Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια καλό μηνα!!! Εύχομαι ο μηνας ο γιορτινός να φέρει κ πολλά μωράκια στις κοιλιές!!!  Έχω να γράψω καιρό ομως σας διαβάζω όποτε βρω χρόνο!!! 
στγχαρητηρια στις εγκυουλες εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι 💕

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Γεια σας κορίτσια καλό μηνα!!! Εύχομαι ο μηνας ο γιορτινός να φέρει κ πολλά μωράκια στις κοιλιές!!!  Έχω να γράψω καιρό ομως σας διαβάζω όποτε βρω χρόνο!!! 
στγχαρητηρια στις εγκυουλες εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη ευχομαι 💕

Τι κάνεις κορίτσι μου; Πως πας με δύο παιδάκια τώρα ;☺️

στις πριν 7 ώρες, ο/η cat12 είπε:

@Elk μου καλά είμαι εσύ πως είσαι? Οι μικρούλες σου? Είμαι στον 6ο μήνα ♥️ 23 κ 3 σήμερα όλα καλά φουσκώνω 🥰

Μπράβο κορίτσι μου περνάει ο καιρός κοντοζυγώνει το μωράκι σας !!! Μας είχες πει το φύλο του μωρού ; Συγγνώμη που δεν το θυμάμαι 

εμείς καλά τώρα κάπως έχουμε μπει σε μια σειρά 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ μια από τα ίδια.. δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Ακαλατευομαι όταν έχω άδειο στομάχι, νυστάζω και κουράζομαι πολύ εύκολα, λαχανιαζω, και έχω που και που ζαλάδες. Και ήπια πονακια και τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά. Αύριο το πρωί θα πάω για τις αιματολογικές στο Έλενα και θα μου κάνουν και χοριακη να δούμε που βρισκόμαστε. (Δεν νομίζω να πίστεψέ καμία ότι δεν έχω ξανακάνει τεστ;;; 😅)

Από εκεί έφυγα τώρα 😆

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τι κάνεις κορίτσι μου; Πως πας με δύο παιδάκια τώρα ;☺️

Είμαι καλά κορίτσι μου!! Έγινε 2 μηνών η μπουμπου μου κ 3700. Θηλάζω αποκλειστικά (δε το περίμενα απλά μας βγήκε) βέβαια καμία φορά μπορεί να δώσω μπουκάλι αν λείπω κ δεν έχω αντλημένο γάλα. Ο γιος μου ζηλεύει την χτυπάει αλλά εντάξει κ αυτό στο προγραμμα. Προσπαθω να μη του θυμώνω αλλά καποιες φορες με βγάζει εκτός εαυτού. 

εσεις; Πως είστε;; Η μικρή είναι ήσυχη; 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Αγοράκι περιμένουμε 🥰 πριν λίγες μέρες έκανα κ την β επιπέδου κ είμαστε 100% σίγουροι!

Με το καλό το αγόρι σας!!! Ο μεγαλύτερος σου έρωτας θα δεις 💕💕💕

Αύριο θα πάω για χοριακή και θα κάνω επανάληψη την Πέμπτη. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα μου είπε ότι θα ξεκινήσω αντιπηκτικες.. έχει κάνει κάποια κοπέλα να μου πει λεπτομέρειες? Δεν τον ρώτησα να μου αναλύσει με είδε ότι κόλλησα βέβαια και μου είπε να μην με αγχώνει δεν και ότι δεν είναι κάτι.αν οι χοριακες είναι εντάξει θα τον ρωτήσω βέβαια. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Από εκεί έφυγα τώρα 😆

Σε παρακολουθεί γιατρός στο Έλενα; Εγώ στο τμήμα καθεξιν αποβολών πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και μου έγραψε κάποιες εξετάσεις που θα κάνω αύριο.

στις πριν 26 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Αγοράκι περιμένουμε 🥰 πριν λίγες μέρες έκανα κ την β επιπέδου κ είμαστε 100% σίγουροι!

Με το καλό το αγορακι σας κορίτσι μου ♥️♥️ Πέρασε ο καιρός γρήγορα! Εγώ ακόμα θυμάμαι σαν χθες δύο χρόνια πριν που ήμασταν και οι δύο χωρίς μωράκια, αγχωμενες και στεναχωρημένες. Και κοίτα τώρα... 🌈🤰❤️🩹

στις πριν 33 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Με το καλό το αγόρι σας!!! Ο μεγαλύτερος σου έρωτας θα δεις 💕💕💕

Ευχαριστώ πολύ! Αχ τον περιμένω πως κ πως να έρθει η ώρα να τον πάρω αγκαλιά ♥️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Σε παρακολουθεί γιατρός στο Έλενα; Εγώ στο τμήμα καθεξιν αποβολών πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και μου έγραψε κάποιες εξετάσεις που θα κάνω αύριο.

Με το καλό το αγορακι σας κορίτσι μου ♥️♥️ Πέρασε ο καιρός γρήγορα! Εγώ ακόμα θυμάμαι σαν χθες δύο χρόνια πριν που ήμασταν και οι δύο χωρίς μωράκια, αγχωμενες και στεναχωρημένες. Και κοίτα τώρα... 🌈🤰❤️🩹

Σε ευχαριστώ πολύ Έλλη μου κ σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο 🙏 ♥️ πραγματικά σαν χθες ήταν... Ακόμα έχω αυτόν τον πόνο για εκείνο το μωράκι δεν ξεπερνιέται εύκολα... Κ τώρα έχουμε ξανά μωράκια στην κοιλίτσα μας ♥️ 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Αχ τον περιμένω πως κ πως να έρθει η ώρα να τον πάρω αγκαλιά ♥️

Σε ευχαριστώ πολύ Έλλη μου κ σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο 🙏 ♥️ πραγματικά σαν χθες ήταν... Ακόμα έχω αυτόν τον πόνο για εκείνο το μωράκι δεν ξεπερνιέται εύκολα... Κ τώρα έχουμε ξανά μωράκια στην κοιλίτσα μας ♥️ 

Όχι δεν ξεπερνιέται.. Έχω ήδη την κορούλα μου αγκαλιά αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα τα μωράκια που δεν κατάφερα να αγκαλιάσω... Απλά ο πόνος θα γλυκανει μόλις αντικρύσεις τον μικρούλη σου ♥️ 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Χαρά 3 είπε:

Αύριο θα πάω για χοριακή και θα κάνω επανάληψη την Πέμπτη. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα μου είπε ότι θα ξεκινήσω αντιπηκτικες.. έχει κάνει κάποια κοπέλα να μου πει λεπτομέρειες? Δεν τον ρώτησα να μου αναλύσει με είδε ότι κόλλησα βέβαια και μου είπε να μην με αγχώνει δεν και ότι δεν είναι κάτι.αν οι χοριακες είναι εντάξει θα τον ρωτήσω βέβαια. 

Εγω έκανα προληπτικά στην πρώτη κ εγκυμοσύνη ..
Έκανα τους πρώτους 3 μήνες ..Δεν είναι τίποτα μια ιδέα είναι , σίγουρα για καλό❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Αντιπηκτικές γιατί να κάνεις; Προληπτικά; Σε έχει δει αιματολογος; Έκανα κι εγώ στην τελευταία εγκυμοσύνη, παρά την κατάληξη της, προληπτικά λόγω ιστορικού. Δεν είναι κάτι, είναι μέχρι να κάνεις την πρώτη 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε η κυρία ήρθε. Δλδ τα πρώτα καφέ, την αυριανή θα μετρήσω ως 1η μέρα. 

Πάμε για Γενάρη..! 

Όχι ρε γαμωτο!!!😒😒😒  Θα σε κάνω και εγώ παρέα σε λίγο από ότι φαίνεται ....

στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όχι ρε γαμωτο!!!😒😒😒  Θα σε κάνω και εγώ παρέα σε λίγο από ότι φαίνεται ....

Κάτσε εσύ ακόμα έχουμε ελπίδες! 

Εγώ καλά απ' τη μια λογικό μια φορά κάναμε και παίζει την επομένη της ωορρηξίας. Αλλά όσο να πεις ξενερωσα. Δεν πειράζει, next time! 

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πάμε για Γενάρη..! 

Παμε τον επομενο μηνα με νεα ελπιδα νεα αρχη.παρε τον αντρα σοτ αγκαλια και...να εχεις τα επομενα χριστουγεννα κ συ κ γω κ ολες μας  ενα μωρο στην αγκαλια!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια τα γιορτινά 😁😁😁 Με το καλό να φωλιάσουν σπορακια σε όλες τις κοιλιτσες ❤️❤️❤️

@Elli13 μου ήρθε το αγόρι σου πιστεύω και θα το κρατήσεις σε περίπου 9 μήνες στην αγκαλιά σου 😊😊😊 🤞🤞🤞 

Εγώ από τη μία θέλω να ξεκινήσω τις προσπάθειες για το 2ο, από την άλλη έχω σκέψεις όπως πως θα την παλέψω έγκυος με ένα toddler και νιώθω λίγο ότι "προδίδω" το πρώτο μου παιδί. Είμαι τρελή;;; 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό να τη χαίρεσαι τη μικρή σου. Στη Ρόδο είσαι;

Καλημέρα κορίτσια, όχι Λήμνο μένω 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αντιπηκτικές γιατί να κάνεις; Προληπτικά; Σε έχει δει αιματολογος; Έκανα κι εγώ στην τελευταία εγκυμοσύνη, παρά την κατάληξη της, προληπτικά λόγω ιστορικού. Δεν είναι κάτι, είναι μέχρι να κάνεις την πρώτη 

Καλημέρα. Όχι δεν με έχει δει αιματολογος και θα τον ρωτήσω όταν μαζέψω τις χοριακες. Έτσι θα κάνω αντιπηκτικες χωρίς να κάνω κάποιες εξετάσεις?  Απλά με είδε που σκαλωσα και μου είπε δεν είναι κάτι και ότι θα τις κάνω λόγο των αποβολων στο ιστορικό μου. Γιαυτό ήθελα να δω όποια κοπέλα έχει κάνει αντιπηκτικες έκανε εξετάσεις η ξεκίνησε κατευθείαν. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και η ηλικία μιας και είμαι 36

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα ναι είναι ο γιατρός μου εκεί. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια τα γιορτινά 😁😁😁 Με το καλό να φωλιάσουν σπορακια σε όλες τις κοιλιτσες ❤️❤️❤️

@Elli13 μου ήρθε το αγόρι σου πιστεύω και θα το κρατήσεις σε περίπου 9 μήνες στην αγκαλιά σου 😊😊😊 🤞🤞🤞 

Εγώ από τη μία θέλω να ξεκινήσω τις προσπάθειες για το 2ο, από την άλλη έχω σκέψεις όπως πως θα την παλέψω έγκυος με ένα toddler και νιώθω λίγο ότι "προδίδω" το πρώτο μου παιδί. Είμαι τρελή;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου ..θα σου πω κάτι!! Μην το σκέφτεσαι καν!!ξεκινά!! Εγώ δοξάζω τον Θεό που πήρα απόφαση και έκανα το δεύτερο σύντομα και δεν άφησα πολλά χρόνια κενό...πρώτον γιατί έχουν παρέα ο ένας τον άλλον και είναι αχώριστα φιλαράκια!!!και δεύτερον γιατί μάλλον δεν θα μπορούσα να κάνω καν δεύτερο!!!ενώ στα πρώτα δύο μου παιδιά εμένα κατευθείαν έγκυος και πήγαν όλα καλά! Και μάλιστα ήθελα και σύντομα τρίτο αλλά δεν είχα βοήθεια και είπα άστο για αργότερα...και τελικά πάρε δύο παλινδρομες καπάκι και βιοχημικές...άσε Δοξάζω τον Θεό!!! Μπορεί να τα είδα όλα από την κουραση....όλα όμως ..αλλά άξιζε 😁💝🙏 με το καλό σου εύχομαι!!! ξεκίνα και ο Θεός δίνει δύναμη για όλα!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Πάμε για Γενάρη..! 

Καλημερα κοοοριτσιαααα...20μερα κυκλου κ αδιαθετησα ....ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ .... @Naty_ μαζι ειμαστε....το ΜΙΣΩ το 2024 θελω να εξαφανιστει...κ το θεμα ειναι οτι εκανα χθες γ πλακα ενα τεστ ωορηξιας ,π μ εδωσε μια φιλη μ ,της home test  κ ηταν θετικο🤣🤣🤣 γι αυτο λεω δεν εμπιστευομαι τα τεστ κ ποτε ξανα στα τεστ...

Επεξεργάστηκε από arntalia

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...