Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλή μας Κυριακή! 

@arntalia πώς είσαι σήμερα κοριτσι μου; Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου και όσα λες, αλλά τώρα που άλλαξες γιατρό θα τα βάλετε σε μια σειρά πάλι και όλα θα πάνε καλά θα δεις. Σε τι φάση εισαι τώρα στον κύκλο κλπ με το γιατρό τι είπατε; 

@Σοφία21 κοριτσι μου ίσως κάποια ανισορροπία στο ph του κόλπου. Σε 2 μέρες θα ξέρεις θα σε δει κι ο γιατρός σου 

Καλημερα κοριτσι μου! Εχθες με πεθανε ο στομαχι μου αρκετα το βραδυ...εβγακε κ.πολυ κρυο εδω κ δεν ημουν στα καλυτερα μου...ευτυχως στ τραπεζι ασχολουμουν συνεχεια με το κινητο κ μιλουσα κ με τους αντρες της παρεας μονο κ μονο να αποφευγω τις συζητησεις περι εγκυμοσυνης κλπ. Τωρα περιμενω να παει 21ημερα κυκλου να κανβ μια εξεταση προγεστερονης κ ειπαμε απτο νεο χρονο θα μιλησουμε παλι να δει πως παω με το glugophase και τη περιοδο μου ... σημερα ειμαι 13μερα κυκλου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 576
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σήμερα κατάφερα να σηκωθώ απ το κρεβάτι και να παω μέχρι την εκκλησία, ήταν το μόνο μέρος που ήθελα να βρεθώ. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μερες.

Θα ερθουν θα το δεις

..εδω θα ειμαστε κ θα λεμε μονο ευχαριστα απο δω και περα❤️❤️ παρε το χρονο σου κ να μας γραφεις εδω ειμαστε❤️❤️

στις πριν 11 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Σήμερα κατάφερα να σηκωθώ απ το κρεβάτι και να παω μέχρι την εκκλησία, ήταν το μόνο μέρος που ήθελα να βρεθώ. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μερες.

Θα έρθουν να είσαι σίγουρη ❤️🙏🏼

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Εχω διαβασει τα μηνυματα σου, δε γραφω συχνα απλα θελω τοσο να σου πω οτι παρολο που δε σε γνωριζω κλαιω και ποναω μαζι σου οπως και με καθε κοπελα που βιωνει η βιωσε κατι τετοιο. Παλεψα με την υπογονιμοτητα και ξερω ποσο δυσκολο ειναι να θελεις ενα θαυματακι να περιμενεις να το αγκαλιασεις και να μην ερχεται ποσο μαλλον να το εχεις και ξαφνικα να στο παιρνουν. Ευχομαι να εχεις δυναμη να σταθεις στα ποδια σου και να παλεψεις για το δικο σου θαυμα που ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα ερθει. Κανω ευχη το νεο ετος να φερει σε ολες τις γυναικες που τοσο το επιθυμουν ενα μωρακι.

Το ξερω οτι με καταλαβαίνετε και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Από την απόλυτη ευτυχία βρεθήκαμε στην απόλυτη δυστυχία σε ενα λεπτό. Τόσο ξαφνικά και αδικα ενώ κυλούσουν ολα ομορφα.Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν θα παραιτηθώ.Αυτες οι 10 εβδομάδες ηταν οτι πιο μαγικο μου εχει συμβεί αυτη η καρδούλα μου ακουσα στην 7 εβδομάδα με εκανε να νιώσω μαμα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Η γιατρειά μου είναι ο άντρας μου που καθε μερα έρχεται και μου λεει οτι θα τα καταφέρουμε. Θα αγκαλιασω τον εαυτό μου αυτη την περίοδο και θα επιλέξω να απεχω απο οτι δεν αντεχω. Το ηθελα τόσο πολύ, δυομιση μηνων και είχα προλάβει να δεθω. Ανοιγω τα ματια το πρωί και τα χέρια μου πάνε αυτόματα στην κοιλια μου και μετα το κενό. Ξεκινάει ο εφιάλτης που εζησα την Τετάρτη στον τελευταίο υπερηχο. Σήμερα στην εκκλησία αναψα το πρώτο κερακι για αυτη τη ψυχούλα που χαθηκε και δεν θα μπορέσω να το ξεχασω ποτέ μεχρι να πεθάνω. Η χαρά που μου εδωσε αυτη η πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα συναισθήματα απώλειας που νιωθω τωρα ειναι πρωτόγνωρα. Με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα αλλα θελω να ξετυλιξω ολο αυτο που υπάρχει μεσα μου 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Το ξερω οτι με καταλαβαίνετε και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Από την απόλυτη ευτυχία βρεθήκαμε στην απόλυτη δυστυχία σε ενα λεπτό. Τόσο ξαφνικά και αδικα ενώ κυλούσουν ολα ομορφα.Το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν θα παραιτηθώ.Αυτες οι 10 εβδομάδες ηταν οτι πιο μαγικο μου εχει συμβεί αυτη η καρδούλα μου ακουσα στην 7 εβδομάδα με εκανε να νιώσω μαμα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Η γιατρειά μου είναι ο άντρας μου που καθε μερα έρχεται και μου λεει οτι θα τα καταφέρουμε. Θα αγκαλιασω τον εαυτό μου αυτη την περίοδο και θα επιλέξω να απεχω απο οτι δεν αντεχω. Το ηθελα τόσο πολύ, δυομιση μηνων και είχα προλάβει να δεθω. Ανοιγω τα ματια το πρωί και τα χέρια μου πάνε αυτόματα στην κοιλια μου και μετα το κενό. Ξεκινάει ο εφιάλτης που εζησα την Τετάρτη στον τελευταίο υπερηχο. Σήμερα στην εκκλησία αναψα το πρώτο κερακι για αυτη τη ψυχούλα που χαθηκε και δεν θα μπορέσω να το ξεχασω ποτέ μεχρι να πεθάνω. Η χαρά που μου εδωσε αυτη η πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα συναισθήματα απώλειας που νιωθω τωρα ειναι πρωτόγνωρα. Με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα αλλα θελω να ξετυλιξω ολο αυτο που υπάρχει μεσα μου 

Εύα , λυπάμαι πολύ !
Σου εύχομαι αυτός ο πόνος σύντομα να καλυφθεί με απόλυτη χαρά και ευτυχία στο σπιτι σας !❤️

@evaa__αν σε βοηθάει κορίτσι μου να τα γραφεις. Να μας τα λες. Να τα βγάζεις από μέσα σου. Εναμιση χρονο σχεδόν μετα και ούσα πάλι εγκυος και κάθε φορά που κάποιος μαθαίνει γι αυτξ την κυηση λεω ότι ξανα ήμουν εγκυος. Έχω έναν υπερηχο 3ων δευτερόλεπτα βίντεο που κουνάει χερακια ποδαρακια. Από εκείνο το μωρό. Πιστεψε με το βλέπω κάθε μα κάθε μέρα. Πανω κάτω όταν ημουβ στην ίδια βδομάδα π πηγαμε βα δούμε αυτό τ μωρό γυρισε ο άντρας μ κ μ ειπε το άλλο τ μωρο ήταν πιο ζωηρό! Ποσα σκέφτονται κι αυτοί και δ λένε τίποτα... θα τα καταφέρεις κορίτσι μου. Ποτε δ θα το ξεχάσεις αυτο το μωρακι. Ποτε σ είπε ο γιατρος ότι μπορείς να ξεκινήσεις προσπαθειες?

@DiwniΤετάρτη βράδυ εχω ραντεβού στο γιατρό μετά τη δουλειά μου εκει θα τα συζητήσουμε ολα και θα μου εξηγήσει. Λυπάμαι πολυυ για το μωράκι σου και την απώλεια σου💔

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@DiwniΤετάρτη βράδυ εχω ραντεβού στο γιατρό μετά τη δουλειά μου εκει θα τα συζητήσουμε ολα και θα μου εξηγήσει. Λυπάμαι πολυυ για το μωράκι σου και την απώλεια σου💔

Κορίτσι μου όπως είπε και η @Diwni αυτή η ψυχούλα δεν θα σβήσει ποτε απο μεσα σου και γω τωρα που ειμαι στην 19η εβδομάδα είναι ακόμα το μυαλό μου σε αυτή τη ψυχούλα που μου έδωσε για πρωτη φορά το συναίσθημα αυτό , πάντα το σκέφτομαι και θα το σκέφτομαι,  θα ήταν τώρα 5 μηνών μωράκι

Όμως το θαυματακι ήρθε ξανά,  πίστεψέ το και θα γίνει,  θα δεις 🫶 

Είμαστε εδω να ακούμε όλες τις σκέψεις αυτές που πηγάζουν από μέσα σου και από μέσα από καθεμία μας , να μας μιλάς,  είναι το καλύτερο φάρμακο 🌹🌹🌹🌹 σου στέλνω μια ακόμα αγκαλιά ❤️

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, 15/12/2022 έμαθα ότι σταμάτησε η καρδούλα από το πρώτο εκείνο μωράκι που μας έδωσε τέτοια χαρά. Πρώτη φορά που ακούσαμε καρδούλα από δικό μας μωράκι, πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ένα πλασματακι μέσα μου. Θυμάμαι ακόμα τον υπέρηχο εκείνο σαν χτες... Και την επόμενη ακριβώς ημέρα μπήκα για αποξεση. Πόσος πόνος, πόσο κλάμα, πόση απόγνωση. Ήμουν στο Λητώ και έβλεπα τις εγκυουλες με τις φουσκωμένες κοιλιές να μιλούν για τα μωρά τους, και εγώ ήμουν εκεί για να μου πάρουν το δικό μου...

Ήταν τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μου.. Έκλαιγα κάθε μα κάθε μέρα, στην αρχή φανερά και έπειτα κρυφά... Είχε προηγηθεί και μια βιοχημική και φοβόμουν ότι δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα. Στην αλλαγή του χρόνου ευχήθηκα μόνο ένα πράγμα. Να γεννήσω ένα υγιές μωράκι. Τα σκέφτομαι και δάκρυα έρχονται πάλι στα μάτια μου. 

Όμως @evaa__ μου, σαν να ακούστηκε η ευχή μου και εκείνη η χρονιά, το 2023 μου έφερε την κόρη μου. Και όταν άκουσα το κλάμα της στο μαιευτήριο ήταν σαν να απαλυναν όλες οι πληγές μου. Όταν την ακούμπησαν πάνω μου και σήκωσε τα ματάκια της και με κοίταξε, ήταν το πιο γλυκό χάδι στην ψυχή μου. 

Ακολούθησε και άλλη αποβολή όπως ξέρετε, πολύ πιο επώδυνη σωματικά, αλλά εκείνη η πρώτη φορά ήταν που με σημάδεψε. Όσο να ναι, όταν υπάρχει ήδη ένα ή περισσότερα παιδιά στην αγκαλιά μας, υπάρχει μια παρηγοριά. Όταν όμως γυρνάς από το μαιευτήριο σε ένα άδειο σπίτι, με άδεια αγκαλιά, ο πόνος είναι αβάσταχτος. 

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, όμως το όφειλα στο μωράκι εκείνο, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ένιωθα ότι ήταν αγόρι, και είχα αποφασίσει να το βγάλω Άγγελο (αν ήταν όντως αγόρι), γιατί έμαθα για την εγκυμοσύνη μου την ημέρα που γιορτάζουν οι Αρχάγγελοι. Και τελικά έγινε όντως Άγγελος 😇

Καλημέρα κορίτσια,

θα σας πω πάλι τον πόνο μου γιατί κάθε κύκλος δεν ξέρω τι θα μου φέρει....Νομίζω ότι πλέον από το άγχος μου έχει γίνει της μουρλής μέσα μου. Στις 30/11 το βραδάκι είχα θετικό τεστ ωορρηξίας hometest κ στη 1/12 είχα πολλά υγρά όποτε μάλλον τότε έγινε η ωορρηξία. Εννοείται το γλεντήσαμε πολύ ήταν κ σκ κ βόλεψε μια χαρά 😊 Στο σήμερα από χθες έχω κάτι λ΄΄ιγα καφέ υγρά μόνο στο σκούπισμα κ μηδέν πόνο κλπ. Κάνω τεστ σήμερα της hometest κ βγαίνει ολόλευκο. Κ αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η ρημάδα???

Με τα ωορρηξίας της clearblue που έκανα πάντα μετά από 2 βδομάδες από τη 2η μέρα του θετικού μου ερχόταν. Είπα να πάρω της hometest για πιο φθηνά κ μήπως μου φέρουν γούρι παναθεμά με κ μπερδεύτηκα πιο πολύ 😤

Καλημέρα κορίτσια! Με θυμάται καμία; Έγραφα πριν ένα χρόνο τον πόνο μου κι εγώ, μετά σταμάτησα λόγω ενός τεράστιου οικογενειακού προβλήματος, σας διάβαζα όμως.

Εμείς μετά από 2,5 χρόνια τα καταφέραμε και πριν μία εβδομάδα κράτησα 6 θετικά τεστ εγκυμοσύνης (ναι, έκανα 6 γιατί δεν το πίστευα).

Τις πρώτες δύο μέρες ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι έντονα το οικογενειακό μας πρόβλημα κορίτσια και μου κόβει τη χαρά.

Λέτε να είναι από τις ορμόνες; Γιατί είχα μάθει να το διαχειρίζομαι όλον αυτό τον ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε.

Επίσης ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, ελεύθερα!

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

θα σας πω πάλι τον πόνο μου γιατί κάθε κύκλος δεν ξέρω τι θα μου φέρει....Νομίζω ότι πλέον από το άγχος μου έχει γίνει της μουρλής μέσα μου. Στις 30/11 το βραδάκι είχα θετικό τεστ ωορρηξίας hometest κ στη 1/12 είχα πολλά υγρά όποτε μάλλον τότε έγινε η ωορρηξία. Εννοείται το γλεντήσαμε πολύ ήταν κ σκ κ βόλεψε μια χαρά 😊 Στο σήμερα από χθες έχω κάτι λ΄΄ιγα καφέ υγρά μόνο στο σκούπισμα κ μηδέν πόνο κλπ. Κάνω τεστ σήμερα της hometest κ βγαίνει ολόλευκο. Κ αναρωτιέμαι πότε θα έρθει η ρημάδα???

Με τα ωορρηξίας της clearblue που έκανα πάντα μετά από 2 βδομάδες από τη 2η μέρα του θετικού μου ερχόταν. Είπα να πάρω της hometest για πιο φθηνά κ μήπως μου φέρουν γούρι παναθεμά με κ μπερδεύτηκα πιο πολύ 😤

Καλημέρα κορίτσι μου, άρα περιμένεις αυτές τις μέρες κανονικά; Ίσως να μην έχει κατέβει ακόμη το αίμα και να είναι τα λίγο πριν ή ίσως και να μην κατέβει και ποτέ! Ηρεμία, ψυχραιμία και θα δείξει ό,τι είναι. 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Με θυμάται καμία; Έγραφα πριν ένα χρόνο τον πόνο μου κι εγώ, μετά σταμάτησα λόγω ενός τεράστιου οικογενειακού προβλήματος, σας διάβαζα όμως.

Εμείς μετά από 2,5 χρόνια τα καταφέραμε και πριν μία εβδομάδα κράτησα 6 θετικά τεστ εγκυμοσύνης (ναι, έκανα 6 γιατί δεν το πίστευα).

Τις πρώτες δύο μέρες ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη αλλά μετά άρχισα να σκέφτομαι έντονα το οικογενειακό μας πρόβλημα κορίτσια και μου κόβει τη χαρά.

Λέτε να είναι από τις ορμόνες; Γιατί είχα μάθει να το διαχειρίζομαι όλον αυτό τον ένα χρόνο από τότε που ξεκίνησε.

Επίσης ό,τι θέλετε να ρωτήσετε, ελεύθερα!

Καλημέρα κορίτσι! Καλώς ήρθες και πάλι ενεργά 😊 Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!!!

Φυσικά αν θέλεις να μοιραστείς μέσα σε άκρες τι σε βασανίζει και λες ότι δεν χαίρεσαι όπως θα ήθελες. Από την άλλη, και χωρίς να γνωρίζω τι γίνεται, καταλαβαίνω πως ήθελες αυτή την εγκυμοσύνη αφού 2,5 χρόνια πριν είχατε ξεκινήσει, και τώρα σου ήρθε αυτό το θαυματάκι. Έχεις κάθε δικαίωμα να στρέψεις την προσοχή σου σε εσένα αυτή τη στιγμή και να βιώσεις αυτό που σου συμβαίνει. Φυσικά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και ναι οι ορμόνες κάνουν πάρτι όμως έχεις να φροντίσεις εσένα και άλλο ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα σου ❤️ Πήγες γιατρό; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι! Καλώς ήρθες και πάλι ενεργά 😊 Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!!!

Φυσικά αν θέλεις να μοιραστείς μέσα σε άκρες τι σε βασανίζει και λες ότι δεν χαίρεσαι όπως θα ήθελες. Από την άλλη, και χωρίς να γνωρίζω τι γίνεται, καταλαβαίνω πως ήθελες αυτή την εγκυμοσύνη αφού 2,5 χρόνια πριν είχατε ξεκινήσει, και τώρα σου ήρθε αυτό το θαυματάκι. Έχεις κάθε δικαίωμα να στρέψεις την προσοχή σου σε εσένα αυτή τη στιγμή και να βιώσεις αυτό που σου συμβαίνει. Φυσικά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες και ναι οι ορμόνες κάνουν πάρτι όμως έχεις να φροντίσεις εσένα και άλλο ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα σου ❤️ Πήγες γιατρό; 

Όλα ξεκίνησαν από τον (χαζό) τον μπαμπά μου ο οποίος έχει αφήσει κάποια ένσημα απλήρωτα και αυτό τον ένα χρόνο δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για να μαζέψω χρήματα και να πληρώσω κάποια ώστε να μπορεί να βγει στη σύνταξη όταν φτάσει 67. Έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και ξαφνικά μετά από 2 μέρες που είχαμε μάθει το χαρμόσυνο άρχισα να παθαίνω σαν κρίσεις πανικού, να σκέφτομαι ότι την περίοδο που θα γεννήσω (αν όλα πάμε καλά με τη βοήθεια του Θεού) θα πρέπει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για τη σύνταξή του, θα πληρώσουμε αυτά τα χρήματα κλπ. Και αντί να στέκομαι στη θετικό, ότι καταφέραμε με τη μαμά μου να μαζέψουμε ένα πολύ σεβαστό ποσό, το μυαλό μου πηγαίνει στο απαισιόδοξο κομμάτι, πώς θα κάνει ο δικηγόρος τη διαδικασία και τέτοια, πολύ χαζές σκέψεις.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει 2 χοριακές και την Παρασκευή θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά με το μωράκι μας, αλλά με το θέμα του μπαμπά μου το αντίθετο 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Όλα ξεκίνησαν από τον (χαζό) τον μπαμπά μου ο οποίος έχει αφήσει κάποια ένσημα απλήρωτα και αυτό τον ένα χρόνο δούλεψα πάρα πολύ σκληρά για να μαζέψω χρήματα και να πληρώσω κάποια ώστε να μπορεί να βγει στη σύνταξη όταν φτάσει 67. Έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και ξαφνικά μετά από 2 μέρες που είχαμε μάθει το χαρμόσυνο άρχισα να παθαίνω σαν κρίσεις πανικού, να σκέφτομαι ότι την περίοδο που θα γεννήσω (αν όλα πάμε καλά με τη βοήθεια του Θεού) θα πρέπει να ξεκινήσουμε τη διαδικασία για τη σύνταξή του, θα πληρώσουμε αυτά τα χρήματα κλπ. Και αντί να στέκομαι στη θετικό, ότι καταφέραμε με τη μαμά μου να μαζέψουμε ένα πολύ σεβαστό ποσό, το μυαλό μου πηγαίνει στο απαισιόδοξο κομμάτι, πώς θα κάνει ο δικηγόρος τη διαδικασία και τέτοια, πολύ χαζές σκέψεις.

Μέχρι στιγμής έχω κάνει 2 χοριακές και την Παρασκευή θα πάμε για τον πρώτο υπέρηχο, είμαι πολύ αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά με το μωράκι μας, αλλά με το θέμα του μπαμπά μου το αντίθετο 

Για να καταλάβω, γιατί δούλεψες εσύ για τα ένσημα του μπαμπά σου; Έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση πχ; 

Μην σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου, μέχρι τότε δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Έκανες όπως είπες όλη αυτή την προσπάθεια και μάζεψες χρήματα και μπράβο σου όμως τώρα έχεις να σκεφτείς εσένα και την εγκυμοσύνη σου, να την χαρείς μαζί με τον σύντροφό σου. Κι επίσης, αν ο μπαμπάς σου μάθει για την εγκυμοσύνη σου πιστεύεις θα έχει ίδιες απαιτήσεις από σένα να δουλεύεις πχ για εκείνον; Πολύ γενικά τα λέω κι εγώ γιατί δεν γνωρίζω καταλαβαίνεις..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για να καταλάβω, γιατί δούλεψες εσύ για τα ένσημα του μπαμπά σου; Έχετε κάποια οικογενειακή επιχείρηση πχ; 

Μην σκέφτεσαι έτσι κορίτσι μου, μέχρι τότε δεν ξέρεις πώς τα φέρνει. Έκανες όπως είπες όλη αυτή την προσπάθεια και μάζεψες χρήματα και μπράβο σου όμως τώρα έχεις να σκεφτείς εσένα και την εγκυμοσύνη σου, να την χαρείς μαζί με τον σύντροφό σου. Κι επίσης, αν ο μπαμπάς σου μάθει για την εγκυμοσύνη σου πιστεύεις θα έχει ίδιες απαιτήσεις από σένα να δουλεύεις πχ για εκείνον; Πολύ γενικά τα λέω κι εγώ γιατί δεν γνωρίζω καταλαβαίνεις..

Ο μπαμπάς μου είναι πολύ αναίσθητος 😂 Θεωρεί ότι θα σβήσουν το μεγαλύτερο χρέος (γιατί όντως ανά μερικά χρόνια κάνουν διευκολύνσεις), δεν το γνωρίζουν οι γονείς μου ότι έχω μαζέψει χρήματα, γιατί δεν θα τα δεχόντουσαν. Είχε παλιά επιχείρηση αλλά με την οικονομική κρίση πάει η καημένη την έκλεισε... 

Κορίτσια επειδή μέχρι να τα καταφέρω είχα πάρα πολλές απορίες από κοπέλες που συνέλαβαν αν έχετε κάποια απορία με πολλή χαρά να σας απαντήσω. 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου γλυκά!!!!

Ποιες θα κάνουν τεστ αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων;;;;;ποιες θα μας πουν ευχάριστα;;;;🙏🌲🧑‍🎄🥰❣️♥️🫶

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Ο μπαμπάς μου είναι πολύ αναίσθητος 😂 Θεωρεί ότι θα σβήσουν το μεγαλύτερο χρέος (γιατί όντως ανά μερικά χρόνια κάνουν διευκολύνσεις), δεν το γνωρίζουν οι γονείς μου ότι έχω μαζέψει χρήματα, γιατί δεν θα τα δεχόντουσαν. Είχε παλιά επιχείρηση αλλά με την οικονομική κρίση πάει η καημένη την έκλεισε... 

Κορίτσια επειδή μέχρι να τα καταφέρω είχα πάρα πολλές απορίες από κοπέλες που συνέλαβαν αν έχετε κάποια απορία με πολλή χαρά να σας απαντήσω. 

Είναι συνηθισμένο πρόβλημα με τις επιχειρήσεις, μη στεναχωριέσαι. Θα κάνει ο δικηγόρος τη διαδικασία και θα τελειώσει όλο αυτό. Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Τα υπόλοιπα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ απλά ανανεώνονται. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, 15/12/2022 έμαθα ότι σταμάτησε η καρδούλα από το πρώτο εκείνο μωράκι που μας έδωσε τέτοια χαρά. Πρώτη φορά που ακούσαμε καρδούλα από δικό μας μωράκι, πρώτη φορά που ένιωσα ότι υπάρχει ένα πλασματακι μέσα μου. Θυμάμαι ακόμα τον υπέρηχο εκείνο σαν χτες... Και την επόμενη ακριβώς ημέρα μπήκα για αποξεση. Πόσος πόνος, πόσο κλάμα, πόση απόγνωση. Ήμουν στο Λητώ και έβλεπα τις εγκυουλες με τις φουσκωμένες κοιλιές να μιλούν για τα μωρά τους, και εγώ ήμουν εκεί για να μου πάρουν το δικό μου...

Ήταν τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μου.. Έκλαιγα κάθε μα κάθε μέρα, στην αρχή φανερά και έπειτα κρυφά... Είχε προηγηθεί και μια βιοχημική και φοβόμουν ότι δεν θα καταφέρω να γίνω μανούλα. Στην αλλαγή του χρόνου ευχήθηκα μόνο ένα πράγμα. Να γεννήσω ένα υγιές μωράκι. Τα σκέφτομαι και δάκρυα έρχονται πάλι στα μάτια μου. 

Όμως @evaa__ μου, σαν να ακούστηκε η ευχή μου και εκείνη η χρονιά, το 2023 μου έφερε την κόρη μου. Και όταν άκουσα το κλάμα της στο μαιευτήριο ήταν σαν να απαλυναν όλες οι πληγές μου. Όταν την ακούμπησαν πάνω μου και σήκωσε τα ματάκια της και με κοίταξε, ήταν το πιο γλυκό χάδι στην ψυχή μου. 

Ακολούθησε και άλλη αποβολή όπως ξέρετε, πολύ πιο επώδυνη σωματικά, αλλά εκείνη η πρώτη φορά ήταν που με σημάδεψε. Όσο να ναι, όταν υπάρχει ήδη ένα ή περισσότερα παιδιά στην αγκαλιά μας, υπάρχει μια παρηγοριά. Όταν όμως γυρνάς από το μαιευτήριο σε ένα άδειο σπίτι, με άδεια αγκαλιά, ο πόνος είναι αβάσταχτος. 

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, όμως το όφειλα στο μωράκι εκείνο, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ένιωθα ότι ήταν αγόρι, και είχα αποφασίσει να το βγάλω Άγγελο (αν ήταν όντως αγόρι), γιατί έμαθα για την εγκυμοσύνη μου την ημέρα που γιορτάζουν οι Αρχάγγελοι. Και τελικά έγινε όντως Άγγελος 😇

Κορίτσι μου, βάλε τα στο κουτάκι και κλείστα καλά μέσα στην καρδιά σου. Πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις τώρα. Το οφείλουμε στα σποράκια μας που παλεύουν να μεγαλώσουν και να είναι υγείες, γερά και δυνατά. 

Και εγώ τρέμω ακόμα και δεν ξέρω πότε θα τον ξεπεράσω τον φόβο μου. 

Και το χειρότερο δεν είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τον φόβο μου. Το χειρότερο είναι ότι από την μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος είναι σαν κάποιοι να θέλουν το κακό μου. Χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα απολύτως.  Για λόγους ηλιθιους πραγματικά. Προχθές να σκεφτείς είχα πίεση 14. 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου γλυκά!!!!

Ποιες θα κάνουν τεστ αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων;;;;;ποιες θα μας πουν ευχάριστα;;;;🙏🌲🧑‍🎄🥰❣️♥️🫶

Καλημέρα και καή εβδομάδα κορίτσια!!

Ααχχ εγώ περιμένω την ημέρα των Χριστουγέννων ακριβώς.. Ελπίζω Παναγία μου να μην έρθει αυτή τη φορά!!! Να είναι πράγματι ένα χριστουγεννιάτικο δ΄ώρο.. Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα κορίτσι μου,

εχεις σταθερό κύκλο.; Πότε περιμένεις να αδιαθετήσεις.; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Κορίτσι μου εγώ πιστεύω σου έρχεται η περίοδος σήμερα έτσι όπως τα περιγράφεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου !!!!! Αντε να έρθουν όλα τα μωράκια της παρέας μας σιγά σιγά!!!!!  
    • Χελοοοο! Εχω κ γω τη μικρη μου που ειναι 2.5ετων. Τα κλασικα ξεσπασματα τα εχει, οπως τα περισσοτερα παιδακια. Επειδη αναγκαστικα πηγαινουμε παντου μαζι εξω, κυριως για ψωνια, παροτι τρελαινεται με πραγματα που της γυαλιζουν, την εχω βαλει στο τρυπακι της βοηθειας. Πχ στο σουπερ αφηνουμε το καλαθακι μας στην εισοδο και πηγαινει μονη της τα πραγματα της λιστας (που εχει μαθει πλεον που βρισκονται) στο καλαθακι. Στο σπιτι με βοηθα παντα να τα βαλουμε στη θεση τους. Αν σταματησει εξω απο μαγαζια θελοντας ενα αντικειμενο που δεν ειμαι διατεθειμενη να παρω, κοβω μπροστα κ φευγω. Της λεω «μετα αυτο, εγω φευγω». Σε 10 δευτερολεπτα ειναι διπλα μου. Της εχω κανει σαφες οτι οταν περπαταμε στο δρομο ειναι επικινδυνο και πρεπει να την κρατω απο το χερι. Οχι ομως και στο πεζοδρομιο. Ολα αυτα τα εφαρμοζα απο 10 μηνων που ξεκινησε το περπατημα.  σιγουρα η ελευση του νεου μωρου αλλαξε πολυ τις ισορροπιες. Βαλε την να σε «βοηθαει», κανε την να νιωσει σημαντικη, οτι καταφερνει πραγματα, οτι ειναι ικανη. Τα 2,5 ετη ειναι η μεταβαση απο την αγκαλια στην ανεξαρτησια αλλα ταυτοχρονα και η αναγκη αποδοχης και προσοχης απο τους γονεις. Επισης, βρες λιγο χρονο, εστω 10 λεπτα τη μερα να κανετε κατι οι 2 σας. Καθιερωσε το. Το πιο απλο! Να την πηγαινεις πχ στο δωματιο οι 2 σας να διαβασετε την αγαπημενη της ιστορια. Ονομασε το «girls’ time». Τα λατρευουν κατι τετοια τα παιδια
    • Καλως τη!!! Την παρασκευή εχω την αυχενικη εγω!  Οσον αφορα στα φαρμακα…. Προτεινω και το σαλοσπιρ να το παιρνεις πριν κοιμηθεις, εγω δηλαδη τοτε το παιρνω. Ερευνες δειχνουν οτι η βραδινη ληψη μειωνει παρα πολυ τον κινδυνο για πρωινα εγκεφαλικα ή καρδιακα επεισοδια(μακρια απο μας, απλα ειμαι λιγακι τρελη και τα ψαχνω πολυ χαχαχα). Μαγνησιο γιατί τοσο νωρις; Εχεις συσπασεις; Ουτροτζεσταν σε φυσιολογικη συλληψη εχει νοημα μεχρι την 9-10βδομαδα οποτε και αναλαμβανει δραση ο πλακουντας που παραγει προγεστερονη. Μεχρι τοτε παραγει το ωχρο σωματιο, οποτε και λιγη υποστηριξη απο εξωτερικη ληψη δεν κανει κακο.  εγω παιρνω σαλοσπιρ, κανω ενεσεις ηπαρινης(αυτα τα 2 λογω ενδομητριου θανατου στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, τα παιρνω προληπτικα). Επισης μου ειχε δωσει και ουτροτζεσταν που ποτέ δεν πηρα τελικα χαχαχα. Filicine δεν παιρνεις; Ειναι πιο βασικο απο ολα τα υπολοιπα! 
    • Κορίτσια μου θέλω τη γνώμη σας. Μετά από τρεις εβδομάδες πειθώ τη μεγάλη μου κόρη να πάμε παιδική χαρά. Φτάνουμε και σε κάποια φάση παίζει με άλλα παιδάκια και σκέφτομαι να βγάλω από τον μαρσιπο τον μπέμπη να του δώσω το μπιμπερο του. Ακούω μετά από λίγο μια άλλη μητέρα να φωνάζει στην κόρη μου γιατί έσπρωξε την κόρη της. Πλησιάζω με το μωρό να ωρυεται λέγοντας στην κόρη μου τι έκανες πάλι. Η δική μου ήρεμη ανεβαίνει μια σκάλα για την τσουλήθρα, το κοριτσάκι το άλλο ωρυεται και η μητέρα του με αγνοεί λέγοντας μου να αφήσουμε τα παιδιά να το λύσουν μόνα τους και συνεχίζει να απαιτεί από την κόρη μου να ζητήσει συγγνώμη. Η κόρη μου 28 μηνών δεν ξέρει να λέει συγγνώμη, συνεχίζει να ανεβαίνει κάτι σκαλιά αγνοώντας τη. Ζητώ εγώ συγγνώμη χαιδευοντας το άλλο κορίτσι και η μαμά συνεχίζει να μιλάει στην κόρη λέγοντας μόνο σε εμένα ότι καταλαβαίνει τη θέση μου αλλά πρέπει να ζητήσει συγγνώμη η κόρη μου. Συνεχίζει δε δείχνοντας την κόρη μου και λέει στη δική της κόρη πως αν την ξανασπρωξει έχει κάθε λόγο να κάνει και αυτή το ίδιο. Αρπάζω την κόρη μου πάμε στο παγκάκι τα ταΐζω και τα δύο ενώ η μικρή μου δείχνει ένα πατίνι που ήταν μάλλον ο λόγος του καβγά. Το άλλο κοριτσάκι συνεχίζει να ωρυεται, να κλωτσάει τη μαμά του και κάποια στιγμή την ακούω να της λέει πως ξέρει από ώρα ότι θέλει να κοιμηθεί αλλά ήθελε να την κουράσει παίζοντας ακόμα. Η κόρη μου πάει και συνεχίζει άλλη μια ώρα παίζοντας με άλλα παιδάκια. Φυσικά την εσπρωξαν, χτύπησε, τη χάιδεψα και συνέχισε το παιχνίδι. Όταν φεύγαμε της θύμισαν αυτό που έκανε και την παρακάλεσα να μην το ξανακάνει. Προσωπικά δεν τσακωνομαι με άλλα παιδάκια. Ούτε είναι επιθετική η μικρή. Αναρωτιέμαι ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε παρόμοιες καταστάσεις. 
    • Θα την κάνω tour σε όλες τις "θείες" του φόρουμ για αγκαλιές 😅😅 Εμένα το glucophase  κόντεψε να με στείλει νοσοκομείο πριν χρόνια που το πήρα. Έπαθα τυμπανισμο,είχα φρικτούς πόνους που έκλαιγα με λυγμούς. Πήγα στον γιατρό γιατί δεν έκανα τη σύνδεση στο κεφάλι μου και μέσω ερωτήσεων κατέληξε ότι με πείραξε αυτό, αφού μόλις το είχα αρχίσει. Το κόβεις χτες μου είπε! Μετά από κάποια χρόνια μια άλλη ενδοκρινολόγος που πήγα, μου έδωσε ένα παρεμφερές (retaform λέγεται) που είναι αργής αποδέσμευσης και δεν με ενόχλησε στο ελάχιστο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...