Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ωωωχχχ όσο γίνεται να προσέχεις... δυστυχώς τώρα κυκλοφορούν πολλά!! Πιες και κανένα χυμό πορτοκάλι να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου!!
    • Κορίτσια κι εγώ χθες πήγα στο νοσοκομείο είχα απλές εξετάσεις να δείξω και να μου δώσει άλλες (όχι υπέρηχο μόνο τη καρδούλα ακούσαμε). Μου είπε ότι όλα ειναι οκ απλά να προσέχω τα αιμοπετάλια μην πέσουν πολύ και έχω θέμα αιμορρραγίας στο τοκετό. Δηλαδή αν πέσουν κάτω από 100000 (στις τελευταίες εξεετάσεις είχα 110000) να πάω σε έναν αιματολόγο αν και μου είπε απο την εγκιυθμοσύνη πιστεύει είναι γιατί στις άλλες δεν είχα κανένα θέμα και γενικά δεν είχα ποτέ στη ζωή μου θέμα με αιμοπετάλια πάντα ήταν κανονικά! Απλά τη ρώτησα αν είναι αντιμετωπίσιμο και  να πέσουν? λεει ναι φυσικά και είναι κ μου είπε αν πέσουν πολύ θα πρέπει πριν το τοκετό να μου κάνουν μετάγγιση αιμοπεταλίων για να γεννήσω με ασφάλεια αλλά λέει δε πιστεύει να φτάσουμε εκεί δύσκολο.. Συνήθως στις θρομβοπενίες σταθεροποιούνται τα αιμοπετάλια.. Μπορεί και να ανέβουν στις επόμενες εξετάσεις.. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί στα επόμενα τεστ. Doppler έχω 13/1. Επίσης έκανα και την ένεση Anti-D ανοσοσφαιρίνη προληπτικά χθες γιατί είμαι ρέζους αρνητική.. σε περίπτωση που το μωρό είναι θετικό (από τον άντρα μου) να μην έχει πρόβλημα αν τυχόν παρουσιάσω κάποια αιμορραγία κτλ. πριν γεννήσω. 
    • @LaVΠεραστικά σου! Κι εγώ έχω τον άντρα μου άρρωστο κρεβατωμένο με πυρετό απο χθες!! Χάλια το κεφάλι, το σώμα.. άστα... Αερίζω συνεχώς το σπίτι και μένω μακριά μη κολλήσω τίποτα κι εγώ. 
    • Δεν ειναι τιποτα. Εγω πηγα στο διαγνωστικο. Πηρα μιση ωρα πριν ενα παναντολ εξτρα γτ σ λενε να παρεις παυσιπονο πριν. Μπαινεις μεσα σου βαζουν ενα καθετηρακι πολυ μικρο που μεσα εχει το σκιαγραφικο υγρο, ισως οταν βει το υγρο νοιωσεις ενα μικρο τσιμπηματακι δευτερολεπτων.σου βγαζουν 3 ακτινογραφιες ,βγαινει το καθετηρακι κ τελος. Μετα γ 5 μερες vibramicin προληπτικα αντιβιωση κ ολα καλα. Αυτγ ειναι η κλασσικη σαλπιγγογραφια π εκανα κ γω. Υπαρχει κ με υπερηχο με αφρο νεας γενιας αλλα εγω ζω σε επαρχια κ δεν το ειχαμε αυτο να τη κανω... ολα να πανε καλα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...