Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλημερα κοοοριτσιαααα...20μερα κυκλου κ αδιαθετησα ....ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ .... @Naty_ μαζι ειμαστε....το ΜΙΣΩ το 2024 θελω να εξαφανιστει...κ το θεμα ειναι οτι εκανα χθες γ πλακα ενα τεστ ωορηξιας ,π μ εδωσε μια φιλη μ ,της home test  κ ηταν θετικο🤣🤣🤣 γι αυτο λεω δεν εμπιστευομαι τα τεστ κ ποτε ξανα στα τεστ...

Καλημέρα κορίτσι μου!Γιατί τόσο νωρίς;έχεις τόσο μικρό κύκλο;;;μήπως είναι εμφύτευσης αίμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!Γιατί τόσο νωρίς;έχεις τόσο μικρό κύκλο;;;μήπως είναι εμφύτευσης αίμα;

Καλημερα κοριτσι μ γλυκο❤️ Ο κυκλος μ ειναι απο 23 εως 32 μερες max...κ ο προηγουμενος μου ηταν στις 25 μερες... ξυπνησα το πρωι κ δεν περιμενα ειναι η αληθεια να εχω αιμα...κ καταφεραμε ν εχουμε κ επαφες πολλες σε αυτο το κυκλο....κ μ εκανε εντυπωση κ το τεστ ωορηξιας...εχει χαλασει απο τον αυγουστο ο κυκλος μ μολθς σταματησα τη προκληση(επερνα σερπαφαρ)  ...συνηθως εμφυτευσης αιμαι δεν ειναι κηλιδες??!! Κ τοσο απαισιοδοξη π ειμαι εγω αποκλειεται κα ειναι...απλα με γλενταει η περιοδος μου 🤣🤣🤣

στις πριν 8 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλημερα κοριτσι μ γλυκο❤️ Ο κυκλος μ ειναι απο 23 εως 32 μερες max...κ ο προηγουμενος μου ηταν στις 25 μερες... ξυπνησα το πρωι κ δεν περιμενα ειναι η αληθεια να εχω αιμα...κ καταφεραμε ν εχουμε κ επαφες πολλες σε αυτο το κυκλο....κ μ εκανε εντυπωση κ το τεστ ωορηξιας...εχει χαλασει απο τον αυγουστο ο κυκλος μ μολθς σταματησα τη προκληση(επερνα σερπαφαρ)  ...συνηθως εμφυτευσης αιμαι δεν ειναι κηλιδες??!! Κ τοσο απαισιοδοξη π ειμαι εγω αποκλειεται κα ειναι...απλα με γλενταει η περιοδος μου 🤣🤣🤣

Άρα δεν είχες ποτέ τέτοιο κύκλο 20αρη...οχι απαραίτητα κηλίδες....αίμα ροζ αλλά πιο λίγο σε σχέση με την περίοδο..είναι διαφορετικό!δες πως θα πάει...αν θα έχεις κανονική ροή ή όχι...και βγήκε και θετικό της ωορρηξίας...δεν είναι τυχαίο και αυτό 🤔

στις πριν 24 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλημερα κοοοριτσιαααα...20μερα κυκλου κ αδιαθετησα ....ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ .... @Naty_ μαζι ειμαστε....το ΜΙΣΩ το 2024 θελω να εξαφανιστει...κ το θεμα ειναι οτι εκανα χθες γ πλακα ενα τεστ ωορηξιας ,π μ εδωσε μια φιλη μ ,της home test  κ ηταν θετικο🤣🤣🤣 γι αυτο λεω δεν εμπιστευομαι τα τεστ κ ποτε ξανα στα τεστ...

Καλημέρα! Τουλάχιστον μου κάνεις συμπαράσταση 😄

Μαζί μέσα στα Χριστούγεννα θα το γλεντήσουμε γενικώς και το νέο έτος θα δεις θα έχουμε το θετικό!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Τουλάχιστον μου κάνεις συμπαράσταση 😄

Μαζί μέσα στα Χριστούγεννα θα το γλεντήσουμε γενικώς και το νέο έτος θα δεις θα έχουμε το θετικό!! 

Μονο συμπρασταση??? Τα παντα ολα @Naty_ μου... σκοπευω να ξεκινησω να πινω κ τα κρασακια μου πλεον...ειδα κ με γυμαστικη κ διατροφη κ βιταμινες κλπ τι εκανα??? Τπτ!!!! Εχω αρχιζει να πιστευω πως εμεις θα μεινουμε μαζι εγκυες...❤️❤️

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα. Όχι δεν με έχει δει αιματολογος και θα τον ρωτήσω όταν μαζέψω τις χοριακες. Έτσι θα κάνω αντιπηκτικες χωρίς να κάνω κάποιες εξετάσεις?  Απλά με είδε που σκαλωσα και μου είπε δεν είναι κάτι και ότι θα τις κάνω λόγο των αποβολων στο ιστορικό μου. Γιαυτό ήθελα να δω όποια κοπέλα έχει κάνει αντιπηκτικες έκανε εξετάσεις η ξεκίνησε κατευθείαν. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η ηλικία μιας και είμαι 36

Καλημερα! Εγώ είχα κάνει τσεκ θρομβοφιλιας, και λόγω ιστορικού μου έγραψε αντιπηκτικες. Οπότε ναι κακό δεν κάνουν, εντελώς προληπτικά τις δίνουν αν υπάρχει ιστορικό. Είχες παραπάνω από μια αποβολή; Ίσως γ αυτό σου το ειπε

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Άρα δεν είχες ποτέ τέτοιο κύκλο 20αρη...οχι απαραίτητα κηλίδες....αίμα ροζ αλλά πιο λίγο σε σχέση με την περίοδο..είναι διαφορετικό!δες πως θα πάει...αν θα έχεις κανονική ροή ή όχι...και βγήκε και θετικό της ωορρηξίας...δεν είναι τυχαίο και αυτό 🤔

Εντωμεταξυ δε μπορω να βρω κ το γυναικολογο μ γτ στο επομενο ετος θα παω στον καινουργιο!!! Εμενα το αιμα ειναι κοκκινο με βλεννες ...κ η περιοδος μ ειναι με λιγη ροη...🤔🤔🤔🫣🫣🫣πφφφ κριμα κ ηθελα να κανω δωρο στο συζυγο για τη γιορτη π πλησιαζει κατι θετικο....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η arntalia είπε:

Μονο συμπρασταση??? Τα παντα ολα @Naty_ μου... σκοπευω να ξεκινησω να πινω κ τα κρασακια μου πλεον...ειδα κ με γυμαστικη κ διατροφη κ βιταμινες κλπ τι εκανα??? Τπτ!!!! Εχω αρχιζει να πιστευω πως εμεις θα μεινουμε μαζι εγκυες...❤️❤️

Αχ μακάρι ❤️ εγώ δεν απογοητεύτηκα τόσο αυτή τη φορά γιατί δεν ήταν σε σωστη μερα η επαφή. Δεν πειράζει! Όλα με μέτρο δεν πειράζουν καθόλου κορίτσι μου, το χειρότερο είναι το στρες κι απ' αυτό είχα μπόλικο το τελευταίο διάστημα. 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Επειδή ξέρω ότι περιμένετε το καθημερινό μου τεστακι....σας ανεβάζω φωτογραφίες 😜

IMG20241203080210.jpg

IMG20241203080127.jpg

Καλημέρα! Τι γίνεται εκεί;; Στην 2η ίσως να πάω να δω κάτι. Από κοντά πώς είναι; Σήμερα περίμενες περίοδο;

στις πριν 44 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Θέλω εδώ να σου πω οτι είναι πολύ σύνηθες να ανεβαίνει η ορμόνη αυτή πριν την περίοδο. Δεν έχω ψάξει και πολύ την αιτία, αλλά γενικά το έχω διαβάσει από πάρα πολλές κοπέλες. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Θέλω εδώ να σου πω οτι είναι πολύ σύνηθες να ανεβαίνει η ορμόνη αυτή πριν την περίοδο. Δεν έχω ψάξει και πολύ την αιτία, αλλά γενικά το έχω διαβάσει από πάρα πολλές κοπέλες. 

Απαντάω στον εαυτό μου για να σου πω επίσης ότι το αίμα εμφύτευσης δεν είναι πάντα κηλίδες. Είχα κανονικο αίμα περιοδου και τελικά ήμουν έγκυος. Ήταν όντως εμφύτευσης γιατί ήταν 7 μτω, αλλά είχε ροη, ποσότητα και διάρκεια.

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ μακάρι ❤️ εγώ δεν απογοητεύτηκα τόσο αυτή τη φορά γιατί δεν ήταν σε σωστη μερα η επαφή. Δεν πειράζει! Όλα με μέτρο δεν πειράζουν καθόλου κορίτσι μου, το χειρότερο είναι το στρες κι απ' αυτό είχα μπόλικο το τελευταίο διάστημα. 

Το στρες ...κ γω σε αυτο το αποδιδω μεχρι μα τρελαθουμε τελειως χαχαχα....

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Απαντάω στον εαυτό μου για να σου πω επίσης ότι το αίμα εμφύτευσης δεν είναι πάντα κηλίδες. Είχα κανονικο αίμα περιοδου και τελικά ήμουν έγκυος. Ήταν όντως εμφύτευσης γιατί ήταν 7 μτω, αλλά είχε ροη, ποσότητα και διάρκεια.

Εντωμεταξυ χθες ανεβασα κ τις εξετασεις μ εδω στο φορουμ κ η lh μ ειναι στον ανηφορο λογω πολυκυστικων το ξερω ...ξερεις τι σκεφτομαι οτι μαλλον η εξηωσωνατικη ειναι η μονη λυση...δεν ξερω γτ δεν μπορω να συλλαβω φυσιολογικα αφου κ γω κ γω π συζυγος εκτος απο το θεμα του ΣΠΩ ειναι οκ ...δεν ξερω τι να υποθεσω 2,5 χρονια τωρα...φοραω σερβιετακι τωρα αλλα η ποσοτητα αιματος το πρωι ηταν μεγαλη

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημερα! Εγώ είχα κάνει τσεκ θρομβοφιλιας, και λόγω ιστορικού μου έγραψε αντιπηκτικες. Οπότε ναι κακό δεν κάνουν, εντελώς προληπτικά τις δίνουν αν υπάρχει ιστορικό. Είχες παραπάνω από μια αποβολή; Ίσως γ αυτό σου το ειπε

Είχα μια το 20 αλλά κατά μεγάλη πιθανότητα τότε ήταν λόγο του θυρεοειδή και τότε έγινε πάρα πολύ γρήγορα έκανα την πρώτη χοριακή και στην επανάληψη είχε πέσει η τιμή. Και πέρσι περίπου τέτοιο καιρό την 6η εβδομάδα απεβαλα που το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός. Ενέσεις έκανες?  Τις έκανες μόνη σου και κάθε πότε έκανες? 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια τα γιορτινά 😁😁😁 Με το καλό να φωλιάσουν σπορακια σε όλες τις κοιλιτσες ❤️❤️❤️

@Elli13 μου ήρθε το αγόρι σου πιστεύω και θα το κρατήσεις σε περίπου 9 μήνες στην αγκαλιά σου 😊😊😊 🤞🤞🤞 

Εγώ από τη μία θέλω να ξεκινήσω τις προσπάθειες για το 2ο, από την άλλη έχω σκέψεις όπως πως θα την παλέψω έγκυος με ένα toddler και νιώθω λίγο ότι "προδίδω" το πρώτο μου παιδί. Είμαι τρελή;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου. Εμένα μου ήρθε το δεύτερο λίγο νωρίτερα από ότι ήθελα αλλά πιστεύω ότι μετά θα λέω ότι καλα έκανα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εγκυος κ να εχεις κ ένα άλλο παιδί μικρότερο από 2 γιατί δεν υπάρχει κ συνεννόηση κιολας, τώρα π γέννησα κ έχω ένα δίχρονο (κλείνει δυο την άλλη εβδομάδα) ειναι τεράστια η πρόκληση να μην το θεωρήσεις κ αυτόν μεγάλο γιατί δεν ειναι, είναι κ αυτό παιδάκι κ έχει κ αυτος τις ανάγκες του. Είναι δύσκολα δε στο κρύβω αλλά  πιστεύω στο τελος θα λεω ότι καλά εκανα κ τους κάναμε κοντά κοντά. Ζηλεύει ειναι στο προγραμμα αλλά χρειάζεται ψυχραιμία από εσένα όσο μπορείς βέβαια γιατί ειναι κ η κούραση κ η αϋπνία στην μέση. Το παν ειναι να μην αλλάξει το μεγάλο παιδάκι την ρουτίνα του! 

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Τι γίνεται εκεί;; Στην 2η ίσως να πάω να δω κάτι. Από κοντά πώς είναι; Σήμερα περίμενες περίοδο;

Ρε συ ναι σήμερα είναι λίγο πιο ευδιάκριτο!!!αλλά δεν θα το έλεγες ξέρεις ξεκάθαρα θετικό!!!αύριο περιμένω αν πάω με βάση τον συνήθη 30αρη κύκλο!!!αλλά κάποιες φορές πάει και 36...τώρα θα δείξει... Αν μου έρθει περίοδος 

Λοιπον κοριτσια καταφερα να βρω το γιατρο στο τηλεφωνο. Μου ειπε οτι οι εξετασεις δεν ειναι ιδιατερα οκ ειδικα η lh που ειναι στο 16.6 για υτο δε μπορουμε να πετυχουμε συλληψη. Αυτος μ ειπε οτι ουτε με τη προκληση ωορηξιας δε μπορω να μεινω εγκυος ..εκανα 4 κυκλους συνολικα ...κ λεω μα γιατι εκανα τοτε..?!!🫣🤔ουτε εξετασεις εκανα σε αυτο το διαστημα ,ουτε μ εδωσε ovitrelle κλπ απλα επερνα χαπια χωρις παρακολουθηση... κ λεω εγω τωρα να παω στον αλλο γιατρο κ μετα μα δω μηπως παω καπακι γ εξωσωματικη??? Η να τα παρατησω ολα γτ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....νοιωθω τοσο θλιψη π πιστευω οτι ισως να μη τα καταφερω ποτε...μια ελπιδα με κραταει....

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε η κυρία ήρθε. Δλδ τα πρώτα καφέ, την αυριανή θα μετρήσω ως 1η μέρα. 

Πάμε για Γενάρη..! 

Καλημέρα κορίτσια,

@Naty_ Δεν πειράζει κορίτσι μου, πάμε για Ιανου΄αριο, έχετε κάνει κ τις εξετάσεις κ τώρα θα χαλαρώσετε κ θα έρθει 😊

@marinamanoulitsa Μέχρι να δεις αίμα υπάρχουν ελπίδες 🤞 Σήμερα περιμένεις??

@arntalia Κ εμένα αυτό τον μήνα μου ήρθε στις 16 μέρες μάλλον από το άγχος μου. Συμβαίνει καμιά φορά ειδικά σε εμάς που έχουμε ΣΠΩ. Τώρα για τα τεστ ωορρηξίας η LH υπάρχει σε ΄όλο τον κύκλο κ αν θυμάμαι καλά κ η @Naty_ σε προηγούμενο κύκλο που έκανε ενώ είχε περίοδο ήταν πολύ σκούρο. Απλά μάλλον δεν το ξέρουμε αυτό γιατί καμία δεν κάνει τεστάκια ωορρηξίας στην περίοδο

στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Σίγουρα αδιαθετισες;;; Ξανά είχες τόσο μικρό κύκλο;

στις πριν 15 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σας κορίτσια καλό μηνα!!! Εύχομαι ο μηνας ο γιορτινός να φέρει κ πολλά μωράκια στις κοιλιές!!!  Έχω να γράψω καιρό ομως σας διαβάζω όποτε βρω χρόνο!!! 
στγχαρητηρια στις εγκυουλες εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι 💕

Σε χάσαμε τελείως βρε κορίτσι μου γλυκό! Πως είσαι;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Σίγουρα αδιαθετισες;;; Ξανά είχες τόσο μικρό κύκλο;

Ελα κοριτσι μου ❤️❤️Μονο ο προηγουμενος κυκλος.μ ηταν μικρος δηλ στις 23 μερες αλλα στις 19 μερες ποτε μα ποτε δεν εχει ερθει!!!! κ εβαλα κανονικη σερβιετα τωρα οποτε ηρθε!!! Πφφφ 🫣🫣 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Είχα μια το 20 αλλά κατά μεγάλη πιθανότητα τότε ήταν λόγο του θυρεοειδή και τότε έγινε πάρα πολύ γρήγορα έκανα την πρώτη χοριακή και στην επανάληψη είχε πέσει η τιμή. Και πέρσι περίπου τέτοιο καιρό την 6η εβδομάδα απεβαλα που το θεωρήσαμε τυχαίο γεγονός. Ενέσεις έκανες?  Τις έκανες μόνη σου και κάθε πότε έκανες? 

Τις έκανα κάθε πρωί συγκεκριμένη ώρα (σύμφωνα με οδηγίες αιματολόγου) και θα έκανα κάθε μήνα εξετάσεις, να δούμε για την ποσότητα που θα έκανα, αλλά δεν πρόλαβα..! Μόνη μου ναι, ξυπνούσα την έκανα και τέλος. Τσιμπάς το δέρμα γύρω από αφαλό και την κάνεις. Είναι μέχρι να κάνεις την πρώτη θα δεις. 

Εγώ κορίτσια πήγα στο Έλενα, έδωσα αίμα για 3 σελίδες εξετάσεων 😱😱

Το κακό είναι ότι μου είπαν θα βγουν σε 20 εργάσιμες. Τόσο πολύ αργούν στα δημόσια νοσοκομεία;;;; Μ αρέσει δηλαδή που με έβαλε να κάνω και χοριακη. Σε ένα μήνα που θα βγει και αυτή θα έχω κάνει κάνα δυο υπερήχους ήδη, τι να την κάνω την χοριακη τότε 😅

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσια πήγα στο Έλενα, έδωσα αίμα για 3 σελίδες εξετάσεων 😱😱

Το κακό είναι ότι μου είπαν θα βγουν σε 20 εργάσιμες. Τόσο πολύ αργούν στα δημόσια νοσοκομεία;;;; Μ αρέσει δηλαδή που με έβαλε να κάνω και χοριακη. Σε ένα μήνα που θα βγει και αυτή θα έχω κάνει κάνα δυο υπερήχους ήδη, τι να την κάνω την χοριακη τότε 😅

Κάποιες αργούν παντού. Κι εγώ στον προγεννητικό θυμάμαι μια εξέταση που περίμενα 15 μέρες. Λογικά τη χοριακή σου την κάνουν για να δουν τις τιμές σαν σύνολο. Αν θέλεις εσύ χοριακή θα πρέπει να πας μόνο γι' αυτή κάπου. Σε δημόσιο που είχα κάνει πριν 5 χρόνια την ίδια μέρα μου τα είχαν στείλει τ' αποτελέσματα.

στις πριν 11 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια τα γιορτινά 😁😁😁 Με το καλό να φωλιάσουν σπορακια σε όλες τις κοιλιτσες ❤️❤️❤️

@Elli13 μου ήρθε το αγόρι σου πιστεύω και θα το κρατήσεις σε περίπου 9 μήνες στην αγκαλιά σου 😊😊😊 🤞🤞🤞 

Εγώ από τη μία θέλω να ξεκινήσω τις προσπάθειες για το 2ο, από την άλλη έχω σκέψεις όπως πως θα την παλέψω έγκυος με ένα toddler και νιώθω λίγο ότι "προδίδω" το πρώτο μου παιδί. Είμαι τρελή;;; 

Κορίτσι μου μην το σκέφτεσαι καθόλου αν το θέλεις δεύτερο παιδάκι βάλτο μπροστά 😁

δεν είναι εύκολο ούτε η εγκυμοσύνη ούτε και το μετά με ένα μωρό και ένα μικρό παιδάκι, είναι δύσκολα δεν θα σου πω ψέμματα θα βγει και λίγο ζήλια στην πορεία αλλά όταν της βλέπω μαζί να κάνει η μια γελάκια στην άλλη να την αγκαλιάζει να την φιλάει πραγματικά λιώνω το χαίρομαι παρά πολύ δεν το μετάνιωσα καθόλου που της έκανα σχετικά κοντά 

Είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα λες τώρα πως θα αγαπώ δύο παιδεία πως θα το πάρει η μεγάλη αλλά κάπως γίνονται όλα μαγικά 🥰 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...