Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι! Είμαι 31 εβδομάδων και έχω τρομερό θέμα με τις καούρες και τους εμετούς! Ο γιατρός μου έχει δώσει τα nuperal και τα malox αλλά δεν με πιάνει τίποτα από τα δύο! Εχω δοκιμάσει το γάλα και κάπως με αφήνει αλλά πλέον το βγάζω και αυτό! Έχετε ν μου προτείνετε κάτι; Είχατε ίδιες εμπειρίες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου!!! Είμαστε ακριβώς στην ίδια εβδομάδα και έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα να με ταλαιπωρεί (καούρες) . Εμένα ο γιατρός μου από προχθές μου έδωσε το bianacid-που είναι φυτικό. Είναι κάπως σαν καραμελίτσα, δηλαδή διαλύεται στο στόμα. 

Εμένα, αν εξαιρέσεις την άσχημη γεύση που έχει, με βοήθησε 100%.

Επίσης μου είπε να πίνω παγωμένο γάλα και να μην ξαπλώνω κατευθείαν μετά το φαγητό. 

Εύχομαι να περάσει σύντομα γιατί είναι πολύ ενοχλητικό!!!!🙏

Και μένα κορίτσι μου με βοηθούσε τ κρυο γαλα αλλά τ εβαζα σε κούπα και το επινα κουταλιά κουταλιά, λίγο λίγο. Το λιβανίζα καμία ώρα δηλαδή. Και καπως ενιωθα καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...