Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσια πήγα στο Έλενα, έδωσα αίμα για 3 σελίδες εξετάσεων 😱😱

Το κακό είναι ότι μου είπαν θα βγουν σε 20 εργάσιμες. Τόσο πολύ αργούν στα δημόσια νοσοκομεία;;;; Μ αρέσει δηλαδή που με έβαλε να κάνω και χοριακη. Σε ένα μήνα που θα βγει και αυτή θα έχω κάνει κάνα δυο υπερήχους ήδη, τι να την κάνω την χοριακη τότε 😅

Καλά αυτό είναι γνωστό...στην Ελλάδα αν δεν έχεις λεφτά και περιμένεις από την δημόσια υγεία...ΚΑΗΚΕΣ!!! πάνε κάνε έξω χοριακη...για τα άλλα ίσως να χρειάζονται όντως πολλές μέρες αλλά η χοριακη 20 ημέρες;;;πάμε καλά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έστειλα στην κα Οικονομοπούλου και μου είπε ότι η χοριακη είναι 5199. Κάποιες εξετάσεις θα βγουν την επόμενη εβδομάδα και θα κρίνει αν χρειάζομαι ενέσεις ηπαρινης. Άδικα τους κακολογησα... 😅

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έστειλα στην κα Οικονομοπούλου και μου είπε ότι η χοριακη είναι 5199. Κάποιες εξετάσεις θα βγουν την επόμενη εβδομάδα και θα κρίνει αν χρειάζομαι ενέσεις ηπαρινης. Άδικα τους κακολογησα... 😅

Μια χαρά η χοριακή σου!! Με το καλό να κάνεις κ υπέρηχο κ εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏🥰

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ααααα τελειαααα!!!!!!!!!!ρε συ πάει σούπερ!!!!!!!!!!!!τεράστια χοριακή!!!εγώ στο είπα αγαπημένη μου αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει 🤰🏼🫶🤩🫶🤩🌲

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ωωω μεγάλη η χοριακη μπράβο ! Εεε για αυτό έχεις τόσα συμπτώματα λογικά 

Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις ;

@arntalia κ εγώ είχα περίοδο κανονική ενώ ήμουν έγκυος, κ έβγαζα κ θετικά ωορρηξίας. Εξωμήτριο μεν, αλλά έτσι ήταν!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Τουλάχιστον μου κάνεις συμπαράσταση 😄

Μαζί μέσα στα Χριστούγεννα θα το γλεντήσουμε γενικώς και το νέο έτος θα δεις θα έχουμε το θετικό!! 

Προσθέστε και εμένα στην λίστα για το νέο έτος γιατί εμείς καμία επαφή σε αυτό τον κύκλο και η ωορρηξία μου πήγε περίπατο... δυστυχώς έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο εδώ και 3 βδομάδες και είμαστε σε ένα καθημερινό τρέξιμο, όπου γυρνάμε σπίτι στις 21:30-22:00 κομμάτια και οι δυο μας, σωματικά και ψυχολογικά οπότε 0 κουράγια και όρεξη. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα φτιάξουν..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

@arntalia κ εγώ είχα περίοδο κανονική ενώ ήμουν έγκυος, κ έβγαζα κ θετικά ωορρηξίας. Εξωμήτριο μεν, αλλά έτσι ήταν!

ωχ παναγία μου, αφού κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος λέω είναι δεν είναι μην είναι τίποτα άλλο. Αι στο καλό, δε θα ηρεμήσουμε ποτέ;! 

Εσύ όμως δεν είχες καθυστέρηση καθόλου; (πριν να μαθεις για την εγκυμοσύνη)

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Προσθέστε και εμένα στην λίστα για το νέο έτος γιατί εμείς καμία επαφή σε αυτό τον κύκλο και η ωορρηξία μου πήγε περίπατο... δυστυχώς έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο εδώ και 3 βδομάδες και είμαστε σε ένα καθημερινό τρέξιμο, όπου γυρνάμε σπίτι στις 21:30-22:00 κομμάτια και οι δυο μας, σωματικά και ψυχολογικά οπότε 0 κουράγια και όρεξη. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα φτιάξουν..

Περαστικά μωρέ στον πεθερό, εύχομαι να βγει σύντομα! Έτσι τώρα τον Δεκέμβρη θα χαλαρώσουμε λίγο (ελπίζω) και πάμε για Ιανουάριο. Εμένα η ζαίρα @Παρασκευαιδου μου το χε πει την πρώτη φορά να υπολογίζω  από Γενάρη και σκεφτόμουν ότι αργεί πολύ! Ε να που τελικά έρχεται - θέλω να πιστεύω 😂 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Περαστικά μωρέ στον πεθερό, εύχομαι να βγει σύντομα! Έτσι τώρα τον Δεκέμβρη θα χαλαρώσουμε λίγο (ελπίζω) και πάμε για Ιανουάριο. Εμένα η ζαίρα @Παρασκευαιδου μου το χε πει την πρώτη φορά να υπολογίζω  από Γενάρη και σκεφτόμουν ότι αργεί πολύ! Ε να που τελικά έρχεται - θέλω να πιστεύω 😂 

Χαχα κ μενα η ζαιρα @Παρασκευαιδου φεβρουαριο ειπε...μια προβλεψη ακομη θα ηταν δεκτη🤣🤣 @kokkinoskoufitsaαχ κ να ξερες ποσο φοβαμαι καθε φορα λ γω μην ειναι τπτ αλλο το αιμα... @Tina23 μαζι στη λιστα με @Naty_ μπας και....!!!!!  

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ωωω μεγάλη η χοριακη μπράβο ! Εεε για αυτό έχεις τόσα συμπτώματα λογικά 

Πόσες μέρες καθυστέρηση έχεις ;

Ναι και εγώ το περίμενα να είναι μεγάλη να σου πω την αλήθεια από τα τεστ που σκουρυναν πολύ γρήγορα. Στην κόρη μου οι δύο γραμμές έγιναν το ίδιο έντονες προς το τέλος της 5ης εβδομάδας, ενώ τώρα στο τελος της 4ης.

Καθυστέρηση έχω 5-7 μέρες (ανάλογα πότε έγινε η ωορρηξία από την ώρα του θετικού τεστ). Εγώ για κάποιο λόγο πιστεύω ότι έκανα ωορρηξία την ημέρα του θετικού τεστ, άρα υπολογίζω 7 μέρες. Οπότε 5 εβδομάδων σήμερα.

Θα δούμε αν έχω δίκιο όταν πάω για υπέρηχο. Έλεγα να το αφήσω για την επόμενη εβδομάδα για να δούμε και καρδούλα, αλλά ίσως πάω και αυτήν, αν βρει κενό ο άντρας μου για να κρατήσει την μικρή δηλαδή. 

Μικρή ανάσα ανακούφισης και συνεχίζουμε... Μια μέρα τη φορά...

Και για του λόγου το αληθές στην κόρη μου με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 462. Ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική  αλλά τώρα σαν πολύ μεγάλο το βλέπω το νούμερο 🤔🤔

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσια πήγα στο Έλενα, έδωσα αίμα για 3 σελίδες εξετάσεων 😱😱

Το κακό είναι ότι μου είπαν θα βγουν σε 20 εργάσιμες. Τόσο πολύ αργούν στα δημόσια νοσοκομεία;;;; Μ αρέσει δηλαδή που με έβαλε να κάνω και χοριακη. Σε ένα μήνα που θα βγει και αυτή θα έχω κάνει κάνα δυο υπερήχους ήδη, τι να την κάνω την χοριακη τότε 😅

Κορίτσι μου Καλημερα! Πήγα και εγώ χθες στην κ Οικονομόπουλου και κάναμε κάποιες εξετάσεις αιματος..εκείνη μ είπε περίπου 20 μέρες με ένα μήνα..η κοπέλα που μου πήρε αίμα μ είπε να κατεβάσω την εφαρμογή myhealth του gov , συνδεεσαι με κωδικούς ταξις και ανεβαίνουν όλες οι εξετάσεις που έχεις κάνει σε δημόσιο..ήδη μου βγήκαν κάποια πρώτα αποτελέσματα! Δες το αν θέλεις, πιστεύω θα έχει ανεβεί εξει η χοριακη σου!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Και για του λόγου το αληθές στην κόρη μου με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 462. Ξέρω ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική  αλλά τώρα σαν πολύ μεγάλο το βλέπω το νούμερο 🤔🤔

Έλλη μου. Συγχαρητήρια,!!!! Αυτή τη φορά να πάνε όλα όπως πρέπει!!! 

Και μένα στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα αρχική χοριακη πάνω από 1000. Ενώ στον μπέμπη μου πρώτη χοριακη ήταν 496! Κάθε εγκυμοσύνη διαφορετικη κορίτσι Μ. Μην το ψάχνεις με τα νούμερα! Να σκέφτεσαι ότι μεγαλώνει το μωράκι σ μεσα στη κοιλίτσα και όλα θα πάνε καλά!!

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ..

Αυτή την χαλάρωση αναζητώ απεγνωσμένα αυτές τις μέρες..

Κάτι ξέρει η ζαϊρα και δεν πέφτει έξω.. Εμένα η 2η πρόβλεψη της ήταν για τον Δεκέμβριο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να της επιβεβαιώσω για άλλη μια φορά πόσο καλή είναι στις προβλέψεις της 😅😅😅...Τώρα ποντάρω σε μια ακόμη πρόβλεψη 🙏 εεεεεεεε φανταστική μου ζαϊρα @Παρασκευαιδου🤭🤭

@arntalia ναι ναι προσθέστε με σας παρακαλώ στην λίστα 🤩

@arntalia όχι κορίτσι μου δεν θα τα παρατήσεις!! Κουράστηκες πολυ και με τ θεμα με τη μανουλα σου. Αλλα κυριως με λαθος γιατρος. Προκλησεις χωρις ενεση κ υπερηχους? Στα τύφλα? Ένα σωρό φάρμακα έτσι? Όχι όχι κ πάλι όχι. Ανασυγκροτησου. ΒΡΕΣ άλλο γιατρό. Που θα σε εμπνέει. Εγω π έχω πολύ σταθερό κυκλο 27 28 ημερών ετυχε μια φορά από τ αγχος λογοκα να μ έρθει στις 20 μέρες. Μην τα παρατας. Ξεκουρασου, ηρεμησε και βρες σωστή καθοδήγηση!

@Elli13 κορίτσι μου μια χαρα ειναι η χοριακη σου. Σκέψου οτι αμα πιασει 1000 πχ σε 2 μέρες θα είναι 2000 κάτι κ σε άλλες 2 πάνω από 5.000. Ήδη έχεις μια βδομάδα καθυστερησης. Τελικά για υπερηχο που θα πας? Σε άλλο γιατρό?

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου  χαίρομαι πολύ για τα νέα σου ,εύχομαι να πάνε όλα τέλεια !!!

Μην συγκρίνεις  την μια με την άλλη..

Και εγώ τώρα είχα μικρότερη από την πρώτη μου εγκυμοσύνη . Οπως και καρδιά άργησα να ακούσω αυτή την φορά ..

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική …

Ζησε το και άσε τις λεπτομέρειες 😄😄

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@arntalia όχι κορίτσι μου δεν θα τα παρατήσεις!! Κουράστηκες πολυ και με τ θεμα με τη μανουλα σου. Αλλα κυριως με λαθος γιατρος. Προκλησεις χωρις ενεση κ υπερηχους? Στα τύφλα? Ένα σωρό φάρμακα έτσι? Όχι όχι κ πάλι όχι. Ανασυγκροτησου. ΒΡΕΣ άλλο γιατρό. Που θα σε εμπνέει. Εγω π έχω πολύ σταθερό κυκλο 27 28 ημερών ετυχε μια φορά από τ αγχος λογοκα να μ έρθει στις 20 μέρες. Μην τα παρατας. Ξεκουρασου, ηρεμησε και βρες σωστή καθοδήγηση!

@Elli13 κορίτσι μου μια χαρα ειναι η χοριακη σου. Σκέψου οτι αμα πιασει 1000 πχ σε 2 μέρες θα είναι 2000 κάτι κ σε άλλες 2 πάνω από 5.000. Ήδη έχεις μια βδομάδα καθυστερησης. Τελικά για υπερηχο που θα πας? Σε άλλο γιατρό?

Ναι εννοείται θα πάω σε άλλον γιατρό. Έχει πέσει πολύ ψαχτηρι όλες αυτές τις μέρες. Κυρίως με ενδιέφερε να βρω έναν που θα είναι άνθρωπος με ενσυναίσθηση πάνω από όλα. Και αν δεν Μ αρέσει αυτός που θα πάω εννοείται θα αλλάξω ξανά! Νομίζω με τόσα λεφτά που τους δίνουμε δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαζόμαστε..

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, μακάρι να συνεχίσει έτσι δυναμικά όπως άρχισε ♥️

στις πριν 29 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου Καλημερα! Πήγα και εγώ χθες στην κ Οικονομόπουλου και κάναμε κάποιες εξετάσεις αιματος..εκείνη μ είπε περίπου 20 μέρες με ένα μήνα..η κοπέλα που μου πήρε αίμα μ είπε να κατεβάσω την εφαρμογή myhealth του gov , συνδεεσαι με κωδικούς ταξις και ανεβαίνουν όλες οι εξετάσεις που έχεις κάνει σε δημόσιο..ήδη μου βγήκαν κάποια πρώτα αποτελέσματα! Δες το αν θέλεις, πιστεύω θα έχει ανεβεί εξει η χοριακη σου!

Αα σε ευχαριστώ, έχουν ανέβει και κάποιες άλλες τιμές ακόμα, εκτός από τη χοριακη 👍

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Πάμε για δίδυμα;;;😜😜😜

Ναι είναι όντως μεγάλο...γιατί στον μεγάλο μου γιο με 10 ημέρες καθυστέρησης είχα 1939!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου μπραβοοοο!! Η χοριακη σου ειναι πολυ καλη! Αυτη τη φορα ολα θα πανε καλα θα δεις!!! Αου στελνουμε ολες μας θετικα vibes!!!! 

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Diwni μου εκλεισα ραντεβου με το νεο γιατρο την επομενη Τριτη το μεσημερι να παω γ υπερηχο κ να συζητησω μαζι του να βαλω μια ταξη επιτελους...εχω να κανω υπερηχο απο πριν τις προκλησεις(τζαμπα προκλησεις,τζαμπα ταρακουνησα τον οργανισμο μου) και θα σας πω τα νεα...εχω και κατι κραμπες στη κοιλια μου εντονες κ εχω και διαρροια σημερα δεν νοιωθω καλα...δεν ξερω πως με βρηκε ετσι αυτος ο κυκλος...

Πήρα και εγώ τα αποτελέσματα της χοριακης 41.70. 🙏

Το πρώτο σκαλοπάτι το κατακτησαμε, πάμε για το επόμενο με ελπίδα και αγωνία. 

Δεν σας κρύβω με έπιασαν τα κλάματα. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Πήρα και εγώ τα αποτελέσματα της χοριακης 41.70. 🙏

Το πρώτο σκαλοπάτι το κατακτησαμε, πάμε για το επόμενο με ελπίδα και αγωνία. 

Δεν σας κρύβω με έπιασαν τα κλάματα. 

Καλούς διπλασιασμούς κορίτσι μου 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα δει το εξής και το ακολουθώ: 1-4 βδομ = 1ος μήνας , 5-8 βδομ. = 2ος μήνας, 9-13 βδομ. = 3ος μήνας.  14-17 βδομ. = 4ος μήνας, 18-21 βδομ. = 5ος μήνας, 22 - 26 βδομ. = 6ος μήνας 27 -30 βδομ. = 7ος μήνας, 31 - 35 βδομ. = 8ος μήνας και 36 -40 βδομ. = 9ος μήνας Αν δεις στο 1ο και 2ο τρίμηνο, ο τελευταίος μήνας έχει 5 βδομάδες αντί για 4 και το ίδιο ισχύει και στο 3ο τρίμηνο στους 2 τελευταίους μήνες όμως εκεί. Και αυτό γιατί η εγκυμοσύνη είναι 40 βδομάδες δηλ. σχεδόν 10 μήνες. Στην ουσία πλέον όπως έχεις δει όλοι οι γιατροί μετρούν με βδομάδες, οι μήνες ήταν παλιά και απλά το κρατάμε αν θέλουμε λίγο κι εμείς να προσανατολιστούμε και να συννενοηθούμε με οικογενεια, φίλους κλπ.  Τώρα αν είσαι στην 26+1 διανύεις την τελευταία εβδομάδα του 6ου. Στον 7ο μπαίνεις μόλις είσαι 27 + 0.  Αυτά ξέρω εγώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.
    • Εμένα τα χάπια μου έχει πει να τα παίρνω αφού είμαι νηστική περίπου 1-2 ώρες πριν και μετά να αφήνω κανένα μισάωρο.. στο πρώτο είναι  εύκολα τα πράγματα γιατί το παίρνω μόλις ξυπνήσω και μετά μόλις περάσει κανένα μισάωρο τρώω πρωινό.. στο δέυτερο λίγο ζορίζομαι..γιατί όλο και κάτι θα έχω τσιμπολογήσει..αλλά και πάλι το παίρνω πριν το μεσημεριανό. Και το βραδινό πάλι έχουν μεσολαβήσει κάποιες ώρες πριν που είμαι νηστική.  Δεν με ενοχλούν στο στομάχι ευτυχώς. Αμπούλες θυμάμαι έπαιρνε πριν 20+ χρόνια η μητέρα μου, όταν ήταν έγκυος στις αδερφές μου, αλλά τις χάλασαν το σμάλτο των δοντιών.. θέλει προσοχή. 
    • Εμένα μία πρώτη εκτίμηση (που του έστειλα τις εξετάσεις στο email) ήταν να δω ενδοκρινολόγο για την FT4 που είναι λίγο πεσμένη. 9,43 με φυσιολογικές 9,63-17.  Για το ζάχαρο δεν είπε κάτι.. απλά επειδή είναι λίγο ανεβασμένο το νηστείας 94,6 ίσως προσέξω λόιγο τη διατροφή μου? Θα τα δω αναλυτικά και αύριο μαζί του στο ραντεβού μιας και σήμερα μου τηλ. η μαία του και μου μετέφερε τα παραπάνω.  Βέβαια ζάχαρο νηστείας στις πρώτες πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει είχα 101 (με φυσ. τιμές 70-105) κι όταν τον είχα ρωτήσει, μου είπε οκ θα το ήθελα περίπου στο 95 αλλά δεν πειράζει..  Τώρα θα δούμε. Εσύ έχεις νεότερα?  
    • Ανταλλάζω πανες pampers με babylino η άλλες.Εχω 2 κλειστά πακέτα κ ένα ανοιχτό τα κέρδισα σε διαγωνισμό αλλά την πηραζουν την μικρή μου οπότε τις ανταλλάζω,είναι νούμερο 2
    • Κι εγώ έτσι του είπα αλλά δε Μ άφησε...ο ένας με τον άλλο κολλάει όπως και οι γρίπες....άσε διάβασα κιόλας τώρα ένα κοριτσάκι 16 ετών πέθανε μετά από 1.5 μήνα στη ΜΕΘ από τη μηνιγγίτιδα... Εγώ έχω και το μεγάλο στο σχολείο οπότε καλό είναι να γινει
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...