Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Αρχικά να σου πω πως σα δοκιμαστικό μέλος αργούν να φανούν τα μηνύματα σου. Μπορεί να είναι εμφύτευσης το αιματάκι που περιγράφεις. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;

Καλημέρα κορίτσι μου αργιύν ναι και νόμιζα πως κάτι κάνω λάθος.!

δεν εχω σταθερό κύκλο λογω πολυκυστικων..

χθες ειχα ολη μερα κανονικη ροη κ γενικα 3 μερες το κεφαλι κου παει να σπασει ουτε παυσιπονα δεν με πιανουν.!

νομιζω πως ειναι περιοδος με ανησυχει το γεγονος οτι ηρθε αρκετα νωρις.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@anna_30και @annie!και σε όποια άλλη... χρόνια σας πολλά κορίτσια! Να χαίρεστε το όνομα σας!!! Και του χρόνου με υγεία κι ένα μωράκι στην αγκαλιά σας!!!

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Αρχικά χρόνια σου πολλά!!! Δεν εννοούσα να περιμένεις το θαύμα αν και πότε. Ήθελα να πω πως αν έχεις καθυστέρηση ή πιστεύεις πως είσαι μπορεί και να ισχύει γιατί υπήρξε έστω και μια φορά φυσική σύλληψη. 

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Σ ευχαριστώ πολύ!! Οχι δεν έχω καθυστέρηση ακόμα αλλά επίσης δεν πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα κύησης γιατί οι επαφές μας δεν ήταν καλές🤣🤣🤣 9η κ 16η μέρα. 

@anna_30 Χρόνια πολλά κοριτσάρα μου!!! Ότι επιθυμείς!!! Εύχομαι η Αγία Άννα να σου κάνει το καλύτερο δώρο σήμερα!!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤞🏻🤞🏻🤞🏻

στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου αργιύν ναι και νόμιζα πως κάτι κάνω λάθος.!

δεν εχω σταθερό κύκλο λογω πολυκυστικων..

χθες ειχα ολη μερα κανονικη ροη κ γενικα 3 μερες το κεφαλι κου παει να σπασει ουτε παυσιπονα δεν με πιανουν.!

νομιζω πως ειναι περιοδος με ανησυχει το γεγονος οτι ηρθε αρκετα νωρις.!

Κοριτσι μου καλημερα. Να ξερεις πως κ εγω εχω πολυκυστικες ωοθηκες κ χωρις σταθερο κυκλο κ ειναι φυσιολογικο ενας κυκλος η κ παραπανω να σ ερθει αρκετα νωρις...σκεψου εγω τωρα 19μερα κυκλου αδιαθετησα...με πολυ αιμα ενω συνηθως δεν εχω ροη...οι ημικρανιες επισης κ ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωματα των πολυκυστικων...ορμονολογικες εξετασεις να κανεις  αν δεν εχεις κανει...κ αλλες κοπελες εδω στο φορπυμ ειμαστε με αστατο κυκλο επιση @anna_30kai @annie! Κοριτσια χιλιοχεονα η Αγια Αννα να σας φερει οοοο,τι ποθει η καθεμια σας...η Αγια Αννα προστατιδα των ζευγαριων να μας φωτισειι

στις πριν 29 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου καλημερα. Να ξερεις πως κ εγω εχω πολυκυστικες ωοθηκες κ χωρις σταθερο κυκλο κ ειναι φυσιολογικο ενας κυκλος η κ παραπανω να σ ερθει αρκετα νωρις...σκεψου εγω τωρα 19μερα κυκλου αδιαθετησα...με πολυ αιμα ενω συνηθως δεν εχω ροη...οι ημικρανιες επισης κ ο πονοκεφαλος ειναι συμπτωματα των πολυκυστικων...ορμονολογικες εξετασεις να κανεις  αν δεν εχεις κανει...κ αλλες κοπελες εδω στο φορπυμ ειμαστε με αστατο κυκλο επιση @anna_30kai @annie! Κοριτσια χιλιοχεονα η Αγια Αννα να σας φερει οοοο,τι ποθει η καθεμια σας...η Αγια Αννα προστατιδα των ζευγαριων να μας φωτισειι

Καλημέρα κι εγώ μια απ’ τα ίδια αυτη τη φορά, 19η μέρα είχα λίγα καφε υγρα και χθες κανονικη ροη, θα δω κ σημερα πως θα παει..

μου ειπε ο γυναικολογος μου οτι ειναι ωορηξια ή περιοδος.

δεν ξερω αν στην ωορηξια γινεται να εχεις ροη υποθετω πως ειναι απλα λιγες σταγονες

Χρόνια πολλά στις @anna30 + @annie!και σε όποιο άλλο κορίτσι γιορτάζει σήμερα! Να έχετε υγεία, αγάπη και σύντομα να έρθει το πολυπόθητο μωράκι σας στην αγκαλιά σας ❤️

Καλή βδομαδουλα να έχουμε κορίτσια, ελπίζω ο υπόλοιπος Δεκέμβρης να ειναι τυχερός 💫

στις πριν 16 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Στις 34 ημέρες..άργησε λίγο πάλι! Ναι, τι να κάνουμε συνεχίζουμε.....έχει ο Θεός!

Δυστυχώς κανονική ροή έχω 😔

Δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι...γιατί κάθε μήνα απογοητεύομαι....αλλά δεν πειράζει... προχωράμε...

Να περνάτε τέλεια με την ζουζούνα σου🩷🩷🩷 φιλιά να της δώσεις και από εμένα 😁 και εγώ θα τους πάω μάλλον στην ονειρουπολη φέτος έτσι για εκδρομουλα

Ωωω τι μου θύμησες τώρα ! Ονειρούπολη… σπούδαζα στην Δράμα ! 🥰  5 χρόνια ήμουν εκεί !

να πάτε και να περάσετε όμορφα !

Εύχομαι να ερθει το σποράκι σας κορίτσι μου !!!

@Katiana1987 να χαίρεσαι του δικούς σου κορίτσι μου

Χρόνια πολλά σε όσα κοριτισα γιορτάζουν ! @annie! @anna_30

στις On 7/12/2024 at 5:58 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες αναμένουν εκτός από @anna30 και @marinamanoulitsa

Ποιες είμαστε για ωορρηξία από βδομάδα+ ; 

Άντε να οργανωθεί το team του Δεκεμβρίου! 😆🥳🤞🏼

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Εγώ σε 1-2 μερες έχω ωορρηξία, άντε να δούμε!!! εσυ???

Καλημέρα κορίτσια μου....εγώ σήμερα είμαι down αλλά εντάξει θα συνέλθω ....καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία 😘

Χρόνια πολλά στις Αννουλες μας!!!

@anna_30 @annie! Χρόνια πολλά με το καλό ένα μωράκι στις κοιλίτσες σας σύντομα 🙏

Καλημέρα κορίτσια,

Χρονιά πολλά σε όλες τις Αννούλες του χιονιά που λέει κ το ρητό!!! @anna_30 κ @annie! Ε΄ύχομαι αυτό το μήνα να έρθει το σποράκι κ ας είναι κ καθυστερημένο το δώρο για την γιορτή σας 😊

@Σοφία21 Κορίτσι μου είναι λογικό λόγω πολυκυστικών να έχεις ότι να ναι κύκλο? Έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο για να κάνεις εξετάσεις?

@marinamanoulitsaΔεν θα σου πω να μην απογοητεύεσαι ή να μη κλάψεις, είναι απολύτως λογικό!!! Θα σου πω να το πιστέψεις με όλη σου τη ψυχή ότι θα έρθει μέσα στο 2025 κ να κάνεις αυτή την ευχή στην αλλαγή του χρόνου, κ θα έρθει είμαι σίγουρη 😊🥰 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Χρόνια πολλά στις Άννες, εύχομαι θετικά τεστάκια!!

Εγώ σε 2 μέρες υπολογίζω την ωορρηξία μου και νιώθω γενικά σε αυτόν τον κύκλο ότι έχω απογοητευτεί γενικά και δεν έχω την ίδια όρεξη και επιμονή που ε΄΄ιχα! Σε προηγούμενους κύκλους ήμουν σε φάση "πάμε κάθε μέρα για 1 εβδομάδα no matter what την κούραση μας κλπ" και όντως, αυτ΄΄ο κάναμε ουσιαστικά.. Τώρα είμαι σε φάση "ας είναι και μέρα παρά μέρα, ας είναι και κάθε 2 μέρες".. Δεν ξέρω, είναι από την απογοήτευση μου? Δεν ξέρω εάν το παθαίνετε και εσείς..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου....εγώ σήμερα είμαι down αλλά εντάξει θα συνέλθω ....καλή εβδομάδα να έχουμε με υγεία 😘

Χρόνια πολλά στις Αννουλες μας!!!

@anna_30 @annie! Χρόνια πολλά με το καλό ένα μωράκι στις κοιλίτσες σας σύντομα 🙏

Πάντα την ημέρα του αρνητικού τεστ και μέχρι την 2η - 3η μέρα περιόδου και εγώ είμαι εντελώς down.. και όσο περνάνε οι μήνες με πιάνει ακόμα περισσότερο.. νομίζω είναι φυσιολογικό για όλες μας!! απλά μετά απο κάποιες μέρες παίρνουμε πάλι δύναμη! Επειδή είμαι νέα στο forum, θύμισε μου πόσους μήνες προσπαθείτε?

Κορίτσια μου σας ευχαριστω όλες  για τις ευχες! Υγεία να έχουμε πάνω απ όλα και ότι επιθυμεί η καθεμία να γίνει δικό της! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας ❤️

@marinamanoulitsa καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση σου..κλαψε ξέσπασε από αύριο είναι μια νέα μερα, ένας νέος κύκλος! Εύχομαι το 2025 να έρθει το σποράκι σε εσένα και σε όλες τις κοπέλες που το θελουμε 💜💙

Σε αλλα νέα δεν έχω κάνει άλλο τεστ από το Σάββατο..απο τότε έχω υγρα άλλοτε μπεζ άλλοτε διάφανα σαν της ωορρηξιας, χθες είχα ξανά πονοκέφαλο ο οποίος σήμερα κλείνει μια εβδομάδα σερί 🤷‍♀️ περιμένω αύριο, για να δούμε!

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Χρονιά πολλά σε όλες τις Αννούλες του χιονιά που λέει κ το ρητό!!! @anna_30 κ @annie! Ε΄ύχομαι αυτό το μήνα να έρθει το σποράκι κ ας είναι κ καθυστερημένο το δώρο για την γιορτή σας 😊

@Σοφία21 Κορίτσι μου είναι λογικό λόγω πολυκυστικών να έχεις ότι να ναι κύκλο? Έχεις πάει σε ενδοκρινολόγο για να κάνεις εξετάσεις?

@marinamanoulitsaΔεν θα σου πω να μην απογοητεύεσαι ή να μη κλάψεις, είναι απολύτως λογικό!!! Θα σου πω να το πιστέψεις με όλη σου τη ψυχή ότι θα έρθει μέσα στο 2025 κ να κάνεις αυτή την ευχή στην αλλαγή του χρόνου, κ θα έρθει είμαι σίγουρη 😊🥰 

Μου είχε γραψει ο γυναικολόγος μου τον Μάρτιο ορμονολογικές εξετάσεις βγηκαν όλες καλές θυροειδη δεν εχω θα κλεισω ραντεβου να παω με το νεο ετος να μου πει μηπως χρειαστει να κανω επαναλληπτικές..

στις πριν 28 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Σε αλλα νέα δεν έχω κάνει άλλο τεστ από το Σάββατο..απο τότε έχω υγρα άλλοτε μπεζ άλλοτε διάφανα σαν της ωορρηξιας, χθες είχα ξανά πονοκέφαλο ο οποίος σήμερα κλείνει μια εβδομάδα σερί 🤷‍♀️ περιμένω αύριο, για να δούμε!

Έκανες το Σάββατο τεστάκι κ όχι σμρ που είσαι μια μέρα πριν,  εεεε θα με τρελάνετε εδώ μέσα 😆  Δεν έχεις άλλα ή δεν θέλεις να κάνεις μέχρι να έχεις καθυστέρηση? Τα συμπτώματα που έχεις είναι πολύ θετικ΄α πάντως 🤞🤞

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Έκανες το Σάββατο τεστάκι κ όχι σμρ που είσαι μια μέρα πριν,  εεεε θα με τρελάνετε εδώ μέσα 😆  Δεν έχεις άλλα ή δεν θέλεις να κάνεις μέχρι να έχεις καθυστέρηση? Τα συμπτώματα που έχεις είναι πολύ θετικ΄α πάντως 🤞🤞

Χαχαχα δεν έχω αλλα αλλιώς θα έκανα και σήμερα! Τι μας πέρασες;😂 αν δεν έρθει αύριο θα πάρω ένα την Τετάρτη να κάνω!

στις πριν 59 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Χαχαχα δεν έχω αλλα αλλιώς θα έκανα και σήμερα! Τι μας πέρασες;😂 αν δεν έρθει αύριο θα πάρω ένα την Τετάρτη να κάνω!

Θα με κάνεις ταγκ το ξέρεις έτσι ..

Γειά σας κορίτσια Μ!!! 

Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυουλες μας! 

Καποιες με θυμάστε, καποιες δεν γνωρίζετε την ιστορία Μ. Έτσι συνοπτικά, εκανα εξωσωματική το 23 και τον Ιούλιο π μας πέρασε απέκτησα τον γιο Μ!

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης π έχω και δεν ήθελα να καθυστερήσω για παιδάκι. Όσες γνωρίζετε γ ενδομητρίωση θα ξέρετε οτι η σύλληψη αργεί λίγο... Εμείς προσπαθούσαμε ήδη 3 χρόνια.

Τώρα στα δικά Μ. Τον Ιούλιο παντρευόμαστε. Και εννοείται δεν θέλουμε εγκυμοσύνη πριν τον γάμο 😁 θέλουμε όμως μόλις παντρευτούμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα για το δεύτερο παιδάκι μας. Άκουσα πολλές ιστορίες οτι μετά από εξωσωματική ήρθε και φυσική σύλληψη. Θα ήθελα να το προσπαθήσουμε αλλά φοβάμαι παλι μην μπω στο τρυπακι με τα τεστ και να με πάρει από κάτω πάλι όπως τότε. Με τα πολλά αρνητικά τεστ κάθε μήνα... 

Κρατιεμαι να μην αγοράσω τεστ ωορρηξίας να σας πω 😁 

Είναι καμιά κοπέλα π έκανε εξωσωματική και μετά της ήρθε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Γειά σας κορίτσια Μ!!! 

Καποιες με θυμάστε, καποιες δεν γνωρίζετε την ιστορία Μ. Έτσι συνοπτικά, εκανα εξωσωματική το 23 και τον Ιούλιο π μας πέρασε απέκτησα τον γιο Μ!

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης π έχω και δεν ήθελα να καθυστερήσω για παιδάκι. Όσες γνωρίζετε γ ενδομητρίωση θα ξέρετε οτι η σύλληψη αργεί λίγο... Εμείς προσπαθούσαμε ήδη 3 χρόνια.

Τώρα στα δικά Μ. Τον Ιούλιο παντρευόμαστε. Και εννοείται δεν θέλουμε εγκυμοσύνη πριν τον γάμο 😁 θέλουμε όμως μόλις παντρευτούμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα για το δεύτερο παιδάκι μας. Άκουσα πολλές ιστορίες οτι μετά από εξωσωματική ήρθε και φυσική σύλληψη. Θα ήθελα να το προσπαθήσουμε αλλά φοβάμαι παλι μην μπω στο τρυπακι με τα τεστ και να με πάρει από κάτω πάλι όπως τότε. Με τα πολλά αρνητικά τεστ κάθε μήνα... 

Είναι καμιά κοπέλα π έκανε εξωσωματική και μετά της ήρθε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη;

Και εσύ νωρίς νωρίς θα βάλεις μπροστά για το δεύτερο ε; Μπράβο!! 🥰 Με το καλό και ο γαμος καλά στέφανα εύχομαι !

Εγώ κορίτσι μου θα πω την γνώμη χωρίς να έχω εμπειρία

γιατι δεν το πάτε χαλαρά με τον άντρα σου να έχετε ελεύθερες επαφές και αν έρθει έτσι ήρθε εγώ έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις πάντως που μετά από εξωσωματική ήρθε φυσική σύλληψη 

Αν θες να πάρεις και τεστ ωορρηξίας να πάρεις (εγώ είμαι πολύ υπέρ ) αλλά με την προϋπόθεση πως δεν θα σου φέρουν άγχος αλλιώς δεν κάνουν 😅

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εσύ νωρίς νωρίς θα βάλεις μπροστά για το δεύτερο ε; Μπράβο!! 🥰 Με το καλό και ο γαμος καλά στέφανα εύχομαι !

Εγώ κορίτσι μου θα πω την γνώμη χωρίς να έχω εμπειρία

γιατι δεν το πάτε χαλαρά με τον άντρα σου να έχετε ελεύθερες επαφές και αν έρθει έτσι ήρθε εγώ έχω ακούσει αρκετές περιπτώσεις πάντως που μετά από εξωσωματική ήρθε φυσική σύλληψη 

Αν θες να πάρεις και τεστ ωορρηξίας να πάρεις (εγώ είμαι πολύ υπέρ ) αλλά με την προϋπόθεση πως δεν θα σου φέρουν άγχος αλλιώς δεν κάνουν 😅

Σε ευχαριστώ κορίτσι Μ για τις ευχές! Ναι θέλουμε πολλά παιδάκια και αφού τα έχουμε (7 εμβρυακια) γιατί όχι. 

Να σ πω την αλήθεια όλες οι επαφές μας είναι ελεύθερες γιατί ειχαμε πάντα στο μυαλό μας οτι λογω ενδομητρίωσης δύσκολη η σύλληψη. Αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού Μ οτι δεν είναι και αδύνατη η σύλληψη ποτέ δεν ξέρεις. Και πριν τι γάμο δεν θα το θέλαμε. Οπότε το συζητήσαμε και είπαμε να προσέχουμε μέχρι το γάμο αλλά μπαααα🤣🤣 

Ναι και εγώ το ακουσα από πολλές κοπέλες αυτό. Όχι δεν με αγχωνουν τα ωορρηξίας η αλήθεια. Απλά αφού μέχρι τ γάμο είπαμε δεν, λέω να τα αφήσω για μετά το γάμο. Θα συγκρατηθω όσο γίνεται 🤣 βλέπω και τα τεστακια σας και μπαίνω στο πειρασμό 🫣

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Γειά σας κορίτσια Μ!!! 

Μπράβο καλά θα κάνεις !!!να βάλεις άμεσα μπρος !!!! Με το καλό ο γάμος και η βάπτιση!!!Φυσικά έχουμε πολλές κοπέλες ...με αντίστοιχη εμπειρία....η @Παρασκευαιδου έχει αντίστοιχη εμπειρία και μας την έχει γράψει πολλές φορές!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...