Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μπήκες στον 6ο???ποπό Παναγία μου πως περνάει ο καιρός;;;σαν χθες θυμάμαι μας έλεγες είναι έγκυος!!!με το καλό...!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι κ εγώ δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Σου εύχομαι να είναι κ εσένα θετικό το τεστακι σου!🙏

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Σήμερα 27η μέρα εγώ, κύκλος το τελευταίο διάστημα 25-28 

Νιωθω το στομάχι περίεργα, νιώθω ένα βάρος, μια ζεστασιά στη μήτρα και τραβήγματα. Ο έρπης υποχωρεί σταδιακά, και δεν ξέρω αν βγω ψεύτρα αλλά μπορεί και να είμαι έγκυος.  Μια που το λέω και μια που δεν το πιστεύω. Μπορεί απλά να κρύωσα. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα τώρα λέω ήρθε, θα δω αίμα σίγουρα. Τεστ δεν έχω να κάνω και αρνούμαι να αγοράσω! 

Εντάξει όπως αισθάνεσαι εσύ κοπέλα μου αν δεν θες μην κάνεις!!!περίμενε αν είναι την καθυστέρηση!!τώρα αν έχεις ρολόι κύκλο έως 28 τότε την επόμενη μέρα κάνε ένα τεστακι!!!μακάρι να μην μας έρθει η περίοδος αυτό τον μήνα!!αλλά και να έρθει τι να κάνουμε...προχωράμε!!!θα έρθει κάποια στιγμή...είμαι σίγουρη!!!

@Naty_ Μπορώ να έρθω να σου κάνω εγώ ένα τεστ, και να φύγω; Δεν θα σου δείξω το αποτέλεσμα 😅. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω και πολλά και δεν ξέρω τι να τα κανω, μην πάνε χαμένα 😋

στις Just now, ο/η Elli13 είπε:

@Naty_ Μπορώ να έρθω να σου κάνω εγώ ένα τεστ, και να φύγω; Δεν θα σου δείξω το αποτέλεσμα 😅. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω και πολλά και δεν ξέρω τι να τα κανω, μην πάνε χαμένα 😋

Είσαι πολύ φίλη μου 😂😂😂😂

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια καλημέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν ακούσαμε καρδιά, μόνο ότι είναι ενδομήτριο και ότι είναι πολύ μικρό για την εβδομάδα που είμαι.  Με έβαλε να ξανακάνω χοριακη και να επαναλάβω την τέταρτη και την Παρασκευή να πάω ξανά για υπέρηχο. 

Κορίτσι μου πόσων εβδομάδων σε έβγαλε; Θύμησε μου, είχες κάνει τεστ ωορρηξίας; Έχεις σταθερό κύκλο; Γιατί αν υπολογισες 7 εβδομάδων βάση τελευταίας περιόδου και έκανες ωορρηξία πχ 21η μέρα, τότε θα είσαι μια εβδομάδα πίσω από την ΤΕΡ.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα καλό μήνα 😊🙏🏼

Επειδή παρακολουθώ το νήμα μεν αλλά δν θυμάμαι όλες  τις λεπτομέρειες με βάση την ΤΕρ πόσο είσαι τώρα; 
πχ κ μένα επειδή έχω 33-34 μέρες κύκλο με βάση τον 28αρη που υπολογίζουν συνήθως, τα 2 από τα 3 παιδάκια μου πάντα τ έβγαζαν μικρότερα τουλάχιστον 5 με 7 μερες. Μόνο τώρα στο τρίτο επειδή έγινε πάρα πολύ νωρίς η εμφύτευση συμβαδίζει με την ΤΕΡ. 

μήπως έχεις κ εσύ μεγάλο κύκλο; 

Κορίτσια επειδή έκανα τεστ ωορρηξίας η ωορρηξία έγινε 19-20η μέρα του κύκλου οπότε ναι θεωρητικά είναι 5 μέρες πίσω. Του το είπα και μου είπε ότι παίζει ρόλο. Σε σύνολο το έβγαλε 6.3 mm 

@Mantarini κορίτσι μου πολυ λογικο τότε να σε βγάζει μια βδομάδα πίσω. Εννοείται παίζει το ρόλο του. Αυτοί βάζουν μέσο όρο 28αρη κυκλο με ωορηξια 14η μέρα. Εμενα π συμβαδίζει απόλυτα εκανα ωορηξια 13η μέρα. Σε σχέση με σένα μια βδομαδα νωριτερα. Αρα η εικονα σου θα ειναι μιας βδομαδας νωριτερα.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini κορίτσι μου πολυ λογικο τότε να σε βγάζει μια βδομάδα πίσω. Εννοείται παίζει το ρόλο του. Αυτοί βάζουν μέσο όρο 28αρη κυκλο με ωορηξια 14η μέρα. Εμενα π συμβαδίζει απόλυτα εκανα ωορηξια 13η μέρα. Σε σχέση με σένα μια βδομαδα νωριτερα. Αρα η εικονα σου θα ειναι μιας βδομαδας νωριτερα.

Ακριβώς! Καλό είναι να το γνωρίζουν όλα τα κορίτσια. Όλα υπολογίζονται βάσει 28αρη κύκλου και ωορρηξίας 14η μέρα. Εμένα στην κόρη μου πχ που έκανα ωορρηξία 12η μέρα πάντα έβγαινε 2 ημέρες μεγαλύτερη. Μεγαλύτερη από το σημείο αναφοράς της 14ης ημέρας. Για την ηλικία της σύλληψης όμως ήταν όπως έπρεπε. Απλά οι γιατροί για να έχουν ένα μπουσουλα χρησιμοποιούν αυτόν τον τρόπο. Όλα θα είναι καλά @Mantarini, θα το δεις!

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Όλα μια χαρά θα είναι κορίτσι μου, παίζει ρόλο και πότε έγινε η σύλληψη, εμφύτευση κλπ. Λογικό αν έγινε αργότερα να είναι μικρότερο, σημασία έχει να αναπτυχθεί μέρα με τη μέρα. Ενημέρωσε μας για χοριακή! 🙏🏼

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Νιωθω το στομάχι περίεργα, νιώθω ένα βάρος, μια ζεστασιά στη μήτρα και τραβήγματα. Ο έρπης υποχωρεί σταδιακά, και δεν ξέρω αν βγω ψεύτρα αλλά μπορεί και να είμαι έγκυος.  Μια που το λέω και μια που δεν το πιστεύω. Μπορεί απλά να κρύωσα. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα τώρα λέω ήρθε, θα δω αίμα σίγουρα. Τεστ δεν έχω να κάνω και αρνούμαι να αγοράσω! 

Όπως αισθάνεσαι κοριτσάκι μου 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Να πας να πας🤣🤣🤣

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια επειδή έκανα τεστ ωορρηξίας η ωορρηξία έγινε 19-20η μέρα του κύκλου οπότε ναι θεωρητικά είναι 5 μέρες πίσω. Του το είπα και μου είπε ότι παίζει ρόλο. Σε σύνολο το έβγαλε 6.3 mm 

Ελπίζω να είναι λόγω καθυστερημένης ωορρηξίας κ όλα να πάνε καλά!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Μακαρι να μην ερθει η ακατανομαστη...στο ευχομαι ολοψυχααααα!!!🙏🙏😊😊 η @Elli13πολυυυυ φιλη μου κ γω ετσι θα εκανα θα στο εκανα το τεστακι κ θα εφευγα δε θα μαθαινες ποτε🤣🤣 .... keep calm!!!

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας!! Είναι αρκετά ενθαρρυντικά και μακάρι να βγείτε αληθινές!! Η εβδομάδα της τρέλας θα είναι αυτη που μας έρχεται έτσι όπως εξελήχθηκαν τα πράγματα. Η χοριακή βγήκε 18.781, με το γιατρό δεν έχω καταφέρει να μιλήσω, η μαία του μου είπε ότι ειναι πολύ καλή. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας!! Είναι αρκετά ενθαρρυντικά και μακάρι να βγείτε αληθινές!! Η εβδομάδα της τρέλας θα είναι αυτη που μας έρχεται έτσι όπως εξελήχθηκαν τα πράγματα. Η χοριακή βγήκε 18.781, με το γιατρό δεν έχω καταφέρει να μιλήσω, η μαία του μου είπε ότι ειναι πολύ καλή. 

Αγαπη καθυστερημένη σύλληψη απλά τίποτα άλλο!! Η χοριακη είναι στο Θεό!!! Μια χαρά είναι το σποράκι σου είμαι σίγουρη !!

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Κορίτσι μου τι κάνεις εσύ πως είσαι; Σε πια βδομάδα βρίσκεσαι ;

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥳🥳🥳🥳 θετικά και τα δύο τεστ σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι θα περιμένουμε την χοριακη σου.. εγώ θα έκανα την Τετάρτη να σου πω την αλήθεια 
στον άντρα σου τελικά το είπες ;☺️

Του το είπα ναι, είναι συγκρατημενος και αυτός. Λογικό είναι. Μίλησα με τον γιατρό και θα πάω από εκεί να μου κάνει υπέρηχο. Φαντάζομαι πιο πολύ θα θέλει να δει το ενδομητριο μου. Γιατί είμαι και μετά από την εγχείρηση. Και ίσως θέλει να ξεκινήσω και διάφορα συμπληρώματα. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι, αλλά είναι το σωστό αφού είχα και την αποβολή πέρσι. Καλύτερα να ενισχύσουμε τον οργανισμό μου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οπότε όταν με το καλό τελειώσουμε θα σας πω.

Τέλεια είναι κορίτσι μου θεωρώ και αφού σου το είπε και η μαία είναι μια χαρά.  Σίγουρα την Παρασκευή θα ακούσετε και καρδούλα 💝

Η χοριακη σου ειναι πολυ καλη. Ολα θα πανε καλα θα δεις....θα ακουσεις τη καρδουλα του γρηγορα....ολα κατ ευχην κοριτσι μου🙏❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

χαχαχα θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμη! Εσύ πώς είσαι; από συμπτώματα; 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

χαχαχα θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμη! Εσύ πώς είσαι; από συμπτώματα; 

Εγώ μια από τα ίδια.. δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Ακαλατευομαι όταν έχω άδειο στομάχι, νυστάζω και κουράζομαι πολύ εύκολα, λαχανιαζω, και έχω που και που ζαλάδες. Και ήπια πονακια και τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά. Αύριο το πρωί θα πάω για τις αιματολογικές στο Έλενα και θα μου κάνουν και χοριακη να δούμε που βρισκόμαστε. (Δεν νομίζω να πίστεψέ καμία ότι δεν έχω ξανακάνει τεστ;;; 😅)

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ μια από τα ίδια.. δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Ακαλατευομαι όταν έχω άδειο στομάχι, νυστάζω και κουράζομαι πολύ εύκολα, λαχανιαζω, και έχω που και που ζαλάδες. Και ήπια πονακια και τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά. Αύριο το πρωί θα πάω για τις αιματολογικές στο Έλενα και θα μου κάνουν και χοριακη να δούμε που βρισκόμαστε. (Δεν νομίζω να πίστεψέ καμία ότι δεν έχω ξανακάνει τεστ;;; 😅)

Εγω νομιζω οτι κ τωρα π γραφεις κανεις τεστ χαχχααχ🤣🤣🤣 τα συμπτωματα σου ειναι οκ κ να δεις πως κ η χοριακη σ θα ειναι καλη κ θα αναμενουμε νεα σου....ωστοσο εκανα κ γω αιματολογικες τη πεοηγουμενη περιοδο ...ο γιατρος παρολο π εκανα προκληση δεν μ εκανε αιματολογικο ελεγχο για τις ορμονες...μεγα λαθος!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η arntalia είπε:

Εγω νομιζω οτι κ τωρα π γραφεις κανεις τεστ χαχχααχ🤣🤣🤣 τα συμπτωματα σου ειναι οκ κ να δεις πως κ η χοριακη σ θα ειναι καλη κ θα αναμενουμε νεα σου....ωστοσο εκανα κ γω αιματολογικες τη πεοηγουμενη περιοδο ...ο γιατρος παρολο π εκανα προκληση δεν μ εκανε αιματολογικο ελεγχο για τις ορμονες...μεγα λαθος!!!

Θα σας εκπλήξω τώρα, αλλά έκανα τεστ κάθε δεύτερη μέρα για να βλέπω διάφορα. Ναι ναι, κάθε δεύτερη 😋

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elli13 είπε:

Θα σας εκπλήξω τώρα, αλλά έκανα τεστ κάθε δεύτερη μέρα για να βλέπω διάφορα. Ναι ναι, κάθε δεύτερη 😋

Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσι μου...εγω τα ωορηξιας ειχα να κανω κ ανεβαινε αυτοματα η πιεση μου🤣🤣🤣🤣

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι κ ιδιαιτερα οσα κοριτσια εχουν ΣΠΩ...εκανα ορμονολογικες 3ημερα κυκλου στη προηγουμενη περιοδο...ειχα να κανω απο φεβρουαριο κ η lh μου παντα ανεβασμενη δε πεφτει μς τιποτα...ειχε καποια απο εσας τοσο ανεβασμενη...σας παραθετω πιο κατω τις εξετασεις ....

Screenshot_20241202_180601_Microsoft 365 (Office).jpg

Screenshot_20241202_180556_Microsoft 365 (Office).jpg

στις πριν 21 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας για τη μικρή μου. Δυστυχώς το πάρτυ δεν μπορέσαμε να το κάνουμε, το αναβαλλαμε για αύριο. έβγαλαν ανακοίνωση για απαγόρευση μετακίνησης λόγω καιρικών φαινομένων οπότε γυρίσαμε σπίτι. 

Κορίτσι μου γλυκό να τη χαίρεσαι τη μικρή σου. Στη Ρόδο είσαι;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...