Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σας ολες και καλη δυναμη. 

Μετα απο αρκετες ακαρπες προσπαθειες με εξωσωματικη με δικο μας γεννητικο υλικο σκεφτομουν και τη δοτρια Ωαριων. Οτι εμπειρια εχετε για τη διαδιακασια, γιατρο, κεντρα , κοστος , χρονος αναμονης, εγγυηση βλαστοκυστων, η πηγατε με δοτη και δοτρια  , οποια πληροφορια εχετε θα ηταν πολυ χρησιμη. Στα κεντρα για πληροφοριες θελουν ραντεβου και δεν ειμαι ακομα σε φαση να ξαναλεω για 100στη φορα το βαρυ ιστορικο μου οποτε θα  ηθελα πρωτα να κανω μια μικρη ερευνα. 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας 

Ευχομαι καλα Χριστουγεννα σε ολους και ολες μας και να ειμαστε υγιής 

και σωματικα και ψυχικα. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Είναι πολλά αυτά που ρωτάς .. Διαδικασία τι εννοεις? γιατρό.. να δεις ποιος σου ταιριάζει... περισσότεροι ασχολούνται και με αυτόν τον τομέα πλέον.. ο γιατρός που είσαι ήδη δεν κάνει με δότρια?

Το κόστος εξαρτάται το κέντρο και τον γιατρό.. εγώ στο ιασω με φρέσκα 5.500 (με τα φάρμα μέσα, περιλαμβάνει 1 εμβρυομεταφορ΄΄α)

Χρόνος αναμονής..εξαρτάται τα χαρακτηριστικά σου.. και τις απαιτήσεις σου..αλλά και την περίοδο που θα κάνεις χαρτιά..μπορει μεχρί 4 μήνες (άντε 6..πιο πάνω αποκλείεται)..μπορεί να βρεθεί και σε 2 μέρες.. δεν είναι στάνταρ..Υπάρχει και τράπεζα από εξωτερικό με 0 αναμονή..μπαίνεις, βλέπεις, διαλέγεις-με διαφορετικό κόστος..

Δεν υπάρχει εγγύηση βλαστοκύστεων.. (ότι και να σου πο΄ύνε)..πριν καταλήξω πήγα για γνώμη σε 5 νομ΄ίζω.. η λογική είναι σου δίνουμε περίπου τόσα ωάρια..αναλόγως το σπέρα θα πάρετε τις βλαστοκύστες.. συ΄νηθως παίρνεις 3-4..μπορεί και 6..πιο πάνω δ΄΄ύσκολο..Συνήθως η λογική είναι ότι την δότρια την μοιράζεσαι με άλλη μία κοπέλα..πα΄ίρνεις περίπου 8-10 ωάρια.. 

Δεν ξέρω αν σε κάλυψα καθόλου.. Καλές γιορτές και σε εσένα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...