Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Όσες έχουμε βιώσει την απώλεια, πόσο μάλλον περισσότερες, δεν νομίζω πως με την επόμενη εγκυμοσύνη θα πετάξουμε από χαρά. Προσωπικά το κάνω εικόνα και όχι απλά κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξέρω καν πότε θα έρθει η στιγμή που θα χαρώ και θα το μοιραστώ χωρίς φόβο. Μερικές φορές η ζωή μας πετάει στα βαθιά κατευθείαν, και μας πάει the hard way (εμένα σίγουρα). Νιώθω μεγάλη ψυχική κούραση. Σε καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου. Κι από την άλλη εύχομαι και ελπίζω ότι θα κάνει ξαστεριά, δεν μπορεί!! 

@Naty_Για ολες ολες μας το εύχομαι αλλα για σενα συγκεκριμένα ενα παραπάνω. Στις αρχές που μπήκα στην ομάδα εκανα περιήγηση στο site και έπεσα σε παλιά σου μηνύματα τότε που ζουσες τις απώλειες σου. Κορίτσι μου εύχομαι γρήγορα να γεμισει αγκαλιά σου και να κάνει την ξαστεριά που περιμένεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@annie!💔😞 Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ και για την δικη σου απώλεια. Νομίζω οτι δεν θα ξανα ενθουσιαστω με τίποτα αλλο οσο με αυτη την εγκυμοσύνη. Ημουν τόσο χαρούμενη το μοιράστηκα με όλους προλαβα και εκανα τοσα όνειρα. Ποσο λαθος εκανα στο μέλλον θα ειμαι πιο συγκρατημένη θα κρατάω μικρό καλάθι. Μη σας ζαλιζω αλλο χρονιαρες μερες απλά ακομα με πιάνει το παράπονο.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Όσες έχουμε βιώσει την απώλεια, πόσο μάλλον περισσότερες, δεν νομίζω πως με την επόμενη εγκυμοσύνη θα πετάξουμε από χαρά. Προσωπικά το κάνω εικόνα και όχι απλά κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξέρω καν πότε θα έρθει η στιγμή που θα χαρώ και θα το μοιραστώ χωρίς φόβο. Μερικές φορές η ζωή μας πετάει στα βαθιά κατευθείαν, και μας πάει the hard way (εμένα σίγουρα). Νιώθω μεγάλη ψυχική κούραση. Σε καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω τα συναισθήματα σου. Κι από την άλλη εύχομαι και ελπίζω ότι θα κάνει ξαστεριά, δεν μπορεί!! 

Αχχχ πόσο παράπονο το έχω που μετά από τόσες απώλειες δεν έχω χαρεί ούτε καν την εγκυμοσύνη της κόρης μου που ήταν ολοκληρωμένη. Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα να πέταξα από χαρά.. Ακόμα και μετά την αυχενική ή την β επιπέδου χαιρομουν μέχρι να φύγω από τον γιατρό και μετά βουλιαζα πάλι στο άγχος.

Αυτή τη φορά δεν συζητάμε καν για την εγκυμοσύνη. Κάνουμε σαν να μην συμβαίνει. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας απολύτως. Ήθελα να ψωνίσω νέο μπουφάν στη μικρή χτες και λέω στον άντρα μου το ροζ ή το σκούρο; Ήθελα να συνεχίσω την πρόταση λέγοντας ότι αν το δεύτερο είναι αγόρι, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιησουμε το ροζ. Αλλά δεν το ξεστομισα ποτέ. Δεν είχα το θάρρος να το πω καν. Δεν θα άντεχα να το ακούσω ούτε εγώ η ίδια.

Και είναι τόσο άδικο για αυτό το μωράκι, γιατί δεν έχω χαιδεψει ούτε μια φορά την κοιλιά μου, δεν έχω κάνει όνειρα, δεν έχω χαμογελάσει για αυτή την εγκυμοσύνη, από φόβο. Λες και αν χαρώ και πάει κάτι στραβά, ο πόνος θα είναι μικρότερος. Λες και αν κάνω σαν να μην υπάρχει, δεν θα πληγωθώ άλλη μια φορά. Είναι στενάχωρο και νιώθω τύψεις.... Όμως έχω πονέσει τόσο πολύ που είναι η άμυνα μου, και προφανώς και του άντρα μου γιατί συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο. Απλά προσέχει όταν είναι σπίτι να μην σηκωνω εγώ την μικρή.. Σιωπηλά, χωρίς να λέμε την μυστική λέξη εγκυμοσύνη...

Και λυπάμαι τόσο πολύ γιατί σκέφτομαι το πρώτο εκείνο θετικό τεστ της ζωής μου και το ποσο μα πόσο χαρούμενη ήμουν. Πετούσα κυριολεκτικά!! Είχα όλον τον κόσμο στα χέρια μου... Και μου έκλεψαν τόσο βίαια αυτή τη χαρά..  Όχι μια αλλά 4 φορές..

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!!! Συγχαρητήριααααα!! Πώς είστε; Το συνειδητοποιήσατε;;

@marinamanoulitsa @Raf123 εννοείται!! Πανάκριβες είναι.. Με το δίκιο τους βέβαια δε μπορώ να πω θέλει τέχνη, χρόνο κ τα υλικά είναι ακριβά αλλά μέχρι ενός σημείου… Οπότε ότι μπορώ το κάνω μόνη.. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο οκ το αποτέλεσμα δεν είναι το τέλειο αλλά το κάνω με αγάπη για τα παιδάκια μου!! Αυτές είναι οι περσινές τούρτες τους  

IMG_5894.jpeg

IMG_5892.jpeg

Καλά είναι σαν ζαχαροπλαστείου! Τέλειες!!! Μπράβο σου….👏 

Εγώ να σου πω δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Είμαι αρκετά αγχωμένη γιατί είναι πολύ νωρίς και με τρομάζει λίγο όλο αυτό! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ πόσο παράπονο το έχω που μετά από τόσες απώλειες δεν έχω χαρεί ούτε καν την εγκυμοσύνη της κόρης μου που ήταν ολοκληρωμένη. Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα να πέταξα από χαρά.. Ακόμα και μετά την αυχενική ή την β επιπέδου χαιρομουν μέχρι να φύγω από τον γιατρό και μετά βουλιαζα πάλι στο άγχος.

Αυτή τη φορά δεν συζητάμε καν για την εγκυμοσύνη. Κάνουμε σαν να μην συμβαίνει. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας απολύτως. Ήθελα να ψωνίσω νέο μπουφάν στη μικρή χτες και λέω στον άντρα μου το ροζ ή το σκούρο; Ήθελα να συνεχίσω την πρόταση λέγοντας ότι αν το δεύτερο είναι αγόρι, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιησουμε το ροζ. Αλλά δεν το ξεστομισα ποτέ. Δεν είχα το θάρρος να το πω καν. Δεν θα άντεχα να το ακούσω ούτε εγώ η ίδια.

Και είναι τόσο άδικο για αυτό το μωράκι, γιατί δεν έχω χαιδεψει ούτε μια φορά την κοιλιά μου, δεν έχω κάνει όνειρα, δεν έχω χαμογελάσει για αυτή την εγκυμοσύνη, από φόβο. Λες και αν χαρώ και πάει κάτι στραβά, ο πόνος θα είναι μικρότερος. Λες και αν κάνω σαν να μην υπάρχει, δεν θα πληγωθώ άλλη μια φορά. Είναι στενάχωρο και νιώθω τύψεις.... Όμως έχω πονέσει τόσο πολύ που είναι η άμυνα μου, και προφανώς και του άντρα μου γιατί συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο. Απλά προσέχει όταν είναι σπίτι να μην σηκωνω εγώ την μικρή.. Σιωπηλά, χωρίς να λέμε την μυστική λέξη εγκυμοσύνη...

Και λυπάμαι τόσο πολύ γιατί σκέφτομαι το πρώτο εκείνο θετικό τεστ της ζωής μου και το ποσο μα πόσο χαρούμενη ήμουν. Πετούσα κυριολεκτικά!! Είχα όλον τον κόσμο στα χέρια μου... Και μου έκλεψαν τόσο βίαια αυτή τη χαρά..  Όχι μια αλλά 4 φορές..

Καταλαβαίνω τι λες και τον φόβο σου που είναι δικαιολογημένος αλλά άφησε λίγο την χαρά να μπει μέσα σου…το έχετε όλοι ανάγκη πιστεύω! 

στις πριν 44 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Naty_Για ολες ολες μας το εύχομαι αλλα για σενα συγκεκριμένα ενα παραπάνω. Στις αρχές που μπήκα στην ομάδα εκανα περιήγηση στο site και έπεσα σε παλιά σου μηνύματα τότε που ζουσες τις απώλειες σου. Κορίτσι μου εύχομαι γρήγορα να γεμισει αγκαλιά σου και να κάνει την ξαστεριά που περιμένεις!!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ ❤️

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

@Elli13Αχ ρε κορίτσι μου τι εχεις περάσει και εσυ. 4 φορες δεν το χωραει το μυαλό μου. Καθε καλο εύχομαι να γεννηθεί το μωράκι σου υγιέστατο 🫶 

στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Τέλεια κορίτσι μου!!! Συγχαρητήριααααα!! Πώς είστε; Το συνειδητοποιήσατε;;

@marinamanoulitsa @Raf123 εννοείται!! Πανάκριβες είναι.. Με το δίκιο τους βέβαια δε μπορώ να πω θέλει τέχνη, χρόνο κ τα υλικά είναι ακριβά αλλά μέχρι ενός σημείου… Οπότε ότι μπορώ το κάνω μόνη.. Μου παίρνει πολύ περισσότερο χρόνο οκ το αποτέλεσμα δεν είναι το τέλειο αλλά το κάνω με αγάπη για τα παιδάκια μου!! Αυτές είναι οι περσινές τούρτες τους  

IMG_5894.jpeg

IMG_5892.jpeg

Υπέροχες τούρτες 🩷🩷🩷 μπράβο!!!και εγώ έχω κάνει τούρτα για τον άντρα μου αλλά όχι με ζαχαρόπαστα απλή....

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ουφ με παίδεψε αλλά βγήκε επιτέλους ο Μονόκερος… Αύριο τα μαλλιά του τα έφτυσα… 

@ditakiφυσιολογικά δε γέννησες; Ο γιατρός σου τι είπε ; Μιλήσατε ; 

Κορίτσια μου καλησπέρα, την έκανα την αποξεση, έχω κάτι λίγα ποναλακια και λίγο αιματακι. Το στείλαμε για ιστολογική, ήθελα και καρυότυπο αλλά δεν τον πρόλαβα τον γιατρό. 

@ditaki μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Με το καλό εύχομαι μια καλή και τέλειο εγκυμοσύνη!! 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα, την έκανα την αποξεση, έχω κάτι λίγα ποναλακια και λίγο αιματακι. Το στείλαμε για ιστολογική, ήθελα και καρυότυπο αλλά δεν τον πρόλαβα τον γιατρό. 

@ditaki μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Με το καλό εύχομαι μια καλή και τέλειο εγκυμοσύνη!! 

Καλή ανάρρωση κορίτσι μου.. και η νέα χρονιά να σας φέρει μόνο χαρά 

❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ουφ με παίδεψε αλλά βγήκε επιτέλους ο Μονόκερος… Αύριο τα μαλλιά του τα έφτυσα… 

@ditakiφυσιολογικά δε γέννησες; Ο γιατρός σου τι είπε ; Μιλήσατε ; 

Φυσιολογικά γέννησα ναι. Τηλεφωνικά που μιλήσαμε μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Την πέμπτη θα πάω για υπέρηχο 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Σε ευχαριστώ! 
Εύχομαι σύντομα να είναι σωματικά και ψυχικά καλά…🩷

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κοριτσι μου καλη αναρρωση ψυχικη λ σωματικη ...να ερθει το φως γρηγορα στη ψυχη σου!!!!!❤️❤️μεγαλη αγκαλια❤️❤️❤️ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ποσο πονο εχει περασει η ψυχη σου κ το σωμα σου κοριτσι μου αλλα ηταν ο τελευταιος!! Κοιταξε τη μικρουλα σου κ παρε δυναμη μεσα απο αυτη...κι αλλη δυναμη...ασε τη ψυχουλα σου ελευθερη να χαρεις αυτο που ερχεται!!!

στις πριν 5 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Καλά είναι σαν ζαχαροπλαστείου! Τέλειες!!! Μπράβο σου….👏 

Εγώ να σου πω δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Είμαι αρκετά αγχωμένη γιατί είναι πολύ νωρίς και με τρομάζει λίγο όλο αυτό! 

Βρε κορίτσι μου τι σε τρομάζει; παιδί εύκολο δεν υπάρχει, θα σε βγάλουν το λάδι σαν είναι δίδυμα με το άλλο που έχεις και θα μεγαλώσουν πριν το καταλάβεις. Στα λέω εγώ που έχω δύο μικρά με 22 μήνες διαφορά. Εσύ με τόση εμπειρία μια χαρά θα τα καταφέρεις. Βάλε και τα μεγάλα στο παιχνίδι να βοηθούν, θα γίνουν πιο ήρεμα και θα έχουν μεγαλύτερη ενσυναισθηση στη ζωή τους. Μόνο ευτυχία θα φέρει το μωράκι ❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Αχ κορίτσι μου είπες λόγια που βλέπω τον εαυτό μου, πραγματικά. 😔

στις πριν 16 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Βρε κορίτσι μου τι σε τρομάζει; παιδί εύκολο δεν υπάρχει, θα σε βγάλουν το λάδι σαν είναι δίδυμα με το άλλο που έχεις και θα μεγαλώσουν πριν το καταλάβεις. Στα λέω εγώ που έχω δύο μικρά με 22 μήνες διαφορά. Εσύ με τόση εμπειρία μια χαρά θα τα καταφέρεις. Βάλε και τα μεγάλα στο παιχνίδι να βοηθούν, θα γίνουν πιο ήρεμα και θα έχουν μεγαλύτερη ενσυναισθηση στη ζωή τους. Μόνο ευτυχία θα φέρει το μωράκι ❤️

Τα μεγάλα έχουν τις δικές τους ανάγκες και το δικό τους πρόγραμμα. Εκτός από το σχολείο, έχουν διάβασμα, αγγλικά, δραστηριότητες και φυσικά έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο μαζί μας. Ηταν μεγάλη αλλαγή γι αυτά ένα μωρό στο σπίτι. Με δύο μωρά που θα έχουν 10 μήνες διαφορά φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζονται και ότι θα περιοριστούν κι αυτά αρκετά. Τέλος πάντων…step by step! 

@ditaki εγω κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Μια εγκυμοσύνη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κ μάλιστα ένα 4ο παιδι πολύ θα με άγχωσαν από πολλές απόψεις. Τα κοριτσια μου έχουν 21 μήνες διαφορά κ απορω πραγματικα πως την παλεψα. Όσον αφορά τ 4ο θα αγχωνομουν κυρίως για τ οικονομικό.

ΑΛΛΑ από την άλλη τωρα π θα έχουν 6 κ 8 χρόνια διαφορά λεω "κριμα" να μεγαλώνει μόνο του. Θα μ άρεσε να είχε ακόμα ένα κοντά. Εμενα βέβαια με αγχωνει κυρίως η καισαρικη. Εδώ τωρα π θα είναι η 3η κ δ μπορω να τ χωνέψω.

Εφόσον όμως ηρθαν ετσι τ πράγματα, αυτό τ μωρο πιστεύω ειλικρινα πως ήρθε για καλό! Θα σ ευχηθώ ότι καλύτερο και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τα μεγάλα έχουν τις δικές τους ανάγκες και το δικό τους πρόγραμμα. Εκτός από το σχολείο, έχουν διάβασμα, αγγλικά, δραστηριότητες και φυσικά έχουν ανάγκη να περνούν χρόνο μαζί μας. Ηταν μεγάλη αλλαγή γι αυτά ένα μωρό στο σπίτι. Με δύο μωρά που θα έχουν 10 μήνες διαφορά φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζονται και ότι θα περιοριστούν κι αυτά αρκετά. Τέλος πάντων…step by step! 

Αν είχε προχωρήσει η εγκυμοσύνη μου, τώρα αρχές του έτους θα γεννούσα. Με την κόρη μου θα είχαν 14 μήνες διαφορά, καθαρά από δική μου επιλογή. Εσύ όμως που έχεις και δύο μεγαλύτερα παιδάκια έχεις δίκιο που αγχώνεσαι.. Όπως το λες, έχουν τις δικές τους ανάγκες και δραστηριότητες. Ωστόσο πιστεύω αυτό το μωράκι για κάποιο λόγο αποφάσισε να κάνει έφοδο στη ζωή σας. Θα δυσκολευτείτε αλλά θα ξαναβρείτε νέες ισορροπίες με υπομονή και επικοινωνία. Με το καλό 🤰♥️🤞

στις πριν 14 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Προσωπικά ditaki μου δεν είμαι από πολυτεκνη οικογένεια αλλά στη δουλειά μου έχω έναν συνάδερφο που είναι από εννεαμελη οικογένεια και μου εξομολογηθηκε ότι έχει 5 παιδιά και λέω ποτε πρόλαβες. Μου απάντησε ότι παντρεύτηκε μια κοπέλα χήρα με πέντε παιδιά από το γάμο της τον πρώτο. Τέτοια μεγαλοψυχία δε θα την είχε αν δεν ήταν από πολυμελή οικογένεια. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ως καταναλωτικά πλάσματα, η μικρή μου έχει παιχνίδια για δέκα παιδιά και το φαγητό που πετάει ταΐζει δέκα ανθρώπους. Σκέφτομαι καμία φορά ότι αν είχα κάνει μικρότερη περισσότερα παιδιά θα ήταν απλούστερα τα πράγματα, τώρα που τρώει το μωρό αλεθω μέρος από το φαγητό της μεγάλης. Έχουμε επιπλαστες ανάγκες που μας στερούν από την πραγματική ευτυχία. Δύο συγγενείς μου έριξαν παιδιά που ήρθαν κοντά κοντά με τα προηγούμενα με τη δικαιολογία της έλλειψης βοήθειας από γιαγιάδες κλπ. Τώρα αν τις ρωτήσω και οι δύο το έχουν μετανιώσει. Θα δεις θα φέρει χαρά. 

@ditakiμου, γαντζώθηκε για τα καλα το σπόρι!!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Λογικό το άγχος αλλά πιστεύω ότι η χαρά που θα έχετε όταν έρθει, θα επικαλύψει τα πάντα! 

@annie!μου, τι υπέροχες τούρτες είναι αυτές!!! Χρυσοχέρα πραγματικά! Έχεις πολύ ταλέντο!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ κορίτσι μου βγήκε η καλλιέργεια με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας του γιατρού μου και μου είπε να τον παρω τηλεφωνο αύριο..

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το οποίο βγήκε θετικό και είμαι μέσα στο άγχος τώρα…🥺

IMG_6811.jpeg

Ίσως κάποια κολπίτιδα. Θα σου δώσει αντιβίωση κάποιες μέρες λογικά ισως θα πρέπει να την πάρει και ο σύζυγος για να μην σου μεταφέρει πάλι κάποιο μικρόβιο θεωρώ. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Ότι κιαν είναι περαστικά θα είναι. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλή ανάρρωση γλυκιά μου. Στέλνω μεγάλη αγκαλιά. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Ήρθε περίοδος. Τι να πω. 

Ελα ρε…στο παρά πέντε!! Δεν πειράζει κοριτσάρα μου πάμε δυναμικά με το νέο έτος!!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη…θα πάμε βήμα βήμα.
Σήμερα ξύπνησα με λίγο αίμα. Και είμαι μόνη και με τα 3!!!! Πότε θα ανοίξουν τα σχολείαααααααααα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...