Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιήσω.

ο γιατρός μου μου είπε επειδή δεν εχω σταθρό κύκλο να δίνω βάση από 10η εώς 22η μέρα του κύκλου.

πότε θα πρέπει να κάνω τεστ ωορηξίας.; 
κι επίσης πρεπει να κάνω καθε μέρα  συγκεκριμένες ώρες .; 

Υπάρχουν 2 ειδών αυτά με τις γραμμές πχ hometest, onestep κ τα αλλά με το χαμόγελο πχ clearblue.

Τα πρώτα είναι πιο φθηνά κ στον 1ο κύκλο ξεκίνα αμέσως μετά την περίοδο για να κατα΄λάβεις πως λειτουργεί. Κάνεις πάντα την ίδια ώρα το μεσημέρι κ όταν η γραμμή θα γίνει σκούρη το ίδιο ή κ περισσότερο από την γραμμή ελέγχου σημαίνει ότι είναι θετικό κ θα γίνει ωορρηξία κ έχεις επαφές τη μέρα του θετικού κ τις 2 επόμενες

Της clearblue είναι πιο ακριβά αλλά πιο εύκολα στην ανάγνωση. Τα κάνεις πάντα την ίδια ώρα με πρωινά ούρα. Όταν είναι να γίνει η ωορρηξία βγαίνει ένα χαμογελαστό φατσ΄άκι. Ως συνήθως το χαμόγελο κρατάει 2 μέρες κ έχεις επαφές εκείνες τις μέρες

Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό της clearblue αλλά επείδη ήταν ακριβά είπα να πάρω αυτ΄όν τον μήνα της hometest κ ήταν πολύ εύκολα. έχουν αναλυτικές οδηγίες κ στα δύο κ βοηθάνε πολύ κ τα κορίτσια για τα πρώτα με τις γραμμές

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Υπάρχουν 2 ειδών αυτά με τις γραμμές πχ hometest, onestep κ τα αλλά με το χαμόγελο πχ clearblue.

Τα πρώτα είναι πιο φθηνά κ στον 1ο κύκλο ξεκίνα αμέσως μετά την περίοδο για να κατα΄λάβεις πως λειτουργεί. Κάνεις πάντα την ίδια ώρα το μεσημέρι κ όταν η γραμμή θα γίνει σκούρη το ίδιο ή κ περισσότερο από την γραμμή ελέγχου σημαίνει ότι είναι θετικό κ θα γίνει ωορρηξία κ έχεις επαφές τη μέρα του θετικού κ τις 2 επόμενες

Της clearblue είναι πιο ακριβά αλλά πιο εύκολα στην ανάγνωση. Τα κάνεις πάντα την ίδια ώρα με πρωινά ούρα. Όταν είναι να γίνει η ωορρηξία βγαίνει ένα χαμογελαστό φατσ΄άκι. Ως συνήθως το χαμόγελο κρατάει 2 μέρες κ έχεις επαφές εκείνες τις μέρες

Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό της clearblue αλλά επείδη ήταν ακριβά είπα να πάρω αυτ΄όν τον μήνα της hometest κ ήταν πολύ εύκολα. έχουν αναλυτικές οδηγίες κ στα δύο κ βοηθάνε πολύ κ τα κορίτσια για τα πρώτα με τις γραμμές

Θα ξεκινήσω τα hometest κι ας ελπίσουμε στο καλύτερο 🙏🏼😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι.... Επειδή πρώτη φορά έκανα αυτό τον μήνα της hometest τα ωορρηξίας κ βγήκε θετικό στις 30/11 πότε έγινε η ωορρηξία??? Γιατί τους προηγούμενους μήνες έκανα της clearblue με το χαμόγελο κ πάντα μου ερχόταν 2 βδομάδες από την 2η μέρα του θετικού.

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα κ είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι έγκυος απλά να ξέρω αν περιμένω ΄Σάββατο Δευτέρα πότε περιμένω τέλος πάντων μη χαρώ τζάμπα 😊

Και εμένα με τα hometest μου ερχεται περίοδος ακριβώς στις 2 εβδομάδες από το θετικό (πχ. Δευτέρα θετικό, την μεθεπόμενη Δευτέρα περίοδος).

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nicol21 είπε:

Και εμένα με τα hometest μου ερχεται περίοδος ακριβώς στις 2 εβδομάδες από το θετικό (πχ. Δευτέρα θετικό, την μεθεπόμενη Δευτέρα περίοδος).

Ευχαριστωωω!!!! Ας ελπίζω να μην μου έρθει μέσα στο ΣΚ 🙏 🤞

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θα ξεκινήσω τα hometest κι ας ελπίσουμε στο καλύτερο 🙏🏼😊

Πάρε, θα σε βοηθήσουν αρκετά!! Ειδικά εσένα που δεν έχεις και σταθερό κύκλο..

Καλημέρα κορίτσια!
Έχω μέρες να σας γράψω αλλά μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω.
Έχω αρχίσει τη διαδικασία της διέγερσης και δεν θέλω να πολύ γράφω γενικά και να το συζητάω. Θέλω να περάσει χαλαρά αυτό το διάστημα χωρίς πολύ σκέψη και ανάλυση.
Προς το παρόν όλα καλά, αυτό έχει σημασία.
Για ΕΤ θα πάω σε δεύτερο χρόνο, οπότε δεν θα έχω κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα εγκυμοσύνη και χοριακή.
Από τη νέα χρονιά θα έχει συνέχεια η ιστορία μου... προς το παρόν θα κοιτάξω να απολαύσω όσο γίνεται τις γιορτές και τον ερχομό του καινούριου χρόνου, με την ευχή να μου φέρει το σποράκι που τόσο πολύ λαχταρώ και επιθυμώ..!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια..αδιαθετησα το πρωί..

Μην απογοητεύεσαι κοπέλα μου ξέρω πως μπορεί να νιώθεις προσπαθώ κι εγώ 1 χρόνο κι όποτε αδιαθετώ έχω την ίδια απογοήτευση αλλά δεν τα παρατάμε..

αυτό το μήνα θα πας πιο στοχευμενα και θα γίνουν όλα..

στις πριν 31 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
Έχω μέρες να σας γράψω αλλά μπαίνω καθημερινά και σας διαβάζω.
Έχω αρχίσει τη διαδικασία της διέγερσης και δεν θέλω να πολύ γράφω γενικά και να το συζητάω. Θέλω να περάσει χαλαρά αυτό το διάστημα χωρίς πολύ σκέψη και ανάλυση.
Προς το παρόν όλα καλά, αυτό έχει σημασία.
Για ΕΤ θα πάω σε δεύτερο χρόνο, οπότε δεν θα έχω κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα εγκυμοσύνη και χοριακή.
Από τη νέα χρονιά θα έχει συνέχεια η ιστορία μου... προς το παρόν θα κοιτάξω να απολαύσω όσο γίνεται τις γιορτές και τον ερχομό του καινούριου χρόνου, με την ευχή να μου φέρει το σποράκι που τόσο πολύ λαχταρώ και επιθυμώ..!

Καλημέρα, καλημέρα!!!! Όπως νιώθεις εσύ χαρούμενη δεν χρειάζεσαι να συζητάς κ να αναλύεις 😊 Ελπίζω η διαδικασία για τη διέγερση να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη κ χαλαρ΄΄η!!! Εσύ επέλεξες να μην κάνετε εμβρυομεταφορά σε αυτόν κύκλο ή ο γιατρός? Σε ρωτάω γιατί αρχίζω να τα σκέφτομαι κ εγώ άσχετα που περνάω επιτροπή τον Φεβρουάριο. Αν δεν θες να απαντήσεις το ΄σέβομαι 😉

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα, καλημέρα!!!! Όπως νιώθεις εσύ χαρούμενη δεν χρειάζεσαι να συζητάς κ να αναλύεις 😊 Ελπίζω η διαδικασία για τη διέγερση να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη κ χαλαρ΄΄η!!! Εσύ επέλεξες να μην κάνετε εμβρυομεταφορά σε αυτόν κύκλο ή ο γιατρός? Σε ρωτάω γιατί αρχίζω να τα σκέφτομαι κ εγώ άσχετα που περνάω επιτροπή τον Φεβρουάριο. Αν δεν θες να απαντήσεις το ΄σέβομαι 😉

Όχι δεν ήταν επιλογή μου, επιλογή του γιατρού είναι. 
Και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο συμφωνώ και μαζί του. 🙃😉

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσι μου μην απογοητευεσαι. . . Ξερω πως νοιωθεις καθε φορα π βλεπεις περιοδο κ ευχεσαι να μην ερχοταν...παμε γ θετικο το Γεναρη με τη νεα χρονια θα δεις θα ρθει....υπομονη😊❤️❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Πφφφφφ😢😢😢 Κ γω περιμένω αυτές τις μέρες. Το Γενάρη κλείνουμε ένα χρόνο από τη βιοχημική. Υπομονή φίλη μου θα έρθει !!!

Σε αυτόν τον κύκλο με πήρε πολύ από κάτω..δεν ξέρω γιατί..κουράστηκα να προσέχω την διατροφή μου, να παίρνω βιταμίνες, να κάνω εξετάσεις, μήπως το ένα μήπως το άλλο..ξέρω ότι είναι μόλις ο δεύτερος κύκλος από την δεύτερη βιοχημική αλλα όταν προσπαθείς ένα χρόνο, έχουν συμβεί αυτά και δεν παίρνεις κάτι θετικό στα χέρια σου πέφτεις ψυχολογικά..ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις και δεν θέλω να γκρινιάζω αλλα υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές..

την Παρασκευή θα πάμε να κάνουμε και τον καρυοτυπο που μας είπε η κ.Οικονομοπουλου και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν βγει και οι αιματολογικές που έκανα στο Έλενα..για να δούμε..

στις πριν 17 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Εγω κοριτσια σημερα ειχα ραντεβου μς το νεο γιατρο. Να πω οτι με οηρε 3μιση μεσα κ βγηκα 5μιση. Μου τα εξηγησε ολα εξαιρετικα . Μου εκανε υπςρηχο ειδε οτι εχω πολυκυστικες αλλα οχι σπω. Μου ειπε οτι τζαμπα εκανα προκληση με σερπαφαρ κ χωρις ενεση κ υπερηχο κ σε εκεινο το κυκλο π η προγεστερονη μου ηταν 33 κ 663 η Ε2 ισως ηταν αρχομενη κυηση αλλα δεν μαθουμε ποτε γτ ο γιατρος ο παλιος δε με εστειλε γ χοριακη. Επισης δεν ειναι οτι εχω ανωορρηκτικους κυκλους.Επισης δεν μ ερμηνευσαν σωστα τη σαλπιγγογραφια κ φαινοταν οτι τοτε π ξεκιμησα προκληση ηταν ενας μικρος πολυποδας στη μητρα αλλα σημερα δεν τον ειδαμε στον υπερηχο. Μου εγραψε να κανω εξετασεις, με εβαλε να παρω βιταμινη D και glugophase των 1000.τα ινοφερτ μ ειπε να τα σταματησω γτ τα παιρνω 4 χρονια αλλα δεν με βοηθησαν στ κυκλο απ οτι φαινεται. Επισης να κοψω κ το χαπι τ θυροειδη γτ δςν εχω θυροειδη απλα μ το ειχε δωσει η γιατρος να εχω μια τιμη tsh σωστη υποτιθεται αλλα ευθυνεται για τον αστατο κυκλο. Μολις βγουν οι εξετασεις μιλαμε και ισως ξεκινησουμε νεο κυκλο με femara αυτη τη φορα αλλα με υπερηχογραφικη παρακολουθηση. Το glugophase εφτιαξε σε καμια το κυκλο λογω σπω??? Παντως μ αρεσε ο νεος γιατρος μου με κοιταζε στα ματια κ μ ειπε θα τα καταφερουμε μαζι. Αυτο γ μενα μετρησε....του ειπα.μεχρι κ για εξωσωματικη κ μ λεει θα εξαντλησουμε τις πιθανοτητες ολες...με ηρεμησε αρκετα γτ μ εδειξε προσοχη!!!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κορίτσι με τον νέο γιατρό! Glucophage έπαιρνε η αδερφή μου λόγω σπω, αλλά αυτή δεν έκανε καν ωορρηξία, είχε θέμα μεγάλο με την περίοδο. Χωρίς κάποια αγωγή μπορεί να έκανε μήνες να της έρθει. Και τα glucophage δεν άλλαξαν κάτι, έμεινε τελικά έγκυος με πρόκληση κ υπερηχογραφικη παρακολούθηση.

Ωστόσο εύχομαι εσένα να σε βοηθήσουν κ να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο! Απλώς να ξέρεις ότι γενικά είναι βαριά χάπια κ δημιουργούν θέματα όπως αναγουλες, διάρροιες. Τα έχεις ξεκινήσει εσύ; Πώς είσαι μέχρι τώρα;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η afr είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια κορίτσι με τον νέο γιατρό! Glucophage έπαιρνε η αδερφή μου λόγω σπω, αλλά αυτή δεν έκανε καν ωορρηξία, είχε θέμα μεγάλο με την περίοδο. Χωρίς κάποια αγωγή μπορεί να έκανε μήνες να της έρθει. Και τα glucophage δεν άλλαξαν κάτι, έμεινε τελικά έγκυος με πρόκληση κ υπερηχογραφικη παρακολούθηση.

Ωστόσο εύχομαι εσένα να σε βοηθήσουν κ να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο! Απλώς να ξέρεις ότι γενικά είναι βαριά χάπια κ δημιουργούν θέματα όπως αναγουλες, διάρροιες. Τα έχεις ξεκινήσει εσύ; Πώς είσαι μέχρι τώρα;

Καλημερα κοριτσι μου. Ναι τα ξεκινησα σημερα το πρωι οπως και τη βιταμινη d3 ... αναμενονται κατι εξετασεις 21ημερα κ 3η μερα κυκλου και θα συζητησουμε απο το νεο χρονο ξανα για προκληση ωορηξιας ισως με fermara αυτη τη φορα κ ενεση μαζι... πρπς το παρον με τα glugophase δεν ενοιωσα κατι θα μ πεις ειναι κ η πρωτη μερα...εγω εχω καθε μηνα περιοδο αλλα οχι σταθερο κυκλο ....

στις πριν 14 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Σε αυτόν τον κύκλο με πήρε πολύ από κάτω..δεν ξέρω γιατί..κουράστηκα να προσέχω την διατροφή μου, να παίρνω βιταμίνες, να κάνω εξετάσεις, μήπως το ένα μήπως το άλλο..ξέρω ότι είναι μόλις ο δεύτερος κύκλος από την δεύτερη βιοχημική αλλα όταν προσπαθείς ένα χρόνο, έχουν συμβεί αυτά και δεν παίρνεις κάτι θετικό στα χέρια σου πέφτεις ψυχολογικά..ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις και δεν θέλω να γκρινιάζω αλλα υπάρχουν κι αυτές οι στιγμές..

την Παρασκευή θα πάμε να κάνουμε και τον καρυοτυπο που μας είπε η κ.Οικονομοπουλου και μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν βγει και οι αιματολογικές που έκανα στο Έλενα..για να δούμε..

Άννα μου είναι απολύτως φυσιολογικό.... όσο δυνατές κ αν είμαστε αυτό το γιατί δεν έρχεται αφού γίνονται όλα σωστά με βιταμίνες, επαφές κλπ είναι το μεγάλο αγκάθι!!! Κ δεν υπάρχει κ απάντηση, δυστυχώς 😤 Κλάψε, ξ΄εσπασε είναι δύσκολες μέρες κ λόγω περιόδου κ πάρε δυνάμεις για αυτόν τον νέο κύκλο 😊  Σε νιώθω τόσο πολύ, χθες πάλι έκλαιγα κ σκεφτόμουν αυτά που λες.... Πφφφφ μια παράνοια κ εγώ περιμένω μέσα στο σκ κ δεν έχω καν΄ενα σύμπτωμα εγκυμοσύνης 😔

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Το ξέρω Άννα μου, σε νιώθω. Λογικό κάθε συναίσθημα κι η κούραση κι η απογοήτευση και όλα. Αυτό που μπορώ να σου πω, είναι να προσέχεις τον εαυτό σου αλλά να μην τρελαίνεσαι κιόλας, να απολαμβάνεις και φαγητό και κάποια έξοδο, όλα με μέτρο, ώστε να μην είναι όλη η συγκέντρωσή σου στο "να προσέχω να μείνω έγκυος". Και τα λέω γιατί και η ίδια τα έκανα. Κάντε τις εξετάσεις σας, και με το καλό όταν τελειώσει η περίοδος ξεκινά νέος κύκλος. Πάμε μαζί και θα έρθει στην ώρα του ❤️

@melitiniღναι κορίτσι μου ίσως καλύτερα να πας στον επόμενο κύκλο μια ετ. Να επανέλθει ο οργανισμος απο τ φάρμακα κ τιε ορμονες. Στείλε μόνο αν θες να μας πεις όταν θα κάνεις την ωοληψια για το πως πήγε.

@Σοφία21 κορίτσι μου ειναι πολυ ευκολα τα τεστ ωορηξιας. Για μενα δ χρειάζεται να τα κάνεις σε ολο τον κύκλο. Τι κύκλο έχεις συνήθως? Τα κάνεις μεσημέρι πανω κάτω την ιδια ώρα. Τη μέρα που θα βγει θετικο μετά από 12 έως 36 ώρες θα κάνεις ωορηξια. Μερικά κοριτσια έχουν 2 μέρες θετικο. Φτάνει η ορμονη στο πικ κ όταν ξεκινήσει κ πεφτει κάνεις ωορηξια. Εγω κανω σίγουρα τη μέρα π εχβ θετικο τεστ. Ξεκίνα τα εσύ κ εδώ θα είμαστε να σε κατευθύνουμε.  Εχεις κάνει τίποτα εξετάσεις? Ο σύντροφος?

@anna_30κοριτσι μου ειναι κ οι ορμόνες τωρα π είναι στο φουλ. Μέχρι τ βραδυ θα εισαι καλύτερα.. Πάρε τις βιταμίνες σου, μόνο καλό κάνουν αλλά δ χρειάζεται να γυρίζουν όλες σ οι πράξεις γύρω από μια πιθανή κυηση. Μερικά πράγματα δ είναι στο χέρι μας. Δηλ όλες οι άλλες μ μείναμε προσέχαμε τα πάντα? Ούτε καν. Πολύ σύντομα θα ξανά είσαι έγκυος. Θα το δεις. Κ όλα θα πάνε καλά.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღναι κορίτσι μου ίσως καλύτερα να πας στον επόμενο κύκλο μια ετ. Να επανέλθει ο οργανισμος απο τ φάρμακα κ τιε ορμονες. Στείλε μόνο αν θες να μας πεις όταν θα κάνεις την ωοληψια για το πως πήγε.

@Σοφία21 κορίτσι μου ειναι πολυ ευκολα τα τεστ ωορηξιας. Για μενα δ χρειάζεται να τα κάνεις σε ολο τον κύκλο. Τι κύκλο έχεις συνήθως? Τα κάνεις μεσημέρι πανω κάτω την ιδια ώρα. Τη μέρα που θα βγει θετικο μετά από 12 έως 36 ώρες θα κάνεις ωορηξια. Μερικά κοριτσια έχουν 2 μέρες θετικο. Φτάνει η ορμονη στο πικ κ όταν ξεκινήσει κ πεφτει κάνεις ωορηξια. Εγω κανω σίγουρα τη μέρα π εχβ θετικο τεστ. Ξεκίνα τα εσύ κ εδώ θα είμαστε να σε κατευθύνουμε.  Εχεις κάνει τίποτα εξετάσεις? Ο σύντροφος?

Λόγω πολυκυστικων μου εχει πει ως εν δυναμει γονιμες απο 10η εως 22η μερα του κυκλου..

εχω κανει κυστικη ινωση και εξετασσις προγεννετικου ελεγχου ορμονολογικες θεωρω.. δεν τα ξερω και πολυ καλα.. ο αντρας μου μονο σπερμοδιαγραμμα.. 

θα τις παω ολες να τις δει την Τριτη που εχουμε ραντεβου και να μας πει και το αιμα που ειχα 2 μιση μερες τι μπορει να ηταν..

@Σοφία21 τι κύκλο έχεις? Κάθε ποσες μερες έχεις περιοδο? Για να σ πω πανω κάτω ποτε να ξεκινήσεις τα τεστ. Το σπερμοδιαγραμμα ήταν οκ?

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 τι κύκλο έχεις? Κάθε ποσες μερες έχεις περιοδο? Για να σ πω πανω κάτω ποτε να ξεκινήσεις τα τεστ. Το σπερμοδιαγραμμα ήταν οκ?

Απ ότι μας είπε ο ανδρολόγος ναι..

το τελευταιο 4 μηνο: 33, 30, 51, 29 ημερες και σημερα ειμαι 22η ημερα του κυκλου με αυτη την αιμοραγια 19 με 21 

@Σοφία21ξεκινα τα 9η με 10η μέρα τ κύκλου. Όταν βρεις το πικ κανε αλλες 2 μερες για να δεις αν θα πεσει. Στις γυναικες με σπω έχουν διακυμανσεις τα τεστω όμως να ξερεις. Μπορει τη μια μερα να είναι αχνο, την επομενη να ειναι κοντά στο πικ κ την παρεπομενη παλι αχνο. Θετικο θα ειναι όταν είναι κατακόκκινο ίδιο με τη γραμμή τ ελέγχου. Εδώ θα είμαστε αν θέλεις να σε βοηθήσουμε όταν τα ξεκινησεις. Εφόσον έχεις τέτοιους κυκλους καλο είναι να έχεις συχνες επαφες..μέρα παρά μέρα δηλαδή.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21ξεκινα τα 9η με 10η μέρα τ κύκλου. Όταν βρεις το πικ κανε αλλες 2 μερες για να δεις αν θα πεσει. Στις γυναικες με σπω έχουν διακυμανσεις τα τεστω όμως να ξερεις. Μπορει τη μια μερα να είναι αχνο, την επομενη να ειναι κοντά στο πικ κ την παρεπομενη παλι αχνο. Θετικο θα ειναι όταν είναι κατακόκκινο ίδιο με τη γραμμή τ ελέγχου. Εδώ θα είμαστε αν θέλεις να σε βοηθήσουμε όταν τα ξεκινησεις. Εφόσον έχεις τέτοιους κυκλους καλο είναι να έχεις συχνες επαφες..μέρα παρά μέρα δηλαδή.

Ναι ετσι ξεκινησαμε αυτο τιν μηνα μερα παρα μερα και μας τα χαλασε το αιματακι που ηρθε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...