Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @afrείμαι της άποψης να περιμένεις μέχρι και αναμενόμενη μέρα περιόδου και μετά να κάνεις τεστ. Γιατί να σε τρώει το άγχος κάθε μέρα με τεστ που μπορεί να είναι αρνητικά ενώ να είσαι η και ακόμη να μην είσαι πάλι είναι αγχωτικό. 

Ερώτηση προς τις προσφάτως εγκυουλες της παρέας. Υπολογίζω πώς είμαι 2 μέρες μετά την ωορρηξία, και εννοείται το στήθος άρχισε να πρήζεται αλλά δεν το παίρνω καν σαν σύμπτωμα γιατί τις τελευταίες φορές μετά την ωορρηξία αμέσως αρχίζει να πονάει. 

Νιώθω τραβήγματα στη μήτρα και ακόμα είναι πολύ νωρίς για εμφύτευση (σε περίπτωση εγκυμοσύνης).

Θα μπορούσαν αυτά να έχουν να κάνουν με σύλληψη η με τα πριν της εμφύτευσης; 

Τρομερό πάντως από τη μια μέρα είμαι καλά και την επόμενη σαν πατημένο τραίνο 😂

Κορίτσι μου 2 μέρες μετά την ωορρηξία, οτιδήποτε νιώθεις προκαλειται από την αύξηση της προγεστερόνης ή των οιστρογόνων. Ξέρω, τώρα δίνεις σημασία στο παραμικρό σύμπτωμα, αλλά κάνε λίγη υπομονή 🙏🙏🤞🤞

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 694
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 17 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Μόλις έκανα το πρώτο τέστ ωορηξίας..:

πως τα βλεπετε τα πράγματα.; 

IMG_6523.jpeg

Καλά πάει είναι σκούρο λογικά σε μερικές μέρες θα βρεις το πικ 😊

καμιά φορά μπορεί να κάνει ένα σκαμπανέβασμα η γραμμούλα να είναι πιο αχνό και μετά να σκουραίνει ξανά μην αγχωθείς συμβαίνει κάποιες φορές 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου 2 μέρες μετά την ωορρηξία, οτιδήποτε νιώθεις προκαλειται από την αύξηση της προγεστερόνης ή των οιστρογόνων. Ξέρω, τώρα δίνεις σημασία στο παραμικρό σύμπτωμα, αλλά κάνε λίγη υπομονή 🙏🙏🤞🤞

Τέλεια αυτό ήθελα να ακούσω να επιβεβαιωσω ότι απλά είναι όλα νορμάλ λόγω ορμονών να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα 😄 σύντομα τα νεότερα 🙏🏼🌟

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! @afrείμαι της άποψης να περιμένεις μέχρι και αναμενόμενη μέρα περιόδου και μετά να κάνεις τεστ. Γιατί να σε τρώει το άγχος κάθε μέρα με τεστ που μπορεί να είναι αρνητικά ενώ να είσαι η και ακόμη να μην είσαι πάλι είναι αγχωτικό. 

Ερώτηση προς τις προσφάτως εγκυουλες της παρέας. Υπολογίζω πώς είμαι 2 μέρες μετά την ωορρηξία, και εννοείται το στήθος άρχισε να πρήζεται αλλά δεν το παίρνω καν σαν σύμπτωμα γιατί τις τελευταίες φορές μετά την ωορρηξία αμέσως αρχίζει να πονάει. 

Νιώθω τραβήγματα στη μήτρα και ακόμα είναι πολύ νωρίς για εμφύτευση (σε περίπτωση εγκυμοσύνης).

Θα μπορούσαν αυτά να έχουν να κάνουν με σύλληψη η με τα πριν της εμφύτευσης; 

Τρομερό πάντως από τη μια μέρα είμαι καλά και την επόμενη σαν πατημένο τραίνο 😂

Θα σου πω πώς το βίωσα εγώ. Όλα κυλούσαν σαν να μου ΄ερχεται η περίοδος. Μου το έλεγε ο γιατρός και δεν τον πίστευα ότι είναι ίδια τα συμπτώματα. Άρχισε να με ενοχλεί η κοιλιά μου μετά την ωορρηξία (όπως κάθε φορά), το στήθος μου πρήστηκε κανονικά, είχα την ίδια όρεξη για άπειρο φαγητό όπως έχω πριν την περίοδο. Δεν το περίμενα καθόλου ότι θα βγει θετικό τεστ και ο μόνος λόγος που έκανα ήταν γιατί είχε ο άντρας μου γενέθλια εκείνη την ημέρα και είπα μπας και. 

Ήθελα να πω και στη @Sia A ότι την καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είχα χάσει την ελπίδα μου, όλοι οι φίλοι μας είχαν κάνει τα παιδιά τους και μας ρωτούσαν συνέχεια πότε θα κάνουμε εμείς. Ρίξαμε πολύ κλάμα, τα παρατήσαμε, ξεκινήσαμε ξανά και μετά απλά έγινε ρουτίνα περίοδος-προσπάθεια-ξανά περίοδος. Δεν περιμέναμε ότι θα τα καταφέρουμε, απλά κάναμε τις προσπάθειες από συνήθεια μέχρι που τα καταφέραμε. Τώρα το πώς θα πάει δεν το ξέρουμε, αλλά αφού τα καταφέραμε εμείς μετά από 2,5 χρόνια μπορείτε κι εσείς!! Εγώ παρακαλούσα κάθε μέρα το Θεό, είχα πάρει και τη ζώνη της Παναγίτσας μας και φορούσα κάθε μέρα για πάνω από ένα χρόνο, μου έδινε δύναμη.

στις πριν 21 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κανω υπομονη πινω και κανενα αφεψημα...οχι δεν μου αυξανει μου ειπε . Καθε πρωι 1 χαπι των 1000 αμεσως μετα το πρωινο γευμα. Και παιρνω και βιταμινη d3 το μεσημερι στο φαγητο...κ βλεπουμε απο Γεναρη πως κ με τι τροπο θα ξανακανουμε προκληση ωορρηξιας 

Καλημέρα κορίτσι, σε ξεκίνησε κατευθείαν με 1000αρι ?? Επειδή είναι αρκετά βαρύ φάρμακο για το στομάχι, ξέρω οτι το δίνουν με δόσεις και σιγά σιγά το αυξάνουν. Σκέψου οτι εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε μισό χάπι (δλδ 500) κάθε βράδυ μετά το γεύμα για 10 μέρες και μετά μισό χάπι το πρωί και μισό το βράδυ. Οπότε ουσιαστικά παίρνω 1000αρι την ημέρα αλλά σε δυο δόσεις. Τις πρώτες 2 μέρες έκανα διάρροια και μετά τέλος καμία ενόχληση, ούτε πόνος ούτε τπτ.  Μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mary_piggy είπε:

Θα σου πω πώς το βίωσα εγώ. Όλα κυλούσαν σαν να μου ΄ερχεται η περίοδος. Μου το έλεγε ο γιατρός και δεν τον πίστευα ότι είναι ίδια τα συμπτώματα. Άρχισε να με ενοχλεί η κοιλιά μου μετά την ωορρηξία (όπως κάθε φορά), το στήθος μου πρήστηκε κανονικά, είχα την ίδια όρεξη για άπειρο φαγητό όπως έχω πριν την περίοδο. Δεν το περίμενα καθόλου ότι θα βγει θετικό τεστ και ο μόνος λόγος που έκανα ήταν γιατί είχε ο άντρας μου γενέθλια εκείνη την ημέρα και είπα μπας και. 

Ήθελα να πω και στη @Sia A ότι την καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ είχα χάσει την ελπίδα μου, όλοι οι φίλοι μας είχαν κάνει τα παιδιά τους και μας ρωτούσαν συνέχεια πότε θα κάνουμε εμείς. Ρίξαμε πολύ κλάμα, τα παρατήσαμε, ξεκινήσαμε ξανά και μετά απλά έγινε ρουτίνα περίοδος-προσπάθεια-ξανά περίοδος. Δεν περιμέναμε ότι θα τα καταφέρουμε, απλά κάναμε τις προσπάθειες από συνήθεια μέχρι που τα καταφέραμε. Τώρα το πώς θα πάει δεν το ξέρουμε, αλλά αφού τα καταφέραμε εμείς μετά από 2,5 χρόνια μπορείτε κι εσείς!! Εγώ παρακαλούσα κάθε μέρα το Θεό, είχα πάρει και τη ζώνη της Παναγίτσας μας και φορούσα κάθε μέρα για πάνω από ένα χρόνο, μου έδινε δύναμη.

Με το καλό κορίτσι μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 😊 ακριβώς όπως τα λες νιώθουμε κ εμείς.... Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο περίγυρος δεν ρωτάει γιατί οι στενοί ήξεραν για την αποβολή κ στους πιο μακρινούς επειδή κουράστηκα με το θράσος τους τους απαντάω κ εγώ με θράσος ότι έχουμε ένα αγγελάκι στον ουρανό κ τελειώνει εκεί η κουβέντα. Μακάρι να έρθει κ σε εμάς ξανά όπως κ σε σένα σαν έκπληξη εκεί που δεν το περιμένουμε 🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Ελπίδα!!! Είσαι πραγματικά η προσωποποίηση του ονόματος σου 😊 Έχω διαβάσει την ιστορία σου, όπως κ άλλων κοριτσιών κ παρ'όλο που γίνονται θαύματα έχω πάψει να πιστεύω για εμάς. Έχω χάσει τελείως την πίστη μου κ δεν πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο κ παίρνεις μαθήματα. Στην πρώτη εγκυμοσ΄υνη αφού το μωράκι μας ήταν γραφτό να χαθεί (που είναι απολύτως κατανοητό ότι συμβαίνουν αυτά) γιατί να μην γίνει όταν ανακ΄΄αλυψα ότι είμαι έγκυος κ είχα λίγο καφέ αίμα κ έπρεπε να γίνει μετά αφού χτυπούσε η καρδούλα του κ το είδαμε και, και, και ? Σε μια στιγμή από ευτυχισμένος να βιθυστείς στο σκοτάδι....Τι μάθημα μου έδωσε αυτό? Ξέρω δεν υπάρχει απάντηση για αυτό όπως κ για πολ΄λά άλλα άδικα στη ζωή.

Μακάρι να μη σε διαψεύσω κ να μπω κ εγώ στη λίστα με τις επιτυχίες σου😉🥰

Όταν έχω περίοδο είμαι πολύ χάλια γτ πέρα από τον πόνο αίμα κλπ κ το ότι δεν είμαι έγκυος ξαναζώ την αποβολή 😔 Ως δια μαγείας με το που το τελειώνει ανακάπτω, γι αυτό μη μου δίνετε κ πολύ σημασία αυτές τις μέρες απλά δεν έχω πλέον καμία φίλη δίπλα μου (στις στεναχώριες ξεκαθαρίζουν πολλά πράγματα κ όλοι εξαφανίζονται όλοι)

Κορίτσι μου εγώ γενικά είμαι της άποψης όχι τεστ πριν την καθυστέρηση γιατί μπορεί να είσαι κ να βγει αρνητικό.... Έκτος αν πχ πρέπει να ξεκινήσεις κάποια αγωγή κ πρέπει να το μάθεις όσο πιο άμεσα γίνεται... Λίγο υπομονή 😊 Σε ποια μέρα μετά την ωορρηξία είσαι

Δεν ξέρω γτ αλλά είμαι σίγουρη για σένα Φεβρουαρίο. Θα το δεις. 

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι και καλά κάνεις και τα λες και δεν τα κρατάς μέσα σου. Πολλές φορές μου γράψανε και εμένα κοπέλες "άγνωστες" και τελικά αυτές οι κοπέλες μου στάθηκαν ποιο πολύ από κάποιες που είχα .. οι μόνες που ένιωθαν τι εννοώ . Έλεγα ευτυχώς υπάρχει αυτό το σιτε και μπορώ να λέω τα δικά μου κάποιος να με ακούσει να νιώσω και να πω όλα όσα νιώθω χωρίς να κριθώ και χωρίς να ακούσω ένα κάνε υπομονή. 

Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι μαθήματα σου έδωσε . Θα το βρεις όμως στην πορεία προσωπικά έμαθα να μην πιέζω καταστάσεις να μη βιάζομαι έπρεπε να δώσω χρόνο ενώ εγώ απ' τη βιασύνη μου να κάνω δεύτερη εξωσωματική 🤐 🤐 έτρεξα την κατάσταση. Αντί να πω έχουμε κορονοιο ας αφήσουμε ένα μήνα να γίνουμε καλύτερα. Το ανακάλυψα εφόσον ήρθε ο Μάριος όμως. Πιο νωρίς ελεγα τι έφτιαξα τι κακό έκανα; 

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια σήμερα δεν θα επρεπε να είναι πιο έντονο.; 
προχθες ο γιατρός είπε να αναμένω ωορηξία μεσα στο ΠΣΚ..

μηπως κάνω κάτι λαθος.; 

IMG_6526.jpeg

Κορίτσι μου και μένα έτσι έκανε, τη μία σκούρο την επόμενη πιο ανοιχτό και άρχισε να σκουραίνει πάλι μέχρι το πικ. Αν κάνεις πσκ μπορεί να κάνεις και κυριακή άρα να σκουρύνει Σάββατο, ή μπορεί και να κάνεις μετά το σκ τελικά ωορρηξία. Κάνε και αύριο και θα φανεί πώς κινείται.. 3 ώρες σίγουρα αποχή από υγρά

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου και μένα έτσι έκανε, τη μία σκούρο την επόμενη πιο ανοιχτό και άρχισε να σκουραίνει πάλι μέχρι το πικ. Αν κάνεις πσκ μπορεί να κάνεις και κυριακή άρα να σκουρύνει Σάββατο, ή μπορεί και να κάνεις μετά το σκ τελικά ωορρηξία. Κάνε και αύριο και θα φανεί πώς κινείται.. 3 ώρες σίγουρα αποχή από υγρά

Ευχαριστώ κορίτσι μου θα το δω και αύριο..! 

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πηγα στο ραντεβού μου με το γιατρό. Ευτυχώς ολα είναι καλα και μετα απο δυο περιόδους μπορουμε να προσπαθήσουμε πάλι. Ελπίζω να ειστε ολες καλα 🙏

Πολύ ευχαριστα νέα κορίτσι μου…

Με Το καλό εύχομαι οι νεες προσπάθειες..

στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Με το καλό να ξεκινήσετε κορίτσι μου. Ξεκουράσου και προετοιμάσου, όλα θα πάνε καλά ❣️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δεν ξέρω γτ αλλά είμαι σίγουρη για σένα Φεβρουαρίο. Θα το δεις. 

Λογικό είναι να νιώθεις έτσι και καλά κάνεις και τα λες και δεν τα κρατάς μέσα σου. Πολλές φορές μου γράψανε και εμένα κοπέλες "άγνωστες" και τελικά αυτές οι κοπέλες μου στάθηκαν ποιο πολύ από κάποιες που είχα .. οι μόνες που ένιωθαν τι εννοώ . Έλεγα ευτυχώς υπάρχει αυτό το σιτε και μπορώ να λέω τα δικά μου κάποιος να με ακούσει να νιώσω και να πω όλα όσα νιώθω χωρίς να κριθώ και χωρίς να ακούσω ένα κάνε υπομονή. 

Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι μαθήματα σου έδωσε . Θα το βρεις όμως στην πορεία προσωπικά έμαθα να μην πιέζω καταστάσεις να μη βιάζομαι έπρεπε να δώσω χρόνο ενώ εγώ απ' τη βιασύνη μου να κάνω δεύτερη εξωσωματική 🤐 🤐 έτρεξα την κατάσταση. Αντί να πω έχουμε κορονοιο ας αφήσουμε ένα μήνα να γίνουμε καλύτερα. Το ανακάλυψα εφόσον ήρθε ο Μάριος όμως. Πιο νωρίς ελεγα τι έφτιαξα τι κακό έκανα; 

Πόσο δίκιο έχεις, εδώ μέσα βγάζουμε τα έσω ψύχα μας, σε κανέναν δεν μπορούμε να εκφράσουμε έτσι..

Είσαι απίστευτος άνθρωπος έχεις περάσει πολλά τα έχεις καταφέρει και είσαι ακόμα εδώ στήριγμα για πολλές εδώ μέσα..να δίνεις δύναμη και κουράγιο..να σε έχει ο Θεός καλά Έσενα και την οικογένειά σου🥰 

Μου έδωσες πριν κανένα 3μηνο.        + -   φεβρουάριο..

Με βλέπεις ακόμα αγαπημένη εκεί γύρω??

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Εγώ περιμένω 1-2 του μήνα. Δεν έχω πολλές βλέψεις όμως, γιατί δεν ήταν κ πολύ καλές οι επαφές μας. Θετικό τεστ είχα 14η κ 15η μέρα και επαφές 12η, 13η και 14η. Σημερα 16η και ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε γιατί αρρωστησαμε πάλι! Οπότε, πάμε για μωρό Χάλογουιν 😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Πόσο δίκιο έχεις, εδώ μέσα βγάζουμε τα έσω ψύχα μας, σε κανέναν δεν μπορούμε να εκφράσουμε έτσι..

Είσαι απίστευτος άνθρωπος έχεις περάσει πολλά τα έχεις καταφέρει και είσαι ακόμα εδώ στήριγμα για πολλές εδώ μέσα..να δίνεις δύναμη και κουράγιο..να σε έχει ο Θεός καλά Έσενα και την οικογένειά σου🥰 

Μου έδωσες πριν κανένα 3μηνο.        + -   φεβρουάριο..

Με βλέπεις ακόμα αγαπημένη εκεί γύρω??

Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια. Να σε έχει καλά ο Θεός. Υγιής πανω από όλα να είσαι. 

Δεν ξεχνάω τι πέρασα τι ένιωσα και όλα όσα ζούσα. Και πράγματικα στεναχωριέμαι όταν μαθαίνω πόσες κοπέλες ζήσαν ή ζουν όλο αυτό το κομμάτι.αν μπορούσα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι να κάνω ένα τσακ για να γίνει το όνειρο σας πραγματικότητα θα το έκανα εδώ και τώρα. 

Φυσικά και είσαι στη γυάλα μου.. 😊😊😊😊 

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλή δύναμη ευακι μου ξέρω ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι κάπως όμως εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαι υγιής να είσαστε αγαπημένη και μαζί με τον άντρα σου θα το παλέψετε. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλή δύναμη ευακι μου ξέρω ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι κάπως όμως εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να είσαι υγιής να είσαστε αγαπημένη και μαζί με τον άντρα σου θα το παλέψετε. 

@ΠαρασκευαιδουΣ ευχαριστώ πολύ και εσυ να χαίρεσαι την οικογένεια σου! Ειναι ιδιαίτερα φέτος τα Χριστούγεννα για μας αλλα θα μας βρουν πιο ενωμενους απο ποτέ. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου οτι θα παρω χρόνο αλλα θα συνέλθω και θα προχωρησω για αυτο το θαύμα που όλες περιμένουμε. Καποια στιγμή θα ζητήσω ξανα πρόβλεψη 🥹💔🌈Την προηγούμενη φορά έδωσες πρόβλεψη και το πιστεψα τοοοσο πολύ που έγινε κιολας🥹

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

ελπίζω να είστε όλες καλά και να ετοιμάζεται να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!!

χαθηκα αλλά με 3 παιδιά στο σπίτι δεν παίρνω ανάσα!!!!!

Δεν μπόρεσα να διαβάσω όλα τα νέα σας…συγγνώμη! 

Εμείς ήμαστε καλά, η μπουμπου μεγαλώνει και φουσκώνει 🤣🤣🤣  Τα παιδιά το έχουν πάρει πολύ καλά και δεν έχουμε ζήλιες. Με το τέλος της λοχείας μου πέρασε και η μελαγχολία ευτυχώς! 

Αυτά εν συντομία τα νέα μας…

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία! 🎄🎄🎄

στις πριν 9 ώρες, ο/η Tina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσι, σε ξεκίνησε κατευθείαν με 1000αρι ?? Επειδή είναι αρκετά βαρύ φάρμακο για το στομάχι, ξέρω οτι το δίνουν με δόσεις και σιγά σιγά το αυξάνουν. Σκέψου οτι εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε μισό χάπι (δλδ 500) κάθε βράδυ μετά το γεύμα για 10 μέρες και μετά μισό χάπι το πρωί και μισό το βράδυ. Οπότε ουσιαστικά παίρνω 1000αρι την ημέρα αλλά σε δυο δόσεις. Τις πρώτες 2 μέρες έκανα διάρροια και μετά τέλος καμία ενόχληση, ούτε πόνος ούτε τπτ.  Μήπως να ρωτήσεις τον γιατρό σου? 

Θα τον παρω απο δευτερα κοριτσι μου να του το πω...καπως ημουν καλυτερα σημερα...ναι κατευθειαν χιλιαρι το πρωι...εχω παρει ενα σωρο φαρμακα αντε να δουμε κ αυτο. Εσενα σ εστρωσε το κυκλο??? Εμενα μ το εδωσς γ τις πολυκυστικες κ να με βοηθησεξ ν κανω ωορρηξια...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες είναι σε αναμονή για περίοδο; Μόνη είμαι στο club? Αναμένω τέλος του μήνα εγώ - ή και όχι;! ☺️🤞🏼🙏🏼 Κάποια άλλη;; 

Εμεις παμε μαζι μαλλον χαχχα...εγω ειμαι 18ημερα κυκλου σημερα...το προηγουμενο μηνα μ ειχε ερθει 19μερα οποτε παμε.καλα.π δεν μ ηρθε ακομη χαχαχα...κ γ γ τελος τ μηνα με εχω... @Naty_ μου να ειναι η τελευταια περιοδος ευχομαι κ μετα να σκασει κανα θετικο...βασικα ευχομαι να μην ερθει χαχαχαχ .βεβαια επιζητουμε κ προβλεψη απο ζαιρα @Παρασκευαιδου

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ περιμένω 1-2 του μήνα. Δεν έχω πολλές βλέψεις όμως, γιατί δεν ήταν κ πολύ καλές οι επαφές μας. Θετικό τεστ είχα 14η κ 15η μέρα και επαφές 12η, 13η και 14η. Σημερα 16η και ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε γιατί αρρωστησαμε πάλι! Οπότε, πάμε για μωρό Χάλογουιν 😂

Μια χαρά ήταν οι επαφές, έπιασες τις μέρες! Για να δούμε μπορεί και να προλάβεις πριν το Χαλογουιν 😅

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες πήγα στον γιατρό. Όλα καλά ευτυχώς. Το είδαμε μέσα στο σπιτάκι του. 

Πολλά συναισθήματα. Εύχομαι κορίτσια μου μέσα από την καρδιά μου να τα νιώσετε σύντομα.

Το επόμενο βήμα σε έναν μήνα για την αυχενική.  Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ελπίζω να μην το σκεφτομαι τόσο πολύ για να περάσουν λίγο πιο γρήγορα οι μέρες. Θα ξεκινήσω σίδηρο και μαγνήσιο. Τα αγαπημένα μου😁

Και για την αϋπνία μου είπε να πάρω κάτι φυτικό από το φαρμακείο για να με βοηθήσει, βαλεριάνα η και το χαμομήλι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα δω αποτέλεσμα ότι και να πάρω. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Χθες πήγα στον γιατρό. Όλα καλά ευτυχώς. Το είδαμε μέσα στο σπιτάκι του. 

Πολλά συναισθήματα. Εύχομαι κορίτσια μου μέσα από την καρδιά μου να τα νιώσετε σύντομα.

Το επόμενο βήμα σε έναν μήνα για την αυχενική.  Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ελπίζω να μην το σκεφτομαι τόσο πολύ για να περάσουν λίγο πιο γρήγορα οι μέρες. Θα ξεκινήσω σίδηρο και μαγνήσιο. Τα αγαπημένα μου😁

Και για την αϋπνία μου είπε να πάρω κάτι φυτικό από το φαρμακείο για να με βοηθήσει, βαλεριάνα η και το χαμομήλι θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αλλά νομίζω ότι δεν θα δω αποτέλεσμα ότι και να πάρω. 

Καλημέρα κορίτσι μου πολύ χαίρομαι όλα θα πάνε τέλεια ….!

με την αυπνια να ξερεις θα βοηθήσει αρκετά και το μαγνήσιο που ουτως ή άλλως θα παίρνεις..

επειδή κι εγώ έχω μεγάλο θέμα με τον ύπνο λόγω άγχους βεβαια εγώ ταλαιπωρούμαι αρεκτό

διάστημα..

και πίνω τσαγάκια καθημερινά είτε βαλεριαννα είτε μελισσοχορτο..

θα τα βρεις και σε σουπερ μαρκετ..

πάντα βεβαια με την εγκριση του γιατρού..!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...