Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 576
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

+-3 μήνες είναι οι προβλέψεις της Ζαιρας. Έχεις ακόμα... Και αφού σου είπε Φεβρουάριο τι σκας από τώρα;;; Έχεις 1-2 μήνες ακόμα! Η Ζαιρα δεν πέφτει ποτέ έξω!

Σκάω από τώρα γιατί προσπαθούμε 2,5 χρόνια κ υπάρχει φουλ απογοήτευση... Μακάρι να βγούν οι προβλέψεις της κ σε μένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σκάω από τώρα γιατί προσπαθούμε 2,5 χρόνια κ υπάρχει φουλ απογοήτευση... Μακάρι να βγούν οι προβλέψεις της κ σε μένα!!!

Κορίτσι μου συγνώμη που ρωτάω, την περίπτωση της εξωσωματικής την έχετε σκεφτεί? Έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού για επιτροπή?

Είμαι νέα στο φόρουμ και ενδεχομ΄ένως να μας έχεις γράψει και να μην το έχω δει!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nicol21 είπε:

Κορίτσι μου συγνώμη που ρωτάω, την περίπτωση της εξωσωματικής την έχετε σκεφτεί? Έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού για επιτροπή?

Είμαι νέα στο φόρουμ και ενδεχομ΄ένως να μας έχεις γράψει και να μην το έχω δει!

Ναι έχουμε κλ΄είσει επιτροπή για 3/2 κ θα είναι η τελευταία προσπάθεια. Δεν μας παίρνει άλλο οικονομικά με τόσες εξετάσεις, απόξεση, εγχείριση. Οπ΄οτε είπαμε να κάνουμε κ μια τελευταία προσπάθεια με εξωσωματική κ αν δεν θα το αφήσουμε

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ναι έχουμε κλ΄είσει επιτροπή για 3/2 κ θα είναι η τελευταία προσπάθεια. Δεν μας παίρνει άλλο οικονομικά με τόσες εξετάσεις, απόξεση, εγχείριση. Οπ΄οτε είπαμε να κάνουμε κ μια τελευταία προσπάθεια με εξωσωματική κ αν δεν θα το αφήσουμε

Τι ηλικία έχετε κορίτσι μου??

Μην απογοήτευεσαι.. η εξωσωματική είναι η ευκαιρία να τα καταφέρουμε όλες εμείς που δυσκολευόμαστε μόνες μας..και εμείς κοντά 2 χρόνια κλείνουμε,χωρίς καμία σύλληψη πότε.. αλλά ελπίζω η νέα χρονιά να είναι τυχερή για εμάς που το θέλουμε τόσο πολύ ! Ελααα μην πέφτεις όλα θα πάνε καλά στο τέλος!

στις πριν 7 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Τι ηλικία έχετε κορίτσι μου??

Μην απογοήτευεσαι.. η εξωσωματική είναι η ευκαιρία να τα καταφέρουμε όλες εμείς που δυσκολευόμαστε μόνες μας..και εμείς κοντά 2 χρόνια κλείνουμε,χωρίς καμία σύλληψη πότε.. αλλά ελπίζω η νέα χρονιά να είναι τυχερή για εμάς που το θέλουμε τόσο πολύ ! Ελααα μην πέφτεις όλα θα πάνε καλά στο τέλος!

33 κ οι 2. Έχω πέσει πολ΄υ ψυχολογικά γιατί θα είναι η μια κ τελευταία ελπίδα κ δεν πιστεύω ότι θα πετύχει κ με πιέζει πολύ αυτό γιατί ξέρω ότι δεν πετυχαίνουν όλες με την πρ΄ωτη απλά μετά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε άμεσα άλλη κ ίσως περάσουν κ χρόνια. Ήδη τώρα πάλι για τις εξετάσεις για την επιτροπή θέλει πόσα χρήματα. Κ μετά βγαίνει κ ο μ......ς  ο πρωθυπουργός μας κ αναρωτιέται γτ υπάρχει υπογεννητικότητα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

33 κ οι 2. Έχω πέσει πολ΄υ ψυχολογικά γιατί θα είναι η μια κ τελευταία ελπίδα κ δεν πιστεύω ότι θα πετύχει κ με πιέζει πολύ αυτό γιατί ξέρω ότι δεν πετυχαίνουν όλες με την πρ΄ωτη απλά μετά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε άμεσα άλλη κ ίσως περάσουν κ χρόνια. Ήδη τώρα πάλι για τις εξετάσεις για την επιτροπή θέλει πόσα χρήματα. Κ μετά βγαίνει κ ο μ......ς  ο πρωθυπουργός μας κ αναρωτιέται γτ υπάρχει υπογεννητικότητα

Εισαι τρελη?? Είστε νεοτατοι,θα πάνε όλα καλά, και εγώ είχα πέσει ψυχολογικά και είχα μπει σε ένα φαύλο κύκλο γιατί σε εμάς πότε?αλλά τώρα το πήρα απόφαση, αυτό είναι θα το παλέψουμε..

Κάτσε και υπολόγισε πόσα χρήματα θέλει να ξοδέψεις  για να μαζέψεις όλες τις εξετάσεις και σε όλους τους γιατρούς που πρέπει να πας και δες αν σε παίρνει οικονομικά να τα αγορασεις..

Εγώ να σου πω την αλήθεια νευρίασα τόσο πολύ δεν ήθελα να κάνω καμιά αλλη εξέταση το ίδιο και ο άντρας μου δεν ήθελα να έχω έξτρα άγχος και αποφάσισαμε να τα πάρουμε ιδιωτικά κοστίζουν 540 ευρώ + αυτά που ούτως η άλλως θα πάρεις με συνταγή !

στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Εισαι τρελη?? Είστε νεοτατοι,θα πάνε όλα καλά, και εγώ είχα πέσει ψυχολογικά και είχα μπει σε ένα φαύλο κύκλο γιατί σε εμάς πότε?αλλά τώρα το πήρα απόφαση, αυτό είναι θα το παλέψουμε..

Κάτσε και υπολόγισε πόσα χρήματα θέλει να ξοδέψεις  για να μαζέψεις όλες τις εξετάσεις και σε όλους τους γιατρούς που πρέπει να πας και δες αν σε παίρνει οικονομικά να τα αγορασεις..

Εγώ να σου πω την αλήθεια νευρίασα τόσο πολύ δεν ήθελα να κάνω καμιά αλλη εξέταση το ίδιο και ο άντρας μου δεν ήθελα να έχω έξτρα άγχος και αποφάσισαμε να τα πάρουμε ιδιωτικά κοστίζουν 540 ευρώ + αυτά που ούτως η άλλως θα πάρεις με συνταγή !

Σαν ψυχολογία νιώθω 50+ τον τελευταίο ένα χρόνο!!! Τα περισσότερα τα έχουμε κάνει από εξετάσεις οπότε μας έφυγαν χρήματα. Τώρα θέλω να δω για τον γιατρό, συν κλινική να μαζέψουμε

Τέλος πάντων θα πάμε να το κάνουμε κ αυτό να τελειώνει κ μετά θα δούμε τι κάνουμε.

Κ εσύ καλή αρχή να έχεις θυμάμαι με τη νέα χρονιά ξεκινάς

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Σαν ψυχολογία νιώθω 50+ τον τελευταίο ένα χρόνο!!! Τα περισσότερα τα έχουμε κάνει από εξετάσεις οπότε μας έφυγαν χρήματα. Τώρα θέλω να δω για τον γιατρό, συν κλινική να μαζέψουμε

Τέλος πάντων θα πάμε να το κάνουμε κ αυτό να τελειώνει κ μετά θα δούμε τι κάνουμε.

Ναι ξεκινάμε με τη νέα χρονιά!

Μην νομίζεις και εγώ φοβάμαι και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να αποτύχει..αλλα θέλω να σκέφτομαι θετικά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Είμαι σ΄ίγουρη ότι όταν θα μπειτε στη διαδικασία θα πάρεις πάλι δύναμη και θα συνεχίσεις! Επίσης εφόσον κάνεις την πρώτη προσπάθεια, εάν η ωοληψία πάει καλά και έχετε παραπάμω από 2 έμβρυα, δεν θα είναι το ίδιο κοστοβόρο να δοκιμάσετε και δεύτερη εξωσωματική εάν η πρώτη δεν πάει καλά (που είμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά επειδή έχετε πολύ καλή ηλικία). Ένα βήμα τη φορά να σκέφτεσαι κορίτσι μου.. να σκέφτεσαι αισιόδοξα ακόμα και στην προσπάθεια εξωσωματικής! Η επιστήμη στις μέρες μας πράγματι κάνει θαύματα! Έχω πάρα πολ΄λές φίλες γύρω μου που εντέλει τα κατάφεραν με εξωσωματική.. άλλες με την πρώτη και άλλες με την τρίτη προσπάθεια.. τα κατάφεραν όμως!! μην προδικάζεις καταστάσεις! θα βρεις δύναμη είμαι σίγουρη!

στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Ναι ξεκινάμε με τη νέα χρονιά!

Μην νομίζεις και εγώ φοβάμαι και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί να αποτύχει..αλλα θέλω να σκέφτομαι θετικά! 

Εννοείται να σκέφτεσαι θετικά! και εώ κάθε μήνας που περνάει έχω ακόμα περισσότερο στο μυαλό μουτο θέμα της εξωσωματικής.. έχω κλείσει ήδη ραντεβού με τον εξωσωματικό για μετά τα Χριστούγεννα.. (μακάρι να χρειαστεί να τον ακυρώσω αλλα θα δείξει..).

Εσ΄υ σε τι φάση είσαι? θα ξεκινήσεις την διεγερση τον επόμενο μήνα?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Εννοείται να σκέφτεσαι θετικά! και εώ κάθε μήνας που περνάει έχω ακόμα περισσότερο στο μυαλό μουτο θέμα της εξωσωματικής.. έχω κλείσει ήδη ραντεβού με τον εξωσωματικό για μετά τα Χριστούγεννα.. (μακάρι να χρειαστεί να τον ακυρώσω αλλα θα δείξει..).

Εσ΄υ σε τι φάση είσαι? θα ξεκινήσεις την διεγερση τον επόμενο μήνα?

Πόσο καιρό προσπαθείτε εσείς??

Εμείς ναι ξεκινάμε αρχές Ιανουαρίου φοβάμαι πάρα πολύ την αποτυχία! Αλλά θα το παλέψω μέχρι τέλους, μόνο γέροι να είμαστε!! Εμείς βρήκαμε το προβληματακι μας και πάμε πιο στοχευμένα!

@Diwni για δες κι εσύ, για θετικό το βλέπω σήμερα. Εεχ σήμερα βρήκε που είμαστε κι οι δυο περίεργα σωματικα πρέπει να κρυωσαμε.

Αλλά δεν γίνεται να πάει ανεκμετάλλευτο! Βέβαια και χθες είχαμε επαφή..

IMG_20241217_174829.jpg

@Naty_ πάρτε ένα ντεπονακι καμια βιταμινη και ένα σεξακι ερωτικο αγαπησιάρικο πρέπει να βγει σήμερα. Γτ δ ξερεις αν θα κάνεις σήμερα ωορηξια η αύριο. Θα σ έλεγα αστο για αύριο αλλά εγώ τη μέρα π εχβ θετικο τεστ κανω κ σχεδόν άμεσα ωορηξια. Τ επόμενο 12ωρο δηλαδή.

στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ πάρτε ένα ντεπονακι καμια βιταμινη και ένα σεξακι ερωτικο αγαπησιάρικο πρέπει να βγει σήμερα. Γτ δ ξερεις αν θα κάνεις σήμερα ωορηξια η αύριο. Θα σ έλεγα αστο για αύριο αλλά εγώ τη μέρα π εχβ θετικο τεστ κανω κ σχεδόν άμεσα ωορηξια. Τ επόμενο 12ωρο δηλαδή.

ναι γιατί κι εγώ νιώθω ότι θα γίνει τώρα στα κοντά η ωορρηξία, καλύτερα σήμερα επαφή. Τι να κάνω, υπάρχει στόχος! Το θέμα είναι να μην επηρεάζεται πολύ το σπέρμα από το συνάχι 😄

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

ναι γιατί κι εγώ νιώθω ότι θα γίνει τώρα στα κοντά η ωορρηξία, καλύτερα σήμερα επαφή. Τι να κάνω, υπάρχει στόχος! Το θέμα είναι να μην επηρεάζεται πολύ το σπέρμα από το συνάχι 😄

Ισα ίσα αν φτερνιστεί ο άντρας σου τη σωστή στιγμή με το ου απτό αψού μπορεί να φύγουν πιο γρήγορα οι κολυμβητές :) Εχω χαζέψει κι επίσημα :) 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για θετικο μου φαινεται...οποτε Αποψε ετοιμασε ενα κρασακι μετα ενα ντεπονακι κ ξεζουμισε τον κ σημερα κ αυριο!!! @MinaSam γελαω με το φτερνισμα🤣🤣🤣

στις πριν 8 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Ισα ίσα αν φτερνιστεί ο άντρας σου τη σωστή στιγμή με το ου απτό αψού μπορεί να φύγουν πιο γρήγορα οι κολυμβητές :) Εχω χαζέψει κι επίσημα :) 

αχαχαχα έχουμε χαζέψει ομαδικώς άστο 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Diwni για δες κι εσύ, για θετικό το βλέπω σήμερα. Εεχ σήμερα βρήκε που είμαστε κι οι δυο περίεργα σωματικα πρέπει να κρυωσαμε.

Αλλά δεν γίνεται να πάει ανεκμετάλλευτο! Βέβαια και χθες είχαμε επαφή..

IMG_20241217_174829.jpg

Να πιείτε χυμούς και βουρ σήμερα και αύριο 😉

Εγώ κορίτσια παλεύω με τις ναυτίες και τους εμετούς που άρχισαν και ταυτόχρονα με την μικρή που μάλλον περνάει άγχος αποχωρισμού και είναι κολλημένη πάνω μου. Θέλει συνεχώς αγκαλιά και δυσκολεύομαι πολύ. Έχει και κάτι μικρά ξεσπασματα, μου φαίνεται άρχισαν τα tantrums και βοήθεια μου!! Την Παρασκευή έχω υπερηχο για καρδούλα.

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό.

Συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης και θα κάνω εξετασεις ορμονολογικές πήραμε και καλλιεργια και στον δευτερο κυκλο θα κλεισουμε ραντεβού για σαλπιγγογραφία και θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα..

όσο αφορά το αίμα που είχα μου είπε πως δεν ήταν κάτι μάλλον κάποια ανωμαλία του κύκλου κι εν ολίγης τις επιμενες μέρες θα κάνω ωορηξία.

από αύριο ξεκινάω τα τεστ ωορηξίας🤞🏼🤩

Στείλτε μου όλη την θετική σες ενέργεια…

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό.

Συζητήσαμε εφ’ όλης της ύλης και θα κάνω εξετασεις ορμονολογικές πήραμε και καλλιεργια και στον δευτερο κυκλο θα κλεισουμε ραντεβού για σαλπιγγογραφία και θα επαναλάβουμε το σπερμοδιάγραμμα..

όσο αφορά το αίμα που είχα μου είπε πως δεν ήταν κάτι μάλλον κάποια ανωμαλία του κύκλου κι εν ολίγης τις επιμενες μέρες θα κάνω ωορηξία.

από αύριο ξεκινάω τα τεστ ωορηξίας🤞🏼🤩

Στείλτε μου όλη την θετική σες ενέργεια…

Ωραια κοριτσι μου να μπειτε σε μια σειρα και θα δεις θα πανε ολα καλα.μη τη φοβασαι τη σαλπιγγογραφια ,εμενα ηταν ανωδυνη δεν ενοιωσα τπτ ειχα τελειωσε σε2 λεπτα απλα ειχα για καμια ωρα λιγο ροζ αιμα πηρα κ προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Ειναι βασικη εξεταση! Στελνουμε ολα τα κοριτσια θετικα vibes εδω... 

@Naty_ βαλε ενα κρασακι και ξεκινα το ξεζουμισμα με το συζυγο👍🙏🙏🙏🙏🙏

@Elli13 θελει το χρονο της η ψυχουλα ...δεν ειναι κ ευκολο...γι αυτο ζηταει αγκαλιτσα...αλλιως φερτην κ απο μενα μια βολτα να τη παρω εγω😃😊 αντε λιγες μερες εμειναν να ακουσεις το σπορακι σου 

εγω σε αλλα νεα προσπαθω να συνηθισω το glugophase με πεθαινει το στομαχι μου αλλα ειναι κ ψυχολογικο κ γινεται κ ψυχοσωματικο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου !!!!! Αντε να έρθουν όλα τα μωράκια της παρέας μας σιγά σιγά!!!!!  
    • Χελοοοο! Εχω κ γω τη μικρη μου που ειναι 2.5ετων. Τα κλασικα ξεσπασματα τα εχει, οπως τα περισσοτερα παιδακια. Επειδη αναγκαστικα πηγαινουμε παντου μαζι εξω, κυριως για ψωνια, παροτι τρελαινεται με πραγματα που της γυαλιζουν, την εχω βαλει στο τρυπακι της βοηθειας. Πχ στο σουπερ αφηνουμε το καλαθακι μας στην εισοδο και πηγαινει μονη της τα πραγματα της λιστας (που εχει μαθει πλεον που βρισκονται) στο καλαθακι. Στο σπιτι με βοηθα παντα να τα βαλουμε στη θεση τους. Αν σταματησει εξω απο μαγαζια θελοντας ενα αντικειμενο που δεν ειμαι διατεθειμενη να παρω, κοβω μπροστα κ φευγω. Της λεω «μετα αυτο, εγω φευγω». Σε 10 δευτερολεπτα ειναι διπλα μου. Της εχω κανει σαφες οτι οταν περπαταμε στο δρομο ειναι επικινδυνο και πρεπει να την κρατω απο το χερι. Οχι ομως και στο πεζοδρομιο. Ολα αυτα τα εφαρμοζα απο 10 μηνων που ξεκινησε το περπατημα.  σιγουρα η ελευση του νεου μωρου αλλαξε πολυ τις ισορροπιες. Βαλε την να σε «βοηθαει», κανε την να νιωσει σημαντικη, οτι καταφερνει πραγματα, οτι ειναι ικανη. Τα 2,5 ετη ειναι η μεταβαση απο την αγκαλια στην ανεξαρτησια αλλα ταυτοχρονα και η αναγκη αποδοχης και προσοχης απο τους γονεις. Επισης, βρες λιγο χρονο, εστω 10 λεπτα τη μερα να κανετε κατι οι 2 σας. Καθιερωσε το. Το πιο απλο! Να την πηγαινεις πχ στο δωματιο οι 2 σας να διαβασετε την αγαπημενη της ιστορια. Ονομασε το «girls’ time». Τα λατρευουν κατι τετοια τα παιδια
    • Καλως τη!!! Την παρασκευή εχω την αυχενικη εγω!  Οσον αφορα στα φαρμακα…. Προτεινω και το σαλοσπιρ να το παιρνεις πριν κοιμηθεις, εγω δηλαδη τοτε το παιρνω. Ερευνες δειχνουν οτι η βραδινη ληψη μειωνει παρα πολυ τον κινδυνο για πρωινα εγκεφαλικα ή καρδιακα επεισοδια(μακρια απο μας, απλα ειμαι λιγακι τρελη και τα ψαχνω πολυ χαχαχα). Μαγνησιο γιατί τοσο νωρις; Εχεις συσπασεις; Ουτροτζεσταν σε φυσιολογικη συλληψη εχει νοημα μεχρι την 9-10βδομαδα οποτε και αναλαμβανει δραση ο πλακουντας που παραγει προγεστερονη. Μεχρι τοτε παραγει το ωχρο σωματιο, οποτε και λιγη υποστηριξη απο εξωτερικη ληψη δεν κανει κακο.  εγω παιρνω σαλοσπιρ, κανω ενεσεις ηπαρινης(αυτα τα 2 λογω ενδομητριου θανατου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, τα παιρνω προληπτικα). Επισης μου ειχε δωσει και ουτροτζεσταν που ποτέ δεν πηρα τελικα χαχαχα. Filicine δεν παιρνεις; Ειναι πιο βασικο απο ολα τα υπολοιπα! 
    • Κορίτσια μου θέλω τη γνώμη σας. Μετά από τρεις εβδομάδες πειθώ τη μεγάλη μου κόρη να πάμε παιδική χαρά. Φτάνουμε και σε κάποια φάση παίζει με άλλα παιδάκια και σκέφτομαι να βγάλω από τον μαρσιπο τον μπέμπη να του δώσω το μπιμπερο του. Ακούω μετά από λίγο μια άλλη μητέρα να φωνάζει στην κόρη μου γιατί έσπρωξε την κόρη της. Πλησιάζω με το μωρό να ωρυεται λέγοντας στην κόρη μου τι έκανες πάλι. Η δική μου ήρεμη ανεβαίνει μια σκάλα για την τσουλήθρα, το κοριτσάκι το άλλο ωρυεται και η μητέρα του με αγνοεί λέγοντας μου να αφήσουμε τα παιδιά να το λύσουν μόνα τους και συνεχίζει να απαιτεί από την κόρη μου να ζητήσει συγγνώμη. Η κόρη μου 28 μηνών δεν ξέρει να λέει συγγνώμη, συνεχίζει να ανεβαίνει κάτι σκαλιά αγνοώντας τη. Ζητώ εγώ συγγνώμη χαιδευοντας το άλλο κορίτσι και η μαμά συνεχίζει να μιλάει στην κόρη λέγοντας μόνο σε εμένα ότι καταλαβαίνει τη θέση μου αλλά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη η κόρη μου. Συνεχίζει δε δείχνοντας την κόρη μου και λέει στη δική της κόρη πως αν την ξανασπρωξει έχει κάθε λόγο να κάνει και αυτή το ίδιο. Αρπάζω την κόρη μου πάμε στο παγκάκι τα ταΐζω και τα δύο ενώ η μικρή μου δείχνει ένα πατίνι που ήταν μάλλον ο λόγος του καβγά. Το άλλο κοριτσάκι συνεχίζει να ωρυεται, να κλωτσάει τη μαμά του και κάποια στιγμή την ακούω να της λέει πως ξέρει από ώρα ότι θέλει να κοιμηθεί αλλά ήθελε να την κουράσει παίζοντας ακόμα. Η κόρη μου πάει και συνεχίζει άλλη μια ώρα παίζοντας με άλλα παιδάκια. Φυσικά την εσπρωξαν, χτύπησε, τη χάιδεψα και συνέχισε το παιχνίδι. Όταν φεύγαμε της θύμισαν αυτό που έκανε και την παρακάλεσα να μην το ξανακάνει. Προσωπικά δεν τσακωνομαι με άλλα παιδάκια. Ούτε είναι επιθετική η μικρή. Αναρωτιέμαι ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε παρόμοιες καταστάσεις. 
    • Θα την κάνω tour σε όλες τις "θείες" του φόρουμ για αγκαλιές 😅😅 Εμένα το glucophase  κόντεψε να με στείλει νοσοκομείο πριν χρόνια που το πήρα. Έπαθα τυμπανισμο,είχα φρικτούς πόνους που έκλαιγα με λυγμούς. Πήγα στον γιατρό γιατί δεν έκανα τη σύνδεση στο κεφάλι μου και μέσω ερωτήσεων κατέληξε ότι με πείραξε αυτό, αφού μόλις το είχα αρχίσει. Το κόβεις χτες μου είπε! Μετά από κάποια χρόνια μια άλλη ενδοκρινολόγος που πήγα, μου έδωσε ένα παρεμφερές (retaform λέγεται) που είναι αργής αποδέσμευσης και δεν με ενόχλησε στο ελάχιστο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...