Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

Εγω κοριτσια σημερα ειχα ραντεβου μς το νεο γιατρο. Να πω οτι με οηρε 3μιση μεσα κ βγηκα 5μιση. Μου τα εξηγησε ολα εξαιρετικα . Μου εκανε υπςρηχο ειδε οτι εχω πολυκυστικες αλλα οχι σπω. Μου ειπε οτι τζαμπα εκανα προκληση με σερπαφαρ κ χωρις ενεση κ υπερηχο κ σε εκεινο το κυκλο π η προγεστερονη μου ηταν 33 κ 663 η Ε2 ισως ηταν αρχομενη κυηση αλλα δεν μαθουμε ποτε γτ ο γιατρος ο παλιος δε με εστειλε γ χοριακη. Επισης δεν ειναι οτι εχω ανωορρηκτικους κυκλους.Επισης δεν μ ερμηνευσαν σωστα τη σαλπιγγογραφια κ φαινοταν οτι τοτε π ξεκιμησα προκληση ηταν ενας μικρος πολυποδας στη μητρα αλλα σημερα δεν τον ειδαμε στον υπερηχο. Μου εγραψε να κανω εξετασεις, με εβαλε να παρω βιταμινη D και glugophase των 1000.τα ινοφερτ μ ειπε να τα σταματησω γτ τα παιρνω 4 χρονια αλλα δεν με βοηθησαν στ κυκλο απ οτι φαινεται. Επισης να κοψω κ το χαπι τ θυροειδη γτ δςν εχω θυροειδη απλα μ το ειχε δωσει η γιατρος να εχω μια τιμη tsh σωστη υποτιθεται αλλα ευθυνεται για τον αστατο κυκλο. Μολις βγουν οι εξετασεις μιλαμε και ισως ξεκινησουμε νεο κυκλο με femara αυτη τη φορα αλλα με υπερηχογραφικη παρακολουθηση. Το glugophase εφτιαξε σε καμια το κυκλο λογω σπω??? Παντως μ αρεσε ο νεος γιατρος μου με κοιταζε στα ματια κ μ ειπε θα τα καταφερουμε μαζι. Αυτο γ μενα μετρησε....του ειπα.μεχρι κ για εξωσωματικη κ μ λεει θα εξαντλησουμε τις πιθανοτητες ολες...με ηρεμησε αρκετα γτ μ εδειξε προσοχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Τώρα κατάφερα να μπω να σας πω νέα. 

Ο άντρας μου έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά για να προλάβουμε να πάμε στον γιατρό και όταν με ενημέρωσε η γραμματέας του, ήταν ήδη στο δρόμο. Ο καημένος έφαγε τέτοια απογοήτευση μόλις ήρθε που μου λέει βρες άλλον να πάμε σήμερα. Μπήκα στο doctor anytime και βρήκα κάποιους στη περιοχή μου. Διάβασα τα βιογραφικά και τις κριτικές και επέλεξα. 

Με τόση αγωνία που είχε ο καημένος δεν ένιωθα καλά να του πω μην έρθεις, μόνο η έκφραση που πήρε όταν του είπα άκυρο, τα έλεγε όλα...

Μην τα πολυλογω, 5+6 βάσει υπερήχου, όλα είναι όπως θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι. Σε 10 μέρες μου είπε να ξαναπάω για να ακούσουμε καρδούλα. Και σε μια εβδομάδα μπορούμε μου είπε, αλλά καλύτερα σε 10 μέρες να το σιγουρέψουμε. 

Μου άρεσε αυτός ο γιατρός,νομίζω θα τον κρατήσω, είναι και κοντά στο σπίτι μου. Παίρνοντας το ιστορικό μου και ακούγοντας ότι ο προηγούμενος μου έδωσε χάπια να αποβάλλω στην 11η εβδομάδα μου είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει συναδέλφους αλλά αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό. Θα μπορούσες μου είπε να είχες πεθάνει! Ταράχτηκα πολύ που θυμήθηκα εκείνες τις δύο εφιαλτικές μέρες, όχι ότι τις έχω ξεχάσει, αλλά μου είναι δύσκολο να τις εξιστορω.

Τελοσπαντων, η κα Οικονομοπούλου από το Έλενα μου έστειλε ότι οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και δεν χρειάζομαι αντιπηκτικες ενεσεις. 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον σας 🩷🩷

Κορίτσι μου χάρηκα πολύ με τα νέα σας ❤️ να έχεις πίστη στο σποράκι! Βήμα βήμα την φορά! Όλα είναι καλά τώρα! 🌈❤️

χάρηκα και για υον γιατρό που βρήκες..είναι σημαντικό να έχουμε κάποιον που σε πρώτη φάση μας ακούει πραγματικά..εύχομαι να συνεχίσετε παρέα και να σου βγάλει την εμπιστοσύνη που χρειαζεσαι σε αυτό το ταξίδι!

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ξέχασα πριν να αναφέρω ότι δεν έχει τόσο καλά μηχανήματα, όσο ο προηγούμενος. Δηλαδή η εικόνα ήταν αρκετά θολή σε σχέση με αυτό που είχαμε συνηθίσει αλλά δεν πειράζει. Μου έγραψε και προγεστερόνη να  παίρνω, καθαρά λόγω ιστορικού. Μου ξεκαθάρισε ομως ότι οι βιοχημικές δεν είναι αξιολογησιμες.

Αύριο έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο κύησης στο Έλενα.

Ποιο κορίτσι έχει σειρά για τεστ/χοριακη; @anna_30 ;;;; 🤞🤞 

Έχω πέσει πολύ ψυχολογικά..από το απόγευμα και μετά πιστεύω ότι θα αδιαθετήσω αύριο και κλαιω..με πήρε πολύ από κάτω σε αυτόν τον κύκλο..αν δεν έρθει αύριο θα κάνω τεστ 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Έχω πέσει πολύ ψυχολογικά..από το απόγευμα και μετά πιστεύω ότι θα αδιαθετήσω αύριο και κλαιω..με πήρε πολύ από κάτω σε αυτόν τον κύκλο..αν δεν έρθει αύριο θα κάνω τεστ 

Καλέ γιατί έτσι;; Να σου πω ότι και εγώ στις περισσότερες εγκυμοσύνες μου λίγο πριν το θετικό έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Τόση απαισιοδοξία. Ίσως είναι και οι ορμόνες 😋

Εγώ πιστεύω από τα τεστ που μας είχες αναβάσει ότι κάτι πολύυυυ καλό θα μας πεις αύριο μεθαύριο ♥️ 

@Elli13βημα βημα κορίτσι μου, υπερηχο στον υπερηχο και εύχομαι ολόψυχα να πάει τέλεια μέχρι τέλους!

@arntalia μπραβο που σου έδωσε τοση σημασία ο γιατρός! Έτσι πρέπει! Εύχομαι μεσα στο επόμενο τρίμηνο να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

@anna_30 κορίτσι μου κανε ένα τεστ τουλ να ξέρεις αν είσαι η όχι. Μην κλαις τζαμπα! Προσωπικά πιστεύω πως είσαι έγκυος. Στείλε τον καλό σου να σ φέρει ένα τεστ και καντο αύριο πρωί πρωί. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ο άντρας μου έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά για να προλάβουμε να πάμε στον γιατρό και όταν με ενημέρωσε η γραμματέας του, ήταν ήδη στο δρόμο. Ο καημένος έφαγε τέτοια απογοήτευση μόλις ήρθε που μου λέει βρες άλλον να πάμε σήμερα. Μπήκα στο doctor anytime και βρήκα κάποιους στη περιοχή μου. Διάβασα τα βιογραφικά και τις κριτικές και επέλεξα. 

Με τόση αγωνία που είχε ο καημένος δεν ένιωθα καλά να του πω μην έρθεις, μόνο η έκφραση που πήρε όταν του είπα άκυρο, τα έλεγε όλα...

Μην τα πολυλογω, 5+6 βάσει υπερήχου, όλα είναι όπως θα έπρεπε για την εβδομάδα που είμαι. Σε 10 μέρες μου είπε να ξαναπάω για να ακούσουμε καρδούλα. Και σε μια εβδομάδα μπορούμε μου είπε, αλλά καλύτερα σε 10 μέρες να το σιγουρέψουμε. 

Μου άρεσε αυτός ο γιατρός,νομίζω θα τον κρατήσω, είναι και κοντά στο σπίτι μου. Παίρνοντας το ιστορικό μου και ακούγοντας ότι ο προηγούμενος μου έδωσε χάπια να αποβάλλω στην 11η εβδομάδα μου είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει συναδέλφους αλλά αυτό που έκανε ήταν εγκληματικό. Θα μπορούσες μου είπε να είχες πεθάνει! Ταράχτηκα πολύ που θυμήθηκα εκείνες τις δύο εφιαλτικές μέρες, όχι ότι τις έχω ξεχάσει, αλλά μου είναι δύσκολο να τις εξιστορω.

Τελοσπαντων, η κα Οικονομοπούλου από το Έλενα μου έστειλε ότι οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και δεν χρειάζομαι αντιπηκτικες ενεσεις. 

Αγαπη μου ελλη μου ολα βημα βημα κοροτσι μου. Καλα εκανες κ πηγες σε νεο γιατρο κ αφου σου κουμπωσε κρατησε τον κ οταν ξαναπας ευχομαι η καρδουλα του να χτυπαει πολυ πολυ γρηγορα . Σου εδειξε ενδιαφερον ο γιατρος κ μπραβο του. Ολα κοριτσι μ απο δω κ περα να πανε κατ ευχην....βγηκες δυνατη απ αυτη τη δοκιμασια αυτο να σκεφτεσαι❤️ το σπορι αυτο ηρθε γ να μεινει❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Πολύ ωραία να νέα κορίτσι μου τελειααααα!!! Υπομονή τώρα 10 μερούλες 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ρε κορίτσια 8η - 9η μέρα, είμαστε με τα καλά μας;; Την προηγούμενη φορά έδειξε θετικό 15η μέρα και τώρα είναι αρκετά σκούρο από τώρα; 

IMG_20241210_192228.jpg

Ότι έχει διακυμάνσεις έχει, αλλά μην αποκλείεις νωρίτερα ωορρηξία. Εγώ τον τελευταίο χρόνο έκανα νωρίς γύρω στη 10η-12η μέρα. Εχει 2 μήνες που άλλαξε ο κύκλος μου κ νομίζω ότι παίζει ρόλο η γυμναστική κ η διατροφή.. Τον προηγούμενο κύκλο έκανα 16η μέρα.. Τώρα δεν έχω ιδέα, δεν είχα τεστ.

στις πριν 59 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εγω κοριτσια σημερα ειχα ραντεβου μς το νεο γιατρο. Να πω οτι με οηρε 3μιση μεσα κ βγηκα 5μιση. Μου τα εξηγησε ολα εξαιρετικα . Μου εκανε υπςρηχο ειδε οτι εχω πολυκυστικες αλλα οχι σπω. Μου ειπε οτι τζαμπα εκανα προκληση με σερπαφαρ κ χωρις ενεση κ υπερηχο κ σε εκεινο το κυκλο π η προγεστερονη μου ηταν 33 κ 663 η Ε2 ισως ηταν αρχομενη κυηση αλλα δεν μαθουμε ποτε γτ ο γιατρος ο παλιος δε με εστειλε γ χοριακη. Επισης δεν ειναι οτι εχω ανωορρηκτικους κυκλους.Επισης δεν μ ερμηνευσαν σωστα τη σαλπιγγογραφια κ φαινοταν οτι τοτε π ξεκιμησα προκληση ηταν ενας μικρος πολυποδας στη μητρα αλλα σημερα δεν τον ειδαμε στον υπερηχο. Μου εγραψε να κανω εξετασεις, με εβαλε να παρω βιταμινη D και glugophase των 1000.τα ινοφερτ μ ειπε να τα σταματησω γτ τα παιρνω 4 χρονια αλλα δεν με βοηθησαν στ κυκλο απ οτι φαινεται. Επισης να κοψω κ το χαπι τ θυροειδη γτ δςν εχω θυροειδη απλα μ το ειχε δωσει η γιατρος να εχω μια τιμη tsh σωστη υποτιθεται αλλα ευθυνεται για τον αστατο κυκλο. Μολις βγουν οι εξετασεις μιλαμε και ισως ξεκινησουμε νεο κυκλο με femara αυτη τη φορα αλλα με υπερηχογραφικη παρακολουθηση. Το glugophase εφτιαξε σε καμια το κυκλο λογω σπω??? Παντως μ αρεσε ο νεος γιατρος μου με κοιταζε στα ματια κ μ ειπε θα τα καταφερουμε μαζι. Αυτο γ μενα μετρησε....του ειπα.μεχρι κ για εξωσωματικη κ μ λεει θα εξαντλησουμε τις πιθανοτητες ολες...με ηρεμησε αρκετα γτ μ εδειξε προσοχη!!!

Μπράβο κορίτσι μου!! Εύχομαι να ρυθμιστούν όλα κ να έρθει γρήγορα το σποράκι!!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Γιατί βρε αγάπη; Αφού δεν έχει έρθει ακόμα… Κ δεν θα έρθει !!!!! Το είπε κ η @Παρασκευαιδου..

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλέ γιατί έτσι;; Να σου πω ότι και εγώ στις περισσότερες εγκυμοσύνες μου λίγο πριν το θετικό έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Τόση απαισιοδοξία. Ίσως είναι και οι ορμόνες 😋

Εγώ πιστεύω από τα τεστ που μας είχες αναβάσει ότι κάτι πολύυυυ καλό θα μας πεις αύριο μεθαύριο ♥️ 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@anna_30 κορίτσι μου κανε ένα τεστ τουλ να ξέρεις αν είσαι η όχι. Μην κλαις τζαμπα! Προσωπικά πιστεύω πως είσαι έγκυος. Στείλε τον καλό σου να σ φέρει ένα τεστ και καντο αύριο πρωί πρωί. 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Γιατί βρε αγάπη; Αφού δεν έχει έρθει ακόμα… Κ δεν θα έρθει !!!!! Το είπε κ η @Παρασκευαιδου..

Δεν ξέρω τι με έχει πιασει..οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο..τώρα είχα ελάχιστα υγρα ροζ..κρίσιμη μερα η αυριανή..θα σας στείλω να σας πω τι νεα έχω..

Καλημέρα κορίτσια♥️

Εγώ είμαι στο δεύτερο μήνα πρόκλησης με χάπια femara και με μια ένεση altermon.

1 του μήνα και με παρακολούθηση ανά 3 μέρες έκανα τελικά μόνη μου ωορρηξία χωρίς την τελική ένεση ovitrela.

Στην ουσία θα έπρεπε να πάω 2 του μηνός για να δούμε την εξέλιξη και να ορίσουμε την τελευταία ένεση και με ενημέρωσε ότι έκανα το βράδυ της προηγούμενης ημέρας ωορρηξία και πως θα ακολουθήσει και την ακριβώς επόμενη μέρα το βράδυ και από την αριστερή ωοθήκη ενώ δεν είχα εμφάνιση κάτι από τα αριστερά τους τελευταίους μήνες. Είμαι τυχερή γιατί είχα επαφές την συγκεκριμένες μέρες οπότε σκέφτομαι θετικά!

Μου είπε να μην πάρω προγεστερόνη από τη στιγμή που λειτούργησε μόνος ο οργανισμός αυτή τη φορά.

Σε μία βδομάδα από τώρα θα δω μήπως έχουμε κάποια επιτυχία!

Αν πάλι δεν έχω κάποια επιτυχία σκέφτομαι να μην προβώ κατευθείαν σε μία 3 πρόκληση γιατί και δεν αντέχω άλλο τις παρενέργειες από τα φάρμακα αλλά και νομίζω πως μου δημιουργεί παραπάνω άγχος η διαδικασία.

Θέλω να πιστεύω πως μετά από τόσες εξετάσεις θετικές που έχω στα χέρια μου τζάμπα αγχώνομαι και ας έχει περάσει 1 χρόνος και 9 μήνες 😪

στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Δεν ξέρω τι με έχει πιασει..οι ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο..τώρα είχα ελάχιστα υγρα ροζ..κρίσιμη μερα η αυριανή..θα σας στείλω να σας πω τι νεα έχω..

Καλημέρα αγάπη μου περιμένουμε το τεστακι σου.

Έχεις τόσες μέρες υγρά ροζ πριν την περίοδο;;;; Εμένα αν έρθει αίμα τέλος έρχεται περίοδος Κατευθείαν ...δεν έχω τέτοια πράγματα τόσες μέρες πριν....

στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου περιμένουμε νέα σου, σου στελνουμε όλη μας την θετική ενέργεια.

στις πριν 12 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Μπράβο πάρα πολύ ευχάριστα τα νέα σου.... σίγουρα θα πετύχεις με έναν τέτοιο γιατρό στο πλάι σου!!! Είναι τόσο σημαντικό να έχεις σωστή καθοδήγηση 🥰🥰

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Χάρηκα τόσο πολύ 🩷🩷🩷🫶🫶🫶 στο έχω πει ότι θα πάει καλά αυτή η κύηση!!!!τώρα με το καλό να ακούσετε καρδούλα!!!γιατί σε 10 ημέρες;;;μου φαίνονται πάρα πολλές...εγώ σε μια εβδομάδα το πολύ θα ξαναπήγαινα!!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Χάρηκα τόσο πολύ 🩷🩷🩷🫶🫶🫶 στο έχω πει ότι θα πάει καλά αυτή η κύηση!!!!τώρα με το καλό να ακούσετε καρδούλα!!!γιατί σε 10 ημέρες;;;μου φαίνονται πάρα πολλές...εγώ σε μια εβδομάδα το πολύ θα ξαναπήγαινα!!!

Καλημέρα Μαρίνα μου. Ναι μου είπε σε μια εβδομάδα θα ακούγεται σίγουρα αλλά καλύτερα να πάω την επόμενη Παρασκευή. Βάσει περιόδου βγαίνω πιο πίσω γιατί έκανα νωρίς ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο. Αν και το έμβρυο έβγαινε ακριβώς όπως έπρεπε (όπως το είχα υπολογίσει με την μέρα ωορρηξίας δηλαδή). Αλλά επειδή τώρα οι μετρήσεις παίζουν πολύ, με έβαλε σε 10 μέρες. Μου είπε επίσης ότι το μόνο που δεν μπορούμε να σώσουμε είναι μια χρωμοσωμικη ανωμαλία. Για τα υπόλοιπα θα προσπαθήσουμε να πάει καλά όσο περνάει από το χέρι μας 

Σε 1,5 ώρα έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο κύησης στο Έλενα να δούμε και εκεί τι θα μου πει

στις πριν 23 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου,

Χθες 2η μέρα κι ειχα σταγονες μονο οχι κανονικη ροη οπότε δν ξερω αν ειναι περιοδος..!

σήμερα 3η ημερα το πρωί ελαχιστες σταγόνες, στην σερβιέτα τιποτα απολυτως.! 
πιστεύω πως είναι κάποια ανωμαλία του κύκλου..!

θα περιμενω να δω το επόμενο διάστημα κι αν θα μου έρθει περιόδος μετα τις 20/12 που κανονικα περίμενα

Σοφία μου κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί πέριεργα τα βλέπω.... Μήπως είναι καμία εμφύτευση😊

στις πριν 15 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ελλή μου πολύ εύχαριστα τα νέα σου!!! 😊Το πρώτο βήμα έγινε, πάρε βαθιές ανάσες κ υπομονή 10 μέρες για να ακούσετε καρδούλα 🙏

στις πριν 12 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Καλά διαβάζω το μήνυμα σου κ έχω πάθει σοκ.... Τι ανεύθυνος γιατρός ήταν αυτός, που ακούστηκε πρόκληση χωρίς παρακολούθηση, άντε πάρε χάπια 😠 Ευτυχώς κορίτσι μου άλλαξες γιατρό κ εύχομαι να ταιριάξεις με τον καινούργιο κ να έχεις ευχάριστα στο πολύ άμεσο μέλλον!! Είναι πολύ βασικό να έχεις έναν επαγγελματία κ πάνω απ'ολα άνθρωπο που να σε κατευθύνει σωστά😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lxrusa είπε:

Καλημέρα κορίτσια♥️

Εγώ είμαι στο δεύτερο μήνα πρόκλησης με χάπια femara και με μια ένεση altermon.

1 του μήνα και με παρακολούθηση ανά 3 μέρες έκανα τελικά μόνη μου ωορρηξία χωρίς την τελική ένεση ovitrela.

Στην ουσία θα έπρεπε να πάω 2 του μηνός για να δούμε την εξέλιξη και να ορίσουμε την τελευταία ένεση και με ενημέρωσε ότι έκανα το βράδυ της προηγούμενης ημέρας ωορρηξία και πως θα ακολουθήσει και την ακριβώς επόμενη μέρα το βράδυ και από την αριστερή ωοθήκη ενώ δεν είχα εμφάνιση κάτι από τα αριστερά τους τελευταίους μήνες. Είμαι τυχερή γιατί είχα επαφές την συγκεκριμένες μέρες οπότε σκέφτομαι θετικά!

Μου είπε να μην πάρω προγεστερόνη από τη στιγμή που λειτούργησε μόνος ο οργανισμός αυτή τη φορά.

Σε μία βδομάδα από τώρα θα δω μήπως έχουμε κάποια επιτυχία!

Αν πάλι δεν έχω κάποια επιτυχία σκέφτομαι να μην προβώ κατευθείαν σε μία 3 πρόκληση γιατί και δεν αντέχω άλλο τις παρενέργειες από τα φάρμακα αλλά και νομίζω πως μου δημιουργεί παραπάνω άγχος η διαδικασία.

Θέλω να πιστεύω πως μετά από τόσες εξετάσεις θετικές που έχω στα χέρια μου τζάμπα αγχώνομαι και ας έχει περάσει 1 χρόνος και 9 μήνες 😪

Μακάρι, μακάρι κορίτσι μου να πέτυχε🙏 κ αν όχι (που το απεύχομαι) πάρε το χρόνο σου κ δες πως προχωράτε. Κ΄αποιες φορές το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός!!!

@Elli13 τι όμορφα νέα κορίτσι μου, έχε πίστη στο θαυματακι αυτό και θα το δεις όλα καλά θα πάνε🤞

@arntalia δεν είναι υπέρηχο που βλέπεις αυτή τη σιγουριά σε αυτόν τον γιατρό; και μόνο από τα λόγια σου μας το μεταδίδεις και μας,  εύχομαι να μην αργήσει να έρθει το θαυματακι σου κορίτσι μου 🧿

@Lxrusa κακώς ήρθες στην παρέα αυτή, κοροτσικορίτσι μου εύχομαι να έρθει και για σας αυτή η χαρά και συβτομα να μας πεις τα ευχάριστα, ανυπομονούμε 🤞

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σοφία μου κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης γιατί πέριεργα τα βλέπω.... Μήπως είναι καμία εμφύτευση😊

Καλημέρα Σία μου,

πήρα ένα τεστ σήμερα απ’ το φαρμακείο first step λεγεται 7 μερες μετά την επαφή βγήκε αρνητικό.

τελευταίες επαφές είχα 5/12, 6/12 & 7/12 (που είχα καφέ υγρα γιατι νομίζαμε ηταν ωορηξία) 

έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου Τρίτη οπότε θα μάθω τότε αν ηταν ωορηξία ή καποια ανωμαλία του κύκλου.

πάντως αίμα ροή δηλαδη είχα την Κυριακή και Δευτέρα κα χθες ειχα στ σκουπιδμ μονο κ απο χθες το απογευμα κι έπειτα τιποτα απολύτως.! 

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι.... Επειδή πρώτη φορά έκανα αυτό τον μήνα της hometest τα ωορρηξίας κ βγήκε θετικό στις 30/11 πότε έγινε η ωορρηξία??? Γιατί τους προηγούμενους μήνες έκανα της clearblue με το χαμόγελο κ πάντα μου ερχόταν 2 βδομάδες από την 2η μέρα του θετικού.

Δεν έχω κανένα σύμπτωμα κ είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι έγκυος απλά να ξέρω αν περιμένω ΄Σάββατο Δευτέρα πότε περιμένω τέλος πάντων μη χαρώ τζάμπα 😊

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα Σία μου,

πήρα ένα τεστ σήμερα απ’ το φαρμακείο first step λεγεται 7 μερες μετά την επαφή βγήκε αρνητικό.

τελευταίες επαφές είχα 5/12, 6/12 & 7/12 (που είχα καφέ υγρα γιατι νομίζαμε ηταν ωορηξία) 

έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου Τρίτη οπότε θα μάθω τότε αν ηταν ωορηξία ή καποια ανωμαλία του κύκλου.

πάντως αίμα ροή δηλαδη είχα την Κυριακή και Δευτέρα κα χθες ειχα στ σκουπιδμ μονο κ απο χθες το απογευμα κι έπειτα τιποτα απολύτως.! 

Ε τότε καλύτερα που θα πας στον γιατρό να σε δει!!! Πάντως να ξέρεις κ εμένα κ πολλά κορίτσια εδώ μέσα με ότι να ναι κύκλους μας έχουν βοηθήσει πολύ τα τεστάκια ωορρηξίας. Τον 1ο μήνα που τα είχα χρησιμοποιήσει είχα μείνει έγκυος (άσχετα με την εξέλιξη) κ τώρα με έχουν βοηθήσει πολύ να καταλάβω τον κ΄υκλο μου κ ελπίζω κάποια στιγμή να πετύχει ξανά!!!

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

@Elli13 τι όμορφα νέα κορίτσι μου, έχε πίστη στο θαυματακι αυτό και θα το δεις όλα καλά θα πάνε🤞

@arntalia δεν είναι υπέρηχο που βλέπεις αυτή τη σιγουριά σε αυτόν τον γιατρό; και μόνο από τα λόγια σου μας το μεταδίδεις και μας,  εύχομαι να μην αργήσει να έρθει το θαυματακι σου κορίτσι μου 🧿

Μαρια μου ναι με εκανε να νοιωσω ομορφα με τη τοση παρακολουθηση ...με ακουγε ο ανθρωπος με καταλαβαινε κ μ ειπε θα τα καταφερουμε εστω κ αργα εστω κ αν μας παρει κ αλλο χρονο κ θελω να σε βλεπω καλα....τοσο σημαντικο  ....μακαρι κοριτσι το 25 να ειναι τυχερο για ολες μας εδω!!!!!!! @Sia A μου ναι ανευθυνος κ λαθος ολα...εχασα ακομη εναν χρονο τζαμπα κ ευτυχως μ λεει δεν επαθες κ τπτπ....τωρα εκοψα το χαπι τ θυροειδη κ ξεκινησα βιταμινη κ το glugoophage  1000 κ βλεπουμε

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ε τότε καλύτερα που θα πας στον γιατρό να σε δει!!! Πάντως να ξέρεις κ εμένα κ πολλά κορίτσια εδώ μέσα με ότι να ναι κύκλους μας έχουν βοηθήσει πολύ τα τεστάκια ωορρηξίας. Τον 1ο μήνα που τα είχα χρησιμοποιήσει είχα μείνει έγκυος (άσχετα με την εξέλιξη) κ τώρα με έχουν βοηθήσει πολύ να καταλάβω τον κ΄υκλο μου κ ελπίζω κάποια στιγμή να πετύχει ξανά!!!

Δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιήσω.

ο γιατρός μου μου είπε επειδή δεν εχω σταθρό κύκλο να δίνω βάση από 10η εώς 22η μέρα του κύκλου.

πότε θα πρέπει να κάνω τεστ ωορηξίας.; 
κι επίσης πρεπει να κάνω καθε μέρα  συγκεκριμένες ώρες .; 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιήσω.

ο γιατρός μου μου είπε επειδή δεν εχω σταθρό κύκλο να δίνω βάση από 10η εώς 22η μέρα του κύκλου.

πότε θα πρέπει να κάνω τεστ ωορηξίας.; 
κι επίσης πρεπει να κάνω καθε μέρα  συγκεκριμένες ώρες .; 

Μπορείς να ξεκινήσεις 1-2 κύκλους να κάνεις τεστακια από το τέλος της περιόδου μέχρι την επόμενη περίοδο, θα καταναλώσεις πολλά άλλα θα καταλάβεις πως λειτουργεί και το σώμα σου και αυτά,  στην ουσία το εύρος που σου λέει ο γιατρός σου πιάνεις,  εγω πχ είχα παρατηρήσει πως μετά το θετικο ερχόταν σε 11 μέρες η περιοδος και ήξερα πότε να περιμένω την περίοδο

Θα τα πας καλά,  σε 1 2 κύκλους μπορεί να αγχωθείς να απογοητευτεις αλλά θα καταλάβεις πως λειτουργεί το σώμα σου , εννοείται θα χεις και τις επαφές σου 

Αυτό που έκανα εγώ και ήρθε το θαυματακι μας , μετά από κάποιους κύκλους που τα χρησιμοποιησα + μια παρακολούθηση κύκλου με υπέρηχο που έκανα να δω την συμφωνία μεταξύ των τεστ και του υπερηχου , είναι ότι πήρα ένα εύρος ημερών με τις ωορρηξίες που έκανα και προσπάθησα τις επαφές εκεί,  πχ είχα ωορρηξίες 18η 20η 21η 19η και πηρα ένα εύρος γαι επαφές από 16η έως 23η κάπως έτσι 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Μπορείς να ξεκινήσεις 1-2 κύκλους να κάνεις τεστακια από το τέλος της περιόδου μέχρι την επόμενη περίοδο, θα καταναλώσεις πολλά άλλα θα καταλάβεις πως λειτουργεί και το σώμα σου και αυτά,  στην ουσία το εύρος που σου λέει ο γιατρός σου πιάνεις,  εγω πχ είχα παρατηρήσει πως μετά το θετικο ερχόταν σε 11 μέρες η περιοδος και ήξερα πότε να περιμένω την περίοδο

Θα τα πας καλά,  σε 1 2 κύκλους μπορεί να αγχωθείς να απογοητευτεις αλλά θα καταλάβεις πως λειτουργεί το σώμα σου , εννοείται θα χεις και τις επαφές σου 

Αυτό που έκανα εγώ και ήρθε το θαυματακι μας , μετά από κάποιους κύκλους που τα χρησιμοποιησα + μια παρακολούθηση κύκλου με υπέρηχο που έκανα να δω την συμφωνία μεταξύ των τεστ και του υπερηχου , είναι ότι πήρα ένα εύρος ημερών με τις ωορρηξίες που έκανα και προσπάθησα τις επαφές εκεί,  πχ είχα ωορρηξίες 18η 20η 21η 19η και πηρα ένα εύρος γαι επαφές από 16η έως 23η κάπως έτσι 

Θα πάρω κι εγώ κορίτσι μου να δω πως θα παει. Θετικό βγαινει μοναχα την ημερα της ωορηξιας ή όλες τις γονιμες ημερες.; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...