Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

@melitiniღ κορίτσι μου για τ θεμα των επαφών θα ρωτήσεις τ γιατρό σου. Αν κ πιστεύω ότι με προφυλαξεις δ θα έχεις θέμα. Βοηθαει κ την ψυχολογία! Πιστεύω μονο καλο θα σας κάνει. Εφυγε κ τ αγχις της τεκνοποιησης να κάνετε να το ευχαριστηθείτε.

@Mantarini πραγματικα δ έχω λόγια. Ποσο κριμα.... τι σ ειπε ο γιατρος σου για τ πως θα κινειθειτε? 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 807
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Diwni να σου πω την αλήθεια πριν και μετά την ωοληψία δεν είχα όρεξη καθόλου, ούτε να με αγγίξει άνθρωπος δεν ήθελα, όχι να κάνω και σεξ, χώρια ότι "πονούσα" χαμηλά, βασικά υπήρχε αυξημένη πίεση.
Και ο πόνος στο στήθος δεν παλευόταν με την καμία.. τέτοιο πράγμα ούτε και όταν περίμενα περίοδο.
Τώρα όμως που μου ήρθε η περίοδος κανονικά και έφυγαν τα ορμονικά όλα και το σώμα μου επανήλθε θεωρώ σιγά σιγά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και δεν νοιώθω και αυτή την πίεση χαμηλά, σαν να βλέπω ότι μου έρχεται ξανά η επιθυμία για σμίξιμο. Βέβαια αν είναι να χαλάσω τα υπόλοιπα, που έχω κάνει και τόσο κόπο, δεν κάνω τπτ.. κάθομαι στα αυγά μου..! 😅

@Mantariniμου, δεν έχω λόγια. Ξερω πως πονάει η καρδούλα σου τώρα αλλά πάρε το χρόνο σου αγάπη μου και όταν συνέλθεις ψυχή και σώμα θα πάτε ξανά δυνατά! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα..!!!
Εγώ επιστροφή στην εργασία μου μετά από άδεια 10 ημερών. Ευτυχώς είναι μόνο για σήμερα και από αύριο έχουμε πάλι ΣΚ.. 🤣
Σε άλλα νέα ευτυχώς πήρα την άδεια γιατί τελικά μου χρειάστηκε μετά την ωοληψία. Ευτυχώς προς το παρόν όλα καλά σε αυτό το κομμάτι, όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους εμβρυολόγους και το γιατρό μου. Η διέγερση ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα της γονιμοποίησης το ίδιο. Καλά δεν ξέρουμε από γονιδιακής μορφής τι συμβαίνει αλλά από εξωτερικής άποψης οι εμβρυολόγοι είναι ικανοποιημένοι. Δεν έχω ιδέα ακόμη ποιότητες και τέτοια γιατί δεν μου είπανε και δεν μου έχουν δώσει και τπτ στο χέρι.
Μου ήρθε η περίοδος στο καπάκι μέσα σε 5 μέρες, είχα αίμα αρκετό στις 2 πρώτες μέρες και γενικά μια ατονία και μία εξάντληση.. με ταλαιπώρησαν λίγο όταν ήταν να μου κάνουν τη μέθη, δεν μπορούσαν να βρουν φλέβα και με τρύπησαν τέσσερις φορές σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα  να μελανιάσουν όλα μιας και έσπαγαν οι φλέβες. Τεσπα, αυτό είναι μικρής σημασίας, πέρασε. 
Τώρα ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω πρωί βράδυ 2 χαπάκια cyclacur, μόνο τα άσπρα, μέχρι τις 3ης Ιανουαρίου που θα πάω για εξετάσεις αίματος πάλι και υπέρηχο. Αν όλα είναι καλά θεωρώ πως μέσα στον Ιανουάριο θα γίνει και η εμβρυομεταφορά.
Λόγο νομοθεσίας και ηλικίας και καλής κατάστασης οργανισμού μου είπαν ότι δεν θα μου βάλουν 2 εμβρυάκια αλλά μόνο ένα, για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι γίνεται συνήθως; Γιατί εγώ ξέρω ότι βάζουν δύο από την αρχή.
Όλα μου τα εμβρυάκια είναι βλαστοκύστες 5 ημερών.

Εγω θα ευχηθώ όλα να πανε καλά!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια το σπορακι παλινδρομησε, δεν ακούσαμε καρδούλα. 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, πρέπει να είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό που περνάς! Να σας δώσει δύναμη ο θεός να το ξεπεράσετε…

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

282 η χοριακη μου, θα επαναλάβω πάλι την Δευτέρα και βλέπουμε…

ωω κορίτσι μου, δώρο χριστουγέννων! Εύχομαι όλα να πάνε καλα!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ναι είχαμε ακούσει πριν 2 βδομάδες και σήμερα που πήγα στον επαναληπτικό υπέρηχο δεν ακούσαμε καρδιά. Είχε μικρύνει πάρα πολύ

@Mantarini Αχ όχι οχι  ετσι επαθα και εγω ακούσαμε καρδούλα και σε δυο εβδομάδες εγινε το ιδιο.  Κορίτσι μου λυπάμαι πααρα πολυ για την απώλεια σου. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️🫶

στις πριν 30 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Mantarini Αχ όχι οχι  ετσι επαθα και εγω ακούσαμε καρδούλα και σε δυο εβδομάδες εγινε το ιδιο.  Κορίτσι μου λυπάμαι πααρα πολυ για την απώλεια σου. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά ❤️🫶

Κορίτσι μου εσύ έκανες αποξεση η απεβαλες φυσικά; 

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα λόγια παρηγοριά σας. Το πρωί με είχε πάρει από κάτω αλλά όταν γύρισα σπίτι και είδα την κόρη μου ένιωσα καλύτερα. Ο γιατρός μου έδωσε χάπια για να ξεκινήσει η αποβολή αλλά θα πάω το απόγευμα και σε έναν άλλο να κάνω ένα υπέρηχο να επιβεβαιώσω ότι όντως δεν υπάρχει καρδιακή λειτουργία γιατί ο υπέρηχος του είναι παλιός και γενικά δεν του έχω εμπιστοσύνη. Μίλησα με την γιατρό μου στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι διακοπές και δεν μπορεί να με δει τώρα η γυναίκα. Εκείνη είναι της φυσικής αποβολής, ότι θα το αποβάλει ο οργανισμός μόνος του αλλά μου λέει δεν έχω εικόνα για να σου πω περομενε.

Γενικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω!! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τα λόγια παρηγοριά σας. Το πρωί με είχε πάρει από κάτω αλλά όταν γύρισα σπίτι και είδα την κόρη μου ένιωσα καλύτερα. Ο γιατρός μου έδωσε χάπια για να ξεκινήσει η αποβολή αλλά θα πάω το απόγευμα και σε έναν άλλο να κάνω ένα υπέρηχο να επιβεβαιώσω ότι όντως δεν υπάρχει καρδιακή λειτουργία γιατί ο υπέρηχος του είναι παλιός και γενικά δεν του έχω εμπιστοσύνη. Μίλησα με την γιατρό μου στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι διακοπές και δεν μπορεί να με δει τώρα η γυναίκα. Εκείνη είναι της φυσικής αποβολής, ότι θα το αποβάλει ο οργανισμός μόνος του αλλά μου λέει δεν έχω εικόνα για να σου πω περομενε.

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σου, ειλικρινά, πολύ κρίμα 😢😢

Η αποβολή με χάπια είναι ουσιαστικά τα κολπικά υπόθετα που χορηγούνται για την πρόκληση τοκετού. Έτσι είχα αποβάλλει κι εγώ πέρυσι την πρώτη μου εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά ειναι γενικά δύσκολη διαδικασία... Εμένα τότε η γιατρός μου είχε πει να περιμένω μήπως αποβληθεί μόνο του, αλλά τελικά δεν άντεξα στη σκέψη της όλης κατάστασης και ζήτησα τα χάπια. Δυσκολεύτηκα αρκετά, γιατί πήρε μέρες και έπρεπε να επαναλάβω τη διαδικασία, αλλά τη δεύτερη φορά η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 3-4 ώρες... Θα χρειαστείς σίγουρα έναν άνθρωπο δίπλα σου γιατί δε ξέρεις πως θα σε βρει και φιλική συμβουλή - έχε σερβιετες λοχείας ή τέλος πάντων αυτές για βαριά ροή. Οι γιατροί δυστυχώς δε σε προετοιμάζουν σωστά για κάτι τέτοιο, λένε ότι θα είναι σαν μια "βαριά περίοδος" αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό... Δεν έχω κάνει αποξεση ποτέ για να συγκρίνω ποια μέθοδος είναι λιγότερο ανώδυνη, αλλά απ' αυτά που διαβάζω απ' τα κορίτσια εδώ, φαίνεται να είναι πιο γρήγορη διαδικασία με λιγότερο το σωματικό κόστος. 

Όπως και να χει σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και καλή δύναμη 🫂💖

Υ.Γ. σου εύχομαι το ουράνιο τόξο σου να έρθει σύντομα 🌈

@Mantarini συνήθως οι γιατροί δ θελουν να επεμβαίνουν στη μήτρα. Εφόσον έχεις αιμα ίσως αποβαλλεις απο μονη σου. Καλα θα κανεις κ θα πας κ για 2η γνωμη. Αν χρειαστεί αποξεση μη σε τρομάζει. Εγω που εκανα στην 11η βδομάδα, ήταν τελείως ανώδυνη διαδικασία, τ σωμα μ επανήλθε αμέσως. Αιμα ειχα σχεδόν ελαχιστο τις επόμενες μέρες αλλά μ κρατησε πανω από 20 μερες λόγο του πλακουντα π ειχε μπει στη μήτρα και είχα πληγξ ανοιχτή. Στο μηνα πανω μ ήρθε κανονική περιοδος ακριβώς στην ώρα της.

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Να σου πω κι εγώ αυτό σκέφτομαι, μη κολλήσω κανένα μικρόβιο στα καλά καθούμενα και πάει στράφι η όλη διαδικασία.. απλά σκέφτομαι και τον άντρα μου που τον έχω στη στέρηση εδώ και ένα μήνα, που αν πάνε με το καλό όλα καλά ο καιρός θα αυξηθεί.. 🤣 αλλά ας πάνε όλα καλά και ποιος κάθετε να ασχοληθεί με αυτό.. εγώ τουλάχιστον όχι..
Πήγε καλά η δική σας προσπάθεια εν τέλη; 

Κι εγω αυτο φοβομουν. Απολυτα λογικες οι σκεψεις σου, εμεις το ειχαμε παρει αποφαση γιατι και ο αντρας μου ειχε αγχος και ενω ηθελε προτιμουσε να μην το ρισκαρουμε. Καλα μετα που εμεινα εγκυος δεν το συζητω!!!! Ισως με προφυλαξεις να ειναι καλυτερα. Ευχομαι να πανε ολα καλα..! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Έτσι καταλαβαίνω κι εγώ, όπως το είπες.. αν είναι ένα έχεις λιγότερες πιθανότητες για παλίνδρομη.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη, ότι αφορά τις επαφές.. υπάρχει πρόβλημα αν υπάρξουν κάποιες επαφές πριν την εμβρυομεταφορά ή πιο safe είναι να μην κάνεις τπτ;

Πονάς . Πίστεψέ με νιώθεις σα να έχεις πέτρες οπότε δύσκολα να θέλεις επαφές. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ , ξέρω και καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις και όσα λόγια να σου πούμε θα είναι λίγα στη δύναμη ψυχής που πρέπει να δώσεις. 

Η καλύτερη λύση είναι να αποβάλλεις φυσικά. Εφόσον έχει μικρύνει έχεις πολλές πιθανότητες να φύγει φυσικά.  Και καλά θα κάνεις να έχεις μια δεύτερη γνώμη. 

Καλή δύναμη. Περιμένουμε νέα σκυ

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Η αποβολή με χάπια είναι ουσιαστικά τα κολπικά υπόθετα που χορηγούνται για την πρόκληση τοκετού. Έτσι είχα αποβάλλει κι εγώ πέρυσι την πρώτη μου εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά ειναι γενικά δύσκολη διαδικασία... Εμένα τότε η γιατρός μου είχε πει να περιμένω μήπως αποβληθεί μόνο του, αλλά τελικά δεν άντεξα στη σκέψη της όλης κατάστασης και ζήτησα τα χάπια. Δυσκολεύτηκα αρκετά, γιατί πήρε μέρες και έπρεπε να επαναλάβω τη διαδικασία, αλλά τη δεύτερη φορά η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 3-4 ώρες... Θα χρειαστείς σίγουρα έναν άνθρωπο δίπλα σου γιατί δε ξέρεις πως θα σε βρει και φιλική συμβουλή - έχε σερβιετες λοχείας ή τέλος πάντων αυτές για βαριά ροή. Οι γιατροί δυστυχώς δε σε προετοιμάζουν σωστά για κάτι τέτοιο, λένε ότι θα είναι σαν μια "βαριά περίοδος" αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ παραπάνω απ' αυτό... Δεν έχω κάνει αποξεση ποτέ για να συγκρίνω ποια μέθοδος είναι λιγότερο ανώδυνη, αλλά απ' αυτά που διαβάζω απ' τα κορίτσια εδώ, φαίνεται να είναι πιο γρήγορη διαδικασία με λιγότερο το σωματικό κόστος. 

Πριν την απόξεση εάν δεν έχεις γεννήσει σου δίνουν πάλι χάπια για να μαλακώσει ο τράχηλος εδώ στη Γερμανία. Ευτυχώς δεν χρειάστηκα ποτέ.

Η απόξεση απ' την άλλη είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία δεν πονάς δεν νιώθεις. Σωματικά ... Γτ ψυχικά είναι άλλη φάση.

Όμως η νάρκωση (εμένα με σακατεψε -καλυτερα είναι η μέθη!) απλά είναι το θέμα όσο λιγότερο πειράζουμε τη μήτρα τόσο το καλύτερο

. Στη φυσική αποβολή άμεσα μπορείς να προχωρήσεις για νέα εγκυμοσύνη,ενώ στην απόξεση ανάλογα τον γιατρό 2-3 μήνες πρέπει να περιμένεις 

στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Ουπς.. 🤫ξέρω ήθελες 4 . Δες το ότι θα μεγαλώνουν σαν δίδυμα. 

Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Θέτις Κ. είπε:

Εγώ που πήρα χάπια στην 11η εβδομάδα κόντεψα να πεθάνω, κυριολεκτικά!! Χίλιες φορές αποξεση, σε μισή ώρα ήμουν καλά σωματικά. 

@Mantarini κορίτσι μου σκέψου το καλά... Εγώ με τα χάπια έπαθα τρομερή αιμορραγία, σχεδόν έχασα τις αισθήσεις μου. Για να συνέλθω σωματικά μου πήρε μήνες. Έπρεπε να είχα πάει στο νοσοκομείο για μετάγγιση αλλά είχα το μωρό που το θήλαζα και δεν πήγα. Κακώς βέβαια. Δεν λέω ότι θα πάθεις το ίδιο, αλλά είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Έχεις συσπάσεις γέννας και ουσιαστικά το γέννας το έμβρυο. Όσο μικρό και αν είναι σε μέγεθος, είναι μια γέννα και μια πολύ τραυματική εμπειρία.

Καλό κουράγιο κορίτσι μου, σφιχτή αγκαλιά ❤️🩹

στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..κάνε και την επαναληπτική και βλέπετε 🤗πόσο είναι το μικρούλι σου τώρα?

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ που πήρα χάπια στην 11η εβδομάδα κόντεψα να πεθάνω, κυριολεκτικά!! Χίλιες φορές αποξεση, σε μισή ώρα ήμουν καλά σωματικά. 

@Mantarini κορίτσι μου σκέψου το καλά... Εγώ με τα χάπια έπαθα τρομερή αιμορραγία, σχεδόν έχασα τις αισθήσεις μου. Για να συνέλθω σωματικά μου πήρε μήνες. Έπρεπε να είχα πάει στο νοσοκομείο για μετάγγιση αλλά είχα το μωρό που το θήλαζα και δεν πήγα. Κακώς βέβαια. Δεν λέω ότι θα πάθεις το ίδιο, αλλά είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία. Έχεις συσπάσεις γέννας και ουσιαστικά το γέννας το έμβρυο. Όσο μικρό και αν είναι σε μέγεθος, είναι μια γέννα και μια πολύ τραυματική εμπειρία.

Καλό κουράγιο κορίτσι μου, σφιχτή αγκαλιά ❤️🩹

Αυτό ακριβώς.... Δεν ήθελα να τρομάξω την κοπέλα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι 💔💔😢😢 κι εμένα στις 11+4 έγινε η διαδικασία και πάλι καλά ο άντρας μου δεν είχε προλάβει να φύγει για το γραφείο και μπόρεσε να είναι μαζί μου. Σοκαρίστηκε κι ο ίδιος τόσο που μου είπε ότι αν δε το έβλεπε με τα μάτια του δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι είναι έτσι... 

Μια τεράστια αγκαλιά 🙏🏻🫂

@Mantarini κορίτσι μου, έχω κάνει 2 φορές απόξεση στην 8-9η εβδομάδα. Ήταν πολύ γρήγορη η διαδικασία και είχε ελάχιστο σωματικό πόνο- ο ψυχικός είναι άλλη ιστορία. Μου έδωσε χάπι κάποιες ώρες πριν για να ανοίξει ο τράχηλος. Γενικά είμαι υπέρ των φυσικών διαδικασιών, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω να άντεχα να αποβάλλω μόνη μου και δεν με άφησε και η γιατρός γιατί ήταν μεγάλο σχετικά. Τώρα δεν γνωρίζω αν στη δική σου περίπτωση είναι πιο "εύκολο" να φύγει μόνο του.. ζήτα και 2η γνώμη αν δεν εμπιστεύεσαι τον γιατρό αυτό 100% και κάνε ό,τι θα έχει λιγότερο σωματικό πόνο. 

Στέλνω τεράστια αγκαλιά 🤍

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια το σπορακι παλινδρομησε, δεν ακούσαμε καρδούλα. 

Όχι ρε γαμωτο!!!όχι 🥺🥺🥺  πόσο λυπάμαι!!!!σε νιώθουμε όλες όσες το ζήσαμε αυτό.... δυστυχώς!!!ότι θες είμαστε εδώ!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Αρα ήταν σωστό το τεστακι!!!με το καλό 🩷🩷🩷🩷

στις πριν 5 ώρες, ο/η Demy93 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου..κάνε και την επαναληπτική και βλέπετε 🤗πόσο είναι το μικρούλι σου τώρα?

Είναι 2,5 μηνών…είναι πολύ μικρούλα! 

Κορίτσια ανεβαίνω αύριο  το βράδυ Θεσσαλονίκη και Δευτέρα ή Τρίτη θα κάνω αποξεση. Αποφάσισα να μην πάρω τα χάπια γιατί αν μου προκληθεί έντονη αιμορραγία εδώ στο νησί δεν θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν. 

@Mantariniαχ κορίτσι μου ξεχασα οτι εισαι απο λημνο. Και γω στη θεση σου τ ιδιο θα έκανα. Που θα την κάνεις? Όσο πιο άμεσα μπορούν να σε βάλουν από ψυχολογικής άποψης κυριως. Να πάνε όλα καλά να βγεις άμεσα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...