Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Στο πάνω κάτι χαζό φαίνεται  

Στο κάτω όμως δεν φαίνεται κάτι 🤷‍♀️

Λίγο υπομονή αλλά κάνε κανένα και αύριο το πρωί αν έχεις να μας στείλεις(αν θες εννοείται ) ☺️

Έχω ένα τελευταίο οποτε θα το κάνω το σκ και βλέπουμε :) 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 452
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου ναι κάποιες φορές έρχεται πολύ εύκολα είναι η αλήθεια και κάποιες πάλι όχι.. εμένα το πρώτο παιδάκι μου πήρε  1,5 χρόνο να έρθει αλλά το δεύτερο μου ήρθε αμέσως.. τώρα έχω 2 κορούλες μια 2 ετών και 3 μήνες, η μπέμπα 3,5 μηνών 

Λογικό είναι να στεναχωριέσαι όταν το θέλεις και δεν έρχεται και ειδικά εσυ που εχεις εμπειρία από γρήγορη σύλληψη γενικά έχεις σταθερό κύκλο ; Ίσως να δοκιμάσεις κάποιο τεστ ωορρηξιας; 🤷‍♀️

Εμένα με βοήθησαν πολύ που δεν έχω σταθερό κύκλο 

Σε ευχαριστ΄ώ και εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου παιδάκια :) 

Ναι γενικά έχω φουλ σταθερό κύκλο (ρολόι 26 μέρες). Παρολαυτά επειδή μου το είχε προτείνει και ο γυναικολόγος μου έκανα τεστ ωορρηξίας να επιβεβαιώσω ότι η ωορρηξία μου είναι στις μέρες που δείχνει και το calendar που έχω στο κινητό μου, και πράγματι είναι ακριβώς ίδιες. Πήρα πάλι αυτόν τον μ΄΄ηνα να είμαι σίγουρη! Ήλπιζα πολύ στον κύκλο που μας πέρασε επειδή έκανα και σαλπιγγογραφία αλλά τίποτα.. Για να δούμε τώρα!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Έχω ένα τελευταίο οποτε θα το κάνω το σκ και βλέπουμε :) 

Στο πανβ κατι βλεπω κ γω γτ αλλαξα το φωτισμο μου στο κατω τπτ...ευχομαι να ειναι θετικο του σαβ/κου...εγω στη θεση σ θα εκανα κυριακη βραδυ ενα τεστ εφοσον περιμενεις Τριτη περιοδο σωστα???? 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου βγάλτε τα κυάλια σας να μου πειτε γνώμη..θετικό τεστ ωορρηξιας 24/11 περιμένω περιοδο 10/12..

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

και εγώ στην πρώτη όμως μόνο σαν κάτι να βλέπω αλλά η α΄λήθεια ε΄ίναι ότι είναι αρκετά νωρίς. καλά και εγώ τα τεστ βέβαια 5 μέρες πριν την αναμενόμενη τα κάνω.. και κάνω την ίδια εταιρε΄΄ια από ότι βλέπω!

@anna_30 αν εσύ από κοντά βλεπεις εστω κ μια σκιά κανε ακόμα έναν την σαββατο η την Κυριακή. Που και πάλι νωρις θα ειναι. Αλλα αν βλέπεις κάτι θα δείξει πιο καλά πιστεύω.

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου βγάλτε τα κυάλια σας να μου πειτε γνώμη..θετικό τεστ ωορρηξιας 24/11 περιμένω περιοδο 10/12..

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

🧐🧐🧐🧐

Στην 1η φώτο βλέπω μια αχνή γραμμουλα 🧐🧐🧐

Για κάνε ένα και απόγευμα 🤩🤩🤩

Αυτά είναι τα onestep που είναι πιο ευαίσθητα Ε;;;εγώ της hometest έκανα...που δεν είναι πρώιμης και τα τελείωσα και πριν την καθυστέρηση 😅😅 

Αχ τι να κάνουμε...εμείς που είμαστε χρόνια στην αναμονή ενός θετικού τεστ καταλαβαινομαστε!!!!!!!

Κορίτσια μου εχθές είχα μια άσχημη μέρα 😢, αλλά σήμερα είναι μια καινούργια🥰 και πρέπει να συνεχίσω και οσο γίνεται να μην σκέφτομαι το χθες. Τρίτη 41.70 η χοριακή σήμερα 130.51. 

Και μπορώ να πω το μεγαλύτερο βάρος έφυγε. Τώρα θέλω να δω ότι είναι μέσα στο σπιτάκι του και χτυπάει η καρδούλα του. Τότε νομίζω θα είμαι πιο ήρεμη ❣️

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

🧐🧐🧐🧐

Αυτά είναι τα onestep που είναι πιο ευαίσθητα Ε;;;εγώ της hometest έκανα...που δεν είναι πρώιμης και τα τελείωσα και πριν την καθυστέρηση 😅😅 

Αχ τι να κάνουμε...εμείς που είμαστε χρόνια στην αναμονή ενός θετικού τεστ καταλαβαινομαστε!!!!!!!

Και γω της hometest έκανα πάντως αυτή τη φορά και έδειξε από πολύ νωρίς..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Κορίτσια μου εχθές είχα μια άσχημη μέρα 😢, αλλά σήμερα είναι μια καινούργια🥰 και πρέπει να συνεχίσω και οσο γίνεται να μην σκέφτομαι το χθες. Τρίτη 41.70 η χοριακή σήμερα 130.51. 

Και μπορώ να πω το μεγαλύτερο βάρος έφυγε. Τώρα θέλω να δω ότι είναι μέσα στο σπιτάκι του και χτυπάει η καρδούλα του. Τότε νομίζω θα είμαι πιο ήρεμη ❣️

Τέλεια πάει κορίτσι μου, συγχαρητήρια!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Στο πανβ κατι βλεπω κ γω γτ αλλαξα το φωτισμο μου στο κατω τπτ...ευχομαι να ειναι θετικο του σαβ/κου...εγω στη θεση σ θα εκανα κυριακη βραδυ ενα τεστ εφοσον περιμενεις Τριτη περιοδο σωστα???? 

Ναι Τρίτη περιμένω..έχω ένα τελευταίο τεστ θα το κάνω Κυριακή.. σε ευχαριστω κορίτσι μου!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

και εγώ στην πρώτη όμως μόνο σαν κάτι να βλέπω αλλά η α΄λήθεια ε΄ίναι ότι είναι αρκετά νωρίς. καλά και εγώ τα τεστ βέβαια 5 μέρες πριν την αναμενόμενη τα κάνω.. και κάνω την ίδια εταιρε΄΄ια από ότι βλέπω!

Σε προηγούμενη εγκυμοσύνη μου έδειξαν Ρα συγκεκριμένα 6 μέρες πριν την περίοδο μια υπερβολικά αχνη γραμμή..τώρα έχω αυτά τα δυο συμπτώματα και είπα να κάνω σήμερα..θα κρατηθώ για το επόμενο τεστ!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

🧐🧐🧐🧐

Αχ η αλήθεια είναι αυτή..από την μια φοβάμαι μετά τις δυο βιοχημικές να κάνω τεστ από την άλλη είναι αυτή η ανυπομονησία που τα κανεις και πολύ νωρίτερα..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Τέλεια η χοριακη σου κοπέλα μου!! Φύγαμε για το επόμενο βήμα του υπερήχου! Όλα να πάνε καλά 🥰🤞

Συγχαρητήρια εγκυουλες μας , βήμα βήμα τη φορά και πιο κοντά στα μωράκια μας 🫶

Κορίτσια μου μην χάνουμε την ελπίδα μας , πέρυσι σαν σήμερα έμαθα πως το μωράκι μου είχε γίνει αγγελάκι και όμως φέτος η κοιλίτσα μου είναι γεμάτη με ένα θαυματακι....μην τα παρατάτε και το θαυματακι θα έρθει για όλες 🧿❤️

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Maria98 είπε:

Συγχαρητήρια εγκυουλες μας , βήμα βήμα τη φορά και πιο κοντά στα μωράκια μας 🫶

Κορίτσια μου μην χάνουμε την ελπίδα μας , πέρυσι σαν σήμερα έμαθα πως το μωράκι μου είχε γίνει αγγελάκι και όμως φέτος η κοιλίτσα μου είναι γεμάτη με ένα θαυματακι....μην τα παρατάτε και το θαυματακι θα έρθει για όλες 🧿❤️

Με το καλο κοριτσι μου...ετσι να δινεις ελπιδα σε ολες μας που παλευουμε. @Παρασκευαιδου ζαιρα μας περιμενουμε προβλεψεις δεκεβριου απο το γραφειο σου τι μελλει γενεσθαι απο το νεο ετος... @Naty_  θελουμε προβλεψηηηηηη

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Τέλεια η χοριακη σου κοπέλα μου!! Φύγαμε για το επόμενο βήμα του υπερήχου! Όλα να πάνε καλά 🥰🤞

Να σε καλά κορίτσι μου. Σε περιμένουμε στην παρέα μας 🥰

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Σε ευχαριστ΄ώ και εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου παιδάκια :) 

Ναι γενικά έχω φουλ σταθερό κύκλο (ρολόι 26 μέρες). Παρολαυτά επειδή μου το είχε προτείνει και ο γυναικολόγος μου έκανα τεστ ωορρηξίας να επιβεβαιώσω ότι η ωορρηξία μου είναι στις μέρες που δείχνει και το calendar που έχω στο κινητό μου, και πράγματι είναι ακριβώς ίδιες. Πήρα πάλι αυτόν τον μ΄΄ηνα να είμαι σίγουρη! Ήλπιζα πολύ στον κύκλο που μας πέρασε επειδή έκανα και σαλπιγγογραφία αλλά τίποτα.. Για να δούμε τώρα!

Ευχαριστώ πολύ 😊

μπορεί να είσαι από τις λίγες κοπέλες που συμβαδίζουν τα τεστ ωορρηξίας με την εφαρμογή στο κινητό 😅

δεν έχω κανει σαλμπιγγογραφια αλλά έχω ακούσει να λένε πὼς βοηθάει για την σύλληψη ελπίζω τώρα που μπήκες στην παρέα μας να σε φέρουμε γούρι και να πάρεις μπόλικη μπεμπεδοσκονη να έρθει το μωρακι σου αυτόν τον μήνα 🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Elli εμένα στις εγκυμοσύνες μου ΠΟΤΕ δεν είχα θετικό πριν την καθυστέρηση...στον μεγάλο μου γιο μάλιστα είχα αρνητική χοριακή την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου!!!!μετά από 10 ημέρες που έκανα βγήκε στα ύψη η χοριακη...ΜΑΛΛΟΝ είναι ανάλογα τον οργανισμό!!!πόσο γρήγορα αυξάνεται η χοριακη 

Δεν ήρθε περίοδος!!!πάμε καλά 😁😁😁😉 ελπίζω σε σύλληψη καθυστερημένη....το αφήνουμε έως Δευτέρα και βλέπουμε 😉

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλό μήνα με μια μικρή καθυστέρηση! ❤️🎄

Δε γράφω συχνά σ αυτή την ενότητα, αλλά παρακολουθώ τα νέα σας και ήθελα να ευχηθώ τελειόμηνες εγκυμοσύνες στα κορίτσια που πήραν θετικά τεστάκια πρόσφατα ❤️🙏 εύχομαι πραγματικά μεσα απ την καρδιά μου να πάνε όλα κατ ευχην! Kάποια κορίτσια έχετε ταλαιπωρηθεί και με αποβολές, σας νιώθω και καταλαβαίνω την αγωνία σας, και ειλικρινά σας αξίζει, όπως και σε κάθε κοπέλα, να πάρετε το ουράνιο τόξο σας στην αγκαλιά σας έπειτα από τόση επιμονή και υπομονή 🥰🌈

Στις υπόλοιπες κοπέλες που ακόμα περιμένουν, είμαι σίγουρη ότι δε θα είναι για πολύ, μιας κι οι προβλέψεις της Ζαιρας μας για το επόμενο 3μηνο είναι στα πικ τους!! 💫😁🙏

Σας τα γράφω αυτά έχοντας φτάσει πλεον 35+1 σήμερα με το ουράνιο τόξο μου, ακόμα παραμένω άπιστος Θωμάς ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, αλλά να που είμαστε τόσο κοντά και, γι αυτό το λόγο, θέλω να σας δώσω δύναμη και θάρρος να μη τα παρατήσετε ποτέ 🙏

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη συνέβη τον Ιανουάριο του '23, κι εγώ είμαι ακόμα έγκυος, έχοντας 2 αγγελάκια εκεί ψηλά. Μου φαίνεται πραγματικά λες και είμαι συνεχόμενα έγκυος από τότε, το όνειρο φαίνεται τ΄όσο μακριά και τόσο κοντά ταυτόχρονα, δε μπορώ να σας το εξηγήσω...Τον επόμενο μήνα λοιπόν θα είναι πλεον 2 χρόνια απ την πρώτη εκείνη εγκυμοσύνη που με έφερε αντιμέτωπη με το θρήνο της απώλειας, αλλά ταυτόχρονα θα σημαδέψει και το μήνα που θα πάρω στην αγκαλιά μου το θαυματάκι μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλές θα με καταλάβετε ❤️ 

Ας έρθουν γρήγορα τα μωράκια μας, για όλες μας 🙏💫

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Δε γράφω συχνά σ αυτή την ενότητα, αλλά παρακολουθώ τα νέα σας και ήθελα να ευχηθώ τελειόμηνες εγκυμοσύνες στα κορίτσια που πήραν θετικά τεστάκια πρόσφατα ❤️🙏 εύχομαι πραγματικά μεσα απ την καρδιά μου να πάνε όλα κατ ευχην! Kάποια κορίτσια έχετε ταλαιπωρηθεί και με αποβολές, σας νιώθω και καταλαβαίνω την αγωνία σας, και ειλικρινά σας αξίζει, όπως και σε κάθε κοπέλα, να πάρετε το ουράνιο τόξο σας στην αγκαλιά σας έπειτα από τόση επιμονή και υπομονή 🥰🌈

Στις υπόλοιπες κοπέλες που ακόμα περιμένουν, είμαι σίγουρη ότι δε θα είναι για πολύ, μιας κι οι προβλέψεις της Ζαιρας μας για το επόμενο 3μηνο είναι στα πικ τους!! 💫😁🙏

Σας τα γράφω αυτά έχοντας φτάσει πλεον 35+1 σήμερα με το ουράνιο τόξο μου, ακόμα παραμένω άπιστος Θωμάς ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, αλλά να που είμαστε τόσο κοντά και, γι αυτό το λόγο, θέλω να σας δώσω δύναμη και θάρρος να μη τα παρατήσετε ποτέ 🙏

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη συνέβη τον Ιανουάριο του '23, κι εγώ είμαι ακόμα έγκυος, έχοντας 2 αγγελάκια εκεί ψηλά. Μου φαίνεται πραγματικά λες και είμαι συνεχόμενα έγκυος από τότε, το όνειρο φαίνεται τ΄όσο μακριά και τόσο κοντά ταυτόχρονα, δε μπορώ να σας το εξηγήσω...Τον επόμενο μήνα λοιπόν θα είναι πλεον 2 χρόνια απ την πρώτη εκείνη εγκυμοσύνη που με έφερε αντιμέτωπη με το θρήνο της απώλειας, αλλά ταυτόχρονα θα σημαδέψει και το μήνα που θα πάρω στην αγκαλιά μου το θαυματάκι μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα, αλλά είμαι σίγουρη ότι πολλές θα με καταλάβετε ❤️ 

Πώς πέρασε ο καιρός κοπέλα μου ❣️🫶 πόσο χαίρομαι που όλα είναι καλά...έφτασες στην τελική ευθεία...λίγο ακόμα και όταν κρατήσεις του θαύμα σου στην αγκαλιά σου...θα απαλύνει τον πόνο της απώλειας..... φιλιά 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πώς πέρασε ο καιρός κοπέλα μου ❣️🫶 πόσο χαίρομαι που όλα είναι καλά...έφτασες στην τελική ευθεία...λίγο ακόμα και όταν κρατήσεις του θαύμα σου στην αγκαλιά σου...θα απαλύνει τον πόνο της απώλειας..... φιλιά 

Σ ευχαριστώ πολύ Μαρίνα μου, τον περιμένω πως και πως! 💙 

Να ξέρεις, μπαίνω κάθε μέρα να βλέπω τα τεστάκια σου - δεν έχω τόσο εκπαιδευμένο μάτι γιατί χρησιμοποιώ άλλες ταινίες εδώ που είμαι, αλλά είμαι fully invested στο saga των τεστ εδώ, σιωπηρά, μαζί σας 🤭🤭🤭 εύχομαι να έρθει το 3ο παιδάκι σου σύντομα κορίτσι μου 💫🙏

στις πριν 45 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δεν ήρθε περίοδος!!!πάμε καλά 😁😁😁😉 ελπίζω σε σύλληψη καθυστερημένη....το αφήνουμε έως Δευτέρα και βλέπουμε 😉

Ωραιααα θετικο βημα αυτο ...ελπιζουμε να μην ερθει κ να πας για χοριακη καραμπινατη!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏😊😊😊😊9ως εισαι γενικα????? @Θέτις Κ. μου κοριτσι μου οοοοολα με το καλο στελνω αγκαλια❤️

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Οοοο καλή αρχή σε αυτό το ταξίδι!!! αναμένουμε την εμπειρία σου!! εύχομαι να είναι η πρώτη και η τυχερή προσπάθεια σου και να ξεκινήσει το άλλο υπέροχο ταξίδι!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! & σε σένα εύχομαι το καλύτερο με τη νέα χρονιά.! Φουσκωμένες κοιλίτσες και γεμάτες αγκαλιές το '25!

Είναι καινούρια εμπειρία οπότε ναι! ελπίζω να είναι όμορφο το ταξίδι και να φτάσει στην Ιθάκη που τόσο λαχταρώ το καραβάκι μας..!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις γερό το μωράκι σου. Όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη έρχονται σύντομα. Όλα θα πάνε καλά 🥰😇😊

στις πριν 6 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Έλλη μου. Να σε ρωτήσω για τις αιματολογικες εξετάσεις όταν πήγες στο νοσοκομείο έκλεισες ραντεβού? 

Δεν θυμάμαι καθόλου αν πρέπει να κλείσεις ραντεβού.

στις πριν 10 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

IMG_1531.jpeg

IMG_1539.jpeg

Την βλέπω Άννα μου, στην πρωτη! Αν και νωρίς κάτι δείχνει. Αναμένουμε το επόμενο και εύχομαι να έχει σκουρυνει 🤞🏼🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Πόση ελπίδα το μήνυμα σου κορίτσι μου, χαίρομαι τόσο πολύ για σένα και εύχομαι το ίδιο για όλες μας 🌈🙏🏼🥰

Με το καλό να έρθει το μπουμπούκι σου, απόλαυσε ακόμα το ταξίδι της εγκυμοσύνης και σύντομα θα ξεκινήσει το επόμενο! Όλα τα καλά!! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...