκι. Είμαι νέα στο forum όπως και στην προσπάθεια και θα ήθελα να γίνω μέλος της όμορφης παρέας σας, αν δέχεστε νέες εισόδους.

Δημοσίευση

Να πω την αλήθεια το έχω πάρει σα να τελείωσε και ο άντρας μου με μαλώνει…βέβαια οι ιστορίες σας με παρηγορούν. Ότι είναι να γίνει για καλό. Κορίτσια δε ξέρω κατά πόσο πιστεύετε σε όνειρα κλπ ή αν τα θεωρείτε χαζά. Πριν καιρό είχα δει ένα ροζ σπουργιτάκι πεσμένο σαν νεκρό στο πάτωμα και ένας άντρας το έπιασε το φύσηξε και ζωντάνεψε και άρχισε να πετάει. Επειδή βγαίνουν πάντα τα όνειρα μου, από τότε μου καρφώθηκε πως η επόμενη εγκυμοσύνη δεν θα πάει καλά..Γι αυτό και εξαρχής ήμουν αρκετά συγκρατημένη. Τελοσπαντων μην σας ζαλίζω. Ευχαριστώ για την στήριξη και θα σας κρατάω ενήμερες! 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά για την ημέρα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα :) 

σημερα περίμενα περίοδο και τίποτα ακόμη..έχω κάτι υγρα ροζ απαλό σήμερα..όλο πάω γιατί νομίζω ότι έχει έρθει και τίποτα..την Παρασκευή το απόγευμα πήγα να μαζεψω κάποια τελευταία πράγματα από το παλιό σπίτι και βρήκα ένα τεστ που ήταν ξεχασμένο σε ένα ντουλάπι και το έκανα..επειδή πάλι νομίζω πως βλέπω γραμμή παχιά με χρωμα όπως και τους προηγούμενους μήνες που σας έπρηξα, δεν εδωσα τόση σημασία..τώρα που δεν έρχεται ακόμη η περιοδος μου μπαίνει η ιδέα μήπως και..βάζω την φωτογραφία να δείτε!

B4E45C2F-C5B7-4B10-BFB7-25FAC0E2494C.jpeg

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa η τελευταία μου περίοδος τώρα με τρέλανε στον πονοκέφαλο και γενικά πολλή κούραση. Ακόμα το κεφάλι μου με πιάνει, ίσως να είναι και ψύξη αλλά κάθε μέρα πονάει.  Μπορεί και τα οιστρογόνα μου να κάνουν πάρτι δεν ξέρω! Και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν έρχεται το μπεμπέ. Που να ρθει κούκλα μου με τόσο στρες. 

@Rena92κορίτσι μου, δεν μπορώ να πω ούτε αν θα πάει ούτε αν δεν θα πάει καλά. Αυτό που ξέρω από τη δική μου εμπειρία είναι πως οι τελευταίες 2 εγκυμοσύνες ξεκίνησαν με καλή χοριακη που διπλασιάστηκε, στην τελευταία μάλιστα ήταν αρκετά μεγαλύτερο το νούμερο, και τελικά έφυγαν τα μικράκια.. οπότε μην δίνεις τόσο βάση σε αυτό σε πρώτη φάση. Ούτε η έλλειψη συμπτωμάτων λέει κάτι.  Επανάλαβε μεθαύριο τη χοριακη και τότε θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα. Εύχομαι το καλύτερο πραγματικά 💕

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά για την ημέρα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα :) 

σημερα περίμενα περίοδο και τίποτα ακόμη..έχω κάτι υγρα ροζ απαλό σήμερα..όλο πάω γιατί νομίζω ότι έχει έρθει και τίποτα..την Παρασκευή το απόγευμα πήγα να μαζεψω κάποια τελευταία πράγματα από το παλιό σπίτι και βρήκα ένα τεστ που ήταν ξεχασμένο σε ένα ντουλάπι και το έκανα..επειδή πάλι νομίζω πως βλέπω γραμμή παχιά με χρωμα όπως και τους προηγούμενους μήνες που σας έπρηξα, δεν εδωσα τόση σημασία..τώρα που δεν έρχεται ακόμη η περιοδος μου μπαίνει η ιδέα μήπως και..βάζω την φωτογραφία να δείτε!

Άννα μου μπορεί και να αχνό φαίνεται κάτι έτσι όπως το βλέπω εγώ. Από κοντά το βλέπεις εσύ πιο έντονο;; 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Εμενα στη δικη μου καμερα φαινεται κατι πολυ πολυ αχνο και ζουμ οταν το εκανα...τωρα εσυ εχεις πιο ξεκαθαρη εικονα απο εμας λογω φωτισμου...εχεις παρει στο νεο σπιτι αλλα να κανεις???⁷

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@marinamanoulitsa η τελευταία μου περίοδος τώρα με τρέλανε στον πονοκέφαλο και γενικά πολλή κούραση. Ακόμα το κεφάλι μου με πιάνει, ίσως να είναι και ψύξη αλλά κάθε μέρα πονάει.  Μπορεί και τα οιστρογόνα μου να κάνουν πάρτι δεν ξέρω! Και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν έρχεται το μπεμπέ. Που να ρθει κούκλα μου με τόσο στρες. 

@Rena92κορίτσι μου, δεν μπορώ να πω ούτε αν θα πάει ούτε αν δεν θα πάει καλά. Αυτό που ξέρω από τη δική μου εμπειρία είναι πως οι τελευταίες 2 εγκυμοσύνες ξεκίνησαν με καλή χοριακη που διπλασιάστηκε, στην τελευταία μάλιστα ήταν αρκετά μεγαλύτερο το νούμερο, και τελικά έφυγαν τα μικράκια.. οπότε μην δίνεις τόσο βάση σε αυτό σε πρώτη φάση. Ούτε η έλλειψη συμπτωμάτων λέει κάτι.  Επανάλαβε μεθαύριο τη χοριακη και τότε θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα. Εύχομαι το καλύτερο πραγματικά 💕

Κ εμενα στη περιοδο του δεκεμβριου ειχα μεχρι κ ταση γ εμετο απο τις ημικρανιες...δε μπορουσα χωρις παυσιπονο καν...ειχα κ το στομαχι με το glugophase...νομιζω πως οσο περνανε τα χρονια πι ορμονες μας κανουν παρτυ σαν εφηβες οποτε @marinamanoulitsaετσι θα μας βρηκε αυτος ο κυκλος πιστευω.. @Naty_ μου σε ποια μερα κυκλου εισαι εσυ??? @Rena92ενα νουμερο χοριακης απο μονο του δεν λεει τιποτα μην προδικαζεις τπτ ακομη ...ευχομαι ολα να πανε τελεια να μας κρατας ενημερες...  εγω 35ημερα κυκλου κ περιοδος πουθενα σκεφτομαι μηπως ειναι απο το glugoohase η καθυστερηση δεν ξερω...

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Άννα μου μπορεί και να αχνό φαίνεται κάτι έτσι όπως το βλέπω εγώ. Από κοντά το βλέπεις εσύ πιο έντονο;; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εμενα στη δικη μου καμερα φαινεται κατι πολυ πολυ αχνο και ζουμ οταν το εκανα...τωρα εσυ εχεις πιο ξεκαθαρη εικονα απο εμας λογω φωτισμου...εχεις παρει στο νεο σπιτι αλλα να κανεις???⁷

Από κοντά ήταν αχνό αλλα ήταν πιο ξεκάθαρο ότι είχε χρωμα και δεν ήταν γκρι πχ..ήταν και 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και απόγευμα..δεν έχω αλλα δυστυχώς..αύριο πρωί αν δεν μου έχει έρθει θα πάω να πάρω!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κ εμενα στη περιοδο του δεκεμβριου ειχα μεχρι κ ταση γ εμετο απο τις ημικρανιες...δε μπορουσα χωρις παυσιπονο καν...ειχα κ το στομαχι με το glugophase...νομιζω πως οσο περνανε τα χρονια πι ορμονες μας κανουν παρτυ σαν εφηβες οποτε @marinamanoulitsaετσι θα μας βρηκε αυτος ο κυκλος πιστευω.. @Naty_ μου σε ποια μερα κυκλου εισαι εσυ??? @Rena92ενα νουμερο χοριακης απο μονο του δεν λεει τιποτα μην προδικαζεις τπτ ακομη ...ευχομαι ολα να πανε τελεια να μας κρατας ενημερες...  εγω 35ημερα κυκλου κ περιοδος πουθενα σκεφτομαι μηπως ειναι απο το glugoohase η καθυστερηση δεν ξερω...

Εγώ καθάρισα από αίμα και αρχίζει το ταξίδι πάλι. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός ρε παιδί μου είναι ένα φλατ πράγμα. Και με τον ενθουσιασμό τι κατάλαβα; 😆 Οπότε πάμε και βλέπουμε..

Ααα έχεις καθυστέρηση;; Κανονικά ποτέ σου έρχεται;  

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ καθάρισα από αίμα και αρχίζει το ταξίδι πάλι. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός ρε παιδί μου είναι ένα φλατ πράγμα. Και με τον ενθουσιασμό τι κατάλαβα; 😆 Οπότε πάμε και βλέπουμε..

Ααα έχεις καθυστέρηση;; Κανονικά ποτέ σου έρχεται;  

Αυτο με τον ενθουσιασμο σε νοιωθω...λεω καμια φορα στον αντρα μ αντε να τελειωνουμε χαχαχα..αλλα πρεπει να ζουμε τη στιγμη... απο τον Σεπτεμβριο ο κυκλος μου οοοτι να ναι παει χαλια .δηλαδη μια19μερα κυκλου,μια 22η μια 28η μια 35 ο,τι ναι ναι ειμαι 4 μηνες τωρα αστατος φουλ

..υποτιθεται πηρα glugophase για να μ φτιαξει ο κυκλος.εκοψα κ το χαπι θυροειδη γιατι θυροειδη δεν ειχα κ ουτε εχω απλα το επερνα γ να εχω tsh κοντα στο 2 αλλα ειναι καλες οι εξετασεις μ ολες.... δεν ειχαμε κ πολλες επαφες για να πεις κ λετρησα κ προγεστερονη αλλα μχερι 22ημερα κυκλου δεν ειχα κανει καν ωορρηξια

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Από κοντά ήταν αχνό αλλα ήταν πιο ξεκάθαρο ότι είχε χρωμα και δεν ήταν γκρι πχ..ήταν και 3 μέρες πριν την αναμενόμενη και απόγευμα..δεν έχω αλλα δυστυχώς..αύριο πρωί αν δεν μου έχει έρθει θα πάω να πάρω!

Ναι πηγαινε παρε ενα της clearblue δεν εχεις κατι να χασεις..εγω τις ταινιες δεν τις εμπιστευομαι καθολου...

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

@anna_30Είναι πολυ αχνή αλλά υπαααρχει με ολη μου την καρδιά στο εύχομαι πιστεύω οτι είσαι 🫶🌈

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Σα να αχνοφαίνεται κάτι… Κ να φανταστείς ότι μπήκα να σε ρωτήσω αν ηρθε.. Θυμόμουν ότι κάπου εδώ περίμενες… Παρε καλέ ένα τεστ από ένα εφημερεύον μη με σκας πάλι… Σε παρακαλώ για μένα καντο όχι για σένα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αυτο με τον ενθουσιασμο σε νοιωθω...λεω καμια φορα στον αντρα μ αντε να τελειωνουμε χαχαχα..αλλα πρεπει να ζουμε τη στιγμη... απο τον Σεπτεμβριο ο κυκλος μου οοοτι να ναι παει χαλια .δηλαδη μια19μερα κυκλου,μια 22η μια 28η μια 35 ο,τι ναι ναι ειμαι 4 μηνες τωρα αστατος φουλ

..υποτιθεται πηρα glugophase για να μ φτιαξει ο κυκλος.εκοψα κ το χαπι θυροειδη γιατι θυροειδη δεν ειχα κ ουτε εχω απλα το επερνα γ να εχω tsh κοντα στο 2 αλλα ειναι καλες οι εξετασεις μ ολες.... δεν ειχαμε κ πολλες επαφες για να πεις κ λετρησα κ προγεστερονη αλλα μχερι 22ημερα κυκλου δεν ειχα κανει καν ωορρηξια

Έχεις καθόλου συμπτώματα περιόδου; Ωραία άρα αν δεν έρθει αύριο μεθαύριο υπάρχει ελπίδα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχεις καθόλου συμπτώματα περιόδου; Ωραία άρα αν δεν έρθει αύριο μεθαύριο υπάρχει ελπίδα! 

Εχω ναι οταν περιμενω να αδιαθετησω εχω ημικρανιες κ απο χθες τπ κεφαλι μ ολη μερα κ πρηξιμο στη κοιλια..οταν πηγα 10 δεκεμβρη στο γιατρο ημουν 8ημερα κυκλου κ μ ειπε κιολας οτι φαινεται θα αργησει αυτος ο κυκλος γιατι δεν ειχα καν ωοθηλακια κ αναλογιστεις οτι μεχρι 22ημερα κυλλου δεν ειχα ωορρηξια βλεπω να αργει κ αλλο... μπα δεν εχω καμια ελπιδα να σου πω δε θελω παλι γτ θα απογοητευτω.κλεισαμε 2χρονια κ 6μηνες προσπαθειων σημερα κ σκεφτομαι τοσα μα τοσα... 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εχω ναι οταν περιμενω να αδιαθετησω εχω ημικρανιες κ απο χθες τπ κεφαλι μ ολη μερα κ πρηξιμο στη κοιλια..οταν πηγα 10 δεκεμβρη στο γιατρο ημουν 8ημερα κυκλου κ μ ειπε κιολας οτι φαινεται θα αργησει αυτος ο κυκλος γιατι δεν ειχα καν ωοθηλακια κ αναλογιστεις οτι μεχρι 22ημερα κυλλου δεν ειχα ωορρηξια βλεπω να αργει κ αλλο... μπα δεν εχω καμια ελπιδα να σου πω δε θελω παλι γτ θα απογοητευτω.κλεισαμε 2χρονια κ 6μηνες προσπαθειων σημερα κ σκεφτομαι τοσα μα τοσα... 

Θύμισε μου ο σύντροφος έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα, dna σπέρματος κλπ; 

Δημοσίευση

@anna_30 δεν έχεις φωτο με αλλο φωτισμο? Κανε τ πρωι ενα θα δειξει πιστευω.

@Rena92 θα κάνεις επαναληπτικη? Κ γτ τ ονειρο να μη συμβολιζει οτι ξεκιναει με αμφιβολία κ εν τέλη θα εκτιναχθει.

@arntalia εσύ κορίτσι μου επεσες σε κακό γιατρό. Σε πήγε πολύ πίσω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτο μ την αλλαγη πλευρου το παθαινω φουλ.. γι αυτο αποφασισα να κοιμαμαι απ την πλευρα π σηκωνομαι ωστε ν μη χρειαστει να γυριζω... ετσι κι αλλιως σηκωνομαι γ τουαλετα... Ασε π κανα 2-3 φορες μου κοπηκε κ η ανασα οταν σηκωθηκα απ το κρεβατι.. καπως με ειχαν πλακωσει οι μικρες κ δν μπορουσα ν ανασανω... τωρα ειδικα π παιρνουν ολο κ περισσοτερο βαρος καθημερινα, θα το υπομεινουμε...
    • Κοριτσια μου ποσταρω κι εγω κοιλιτσα!!! 32+3!!!🤰☺️🌷🫶🌺🫶
    • Αχ τι ωραια!!! Μια μια παιρνουμε σειρα σιγα σιγα!! 😊🥹🎈 Εγω λογικα δν θ το νιωσω αυτο γτ θ γεννησω αρκετα νωριτερα.. υπομονη λιγο ακομα.. να πανε ολα καλα κ να ερθει γερη η μικρουλα σας!!!🌷🌷🫶✨️
    • Ωωω τελεια κοιλιτσα!!!! Κ κορμαρα κι εσυ κοριτσι μου!!! 😍😍 Με το καλο το κουκουνι σας!!!✨️❤️🧿🙏🎈
    • Εμενα παντως κοριτσια ο γιατρος μου ειπε αν μπορω να αντεξω χωρις βαφη να το αποφυγω... Απο πριν χρησιμοποιουσα φυτικη βαφη γτ με προετρεπε ο κομμωτης μου!! Κ φανταστειτε εχω απειρα λευκα κ γκρι κ γι αυτο εβαφα μονο ριζα κ που κ που εκανα ενα φρεσκαρισμα σε ολο το μαλλι.. Στην αρχη ο γυναικολογος μου ειπε μετα την 13η να τα βαψω με φυτικη.. κανω κι εγω την αυχενικη κ αφου μου εξηγει τα αποτελεσματα κ ειναι ολα καλα (γτ μονο η ριζα δε μ ενοιαζε) λεω ας παρω τη βαφη μου γτ τα ειχα απ το μαιο αβαφα κ ειχα κ βαφτιση το σεπτεμβριο.. (τον ιουνιο απεφυγα ν τα βαψω λογω εμβρυομεταφορας). Ε μην πολυλογω, μου ειπε απεφυγε ριζα οσο γινεται κ μπλα μπλα.. ε κ λεω αστο.. τοσα εχουμε κανει τοσα χρονια γι αυτες τις κουκουνιτσες, θα αντεξω μερικους μηνες με ριζα...💖 κ τα εχω αβαφα απ μεσα Μαιου...🫣😇 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...