Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!! 9 του μήνα έχουν γενέθλια αλλά αύριο έχουμε το πάρτυ. 

Μόλις τελείωσα κ της μικρής!! Επισήμως τα έφτυσα🤣🤣🤣

IMG_7473.jpeg

IMG_7472.jpeg

Ουαου!!! Καταπληκτικές οι τούρτες ειδικά αυτή πανέμορφη 

Μπράβο σου κορίτσι θα τις χαρούν τα παιδιά!! Να περάσετε τέλεια 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 21 ώρες, ο/η Elk είπε:

Πότε γεννάς κορίτσι μου ; Πως είσαι; 

28 Μαρτίου έχω Πητ ❤️ φουσκώνω κ βαραινω όλα καλά ευτυχώς τώρα περιμένω να δω πότε θα μου πει η γιατρός να κάνω την καμπύλη... Εσύ πως είσαι? Τα κοριτσάκια σου?🥰

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ουαου!!! Καταπληκτικές οι τούρτες ειδικά αυτή πανέμορφη 

Μπράβο σου κορίτσι θα τις χαρούν τα παιδιά!! Να περάσετε τέλεια 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! 

Πάμε και το επόμενο σοκ….

Ειδαμε 2 σάκους!!!!!! Δηλαδή όχι 4 αλλά 5 παιδιά!!!! Νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα….αληθεια σας το λέω! 
Βέβαια είδαμε μόνο σάκους τίποτα άλλο. Μου είπε να πάω πάλι την άλλη εβδομάδα να δει αν είναι βιώσιμοι και οι δύο και αν θα ακούσουμε καρδούλες. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

28 Μαρτίου έχω Πητ ❤️ φουσκώνω κ βαραινω όλα καλά ευτυχώς τώρα περιμένω να δω πότε θα μου πει η γιατρός να κάνω την καμπύλη... Εσύ πως είσαι? Τα κοριτσάκια σου?🥰

Με το καλό κοριτσάκι μου!! Χαίρομαι πολύ για σένα!! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Ειδαμε 2 σάκους!!!!!! Δηλαδή όχι 4 αλλά 5 παιδιά!!!! Νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα….αληθεια σας το λέω! 
Βέβαια είδαμε μόνο σάκους τίποτα άλλο. Μου είπε να πάω πάλι την άλλη εβδομάδα να δει αν είναι βιώσιμοι και οι δύο και αν θα ακούσουμε καρδούλες. 

Θα τρελαθώ!!! Καταλαβαίνω το σοκ σου, εδώ εγώ και το έπαθα, αλλά είμαι σίγουρη πως αυτά τα μωράκια θα συμπληρώσουν την ευτυχία στην οικογένεια σας!! 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τι λες τώρα;;;!!! ΣΟΟΟΟΟΚ

Τι τρελό ποδαρικο έχει παιχτεί εδώ 😲😲😲😲😲

Με το καλό κορίτσι μου, καταλαβαίνω ότι είσαι σε σοκ, όπως κι εμείς άλλωστε, αλλά πραγματικά αυτο που ζείτε είναι ένα θαύμα 💕💕💕💕💕💕

στις πριν 27 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Ωωω!!!! Αυτό κι αν είναι θαύμα! 💕 Πραγματικά δεν το περίμενα, όπως ούτε εσείς φαντάζομαι. Ανυπομονώ να μας πεις νεότερα! Πώς είσαι, ο σύζυγος; Έχεις καθόλου συμπτώματα;; 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Σοοοοκ! Είναι από αυτά που λες ότι δεν παίζει να γίνονται…! Πως είστε; Εγώ θα ευχηθώ με το καλό να ακούσετε και καρδούλες και όλα να προχωρήσουν ομαλά 💜💜

στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

2 σάκους;!;!;;;; Σοοκκκκ!!! Με το καλοοοοο❤️❤️ Πως είστε; 

Σοκ!! Πόσο σ' έβγαλε ότι είσαι τώρα; 

Θα τρελαθώώώώ…!

μπήκε πολύ καλά η νέα χρονιά για σένα κοριτσάκι μου..

με το καλό εύχομαι αναμένουμε νέα σου…

μακαρι να μας ευλογήσει κι εμας που προσπαθουμε ακόμη σύντομα με ένα τέτοιο όμορφο θαύμα…

Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Είμαι μουδιασμένη και τρομοκρατημένη να σας πω την αλήθεια, αυτό και αν δεν το περίμενα!!!!

Μάλλον 5-6 εβδομάδων είπε. Βέβαια τον είδα λίγο προβληματισμένο με τους σάκους. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα 

Καλημέρα κορίτσια κ καλή Χρονιά!!!! Εύχομαι το 2025 να φέρει μόνο χαρά κ χαμόγελα κ να πάρει κάθε κλάμα, πίκρα κ στεναχώρια του 2024 😊 Να είναι μία χρονιά αξέχαστη για όλες μας με πολλές φουσκωμ΄ένες κοιλίτσες κ τελει΄όμηνες εγκυμοσύνες!!!!🙏

Εμείς περάσαμε μια από τις πιο ωραίες πρωτοχρονιές οι 2 μας με τον άντρα μου μακριά από όλους στο σπίτι μας, είδαμε τα πυροτεχνήματα κ τα φαναράκια από το μπαλκόνι κ ήμασταν αγκαλιά κ ΄ημουν τόσο ήρεμη κ χαλαρή 🥰 Γιατί κάποιες φορές ξεχνάμε πόσο υπέροχα είναι τα απλά πράγματα που έχουμε στη ζωή!!!

@ditaki Έπαθα σοκ κ με την εγκυμοσύνη κ τ΄ωρα που λες ότι είναι κ 2 ακόμη μεγαλύτερο σοοοκ!!! Ε΄υχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου 😊

στις πριν 20 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου βγήκαν τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιεργείας που είχα κάνει και έχω ένα βακτήριο και πρέπει να κάνω θεραπεία επομένως αυτός ο μήνας προσπαθειών πάει χαμένος πάμε πλέον από τον επόμενο εφόσον θεού θέλοντος φύγει το βακτήριο και δεν με ταλαιπωρήσει παραπάνω

Ωχ περαστικά κορίτσι μου 

σου είπε αν το αιματακι που έβλεπες μέσα στον κύκλο ήταν από το βακτήριο ; Πρέπει να κάνει και ο σύζυγος θεραπεία;

στις πριν 21 ώρες, ο/η annie! είπε:

Έτοιμη η τούρτα του μικρού… Πάω τώρα για της μικρής. 

IMG_7468.jpeg

στις πριν 19 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!! 9 του μήνα έχουν γενέθλια αλλά αύριο έχουμε το πάρτυ. 

Μόλις τελείωσα κ της μικρής!! Επισήμως τα έφτυσα🤣🤣🤣

IMG_7473.jpeg

IMG_7472.jpeg

Οι τούρτες είναι τέλειες !!! Μπράβο σου και χαράς το κουράγιο σου που έφαγες τόσες ώρες να τις ετοιμάσεις 

να χαίρεσαι τα παιδάκια σου 🥰

στις πριν 11 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Οοοοο ρε φιλενάδα!!!!!!! Πολύτεκνη μπαμ μπαμ 😅😅😅😅😅 

Να αυτά ακούω...ενώ προσπαθείς καιρό μετά σου έρχονται πολλά μαζί 🫶 με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!! Έχετε ιστορικό διδύμων;;;; 

Πέρα από την πλάκα ψάξε άμεσα για βοηθό 😅😅 με δύο παιδιά σχολείου με διαβάσματα δραστηριότητες κλπ με νεογέννητο και έγκυος σε δίδυμα...πόσο μάλλον όταν γεννηθούν με το καλό...εκεί θα θες δύο βοηθούς 😅😅 

στις πριν 10 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Είμαι μουδιασμένη και τρομοκρατημένη να σας πω την αλήθεια, αυτό και αν δεν το περίμενα!!!!

Μάλλον 5-6 εβδομάδων είπε. Βέβαια τον είδα λίγο προβληματισμένο με τους σάκους. Θα δείξει την επόμενη εβδομάδα 

Κορίτσι μου λογικό να είσαι σε σοκ και αν είναι και δύο τα παιδάκια θέλεις τον χρόνο σου να καταλάβεις τι γίνετε.. εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχαμε δει δυο σάκους αλλά τελικά ήτανε ένα μωράκι ο δεύτερος σάκος όταν είχαμε πάει δεν υπήρχε… είναι νωρίς ακόμα 5-6 εβδ δεν θα έβλεπε και πολλά θα περιμένουμε νέα σας από βδομάδα που θα ξανά πας 

εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου 🥰

η μπέμπα σου πως είναι ; 

στις πριν 16 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Αντε κοντεύεις να πάρεις τον μπέμπη σου αγκαλίτσα κορίτσι μου τον έφαγες τον γάιδαρο η ουρά έμεινε 😂

Ωχ αυτήν την καμπύλη δεν την μπορώ καθόλου την εξέταση 

Εμείς καλά είμαστε τα ίδια μωρέ εδώ σπίτι έχουμε βρει του ρυθμούς μας πλέον με τις μικρές το μόνο που δεν μπόρεσα ακόμα να βάλω σε τάξη είναι το σπίτι και οι δουλειές αλλά πιστεύω θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή 😅

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου λογικό να είσαι σε σοκ και αν είναι και δύο τα παιδάκια θέλεις τον χρόνο σου να καταλάβεις τι γίνετε.. εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχαμε δει δυο σάκους αλλά τελικά ήτανε ένα μωράκι ο δεύτερος σάκος όταν είχαμε πάει δεν υπήρχε… είναι νωρίς ακόμα 5-6 εβδ δεν θα έβλεπε και πολλά θα περιμένουμε νέα σας από βδομάδα που θα ξανά πας 

εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου 🥰

η μπέμπα σου πως είναι ; 

Καλά είναι, φουσκώνει 🤣🤣🤣

είναι ήσυχο μωρό, δεν με κουράζει καθόλου! Έχουμε ηρεμήσει αρκετά και με κολικούς και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και τα απογεύματα.

Εσένα πως τα πάνε τα κορίτσια σου;;;

Εμένα με έχει ξεσκίσει το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο...πολύ πόνος κοιλιά, στήθος,μυϊκοί πόνοι...όσο μεγαλώνω χειροτερεύει 😱 μικρή δεν είχα τίποτα από αυτά!!! Και τώρα θέλουν τα μικρά να βγούμε και βόλτα με τους φίλους τους...χαπακωθηκα και ετοιμαζόμαστε να βγούμε!!!!

Αυτό τον μήνα είμαι 100% σίγουρη ότι θα μου έρθει γιατί δεν είχαμε επαφές σε γόνιμες για αυτό θα γλιτώσετε από το να βγάλετε τα κυάλια 😅😅😅 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Οοοοο ρε φιλενάδα!!!!!!! Πολύτεκνη μπαμ μπαμ 😅😅😅😅😅 

Να αυτά ακούω...ενώ προσπαθείς καιρό μετά σου έρχονται πολλά μαζί 🫶 με το καλοοοοοοοοοο!!!!!!!! Έχετε ιστορικό διδύμων;;;; 

Πέρα από την πλάκα ψάξε άμεσα για βοηθό 😅😅 με δύο παιδιά σχολείου με διαβάσματα δραστηριότητες κλπ με νεογέννητο και έγκυος σε δίδυμα...πόσο μάλλον όταν γεννηθούν με το καλό...εκεί θα θες δύο βοηθούς 😅😅 

Ο άντρας μου έχει, εμείς στο σόι μου οχι!!! 

Βοήθεια θα χρειαστώ σίγουρα!!!

@ditaki τωρα έλεγα στον άντρα μ για σένα. Αγχωθηκε χαχαχ. Μ λεει από τα 2 στα 5? Γτ τ ειπα ότι θα έχουν ακριβώς την ίδια διαφορά τ μεγάλα μας με τ 3ο σου. Γι αυτό τ λεω δ θα με πλησιάσεις άνευ ποτε ξανά χαχα πιστεύω ότι πραγματικά είναι αξιοθαύμαστο αυτό π σ συνέβη κ ότι έπρεπε να γίνει. Θα ευχηθώ ότι καλύτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Το 33 το λες για να μας πεις οτι εισαι μεγαλη ας πουμε;; χαχα καλε εχεις χρονο να κανεις κι αλλο παιδακι τι αγχωνεσαι; εφοσον νιωθεις ετσι μπορεις να απολαυσεις κι αλλο χρονο με το μικρακι σου και σε λιγο καιρο να βαλετε μπροστα για δευτερο. Ετσι κι αλλιως θεωρω οτι και 2 3 χρονια διαφορα ειναι μια χαρα δεν ειναι να πεις οτι θα εχουν 5 και 6 χρονια διαφορα να ειναι σε διαφορετικες φασεις η ζωη τους. Απο την αλλη προσωπικα αν ημουν βεβαιη οτι θελω κι αλλο παιδι αυτο που θα εκανα θα ηταν να εχω ελευθερες επαφες χαλαρα χωρις ας το πουμε προγραμμα χωρις ντε και καλα να υπολογιζω γονιμες  πχ και θα ελεγα οτι αν ερθει τωρα με το καλο να ερθει αλλιως σε λιγο καιρο προσπαθω πιο εντατικα..βεβαια οπως λες ειναι πολυ προσωπικο θεμα οποτε εσεις ξερετε καλυτερα! 
    • Καλημέρα! Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ενδοκρινολογικό και είναι πραγματικά εξαιρετικοί όλοι. Εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Επίσης αυτό που λες απορούσαν γιατί η ιδιώτης δεν μου είχε γράψει εξετάσεις τέτοιες. Εγώ είχα περίεργη καμπύλη και έκανα μετρήσεις, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν καθόλου καλές. Η ιδιώτης ήθελε να ξεκινήσω ινσουλίνη, ο γυναικολόγος μου διαφωνούσε και μου πρότεινε να πάω και στο Έλενα. Εκεί μου τα εξήγησαν όλα πολύ καλά και μου είπαν ότι οι υψηλες τιμές που είχα οφειλονταν στο ότι η διατροφή που μου είχε δώσει ήταν εντελώς στερητική κι ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει ανέβαζε το σάκχαρο. Δυστυχώς οι απλοί ενδοκρινολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι είμαστε έγκυες!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου.. όσες έχετε κάνει εισαγωγή,πόσες κουταλιτσες δίνετε τις πρώτες μέρες?? και με πόσο γάλα συμπληρώνετε?
    • Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια εύχομαι υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας! Εμείς είχαμε πει εδώ και καιρό ότι με το νέο έτος θα βάλουμε μπρος για ένα δεύτερο μωράκι αλλά δε νιώθω έτοιμη... Το μωρό μου είναι 8 μηνών, θηλάζει ακόμα και αισθάνομαι ότι είναι ακόμα πολύ μωράκι, θέλω να μπορώ να του αφιερώνω ολο μου το χρόνο και την προσοχή, να τον παίρνω αγκαλιά και να τον πετάω στον αέρα να γελάει με την ψυχή του, νιώθω πως μια εγκυμοσύνη τώρα θα μου "κλέψει" από το χρόνο μου μαζί του. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είμαι 33 ηδη και επιπλέον θα ήθελα τα παιδάκια μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Επίσης θέλω σίγουρα και άλλο παιδάκι αλλά δεν ξέρω αν θέλω ακόμα... Είμαι λίγο μπερδεμένη, μήπως το υπεραναλυω; Διάβασα και την ιστορία της ditaki, (παρεπιπτόντως με το καλό κορίτσι μου!!) και από τη μια είπα με ένα σμπαρο όλα τα τρυγόνια και προφανώς θα το λατρέψω εξίσου από το πρώτο θετικό τεστ ακόμα, από την άλλη θέλω λίγο ακόμα χρόνο με τον μπέμπη μου... Περνάει γρήγορα ο καιρός και νιώθω πως δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα στις αλλαγές καλά καλά ώστε να είμαι έτοιμη να προσαρμοστώ ξανα σε νέες... Είναι πολύ προσωπικό θέμα το ξέρω αλλά αν κάποια κοπέλα έχει κάποια συμβουλή από εμπειρία, ευπρόσδεκτη!
    • Χαχα ευχαριστώ κορίτσια ❤️❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά, εγώ πάντα κρατάω μικρό καλάθι. Αν δεν είχα γυρίσει ήδη, και εγώ σε άδεια είχα σκεφτεί να βγω. Ελα όμως που πρόλαβα! Υπάλληλος της χρονιάς, τυχεροί που μ έχουν ακόμη δε γύρισα θα ξανά φύγω σε λίγους μήνες με το καλό 😂😂😂😂 Αχ κορίτσια δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε μωρά;; 🤣🤣 εγώ πίστευα μετά το δεύτερο θα ηρεμήσω, αλλά σας βλέπω κ αμφιβάλλω! 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...