Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας ,

ΘΑ ήθελα να μάθω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από αιματωμα στην εγκυμοσύνη στο α τρίμηνο χωρίς κολπική αιμορραγία .και πως το αντιμετώπισε ;και αν είχε αίσιο τέλος; 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας ,

ΘΑ ήθελα να μάθω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από αιματωμα στην εγκυμοσύνη στο α τρίμηνο χωρίς κολπική αιμορραγία .και πως το αντιμετώπισε ;και αν είχε αίσιο τέλος; 

Δεν μπορώ δυστυχώς να σε βοηθήσω 100%, γιατί θα μεταφέρω εμπειρία φίλης. Ωστόσο, η φίλη είχε αιμάτωμα, ο γιατρός σύστησε ξεκούραση και αυτό απορροφήθηκε. Το αγοράκι της τώρα κοντεύει τα 2. Με το καλό εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Δεν μπορώ δυστυχώς να σε βοηθήσω 100%, γιατί θα μεταφέρω εμπειρία φίλης. Ωστόσο, η φίλη είχε αιμάτωμα, ο γιατρός σύστησε ξεκούραση και αυτό απορροφήθηκε. Το αγοράκι της τώρα κοντεύει τα 2. Με το καλό εύχομαι!! 

Σε ευχαριστώ γλυκειά μου ..ξέρεις σε ποσο καιρό απορροφήθηκε ;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας ,

Καλημέρα! 

Εγώ είχα τέτοιο αιμάτωμα και στις δύο εγκυμοσύνες μου, χωρίς να δω ποτέ κάποιο καφέ, ροζ, ή κόκκινο στο σκούπισμα. 

Και οι δύο εγκυμοσύνες εξελίχθηκαν καλά, έχω δύο αγοράκια τώρα, και μέχρι τον 5ο μήνα είχαν απορροφηθεί από μόνα τους. Η σύσταση του γιατρού ήταν ξεκούραση, utrogestan και ότι το παρακολουθούμε. 

Με το καλό εύχομαι!! ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Σε ευχαριστώ γλυκειά μου ..ξέρεις σε ποσο καιρό απορροφήθηκε ;

Καλημέρα κορίτσι μου ! Παθούσα με αιμάτωμα από τις πρώτες εβδομάδες μέχρι την 17η εβδομάδα με τρελές αιμορραγίες , με κομμάτια αίματος  και μέγεθος σχεδόν 4 εκατοστά ! Ξεκούραση ουτροτζεσταν και όχι βάρη ! Τώρα  είμαι 26+1 και όλα βαίνουν τέλεια μη φοβάσαι απλά λίγο προσοχή ! Με το καλό! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου ! Παθούσα με αιμάτωμα από τις πρώτες εβδομάδες μέχρι την 17η εβδομάδα με τρελές αιμορραγίες , με κομμάτια αίματος  και μέγεθος σχεδόν 4 εκατοστά ! Ξεκούραση ουτροτζεσταν και όχι βάρη ! Τώρα  είμαι 26+1 και όλα βαίνουν τέλεια μη φοβάσαι απλά λίγο προσοχή ! Με το καλό! 

Με το καλό γλυκό μου κοριτσι εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι εβδομάδες πώς είσαι ;σου είπε να κάνεις κάτι ιδιαίτερο;επηρεάζει λες το έμβρυο ;σου είπε από τι συνέβη αυτό ;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η _piripiri_ είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ είχα τέτοιο αιμάτωμα και στις δύο εγκυμοσύνες μου, χωρίς να δω ποτέ κάποιο καφέ, ροζ, ή κόκκινο στο σκούπισμα. 

Και οι δύο εγκυμοσύνες εξελίχθηκαν καλά, έχω δύο αγοράκια τώρα, και μέχρι τον 5ο μήνα είχαν απορροφηθεί από μόνα τους. Η σύσταση του γιατρού ήταν ξεκούραση, utrogestan και ότι το παρακολουθούμε. 

Με το καλό εύχομαι!! ☺️

Να σου ζησουν τα παιδιά σου ...να έχουν υγεία και καλή πρόοδο στη ζωή τους ..εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν το  είχα αυτο ...δεν ξέρω τώρα τι συνέβη ...μου συνέστησε να με δει και αιματαλογος 

Δημοσίευση
στις On 4/12/2024 at 9:05 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα σας ,

Καλησπέρα! ☺️ 

Εγώ είχα αιμάτωμα χωρίς αιμορραγία στην 6η εβδομάδα στον γιο μου... 

Ο γιατρός μου είχε αυξήσει προγεστερόνη και μου είχε προτείνει ξεκούραση. 

Στον επόμενο υπέρηχο δεν υπήρχε τίποτα... Τώρα είναι 17 μηνών ☺️ 

Όλα θα πάνε σούπερ 🤞🏼 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η peacock είπε:

Καλησπέρα! ☺️ 

Εγώ είχα αιμάτωμα χωρίς αιμορραγία στην 6η εβδομάδα στον γιο μου... 

Ο γιατρός μου είχε αυξήσει προγεστερόνη και μου είχε προτείνει ξεκούραση. 

Στον επόμενο υπέρηχο δεν υπήρχε τίποτα... Τώρα είναι 17 μηνών ☺️ 

Όλα θα πάνε σούπερ 🤞🏼 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό θα αναμένω τον επόμενο υπέρηχο να δούμε πως πάει  

Πώς είναι το μπεμπακι σου ;

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό θα αναμένω τον επόμενο υπέρηχο να δούμε πως πάει  

Πώς είναι το μπεμπακι σου ;

Όλα θα είναι σούπερ, θα δεις! Πόσων εβδομάδων είσαι; 

Καλά είναι το αγοράκι μου! ☺️ Μεγαλώνει και μας τρελαίνει! ❤️ Περιμένω ένα ακόμα αγοράκι, είμαι 21+5 σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η peacock είπε:

Όλα θα είναι σούπερ, θα δεις! Πόσων εβδομάδων είσαι; 

Καλά είναι το αγοράκι μου! ☺️ Μεγαλώνει και μας τρελαίνει! ❤️ Περιμένω ένα ακόμα αγοράκι, είμαι 21+5 σήμερα. 

Τι ωραία νέα είναι αυτά ;;;;;μου λες ;;;;;;μια τεράστια αγκαλιά μπράβο σας 

Εμάς η πριγκίπισσα έγινε 5πριν λίγες μέρες κάναμε το πάρτυ της και τώρα είμαι 5kai 4 ...

Αλλά πήγαμε προχθές για τον υπέρηχο και είδε το αιμάτωμα ..δίπλα στο σάκο . .

Να σου πω ότι είχα μεταφέρει 3 και έκανα ινοχεπ όπως και στη 1η εγκυμοσύνη τις οποίες τώρα τελευταία με χαλούσαν κάπως ...μου ανέβαζαν πίεση ..και δεν ένιωθα καλά ..

Τώρα συνεχίζω utrogestan prolutex αντιβίωση για 7ημερες cyclacur και τις βιταμίνες ..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τι ωραία νέα είναι αυτά ;;;;;μου λες ;;;;;;μια τεράστια αγκαλιά μπράβο σας 

Εμάς η πριγκίπισσα έγινε 5πριν λίγες μέρες κάναμε το πάρτυ της και τώρα είμαι 5kai 4 ...

Αλλά πήγαμε προχθές για τον υπέρηχο και είδε το αιμάτωμα ..δίπλα στο σάκο . .

Να σου πω ότι είχα μεταφέρει 3 και έκανα ινοχεπ όπως και στη 1η εγκυμοσύνη τις οποίες τώρα τελευταία με χαλούσαν κάπως ...μου ανέβαζαν πίεση ..και δεν ένιωθα καλά ..

Τώρα συνεχίζω utrogestan prolutex αντιβίωση για 7ημερες cyclacur και τις βιταμίνες ..

Ήταν εντελώς ξαφνική αυτή η εγκυμοσύνη! Καλοδεχούμενη βέβαια! ☺️ 

Να τη χαίρεστε τη μικρή σας και με το καλό να έρθει το αδερφάκι της! 

Αχ αυτές οι αντιπηκτικες.... Έχεις κάποιο λόγο που τις έπαιρνες; 

Πάντως ειλικρινά μην αγχώνεσαι για το αιμάτωμα, θα υποχωρήσει! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Ήταν εντελώς ξαφνική αυτή η εγκυμοσύνη! Καλοδεχούμενη βέβαια! ☺️ 

Να τη χαίρεστε τη μικρή σας και με το καλό να έρθει το αδερφάκι της! 

Αχ αυτές οι αντιπηκτικες.... Έχεις κάποιο λόγο που τις έπαιρνες; 

Πάντως ειλικρινά μην αγχώνεσαι για το αιμάτωμα, θα υποχωρήσει! 

Δεν είχα κάποιο θέμα μου της είχε δώσει να τις κάνω και στην 1η εγκυμοσύνη φαντάζομαι προληπτικά και στην αυχενική ειχε δείξει ότι έχω ποσοστό για προεκλαμψία .

Με το καλό κορίτσι μου μια ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι ...

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Δεν είχα κάποιο θέμα μου της είχε δώσει να τις κάνω και στην 1η εγκυμοσύνη φαντάζομαι προληπτικά και στην αυχενική ειχε δείξει ότι έχω ποσοστό για προεκλαμψία .

Με το καλό κορίτσι μου μια ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι ...

Και σε σένα εύχομαι ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη με υγιές μωράκι! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...