Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, να'ναι τυχερός και καρπερος! Αλλά κι αν δεν είναι, δεν πειράζει... είναι τόσο όμορφος μήνας, με την πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου... Εύχομαι να τις περάσετε όλες όμορφα, οικογενειακά, ζεστά και χαλαρά! Κι αν δεν έρθει τώρα, θα ρθει τον επόμενο. Τα Χριστούγεννα θέλουν χαλάρωση και διασκέδαση!! 

Δεν ξέρω, εγώ όταν μπαίνει ο μήνας των Χριστουγέννων νιώθω λες και στο τέλος του μήνα θα γίνω εκατομμυριουχος και το ξέρω ήδη  😂😂😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

Νομίζω αύριο ή Τετάρτη θα πάω για χοριακή. Δεν χρειάζεται άλλο τεστ.  Αντε να κάνω ένα για το κρατήσω. 🙂

20241202_020331.jpg

Τόσο αχνό η ταινία????ρε κορίτσια άρα αυτό για να βγει θετικό πρεπει να φτάσεις να γέννας χαχαχχαχαχαχααχ 

Με το καλό κοπέλαρα μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!και καλή μας εβδομάδα!!έκανα και εγώ το τεστακι μου!!!φαίνεται μια αμυδρή γραμμουλα αλλά με βάση το τεστ της @Χαρά 3 μου δίνει ελπίδες ...ή βγάζει αυτό το αυλάκι που κανονικά χρωματίζεται...αλλα αυτό για να βγει θετικό καραμπαμ θέλει να έχεις 10 ημέρες καθυστέρησης!!!! 

Σήμερα είμαι 28η ημέρα με συνήθως κύκλο 30αρη...άρα θα φανεί σύντομα !!!😁

IMG_20241202_081333.jpg

IMG_20241202_081349.jpg

στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τόσο αχνό η ταινία????ρε κορίτσια άρα αυτό για να βγει θετικό πρεπει να φτάσεις να γέννας χαχαχχαχαχαχααχ 

Με το καλό κοπέλαρα μου!!!

Ναι το ηλεκτρονικό είναι ευαίσθητο γιαυτό το έδειξε. Φαντάσου όμως όταν πέρσι είχα κάνει ταινία και είχε βγει λίγο πιο έντονη η γραμμή από αυτό που βλέπεις τώρα η χοριακή ήταν κάπου 34

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!και καλή μας εβδομάδα!!έκανα και εγώ το τεστακι μου!!!φαίνεται μια αμυδρή γραμμουλα αλλά με βάση το τεστ της @Χαρά 3 μου δίνει ελπίδες ...ή βγάζει αυτό το αυλάκι που κανονικά χρωματίζεται...αλλα αυτό για να βγει θετικό καραμπαμ θέλει να έχεις 10 ημέρες καθυστέρησης!!!! 

IMG_20241202_081333.jpg

IMG_20241202_081349.jpg

Σήμερα τα έκανες? Δεν φαίνονται σαυτον τον φωτισμό καθαρά. Όταν είναι αχνά δεν τα πιάνει η φωτογραφία όπως τα βλέπουμε εμείς από κοντά.

Χθες το έβλεπα το τεστ σου αχνό. Τώρα με δυσκολεύει η φωτογραφία. Νομίζω μόνο στην πάνω κάτι βλέπω .

Νομίζω αύριο ή Τετάρτη θα πάω για χοριακή. Δεν χρειάζεται άλλο τεστ.  Αντε να κάνω ένα για το κρατήσω. 🙂

20241202_020331.jpg

Συγχαρητήρια!!! Και το δικό μου έτσι ήταν και τις ίδιες βδομάδες μου έβγαλε. Σκέψου δεν είχα καν καθυστέρηση!! 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20241202_081333.jpg

IMG_20241202_081349.jpg

Κορίτσι μου καλημέρα, το τεστ σου είναι αρνητικό. Αν περιμένεις αύριο σήμερα θα έπρεπε να φαίνεται αμυδρά μια γραμμή όπως της @Χαρά 3

20241202_020331.jpg

Καλημέρα!! Τι ωραία ξεκινάει η εβδομάδα του Δεκεμβρίου! Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥰🥳 Από συμπτώματα πως είσαι; 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια!!! Και το δικό μου έτσι ήταν και τις ίδιες βδομάδες μου έβγαλε. Σκέψου δεν είχα καν καθυστέρηση!! 

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να πάει καλά αυτή την φορά. Να έχεις μια ήρεμη και καλή εγκυμοσύνη κορίτσι μου. Να χαίρεσαι το αγγελούδι σου να είναι γερή και δυνατή ❣️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα!! Τι ωραία ξεκινάει η εβδομάδα του Δεκεμβρίου! Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥰🥳 Από συμπτώματα πως είσαι; 

Σε ευχαριστώ πολύ Naty μου. Λίγες αναγούλες από χθες, από το Σάββατο πάω λίγο περισσότερο τουαλέτα από το συνηθισμένο. Αϋπνία έχω από το Σάββατο επίσης. Από την προηγούμενη εβδομάδα που και που με πιάνουν πανάκια κάτω αλλά η μέση είναι η πιο έντονη ενόχληση απολα,  από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να με ενοχλεί.

Κορίτσια θέλω να σας ρωτ΄ήσω ξανά για το ίδιο θέμα. Σας είχα ρωτήσει κ μόλις έκανα την επέμβαση για το εξωμήτριο αλλά θέλω να με ανεχτείτε για άλλη μια φορά, γιατί θα ζητ΄ήσω κάτι πιο συγκεκριμένο!

Για σαλπιγγογραφία , που σας ρώτησα αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω (παρόλο που στην επέμβαση η σάλπιγγα βρέθηκε διαβατή). Τώρα θέλω και να μου πείτε καμιά γνώμη για Αθήνα, επειδή απ όσα μου είπατε συμπέρανα ότι έχει σημασία σε ποιον θα πας και αν είναι καλός ή άγαρμπος. Μη διαλέξω έναν στην τύχη κ πάω έτσι στα τυφλά! 

2ον, χαζή ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα από το γκουγκλάρισμά μου. Στη σαλπιγγογραφία με αφρό, ο υπέρηχος γίνεται κοιλιακά ή διακολπικά;;; Ρωτάω επειδή λόγω παραπάνω κιλών εμένα ποτέ δε μου κάνουν κοιλιακό υπέρηχο, δε βλέπουν καλά λόγω λίπους. Οπότε αν γίνεται κοιλιακά, να κανονίσω κατευθείαν την κλασική σαλπιγγογραφία. 

3ον, ο πόνος... Με όσα έχω διαβάσει, δεν ξέρω πώς μπορώ να προετοιμαστώ για όσα έχουν περιγράψει κάποιες κοπέλες αλλά ούτε θέλω να ξεκινήσουμε ξανά προσπάθειες και να έχω 2ο εξωμήτριο κ μετά να σκέφτομαι ότι φταίω που δεν έκανα μια εξέταση για να μην πονέσω 2 λεπτά... 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Κορίτσια θέλω να σας ρωτ΄ήσω ξανά για το ίδιο θέμα. Σας είχα ρωτήσει κ μόλις έκανα την επέμβαση για το εξωμήτριο αλλά θέλω να με ανεχτείτε για άλλη μια φορά, γιατί θα ζητ΄ήσω κάτι πιο συγκεκριμένο!

Για σαλπιγγογραφία , που σας ρώτησα αν πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω (παρόλο που στην επέμβαση η σάλπιγγα βρέθηκε διαβατή). Τώρα θέλω και να μου πείτε καμιά γνώμη για Αθήνα, επειδή απ όσα μου είπατε συμπέρανα ότι έχει σημασία σε ποιον θα πας και αν είναι καλός ή άγαρμπος. Μη διαλέξω έναν στην τύχη κ πάω έτσι στα τυφλά! 

2ον, χαζή ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα από το γκουγκλάρισμά μου. Στη σαλπιγγογραφία με αφρό, ο υπέρηχος γίνεται κοιλιακά ή διακολπικά;;; Ρωτάω επειδή λόγω παραπάνω κιλών εμένα ποτέ δε μου κάνουν κοιλιακό υπέρηχο, δε βλέπουν καλά λόγω λίπους. Οπότε αν γίνεται κοιλιακά, να κανονίσω κατευθείαν την κλασική σαλπιγγογραφία. 

3ον, ο πόνος... Με όσα έχω διαβάσει, δεν ξέρω πώς μπορώ να προετοιμαστώ για όσα έχουν περιγράψει κάποιες κοπέλες αλλά ούτε θέλω να ξεκινήσουμε ξανά προσπάθειες και να έχω 2ο εξωμήτριο κ μετά να σκέφτομαι ότι φταίω που δεν έκανα μια εξέταση για να μην πονέσω 2 λεπτά... 

Καλημέρα κορίτσι μου. Έχοντας περάσει ακριβώς το ίδιο στην 1η μου εγκυμοσύνη και με αφαίρεση της σάλπιγγας θα σου πω το εξής. Ακόμα κι αν κάνεις σαλπιγγογραφια κάνεις δεν εγγυάται ότι θα είναι 100% ενδομήτριο. Εφ' όσον είδαν ότι η σάλπιγγα η άλλη είναι οκ έχεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. 2 επόμενες φορές που έμεινα πάντα είχα το ίδιο άγχος όπως και τώρα το πρώτο που παρακαλώ πάντα είναι να είναι μέσα στη μήτρα. Αν εσύ νιώθεις καλύτερα με το να κάνεις, θα αντέξεις τον πόνο, μην το σκέφτεσαι. Από γιατρούς Αθήνα κλπ δεν μπορώ να σε κατατόπισω δεν γνωρίζω απλά ήθελα να σου πω και τα παραπάνω μιας και δεν είσαι μόνη σε αυτό ❤️

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα, το τεστ σου είναι αρνητικό. Αν περιμένεις αύριο σήμερα θα έπρεπε να φαίνεται αμυδρά μια γραμμή όπως της @Χαρά 3

Δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία γιατί δεν έκανα τεστακια...οπότε δεν είμαι και σίγουρη πότε περιμένω...γιατί καμιά φορά ο κύκλος πάει και έως 36 ημέρες...θα φανεί τις επόμενες μέρες τι θα γίνει..

στις πριν 26 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Καλημέρα!!!έκανα σαλπιγγογραφια με αφρό και θυμάμαι ότι είναι ενδοκολπικος ο υπέρηχος!!!την έκανα στο ιατρείο και δεν είχε καθόλου πόνο!!! Ενώ η κλασική πονάει αρκετά έχω ακούσει!!!είναι υπόθεση 10λεπτου!!!εκεί θα δει απλά αν είναι ανοιχτές οι σάλπιγγες....κάποιες λένε πιάνουν πιο εύκολα μετά...σε εμένα δεν συνέβη αυτό!τώρα παίζουν πολλά ρόλο βέβαια!!!αλλά είναι καλό να την κάνεις..δεν κάνει κακο!

Καλημέρα κ καλό μήνα κορίτσια!!! Εύχομαι ο τελευταίος μήνας του χρόνου να φέρει χαμόγελα κ γεμάτες κοιλίτσες🥰

Έρχονται Χριστούγεννα η πιο χαρούμενη κ γιορτινή περίοδος του χρόνου🎄🎄 Να βγούμε, να πιούμε, να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο γίνεται κ που ξέρετε μπορεί να πραγματοποιηθεί η ευχή μας για φέτος κ να έχουμε γεμάτες κοιλίτσες πριν βγει ο χρόνος 🎄🙏

Κ στις ήδη εγκυούλες εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

@Mantarini Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, κρίμα που δεν κάνατε το παρτι.... Κ με το καλό το 2ο 🥰 Περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό!!!

@Χαρά 3 Συγχαρητήρια κορίτσι μου, με το καλ΄ο να πας κ για χοριακή 🙏

στις πριν 30 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Κοριτσιμου καλημερα. Για τη σαλπιγγογραφια εκανα περσυ το φεβρουαριο τη κλασσικη. Πηρα παναντολ 2 ωρες πριν κ δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ ,ρωταω το γιατρο ποτε αρχιζουμε κ μ λεει τελειωσαμε ηδη!!! Δεν ενιωσα τη παραμικρη ενοχληση...μετα μ εδωσε μια αντιβιωση προληπτικα για 5 μερες vibramicin !!!!κ ειχα λιγες ροζ σταγονες μετα κ λιγο πονο στη κοιλια οπου ηπια παναντολ κ μ περασε... Δεν θα καταλαβεις κατι..μη σε αγχωνει

στις πριν 7 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

20241202_020331.jpg

Αχ κοριτσι μου τι υπεροχα νεα!!! Εφυγες γ χοριακη κ αναμενουμε νεα❤️🙏🙏😊😊😊ολα με το καλο

@Sia A και @arntalia σας ευχαριστώ πολύ❤️ να έχετε στην ζωή σας ότι καλύτερο με υγεία. Θα μιλήσω με τον γιατρό για να δω πότε θα μου πει να πάω για χοριακή. Εννοείται θα σας πω😉

στις πριν 18 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλό μήνα κορίτσια ♥️ εύχομαι αυτός ο μήνας να σας φέρει πολλά θετικά τεστ!! @Χαρά 3 συγχαρητήρια εύχομαι ότι καλύτερο 🙏 

Κορίτσι μου τι κάνεις εσύ πως είσαι; Σε πια βδομάδα βρίσκεσαι ;

στις πριν 8 ώρες, ο/η Χαρά 3 είπε:

20241202_020331.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥳🥳🥳🥳 θετικά και τα δύο τεστ σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι θα περιμένουμε την χοριακη σου.. εγώ θα έκανα την Τετάρτη να σου πω την αλήθεια 
στον άντρα σου τελικά το είπες ;☺️

στις Just now, ο/η cat12 είπε:

@Elk μου καλά είμαι εσύ πως είσαι? Οι μικρούλες σου? Είμαι στον 6ο μήνα ♥️ 23 κ 3 σήμερα όλα καλά φουσκώνω 🥰

Μπήκες στον 6ο???ποπό Παναγία μου πως περνάει ο καιρός;;;σαν χθες θυμάμαι μας έλεγες είναι έγκυος!!!με το καλό...!!!!

Σήμερα 27η μέρα εγώ, κύκλος το τελευταίο διάστημα 25-28 

Νιωθω το στομάχι περίεργα, νιώθω ένα βάρος, μια ζεστασιά στη μήτρα και τραβήγματα. Ο έρπης υποχωρεί σταδιακά, και δεν ξέρω αν βγω ψεύτρα αλλά μπορεί και να είμαι έγκυος.  Μια που το λέω και μια που δεν το πιστεύω. Μπορεί απλά να κρύωσα. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα τώρα λέω ήρθε, θα δω αίμα σίγουρα. Τεστ δεν έχω να κάνω και αρνούμαι να αγοράσω! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...