Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

στις πριν 15 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ααααα κι εγώ Μάρτιο έχω πρόβλεψη από την Ζαίρα 😁😁 λες να είμαστε μαζί;;;;;;αχ μακάρι 🙏 χαχαχαχα μαρεσει που θες να βγάλεις τα κυάλια εσύ....εγώ πάντως που δεν έκανα τεστ αυτό τον μήνα ηρέμησα 😜

Χαχαχα μα θέλω να μένω ζέστη για τον Μάρτιο! Έχουμε δουλιτσα 😂 ούτε εγώ έχω κάνει ακόμη..πρέπει να μου το δώσω 😂 Επισης νομίζω πως πάλι έχω ουρολοίμωξη και δεν την γλιτώνω την κυστεοσκοπηση..έχει κάνει κάποια κοπέλα ενώ προσπαθούσε για παιδί; Πάει χαμένος ο μηνας που θα την κανεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 55 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Χαχαχα μα θέλω να μένω ζέστη για τον Μάρτιο! Έχουμε δουλιτσα 😂 ούτε εγώ έχω κάνει ακόμη..πρέπει να μου το δώσω 😂 Επισης νομίζω πως πάλι έχω ουρολοίμωξη και δεν την γλιτώνω την κυστεοσκοπηση..έχει κάνει κάποια κοπέλα ενώ προσπαθούσε για παιδί; Πάει χαμένος ο μηνας που θα την κανεις;

Γιατί ρε κορίτσι μου τόσο συχνά;;;;; Μετά τις επαφές πλένεσαι κατευθείαν;εγώ την είχα πατήσει έτσι κάποιες φορές που βαριόμουν να πλυθω μετά... κατευθείαν πάθαινα ουρολοιμωξη!και τώρα ακόμα και τέρμα κουρασμένη να είμαι..πάντα πλένομαι...

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γιατί ρε κορίτσι μου τόσο συχνά;;;;; Μετά τις επαφές πλένεσαι κατευθείαν;εγώ την είχα πατήσει έτσι κάποιες φορές που βαριόμουν να πλυθω μετά... κατευθείαν πάθαινα ουρολοιμωξη!και τώρα ακόμα και τέρμα κουρασμένη να είμαι..πάντα πλένομαι...

Κορίτσι μου αλήθεια μετά από τόσες ουρολοιμώξεις το τελευταίο τρίμηνο τα κάνω όλα! Και πλύσιμο πριν και μετά, και νερό και μανοζη προληπτικά..δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά και ξενερωνω πολύ..εντωμεταξύ με τον σύζυγο πριν ξεκινήσουμε προσπάθειες για παιδί πάλι κάναμε χωρίς προφύλαξη και δεν είχα πάθει ποτε οπότε ούτε εκεί μπορώ να το αποδώσω..έχω απηυδήσει πλέον..

@anna_30 @marinamanoulitsa

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ πάλι από συζητήσεις κι από τι έχω ακούσει λένε μετά την επαφή ούτε πλυσιμο ουτε τουαλέτα..

παλιότερα κι εγώ μετά την επαφη και τουαλετα πήγαινα και πλενομουν, πλεον μετα την επαφη μενω ξαπλα κ πλενομαι ή μετά απι καποια ωρα ή αν είναι βραδυ το πρωι που θα ξυπνήσω..!

τι να σας πω δν ξερω τι ισχύει εν τέλει..

απ τν γιατρο μου ειχα μαθει πως αν η περιοχη ειναι συνεχως καθαρη κτλ ειναι πιο ευκολα εκτεθειμενη σε μικροβια γιατι πιο παλια χρησιμοποιουσα ειδικο σαπουνακι lactasyd πως λεγεται δν θυμαμαι οταν εκανα μπανιο κ μετα απο καθε επαφη συνεχεια πλενομουν σε σημειο που ειχα καταστρεψει εντελως το ph κ για 2 χρόνια πεθαινα απανωτα κολπιτιδες κ μυκητες κτλ πολυ ταλαιπωρια..!

στις πριν 22 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Με δυο μικρουλια λογικό είναι να μην το έχεις μόνιμα σε τάξη... Σίγουρα θα βρεις τον ρυθμό σου κ εκεί 🙂...  Ναι λίγο έμεινε 🥰 έχω ακούσει για την καμπύλη να δω πως θα πάει κ εμένα κ το ότι κάθεσαι κ δύο ώρες εκεί πω πω... 

να μας στείλεις τα νέα σου από την καμπύλη ☺️ 

Θέλω να πιστεύω όταν πάει παιδικό η μεγάλη τουλάχιστον το πρωί να είναι λίγο μαζεμένο το σπίτι 😅

στις πριν 22 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Ναι μαζι κανουμε θεραπεία..

το αιματάκι μου είπε δεν ήταν από το βακτήριο αυτό..

αναμένω την κανονική μου περίοδο αφου τελειώσει η θεραπεία να ξεκινήσουμε επιτελους κανονικά προσπάθεις ξανά

Περαστικά κορίτσι μου και εμείς που είχαμε βρει ένα μικρόβιο στο σπερμα κάνανε μαζί θεραπεία 

Είπα μήπως επηρέασε το βακτήριο στο αίματακι που είχες δει 

να περάσει και αυτό και να συνεχίσετε κανονικά τις προσπάθειες 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια!!!! Τα τεστ yes or no τα πιστεύουμε;;;;

IMG_1591.jpeg

Μου έχει κανει πολλές φορές λάθος εμένα...εύχομαι να είναι αληθινό!!! Τσεκαρε το και με ένα άλλο τεστ

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μου έχει κανει πολλές φορές λάθος εμένα...εύχομαι να είναι αληθινό!!! Τσεκαρε το και με ένα άλλο τεστ

Κάτι τέτοιο θυμάμαι! Ευχαριστώ Μαρινα μου! Βέβαια τώρα καθάρισε κάπως..

IMG_1592.jpeg

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_1592.jpeg

Καλέ ξεκάθαρα θετικό είναι😍😍😍😍

Καλημέρα! Συγχαρητήρια! Ξεκάθαρα θετικό! Εμένα έβγαζαν ψευδώς θετικό μόνο από μια παρτίδα που είχε δύο τεστ μέσα το κάθε κουτί. Παρόλα αυτά πάνε για χοριακή ή πάρε κι άλλο τεστ για να είσαι πιο σίγουρη.

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλέ ξεκάθαρα θετικό είναι😍😍😍😍

στις πριν 1 λεπτό, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα! Συγχαρητήρια! Ξεκάθαρα θετικό! Εμένα έβγαζαν ψευδώς θετικό μόνο από μια παρτίδα που είχε δύο τεστ μέσα το κάθε κουτί. Παρόλα αυτά πάνε για χοριακή ή πάρε κι άλλο τεστ για να είσαι πιο σίγουρη.

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ!! Νομίζω θα τρελαθώ! Περιμένω να έρθει ο άντρας μου, να του το πω και να πάμε για χοριακη στο γένεσις, γιατί αν πάω στο διαγνωστικό της γειτονιάς, την Δευτέρα θα είναι κλειστά για επανάληψη.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ!! Νομίζω θα τρελαθώ! Περιμένω να έρθει ο άντρας μου, να του το πω και να πάμε για χοριακη στο γένεσις, γιατί αν πάω στο διαγνωστικό της γειτονιάς, την Δευτέρα θα είναι κλειστά για επανάληψη.

εμένα ήταν ψευδώς θετικό και φαινόταν ξεκάθαρα η γραμμή ... δυστυχώς! Όμως επειδή έχεις καθυστέρηση  παίζει να είναι και αληθινό!!!μπράβο καλή ιδέα...πήγαινε στο Γένεσις ή σε οποιαδήποτε άλλη κλινική!!!

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

IMG_1592.jpeg

Δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά μου φαίνεται τελείως και ξεκάθαρα θετικό 😝😝 περιμένουμε νέα σουυυυ💖

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Είναι και γρήγοροι στο Γένεσις κανένα δυωρο περίπου :) Εύχομαι διδυμάκια! :)

@Rena92 και γω ξεκαθαρα θετικο πιστεύω ότι ειναι! Καλε πηγαινε κανε μια χοριακη οπου βρεις κ κάνεις επαναληπτικη την Τρίτη. Εγω προσωπικα ποτε δ εκανα σε 2 μερες τη 2η. Με το καλό κορίτσι μου!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

IMG_1591.jpeg

Αν και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κορίτσι μου μου φαίνεται θετικό. Αναμένουμε νέα σου από την χοριακή. 🤞🏼🫶🏼

Ρωτάω γιατί θυμάμαι πως κάποια έβγαζαν ψευδώς θετικό και αυτήν την στιγμή έχω τρελαθεί!

Κοριτσι μου εγω θετικοτατο το βλεπω αγαπη μου...κανε μια χοριακη σημερα.κιολας γτ δευτερα ειναι κλειστα. Εχεις μιλησει με το γιατρο σου??? Ευχομαι τα καλυτερα❤️❤️❤️

IMG_1591.jpeg

Κορίτσι μου δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ούτε εγώ ξανά! Εύχομαι να είναι αληθινό ❤️❤️❤️ περιμένουμε πως και πως την χοριακη σουυυ!

αχ μωρε @Παρασκευαιδου ζαιρα μας ❤️🙏

IMG_1592.jpeg

Κορίτσι μου θετικότατο είναι! Κ ροζ γραμμή κ παχιά όσο η άλλη!!! Εγώ θα πω συγχαρητήρια από τώρα πριν την χοριακη 🥳🥳🥳

IMG_1592.jpeg

Εγώ θετικότατο το βλέπω! αναμένουμε χοριακή!!!

Κορίτσια 47,9…μου φαίνεται πολύ χαμηλά για 2-3η μέρα καθυστέρησης. Έστειλα τώρα στον γιατρό μου και μου είπε πως είναι μια χαρά και να πάω σε 10 μέρες να με δει. Βέβαια Κυριακή που έκανα τεστ βγήκε αρνητικό, άρα ίσως και να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

IMG_1592.jpeg

Αααααα καλέ αυτό δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι θετικό. Ροζ και παχιά γραμμή 🎉🎉🎉🎉🎉 Αναμένουμε και τη χοριακη! Με το καλοοοοο 🤰🤰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...