Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ενδοκρινολογικό και είναι πραγματικά εξαιρετικοί όλοι. Εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Επίσης αυτό που λες απορούσαν γιατί η ιδιώτης δεν μου είχε γράψει εξετάσεις τέτοιες. Εγώ είχα περίεργη καμπύλη και έκανα μετρήσεις, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν καθόλου καλές. Η ιδιώτης ήθελε να ξεκινήσω ινσουλίνη, ο γυναικολόγος μου διαφωνούσε και μου πρότεινε να πάω και στο Έλενα. Εκεί μου τα εξήγησαν όλα πολύ καλά και μου είπαν ότι οι υψηλες τιμές που είχα οφειλονταν στο ότι η διατροφή που μου είχε δώσει ήταν εντελώς στερητική κι ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει ανέβαζε το σάκχαρο. Δυστυχώς οι απλοί ενδοκρινολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι είμαστε έγκυες!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου.. όσες έχετε κάνει εισαγωγή,πόσες κουταλιτσες δίνετε τις πρώτες μέρες?? και με πόσο γάλα συμπληρώνετε?
    • Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια εύχομαι υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας! Εμείς είχαμε πει εδώ και καιρό ότι με το νέο έτος θα βάλουμε μπρος για ένα δεύτερο μωράκι αλλά δε νιώθω έτοιμη... Το μωρό μου είναι 8 μηνών, θηλάζει ακόμα και αισθάνομαι ότι είναι ακόμα πολύ μωράκι, θέλω να μπορώ να του αφιερώνω ολο μου το χρόνο και την προσοχή, να τον παίρνω αγκαλιά και να τον πετάω στον αέρα να γελάει με την ψυχή του, νιώθω πως μια εγκυμοσύνη τώρα θα μου "κλέψει" από το χρόνο μου μαζί του. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είμαι 33 ηδη και επιπλέον θα ήθελα τα παιδάκια μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Επίσης θέλω σίγουρα και άλλο παιδάκι αλλά δεν ξέρω αν θέλω ακόμα... Είμαι λίγο μπερδεμένη, μήπως το υπεραναλυω; Διάβασα και την ιστορία της ditaki, (παρεπιπτόντως με το καλό κορίτσι μου!!) και από τη μια είπα με ένα σμπαρο όλα τα τρυγόνια και προφανώς θα το λατρέψω εξίσου από το πρώτο θετικό τεστ ακόμα, από την άλλη θέλω λίγο ακόμα χρόνο με τον μπέμπη μου... Περνάει γρήγορα ο καιρός και νιώθω πως δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα στις αλλαγές καλά καλά ώστε να είμαι έτοιμη να προσαρμοστώ ξανα σε νέες... Είναι πολύ προσωπικό θέμα το ξέρω αλλά αν κάποια κοπέλα έχει κάποια συμβουλή από εμπειρία, ευπρόσδεκτη!
    • Χαχα ευχαριστώ κορίτσια ❤️❤️ μακάρι να πάνε όλα καλά, εγώ πάντα κρατάω μικρό καλάθι. Αν δεν είχα γυρίσει ήδη, και εγώ σε άδεια είχα σκεφτεί να βγω. Ελα όμως που πρόλαβα! Υπάλληλος της χρονιάς, τυχεροί που μ έχουν ακόμη δε γύρισα θα ξανά φύγω σε λίγους μήνες με το καλό 😂😂😂😂 Αχ κορίτσια δε σταματάμε ποτέ να θέλουμε μωρά;; 🤣🤣 εγώ πίστευα μετά το δεύτερο θα ηρεμήσω, αλλά σας βλέπω κ αμφιβάλλω! 😂
    • Καλημέρα και καλή χρονιά! Είναι άσχετη η αντιβίωση, μπορείς να πάρεις κανονικά παυσίπονο πριν, μετά η και μαζί την αντιβίωση
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...