Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

• Απαντήσεις 492
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σε κάθε απάντηση σας έχω κλαψει για αυτό που ζήσατε. @Παρασκευαιδου Στενεψαν απότομα και πολυ τα παπούτσια μου 💔

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου 😔 δεν έχω λογια… είναι δύσκολο (το πέρασα μια φορά και εγώ) αλλά εχε πίστει θα έρθει το 🌈 σου και θα φωτίσει ξανά !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 4 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σε κάθε απάντηση σας έχω κλαψει για αυτό που ζήσατε. @Παρασκευαιδου Στενεψαν απότομα και πολυ τα παπούτσια μου 💔

Αχ κορίτσι μου. Μια αγκαλιά από εμένα!! 

Καλημέρα κοριτσουδια!!η περίοδος τελείωσε σήμερα ....και ο σύζυγος θα έχει δύο εβδομάδες άδεια τα Χριστούγεννα!!!ακριβώς στις μέρες ωορρηξίας άρα θα γίνει φουλ ξεζουμισμα😅😅😅😅😅😅

Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί 😅😅😅

Αααα επίσης έχω χάσει 3 κιλά!!τελικά θέλει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας...και χάνουμε κιλά χωρίς να το καταλαβαίνουμε!!!😘😉

στις πριν 12 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η ζαιρα λέει θα έρθει και είμαι σίγουρη ότι είσαι και στη ζώνη τώρα που είναι κοντά.. και ξέρεις ε.. μη βάλω κάποια στο μάτι. Και ξες Ε.  Είσαι μια απ' τις κοπέλες που σε έχω βάλει στο μάτι. Σαν την @Θέτις Κ. Θυμάσαι πως σε έκανα Θέτις;;; Τι σου έλεγα ;;;

αμήν ΕΛΠΙΔΑ μου! Αμην να έρθει και να πάνε όλα υπέροχα αυτή τη φορά, μόνο τέτοια εγκυμοσύνη δέχομαι πλέον !!

Περίοδο αναμένω λίγο πριν μπει το '25. Για να δούμε αν στην εκπνοή του το 24 μας φέρει το ουράνιο τόξο μας. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ευχή για το νέο έτος. ❤️🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

μπορεί να φαίνεται βουνό τώρα, αλλά θα μαλακώσει θα δεις. τώρα κάνε ό,τι σου βγαίνει. Και δεν χρειάζεται να δώσεις αναφορά σε κανέναν γιατί νιώθεις όπως νιώθεις.  Στέλνω μεγάλη αγκαλιά 🤍

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!!η περίοδος τελείωσε σήμερα ....και ο σύζυγος θα έχει δύο εβδομάδες άδεια τα Χριστούγεννα!!!ακριβώς στις μέρες ωορρηξίας άρα θα γίνει φουλ ξεζουμισμα😅😅😅😅😅😅

Δεν θα τον αφήσω σε χλωρό κλαρί 😅😅😅

Αααα επίσης έχω χάσει 3 κιλά!!τελικά θέλει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας...και χάνουμε κιλά χωρίς να το καταλαβαίνουμε!!!😘😉

Σε πόσο διάστημα; Τι αλλαγές έκανες κοπέλα μου; Μπράβο σου!!! 

Ωωωωωω καλό βόλι θα πω εγώ! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

στις πριν 12 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Τωρα είσαι στη στιγμή που τα παπούτσια πονάνε. Και πονάνε πολύ. Άλλα θα έρθει και η στιγμή που θα πεις θα τα βάλω στο ντουλάπι θα τα έχω πάντα εκεί όμως θα προσπαθήσω να περπατήσω και κάποια στιγμή θα φορέσω αλλά και αυτά θα τα φοράς για όλη σου τη ζωη. 

@evaa__ να είσαι σίγουρη 1000% οτι θα τα καταφερεις!!!! Στο λεω με απόλυτη βεβαιότητα. Τωρα έχεις ενα σωρο στο κεφαλι σου. Δ ξερω λεπτομέρειες αν απεβαλλες αν ηταν παλλινδρομη κ εκανες αποξεση και ποτε θα μπορεσεις να ξανα προσπαθησεις. Θα μετρας τις μερες. Να καθαρισεις, να σ ρθει περιοδος,  να παρεις τ οκ για νέες προσπαθειες. Τώρα σ φαίνεται βουνό και εομαο σίγουρη ότι θα ήθελες και αύριο κιολας να είσαι κ πάλι εγκυος. Θέλει καποιο χρόνο αλλά να είσαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Έκανα αναγκαστική διακοπη κυησης περυσι γτ είχαμε θέμα με τον πλακουντα, περιμενα να ρθει περιοδος, ένα εξάμηνο απαγορευτικό και μετα ξανά προσπαθειες. 22 Αυγούστου 2023 έκανα την αποξεση, 22 Αυγούστου 2024 είχα τελευταία φορά περιοδο. Δεν περίμενα ότι θα ξανά μεινω βέβαια. Αλλα να π τωρα είμαι στην 17η βδομάδα. Εννοείται θα τα καταφέρεις. Εννοείται.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Πραγματικά σας νιωθω στήριγμα. Είναι τοσο ιδια τα συναισθήματα μας. Μακαρι σύντομα να ξεκινήσουμε προσπάθειες και να σας στέλνω τα τεστ ωορηξιας να μου πείτε αν είναι θετικά ή αν θέλουν λιγο ακομα οπως μου λέγατε ❤️Ευχαριστώ πολύ για ολα.

Κορίτσια μου 6 μερες μετά που ειδα αίμα και εχω πονοκεφαλο και ναυτία τις τελευταιες ημερες κυριως πρωινες ωρες κ βραδινες..

Τρίτη θα πάω στο γιατρό και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο..

ελπίζω να ήμουν στις γονιμες 🙏🏼

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Σε πόσο διάστημα; Τι αλλαγές έκανες κοπέλα μου; Μπράβο σου!!! 

Ωωωωωω καλό βόλι θα πω εγώ! 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Σε διάστημα 2 εβδομάδων.... Αλλαγές δηλαδή περπατάω περισσότερο...δεν παίρνω αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις...πάω παντού με τα πόδια καθημερινά!επίσης έκοψα τα τσιμπολογηματα...έβαλα πιο πολλά φρούτα στην καθημερινότητα!αυτά κυρίως 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σε διάστημα 2 εβδομάδων.... Αλλαγές δηλαδή περπατάω περισσότερο...δεν παίρνω αυτοκίνητο για μικρές αποστάσεις...πάω παντού με τα πόδια καθημερινά!επίσης έκοψα τα τσιμπολογηματα...έβαλα πιο πολλά φρούτα στην καθημερινότητα!αυτά κυρίως 

Τι ωραία, οι μικρές αλλαγές φέρνουν τα πιο ωραία αποτελέσματα! Σημασία έχει να μην νιώθεις ότι πεινάς τώρα που είσαι και σε φάση για σύλληψη. Αλλά όσο πιο υγιεινά τόσο το καλύτερο!

Εγώ τώρα έφαγα απ' έξω κάτι γιατί ήμουν ήδη έξω και ξενέρωσα γιατί θέλω να προσέχω γενικά τώρα που θέλω μπεμπέ  αλλά απ την άλλη οκ δεν θα μπούμε και σε γυάλα! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@ΠαρασκευαιδουΠιστεύεις θα τα καταφέρω;

Θα σου πω ότι τα κατάφερα. Θα σου πω ότι τα κατάφεραν πολλές κοπέλες. Χρόνο θέλεις, θα πάρεις τον χρόνο σου και θα δεις .  Το ουράνιο τόξο θα σου έρθει 

στις πριν 14 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Πραγματικά σας νιωθω στήριγμα. Είναι τοσο ιδια τα συναισθήματα μας. Μακαρι σύντομα να ξεκινήσουμε προσπάθειες και να σας στέλνω τα τεστ ωορηξιας να μου πείτε αν είναι θετικά ή αν θέλουν λιγο ακομα οπως μου λέγατε ❤️Ευχαριστώ πολύ για ολα.

Κορίτσι μου μην το βάλεις κάτω. Ποτέ. 

Κλαψε, ξέσπασε και ξεκίνα από την αρχή όταν θα είσαι έτοιμη. Θα έρθει σίγουρα το θαυματακι και θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Είμαι και εγώ εδώ για σένα. Το έχω περάσει και εγώ. Όπως και μια φίλη μου. Σταμάτησε η καρδιά να χτυπάει στις 11 εβδομάδες. Καθάρισε και μετά από ένα τρίμηνο με τετράμηνο έμεινε ξανά και έχει το μωράκι της αγκαλιά τώρα. Όλα θα γίνουν είμαι σίγουρη και θα είναι σύντομα. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά❣️

Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.  Τη Δευτέρα έχουμε γιατρό εμείς. Αλλά αυτό το άλμα μας έχει τινάξει! 2 μέρες είναι που είναι βαριά γκρίνια όλη μέρα! Και σήμερα από το μεσημέρι βρέχει πολύ και δεν μπορούσα να την πάω και βόλτα να ηρεμήσει! Έκλεισα λοιπόν όλα τα φώτα έβαλα λευκούς η ήχους και πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Την έβαλα στο στήθος και μας πήρε ο ύπνος και τις 2! Πονάει πολύ το κεφάλι μου από χθες με τόσο κλάμα και τσιρίδα. 
    • εμεις οι δυο νομίζω περνάμε πιο δύσκολα απ όλες 😂😂
    • Κοριτσια τι κανετε??? Πως περνατε το Σαββατο σας....εγω ετοιμαζομαι να παω σε ενα τραπεζι εχουμε κ καιρο να βγουμε με το συζυγο κ σκεφτομαι πως ολες εκει στο τραπεζι θα ειναι εγκυες φιλες μας κ δεν μπορω να το διαχειριστω οταν βρισκομαι σε τετοια παρεα...παλαιοτερα δεν μπορουσα καν να το ελεγξω...τωρα προσπαθω να το κοντρολαρω να κ ενα κομπο στο λαιμο τον νοιωθω ... κ αναρωτιεμαι τωρα τοοοοοσες προσευχες σε ολους τους Αγιους(μεχρι κ ειδικη ευχη πηρα) τοοοσες βιταμινες ,εξετασεις κ αλλες εξετασεις, τοοοσα δακρυα τοοοοσο υπομονη δεν μπορω αλλο κουραστηκα ειλικρινα....ευτυχως ο συζυγος με ηρεμει !!! Πφφ συγνωμη γ το σεντονι απλα ηθελα να γραψω να τα πω... αυτη η στιγμη ποτε τελικα θα ρθει??? Θα ρθει αραγε ποτε??!!!!!!! Εντωμεταξυ το glugophase αν κ το παιρνω πρωι παντα το στομαχι μ με ποναει το απογευμα νοιωθω σαν τσιμπιες θα το συνηθισω μ ειπε ο νεος γιατρος...  @Παρασκευαιδου ετοιμασε τους χριστουγεννιατικους χρησμους σου σιγα σιγα κ δες μας σε καμια απο τις γυαλες σου
    • Καλησπέρα , καλό σαββατοκύριακο …Όλα καλά δόξα το θεό …εσείς ;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...