Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 613
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Σοφία21 σε ποια μέρα εισαι σήμερα? Αύριο μεθαύριο θα βρεις το πικ λογικά.

@Naty_ γέμισε τις μερες σου και ευχόμαστε όλες αυτή η φορά βα είναι η τυχερη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 σε ποια μέρα εισαι σήμερα? Αύριο μεθαύριο θα βρεις το πικ λογικά.

@Naty_ γέμισε τις μερες σου και ευχόμαστε όλες αυτή η φορά βα είναι η τυχερη!

Αν υπολογίσουμε αυτες τις 3 ημερες που ειχα αίμα σημερα είναι 11η αλλιώς απ την τελευταία κανονική περιόδο που είχα 29η 

@Σοφία21 δεν κάνεις κ ένα τεστ εγκυμοσύνης γτ μας τα μπέρδεψες? Αν είναι αρνητικο μετρας αυτές τις 3 μερες περιοδο κ πάμε να βρούμε το πικ.

Κορίτσια μου, ήρθαμε Αθήνα κι όλα πήγαν μια χαρά με το ταξίδι. Η Ισμήνη-Μαρία ήταν κυρία στο λεωφορείο. Χάζεψε λίγο έξω, έφαγε και κοιμήθηκε μέχρι τη στάση. Και μετά πάλι το ίδιο μέχρι την Αθήνα. Να δούμε πως θα είναι και στο αεροπλάνο.

Συγκινήθηκα σήμερα... Σαν σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, πέρυσι έμαθα πως είμαι έγκυος!!! Ότι είχα πάρει το αποτέλεσμα της χοριακής (188 με 4 μέρες καθυστέρηση) και κατάλαβα πως έχει φυτευτεί ένα σποράκι στην κοιλίτσα μου μετά από μια και μόνο επαφή 3 μέρες πριν την ωορρηξία!!! Και σήμερα κρατάω το πλάσμα της φωτογραφίας αγκαλιά!!!20241218_185830.thumb.jpg.5eb5dea60cdf84e1471b0bc3c9df834c.jpg

@Elli13μου, με το καλό κορίτσι μου να ακούσετε αυτόν το μαγικό ήχο! 

@Mantariniμου, να μην έχεις κανένα άγχος κι όλα θα πάνε μια χαρά! 

Σε όλες τις κοπέλες θέλω να πω ένα πράγμα... Σας διαβάζω καθημερινά κι ας μην απαντάω σε όλα. Όλα θα πάνε καλα στο τέλος για ΌΛΕΣ!!! Να σκέφτεστε θετικά κορίτσια μου και θα έρθει το πολυπόθητο σποράκι και για σας! 

@ditakiμου γλυκό, που έχεις χαθεί; Πως είστε; 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Κορίτσια μου, ήρθαμε Αθήνα κι όλα πήγαν μια χαρά με το ταξίδι. Η Ισμήνη-Μαρία ήταν κυρία στο λεωφορείο. Χάζεψε λίγο έξω, έφαγε και κοιμήθηκε μέχρι τη στάση. Και μετά πάλι το ίδιο μέχρι την Αθήνα. Να δούμε πως θα είναι και στο αεροπλάνο.

Συγκινήθηκα σήμερα... Σαν σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, πέρυσι έμαθα πως είμαι έγκυος!!! Ότι είχα πάρει το αποτέλεσμα της χοριακής (188 με 4 μέρες καθυστέρηση) και κατάλαβα πως έχει φυτευτεί ένα σποράκι στην κοιλίτσα μου μετά από μια και μόνο επαφή 3 μέρες πριν την ωορρηξία!!! Και σήμερα κρατάω το πλάσμα της φωτογραφίας αγκαλιά!!!20241218_185830.thumb.jpg.5eb5dea60cdf84e1471b0bc3c9df834c.jpg

Η απόδειξη ότι γίνονται θαύματα 🌟 🩷 

Μπουμπούκα γλυκιά στέλνω αγκαλιά 

Καλά να περάσετε κορίτσι μου! 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 δεν κάνεις κ ένα τεστ εγκυμοσύνης γτ μας τα μπέρδεψες? Αν είναι αρνητικο μετρας αυτές τις 3 μερες περιοδο κ πάμε να βρούμε το πικ.

Χμμ.. Εμένα νορμάλ μου φαίνεται για 11η μέρα το τεστ της.

Αν ήταν έγκυος ο γιατρός δεν θα έβλεπε κάτι; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Χμμ.. Εμένα νορμάλ μου φαίνεται για 11η μέρα το τεστ της.

Αν ήταν έγκυος ο γιατρός δεν θα έβλεπε κάτι; 

Παμε δυνατά για την ωορηξία 🤞🏼

στις On 17/12/2024 at 8:25 ΜΜ, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ κορίτσια παλεύω με τις ναυτίες και τους εμετούς που άρχισαν και ταυτόχρονα με την μικρή που μάλλον περνάει άγχος αποχωρισμού και είναι κολλημένη πάνω μου. Θέλει συνεχώς αγκαλιά και δυσκολεύομαι πολύ. Έχει και κάτι μικρά ξεσπασματα, μου φαίνεται άρχισαν τα tantrums και βοήθεια μου!! Την Παρασκευή έχω υπερηχο για καρδούλα.

Μια από τα ίδια με πιάνουν αναγούλες και παλεύω για να κρατηθώ. Επίσης ξυπνάω τα βράδια για τουαλέτα και δεν μπορώ να ξανά κοιμηθώ, οπότε έχω και αϋπνία όπως καταλαβαίνεις είμαι κομμάτια όλη μέρα.  Και εγώ αύριο θα πάω για υπέρηχο. Μακάρι να δούμε ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω αν θα ακούσουμε καρδούλα, αλλά εύχομαι να είμαι τυχερή και να την ακούσουμε μιας και μετά με βλέπω για υπέρηχο με τον καινούργιο χρόνο. Το έχω άγχος. Σήμερα ευτυχώς όλη μέρα ήμουν στην γύρα και δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Και εμένα η μικρή είναι κάπως κολλημένη θα πω όπως επίσης έχει απίστευτο ένστικτο μιας και μου ζήτησε να κάνω ένα μωράκι. Την αγαπώ ❣️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Η απόδειξη ότι γίνονται θαύματα 🌟 🩷 

Μπουμπούκα γλυκιά στέλνω αγκαλιά 

Καλά να περάσετε κορίτσι μου! 

Γι' αυτό το έγραψα!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ όχι δε θα εβλεπε κατι. Μωρε για 11η μέρα μια χαρά είναι. Απλά μου τα μπέρδεψε ετσι όπως τ ελεγε. 

Κι εγώ μπερδευρηκα βρε κοριτσια με το ανεξηγητο αιμα στη μεση του κυκλου γι αυτο κι επισκεφθηκα τον γιατρο..

αλλά μου είπε οτι σας ειπα..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ για την απαντηση 

πόσο ήταν το κοριτσάκι σου όταν βάλατε την κρεμουλα ; Για εμένα μου είπε στον 6ο μήνα θα την βάλουμε αν  χρειαστεί 

Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι οπότε περίπου 8-9 μηνών 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχαχα πολύ φίλη μου!! Πάλι καλά δεν είμαι Ελλάδα! 🙈🙈🙈 πέρυσι που τέτοια περίοδο έκανα αυστηρή διατροφή για τη χοληστερίνη, 2 εβδομάδες που ήμουν Ελλάδα, 3 μελομακάρονα μετρημένα έφαγα η καημένη 😭😭😭 που να ξερα! Τώρα το γλυκοκοιτάζω το κουτί, αλλά προσπαθώ να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί θα έχουμε και την κολλητή μου  παρεουλα να χω να κεράσω τίποτα τους ανθρώπους 😅😅
    • Καλησπέρα κορίτσια μου...χαίρομαι που μαθαίνω όμορφα πράγματα για όλες σας!! Εγώ είχα πάει στο γιατρό μου την προηγ Τρίτη και ήταν 1460γρ. Ευτυχώς με την καρδούλα που φοβόταν ο γιατρός δεν είδε τπτ αυτή τη φορά στον υπέρηχο! Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι στις 30/12! Στο μήνα μου εγώ μπαίνω στις 24/1 αλλά ο γιατρός μου είπε ότι λογικά μέχρι 17-18/2 θα με προγραμματίσει! Βέβαια δεν μου απέκλεισε τον φυσιολογικό τοκετό σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά κ δούμε ότι δεν υπάρχει θέμα με την μήτρα!!! Βλέποντας και κάνοντας!!!
    • Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂 Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!!  Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 
    • Καλεεεεε...έτσι ακριβώς φαίνεται και ο μπέμπης μου σε πάχος! Άσε να λένε, μοντέλα έχουμε κάνει! 😀😀 Να την πας και στην άλλη παιδίατρο να σου φύγει το άγχος!
    • Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες, το στομάχι και την άσχημη γεύση. Μάλλον δεν θα το γλιτώσω. Με ενοχλούν όλα. Εχω λίγο απηυδήσει πια να πω την αλήθεια. πονοκεφάλους πέρασα και εγώ για 5 μέρες σε σημείο να μετράω και πίεση. Ήταν ζόρι αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...