Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

Κάτι φαίνεται μακάρι να είναι θετικό ! 🙂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σήμερα ανάμεικτα τα συναισθήματα μου , σαν σήμερα πέρυσι έκανα αποξεση και φέτος έχουμε το θαυματακι στην κοιλίτσα μου 🫶 μην τα παρατάτε κορίτσια 🤞

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κάτι βλέπω στο τεστ σου 🤩🤩 μακάρι να μην έρθει!!ναι τώρα δεν θέλω να αγοράσω 😅😅😅 

Θα σε δείρω αλήθεια σου λέω!! Θα οργώσω όλη την Καλαμαριά (αν θυμάμαι καλά εκεί έχεις πει ότι μένεις) κ θα σε βάλω με το ζόρι να κατουρήσεις ένα!!!! Κάνεις πριν τη καθυστέρηση ψάχνουμε γραμμές με το κυάλι κ τώρα που έχεις δεν κάνεις!!! Έξαλλη σου λέω!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια τι γίνεται ποιες αναμένουν εκτός από @anna30 και @marinamanoulitsa

Ποιες είμαστε για ωορρηξία από βδομάδα+ ; 

Άντε να οργανωθεί το team του Δεκεμβρίου! 😆🥳🤞🏼

Εγώ είμαι στην αναμονή φίλη μου!! Σήμερα έχω έντονα τραβήγματα κ νωρίτερα νόμιζα ότι ήρθε αλλά τίποτα.

στις πριν 6 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με την μετακομιση! Σήμερα θα έρθουν και φίλοι σπίτι να στολίσουμε!

απο Δευτέρα έχω ένα βαρύ κεφάλι όπως σας έχω πει και εχθές είχα φρικτό πονοκέφαλο..δεν άντεξα και πήρα παυσίπονο! Σήμερα πάλι έτσι μια ελαφριά αίσθηση πίεσης..Επισης μου ήρθαν και κάποια ροζ μπεζ υγρα και πονάει η μεση μου...σας στέλνω το τεστ που έκανα το πρωί,δεν έχω αλλα οποτε αν έχω καθυστέρηση θα αγοράσω τότε ξανα

IMG_1585.jpeg

Δεν θέλω να σου φουσκωσω τα μυαλά αλλά ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ την περίοδο που έκανα τα τεστακια και μου έβγαιναν αχνά θετικά 

Για να δούμε κορίτσια..τώρα έχω πάλι πονοκέφαλο και τα υγρα συνεχίζονται..είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει σε αυτόν τον κύκλο γιατί ειδικά ο πονοκέφαλος με έβαλε σε σκέψεις και ξεκίνησα τα τεστ..

@marinamanoulitsa εσύ θα με τρελάνεις😂 στείλε μου διεύθυνση να σου στείλω ένα πακέτο 😂😂

@annie! ούτε εσυ έχεις κάνει τεστ; Θα με αποτρελάνετε σε αυτόν τον κύκλο😂

στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Για να δούμε κορίτσια..τώρα έχω πάλι πονοκέφαλο και τα υγρα συνεχίζονται..είμαι περίεργη να δω τι θα γίνει σε αυτόν τον κύκλο γιατί ειδικά ο πονοκέφαλος με έβαλε σε σκέψεις και ξεκίνησα τα τεστ..

@marinamanoulitsa εσύ θα με τρελάνεις😂 στείλε μου διεύθυνση να σου στείλω ένα πακέτο 😂😂

Μακάρι μακάρι να είσαι έγκυος 🙏🫶

Όχι δεν παίρνω τεστ τα βρέθηκα..😅😅😅. Πάω για χοριακη κατευθειαν...να δούμε αύριο αν θα έρθει!!!!και αν όχι Δευτέρα θα παω

Καλησπέρα κορίτσια,

19η ημέρα του κύκλου σήμερα και από το μεσημέρι είχα πόνους περιόδου και πονο στη μεση ήμασταν βόλτα οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

όταν επιστρέψαμε σπίτι είχα καφέ υγρα στο εσώρουχο και λιγες σταγονιτσες πολυ ελαφρυ καφε στ χαρτι.

στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αγαπη εγώ δεν έκανα ούτε ωορρηξίας κ δεν έχω εγκυμοσύνης. Βασικά δε θέλω να πάρω γιατί δεν πιστεύω πως παίζει να είμαι έγκυος!! 6.5 χρόνια ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου μια φορά μας έτυχε φυσιολογική σύλληψη κ όπως ξέρεις δεν προχώρησε. Θεωρώ πως ήταν τυχαίο γεγονός κ δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Περιμένω να ξεκινήσω δουλειά για να μπορέσουμε να μαζέψουμε τα λεφτά της εξωσωματικής.. Μάρτιο το αργότερο θα ήθελα να έχω ξεκινήσει διέγερση..

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή να έχουμε...

Προχθές ήρθε και ο αδερφός μου να πάρει το αμάξι κάτω και τρελάθηκε που είδε την ανιψιά του!!!

Σήμερα έχουν γενέθλια οι 2 πρώτοι άντρες της ζωής μου. Ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου ο μεγάλος! 69 και 42 αντίστοιχα! 

Έχει Χριστουγεννιάτικο bazaar εδώ σήμερα σ' ένα σχολείο και θα πάρω την Ισμήνη-Μαρία για βόλτα να χαζέψουμε. 

Εσείς τι κάνετε; Πως θα περάσετε την Κυριακή σας;

@anna_30εγώ δε βλέπω κάτι αλλά την άποψη μου την ξέρεις πολύ καλά πια!🤭🤭🤭 

@marinamanoulitsaΑυγουστιάτικο μπεμπέ μου μυρίζει!!! Αύριο θα περιμένω με αγωνία τη χοριακή σου!!!

@annie!αφού συνέβη μια φορά μπορεί και να ξανά συμβεί! 

Καλημέρα κορίτσια,

19η ημέρα του κύκλου χθες και από το μεσημέρι είχα πόνους περιόδου και πονο στη μεση ήμασταν βόλτα οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

όταν επιστρέψαμε το βραδυ σπίτι είχα καφέ υγρα στο εσώρουχο και λιγες σταγονιτσες πολυ ελαφρυ καφε στο χαρτι.

σήμερα 20η μέρα κυκλου πήγα τουαλέτα και είχα αιμα ροζ- κοκκινο οχι ποσοτητα στην τουαλετα, στο σκουπισα σαν πολυ απαλο ροζ και στη σερβιετα τιποτα.!

εχω ακόμη πόνους περιόδου..

λέτε να αδιαθετησα τόσο νωρίς στη μεση του κυκλου.;

στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μακάρι μακάρι να είσαι έγκυος 🙏🫶

Όχι δεν παίρνω τεστ τα βρέθηκα..😅😅😅. Πάω για χοριακη κατευθειαν...να δούμε αύριο αν θα έρθει!!!!και αν όχι Δευτέρα θα παω

Πως είσαι κορίτσι μου;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αγαπη εγώ δεν έκανα ούτε ωορρηξίας κ δεν έχω εγκυμοσύνης. Βασικά δε θέλω να πάρω γιατί δεν πιστεύω πως παίζει να είμαι έγκυος!! 6.5 χρόνια ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου μια φορά μας έτυχε φυσιολογική σύλληψη κ όπως ξέρεις δεν προχώρησε. Θεωρώ πως ήταν τυχαίο γεγονός κ δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Περιμένω να ξεκινήσω δουλειά για να μπορέσουμε να μαζέψουμε τα λεφτά της εξωσωματικής.. Μάρτιο το αργότερο θα ήθελα να έχω ξεκινήσει διέγερση..

Εύχομαι να σας πάνε όλα όπως επιθυμείτε και μέχρι τον Μάρτιο να συζητάμε για τη νέα προσπαθεια σας! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή Κυριακή να έχουμε...

Προχθές ήρθε και ο αδερφός μου να πάρει το αμάξι κάτω και τρελάθηκε που είδε την ανιψιά του!!!

Σήμερα έχουν γενέθλια οι 2 πρώτοι άντρες της ζωής μου. Ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου ο μεγάλος! 69 και 42 αντίστοιχα! 

Έχει Χριστουγεννιάτικο bazaar εδώ σήμερα σ' ένα σχολείο και θα πάρω την Ισμήνη-Μαρία για βόλτα να χαζέψουμε. 

Εσείς τι κάνετε; Πως θα περάσετε την Κυριακή σας;

Κοριτσι μου να τους χαιρεσαι κ να ειναι γεροι. Πως περνατε μς την Ισμηνη Μαρια??? Να μου την φιλησεις.... εσυ πως εισαι ????Θα ξετρελαθει με τα χριστουγεννιατικα τωρα... εμεις χαλαρη η κυριακη μας κ ηρεμα εχει λιακαδα εδω σε εμας κ ισως βγουμε μια βολτα αργα το απογευμα...τελειωσα  απο περιοδο κ εχω ραντεβου με το νεο γιατρο τη Τριτη να δουμε πως θα παει @marinamanoulitsa αναμενουμε χοριακη πρωι πρωι ολες μας εδω🙏🙏🙏🙏🙏

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια μου ήρθε περίοδος 😔 πάει και αυτός ο μήνας...

🙁🙁🙁 αγαπη μου μη στεναχωριεσαι. Τον επομενο μηνα ,νεα προσπαθεια νεα αρχη🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου να τους χαιρεσαι κ να ειναι γεροι. Πως περνατε μς την Ισμηνη Μαρια??? Να μου την φιλησεις.... εσυ πως εισαι ????Θα ξετρελαθει με τα χριστουγεννιατικα τωρα... εμεις χαλαρη η κυριακη μας κ ηρεμα εχει λιακαδα εδω σε εμας κ ισως βγουμε μια βολτα αργα το απογευμα...τελειωσα  απο περιοδο κ εχω ραντεβου με το νεο γιατρο τη Τριτη να δουμε πως θα παει @marinamanoulitsa αναμενουμε χοριακη πρωι πρωι ολες μας εδω🙏🙏🙏🙏🙏

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Περνάμε τέλεια τα δύό μας! Της αρέσουν πολύ οι βόλτες! Μια χαρά είμαι κι εγώ. Απολαμβάνω και προσπαθώ να απομνημονεύσω κάθε στιγμή! Την πήγα στο bazaar, αν και έβρεχε πολύ εδώ, και μόλις είδε τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό ενθουσιάστηκε! Θα τη φιλήσω πολύ! 

Άντε με το καλό! Καλή αρχή!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πως;;; Είναι κανονική; Το πίστεψα πολύ αυτήν τη φορά!

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ωω Μαρινακι, στις πόσες μέρες ηρθε ; 

Δεν πειράζει κορίτσι μου.. Πάμε μαζί για θετικό τον Ιανουάριο! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ωω Μαρινακι, στις πόσες μέρες ηρθε ; 

Δεν πειράζει κορίτσι μου.. Πάμε μαζί για θετικό τον Ιανουάριο! 

Στις 34 ημέρες..άργησε λίγο πάλι! Ναι, τι να κάνουμε συνεχίζουμε.....έχει ο Θεός!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Πως;;; Είναι κανονική; Το πίστεψα πολύ αυτήν τη φορά!

Δυστυχώς κανονική ροή έχω 😔

στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

🙁🙁🙁 αγαπη μου μη στεναχωριεσαι. Τον επομενο μηνα ,νεα προσπαθεια νεα αρχη🙏

Δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι...γιατί κάθε μήνα απογοητεύομαι....αλλά δεν πειράζει... προχωράμε...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Περνάμε τέλεια τα δύό μας! Της αρέσουν πολύ οι βόλτες! Μια χαρά είμαι κι εγώ. Απολαμβάνω και προσπαθώ να απομνημονεύσω κάθε στιγμή! Την πήγα στο bazaar, αν και έβρεχε πολύ εδώ, και μόλις είδε τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό ενθουσιάστηκε! Θα τη φιλήσω πολύ! 

Άντε με το καλό! Καλή αρχή!

Να περνάτε τέλεια με την ζουζούνα σου🩷🩷🩷 φιλιά να της δώσεις και από εμένα 😁 και εγώ θα τους πάω μάλλον στην ονειρουπολη φέτος έτσι για εκδρομουλα

στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

@anna_30εγώ δε βλέπω κάτι αλλά την άποψη μου την ξέρεις πολύ καλά πια!🤭🤭🤭 

@marinamanoulitsaΑυγουστιάτικο μπεμπέ μου μυρίζει!!! Αύριο θα περιμένω με αγωνία τη χοριακή σου!!!

@annie!αφού συνέβη μια φορά μπορεί και να ξανά συμβεί! 

Ναι δεν αντιλέγω αλλά δεν με παίρνει να περιμένω άλλα 6 χρόνια μήπως κ ξανά συμβεί… Έκλεισα τα 35 πριν 2 βδομάδες.. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

19η ημέρα του κύκλου χθες και από το μεσημέρι είχα πόνους περιόδου και πονο στη μεση ήμασταν βόλτα οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία.

όταν επιστρέψαμε το βραδυ σπίτι είχα καφέ υγρα στο εσώρουχο και λιγες σταγονιτσες πολυ ελαφρυ καφε στο χαρτι.

σήμερα 20η μέρα κυκλου πήγα τουαλέτα και είχα αιμα ροζ- κοκκινο οχι ποσοτητα στην τουαλετα, στο σκουπισα σαν πολυ απαλο ροζ και στη σερβιετα τιποτα.!

Γεια σου Σοφία! Κάθε πότε έρχεται κανονικά; Αν είναι αρκετά νωρίτερα ίσως να είναι και εμφύτευσης 

στις πριν 19 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

Καλημέρα κορίτσι μου. Αρχικά να σου πω πως σα δοκιμαστικό μέλος αργούν να φανούν τα μηνύματα σου. Μπορεί να είναι εμφύτευσης το αιματάκι που περιγράφεις. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σου Σοφία! Κάθε πότε έρχεται κανονικά; Αν είναι αρκετά νωρίτερα ίσως να είναι και εμφύτευσης 

Δεν έχω σταθερό κύκλο λόγω πολυκυστυκών αλλά συνήθως έχω καθυστερήσεις.! 
χθες ειχα κανονικα ροή.!

υπόθετω πως είναι περίοδος απλά κε ανησυχεί το ότι ηρθε αρκετά νωρίς από το αναμενόμενο

στις πριν 9 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ναι δεν αντιλέγω αλλά δεν με παίρνει να περιμένω άλλα 6 χρόνια μήπως κ ξανά συμβεί… Έκλεισα τα 35 πριν 2 βδομάδες.. 

Αρχικά χρόνια σου πολλά!!! Δεν εννοούσα να περιμένεις το θαύμα αν και πότε. Ήθελα να πω πως αν έχεις καθυστέρηση ή πιστεύεις πως είσαι μπορεί και να ισχύει γιατί υπήρξε έστω και μια φορά φυσική σύλληψη. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...