Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Γειά σας κορίτσια Μ!!! 

Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυουλες μας! 

Καποιες με θυμάστε, καποιες δεν γνωρίζετε την ιστορία Μ. Έτσι συνοπτικά, εκανα εξωσωματική το 23 και τον Ιούλιο π μας πέρασε απέκτησα τον γιο Μ!

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης π έχω και δεν ήθελα να καθυστερήσω για παιδάκι. Όσες γνωρίζετε γ ενδομητρίωση θα ξέρετε οτι η σύλληψη αργεί λίγο... Εμείς προσπαθούσαμε ήδη 3 χρόνια.

Τώρα στα δικά Μ. Τον Ιούλιο παντρευόμαστε. Και εννοείται δεν θέλουμε εγκυμοσύνη πριν τον γάμο 😁 θέλουμε όμως μόλις παντρευτούμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα για το δεύτερο παιδάκι μας. Άκουσα πολλές ιστορίες οτι μετά από εξωσωματική ήρθε και φυσική σύλληψη. Θα ήθελα να το προσπαθήσουμε αλλά φοβάμαι παλι μην μπω στο τρυπακι με τα τεστ και να με πάρει από κάτω πάλι όπως τότε. Με τα πολλά αρνητικά τεστ κάθε μήνα... 

Κρατιεμαι να μην αγοράσω τεστ ωορρηξίας να σας πω 😁 

Είναι καμιά κοπέλα π έκανε εξωσωματική και μετά της ήρθε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη;

Να απολαύσετε το γάμο κ να περάσετε υπέροχα αγάπη μου!! Τι κάνει το μικρό σου το αστεράκι;;; Εγώ αγάπη έπιασα φυσιολογικά 3 χρόνια μετά την εξωσωματική. Απο τη στιγμή που δε θέλεις προς το παρόν προσωπικά θα έλεγα να προσέχετε. 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Να απολαύσετε το γάμο κ να περάσετε υπέροχα αγάπη μου!! Τι κάνει το μικρό σου το αστεράκι;;; Εγώ αγάπη έπιασα φυσιολογικά 3 χρόνια μετά την εξωσωματική. Απο τη στιγμή που δε θέλεις προς το παρόν προσωπικά θα έλεγα να προσέχετε. 

Καταρχάς χρόνια σου πολλά κορίτσι μου σήμερα που γιορτάζεις.. η Αγία Άννα η μάνα της Παναγιάς μας προστάτης όλων των άτεκτων γυναικών, να είναι προστάτης και βοηθός όλων μας!!!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει και απλά δεν έτυχε να το διαβάσω, ποιο ήταν το δικό σας πρόβλημα και προχωρήσατε σε εξωσωματική;

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinaPκουκλα μου απολαυσε το παιδακι σου, κανε τ γαμο σου οπβς επιθυμείς και μετά βαζεις κ για το 2ο με τ καλο. Παλι μικρό θα είναι τ παιδακι σου τον Ιούλιο. Μετα μπορεις να πεις θα κανω ελευθερα κ συοχευμενα μεχρι τελους τ έτους κ αν δ έρθει πας για εμβρυομεταφορα. Απολαυσε τ γάμο σου χωρίς τ αγχος της εγκυμοσύνης. Κάθε κυηση είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να έχεις μια τέλεια κυηση, μπορεί να έχεις θεματακια κ αγχη. Γιατί να μην κάνεις τ γάμο σου όπως τον έχεις φανταστεί? Που ήδη θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας με ένα μωρό, ποσο μάλλον αν εισαο εγκυος. Και 2 χρόνια να έχουν διαφορα κ 2.5, πάλι μικρή θα είναι η διαφορά τους. Εκανες τόσο κόπο γι αυτό το μωρό. Ζήσε την κάθε στιγμή μαζί του.

Εννοείται δεν θέλω να είμαι έγκυος στον γάμο Μ😁 τον περιμένω πως και πως! Για αυτό είπαμε να μην κάνουμε ελεύθερες επαφές. 

Η αλήθεια θα θέλαμε πολύ μόλις φύγει ο γάμος να το βάλουμε στα σχέδια μας αμέσως. Μακάρι να έρθει μόνο του αλλά αν δεν, τότε ξέρουμε τον δρόμο 💓💛

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μεγαλώνουμε αγάπη μου, 🩵 κλείνουμε 5 μηνων σε λίγες μέρες! Και σιγά σιγά θα μπούμε στις τροφές. Ανυπομονώ! 

Ναι και εμείς αυτό είπαμε να μην κάνουμε ελεύθερες επαφές, αλλά μας έμεινε από πριν και λεμε αφου δεν ήρθε τρία χρόνια θα έρθει τώρα; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις οπότε θα το ξανασυζητήσουμε νομίζω το θεματακι 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Γειά σας κορίτσια Μ!!! 

Συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυουλες μας! 

Καποιες με θυμάστε, καποιες δεν γνωρίζετε την ιστορία Μ. Έτσι συνοπτικά, εκανα εξωσωματική το 23 και τον Ιούλιο π μας πέρασε απέκτησα τον γιο Μ!

Εξωσωματική έκανα λόγω ενδομητρίωσης π έχω και δεν ήθελα να καθυστερήσω για παιδάκι. Όσες γνωρίζετε γ ενδομητρίωση θα ξέρετε οτι η σύλληψη αργεί λίγο... Εμείς προσπαθούσαμε ήδη 3 χρόνια.

Τώρα στα δικά Μ. Τον Ιούλιο παντρευόμαστε. Και εννοείται δεν θέλουμε εγκυμοσύνη πριν τον γάμο 😁 θέλουμε όμως μόλις παντρευτούμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα για το δεύτερο παιδάκι μας. Άκουσα πολλές ιστορίες οτι μετά από εξωσωματική ήρθε και φυσική σύλληψη. Θα ήθελα να το προσπαθήσουμε αλλά φοβάμαι παλι μην μπω στο τρυπακι με τα τεστ και να με πάρει από κάτω πάλι όπως τότε. Με τα πολλά αρνητικά τεστ κάθε μήνα... 

Κρατιεμαι να μην αγοράσω τεστ ωορρηξίας να σας πω 😁 

Είναι καμιά κοπέλα π έκανε εξωσωματική και μετά της ήρθε εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη;

Παρούσα 😁😁😁 1ο παιδάκι εξωσωματική, 2ο φυσιολογική σύλληψη! Εμένα τελικά με αγχωναν πάρα πολύ τα τεστ (ωορρηξίας γιατί εγκυμοσύνης δεν έκανα μιας και δεν είχα ποτέ καθυστέρηση εκτός απ' όταν έμεινα έγκυος στη 2η κόρη μου!!)! Το "σήμερα πρέπει να κάνουμε σεξ" τελικά μας χαλούσε πολύ και τους 2. Το καταλάβαμε εκ των υστέρων! 

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα της φυσικής σύλληψης οπότε προσοχή!!! Με το καλό η γαμοβαφτιση!!!🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Καταρχάς χρόνια σου πολλά κορίτσι μου σήμερα που γιορτάζεις.. η Αγία Άννα η μάνα της Παναγιάς μας προστάτης όλων των άτεκτων γυναικών, να είναι προστάτης και βοηθός όλων μας!!!

Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει και απλά δεν έτυχε να το διαβάσω, ποιο ήταν το δικό σας πρόβλημα και προχωρήσατε σε εξωσωματική;

Ψιλό ανεξήγητη υπογονιμότητα. Μ ένα μέτριο σπερμα που έχει τα πάνω κ τα κάτω του 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Μεγαλώνουμε αγάπη μου, 🩵 κλείνουμε 5 μηνων σε λίγες μέρες! Και σιγά σιγά θα μπούμε στις τροφές. Ανυπομονώ! 

Ναι και εμείς αυτό είπαμε να μην κάνουμε ελεύθερες επαφές, αλλά μας έμεινε από πριν και λεμε αφου δεν ήρθε τρία χρόνια θα έρθει τώρα; Αλλά ποτέ δεν ξέρεις οπότε θα το ξανασυζητήσουμε νομίζω το θεματακι 😁

Αχ πότε δεν ξέρεις… Εμάς ήταν με μια επαφή 9η μέρα..

Δημοσίευση

Κορίτσια ξέρει καμία πόσο διάστημα πρεπει να περάσει για να φαίνονται τα μηνύματα μου χωρις καθυστερηση.; 

σε άλλα νέα 2η μέρα με αίμα οχι πολυ ροή αλλά σταθερη χωρις αυξομειώσεις…

με περιοδο 20/11- 25/11 και επαφές 8η και 11η μερα του κυκλου μου φαινεται λιγο εως πολυ απιθανο να ειναι αιμα εμφυτευσης που μου ανέφερε μια συναδελφος.

εσεις τι λετε.; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Παρούσα 😁😁😁 1ο παιδάκι εξωσωματική, 2ο φυσιολογική σύλληψη! Εμένα τελικά με αγχωναν πάρα πολύ τα τεστ (ωορρηξίας γιατί εγκυμοσύνης δεν έκανα μιας και δεν είχα ποτέ καθυστέρηση εκτός απ' όταν έμεινα έγκυος στη 2η κόρη μου!!)! Το "σήμερα πρέπει να κάνουμε σεξ" τελικά μας χαλούσε πολύ και τους 2. Το καταλάβαμε εκ των υστέρων! 

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα της φυσικής σύλληψης οπότε προσοχή!!! Με το καλό η γαμοβαφτιση!!!🥳🥳

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Τη βάφτιση την κάναμε, τώρα πάμε γ τον γάμο! 

Να σ ζήσουν! Μακάρι να έρθει κ εμας 💛 όταν θέλει και οπότε θέλει 🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια ξέρει καμία πόσο διάστημα πρεπει να περάσει για να φαίνονται τα μηνύματα μου χωρις καθυστερηση.; 

με περιοδο 20/11- 25/11 και επαφές 8η και 11η μερα του κυκλου μου φαινεται λιγο εως πολυ απιθανο να ειναι αιμα εμφυτευσης που μου ανέφερε μια συναδελφος.

εσεις τι λετε.; 

Έχεις τόσο μικρό κύκλο;;;;;;;;

Εάν σου ήρθε 20 του μηνός μιλάμε για 20 ημέρες κύκλο;;;;🤔🤔🤔

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δεν εχω σταθερο κυκλο κορίτσι μου λογω πολυκυστικων..

απλά αυτο τον μήνα συνέβη αυτό είδα αίμα 20η μέρα του κύκλου..

σήμερα δευτερη μέρα κι εχω σταγονες μονο οχι κανονικη ροη οπότε δν ξερω αν ειναι περιοδος τι να πω..!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Εγώ σε 1-2 μερες έχω ωορρηξία, άντε να δούμε!!! εσυ???

Γεια σου κορίτσι μου! Εγώ τώρα ξεκινάω το ταξίδι προς ωορρηξία, 7η μέρα σήμερα, πιστεύω σε καμία βδομαδα θα κάνω, αλλά θα φανεί κιόλας μπορεί και νωρίτερα, θα ξεκινήσω σε κάποια φάση τα τεστάκια. Εσύ επομένως αυτές τις μέρες έχεις δουλίτσα με τον σύντροφο 😀🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα,

Δεν εχω σταθερο κυκλο κορίτσι μου λογω πολυκυστικων..

απλά αυτο τον μήνα συνέβη αυτό είδα αίμα 20η μέρα του κύκλου..

2η μέρα κι εχω σταγονες μονο οχι κανονικη ροη οπότε δν ξερω αν ειναι περιοδος..!

σήμερα 3η ημερα το πρωί ελαχιστες σταγόνες στην σερβιέτα τιποτα απολυτως.! 
πιστεύω πως είναι κάποια ανωμαλία του κύκλου..!

θα περιμενω να δω το επόμενο διάστημα κι αν θα μου έρθει περιόδος μετα τις 20/12 που κανονικα περίμενα

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

εσεις τι λετε.; 

Καλημέρα Σοφία,

θέλει 20 δημοσιεύσεις για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος, λίγο έμεινε 😊 

Τώρα όσον αφορά το αίμα αν έχεις κανονική ροή δεν είναι αίμα εμφύτευσης.... όμως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει εγκυμοσύνη με περίοδο ή απλά να είναι μια διαταραχή του κύκλου. Εγώ τον προηγούμενο μήνα ενώ έχω κύκλο 30-35 μέρες μου ήρθε στις 16 μέρες κ απλά ήταν μια διαταραχή συμβαίνουν κ αυτά που κ που. Δες πως θα πάει τις επόμενες μέρες η ροή κ αν είναι μίλα με τον γιατρό σου 😉

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά στα κορίτσια μας για χτες. Υγεία και ο,τι ποθεί η ψυχούλα σας 🙏🙏

Σήμερα έχω τον πρώτο υπέρηχο στον νέο γιατρο, πρέπει να είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς. Έχω πάρα πολύ άγχος, με αυτά που έχω περάσει φοβάμαι ότι θα ανοίξει η οθόνη και για άλλη μια φορά τα νέα δεν θα είναι καλά. 

Νιώθω την ανάγκη αυτή τη φορά να μην είναι ο καλός μου μαζί μου, αν και το θέλει. Δεν ξέρω πως θα του το πω, δεν ξέρω καν γιατί νιώθω έτσι. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα έχω τον πρώτο υπέρηχο στον νέο γιατρο, πρέπει να είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς. Έχω πάρα πολύ άγχος, με αυτά που έχω περάσει φοβάμαι ότι θα ανοίξει η οθόνη και για άλλη μια φορά τα νέα δεν θα είναι καλά. 

Νιώθω την ανάγκη αυτή τη φορά να μην είναι ο καλός μου μαζί μου, αν και το θέλει. Δεν ξέρω πως θα του το πω, δεν ξέρω καν γιατί νιώθω έτσι. 

Καλημέρα γλυκό μου κορίτσι!!!όλα θα πάνε καλά!!! ψυχραιμία 🙏 σκέψου θετικά!!! Φαντάζομαι πόσο άγχος θα έχεις αλλά πρόσφατα άκουσα κάτι που ψυχολογικά με βοήθησε πολύ...."αφήνω τα πάντα στα χέρια του Θεού... έχω εμπιστοσύνη στον Θεό"

Φιλιά πολλά!και περιμένουμε νέα σου

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό να ξεκινήσεις με τον νέο γιατρό κ εύχομαι να ταιριάξετε κ να σε βοηθήσει σε αυτό το ταξίδι 😉 Για το άγχος είναι απολύτως φυσιολογικό με όλα αυτά που έχεις περάσει.... Να σκέφτεσαι θετικά ότι αυτό το μωράκι ήρθε για να μείνει γιατί το αξίζουμε, κ να πηγαίνεις βήμα βήμα 🥰 Τώρα όσον αφορά τον σύζυγο δύσκολο αυτό που θέλεις γιατί θα νιώσει ότι τον βάζεις στην άκρη. ΄Εκτός αν του πεις να κρατήσει τη μικρή κ δεν θέλεις να αγχώνεσαι για το πόσο θα αργήσεις να πας μ΄όνη σου

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα Σοφία,

θέλει 20 δημοσιεύσεις για να βγεις από δοκιμαστικό μέλος, λίγο έμεινε 😊 

Τώρα όσον αφορά το αίμα αν έχεις κανονική ροή δεν είναι αίμα εμφύτευσης.... όμως υπάρχει περίπτωση να υπάρχει εγκυμοσύνη με περίοδο ή απλά να είναι μια διαταραχή του κύκλου. Εγώ τον προηγούμενο μήνα ενώ έχω κύκλο 30-35 μέρες μου ήρθε στις 16 μέρες κ απλά ήταν μια διαταραχή συμβαίνουν κ αυτά που κ που. Δες πως θα πάει τις επόμενες μέρες η ροή κ αν είναι μίλα με τον γιατρό σου 😉

Καλημέρα κοπέλα μου,

Χθες 2η μέρα κι ειχα σταγονες μονο οχι κανονικη ροη οπότε δν ξερω αν ειναι περιοδος..!

σήμερα 3η ημερα το πρωί ελαχιστες σταγόνες, στην σερβιέτα τιποτα απολυτως.! 
πιστεύω πως είναι κάποια ανωμαλία του κύκλου..!

θα περιμενω να δω το επόμενο διάστημα κι αν θα μου έρθει περιόδος μετα τις 20/12 που κανονικα περίμενα

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα γλυκό μου κορίτσι!!!όλα θα πάνε καλά!!! ψυχραιμία 🙏 σκέψου θετικά!!! Φαντάζομαι πόσο άγχος θα έχεις αλλά πρόσφατα άκουσα κάτι που ψυχολογικά με βοήθησε πολύ...."αφήνω τα πάντα στα χέρια του Θεού... έχω εμπιστοσύνη στον Θεό"

Φιλιά πολλά!και περιμένουμε νέα σου

Αχχχ ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα αλλά μετά την βιοχημική του προηγούμενου μήνα η πίστη μου κλονίστηκε πάρα πολύ. Θύμωσα, έκλαψα, ζήτησα ένα σημάδι γιατί να μου συμβαίνουν ξανά και ξανά όλα αυτά. Και ταυτόχρονα ακούς όλα αυτά τα τέρατα, αυτοί οι ανάξιοι άνθρωποι να γίνονται γονείς πολλών αθώων ψυχών. . 

Ίσως κάπου στην πορεία ξαναβρώ την πίστη μου, προς το παρόν νιώθω στα χαμένα, νιώθω θυμό και απογοήτευση... 

Θα σας γράψω νεότερα μόλις τελειώσω, 2 η ώρα έχω ραντεβού 🌈❤️🩹

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αχχχ ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα αλλά μετά την βιοχημική του προηγούμενου μήνα η πίστη μου κλονίστηκε πάρα πολύ. Θύμωσα, έκλαψα, ζήτησα ένα σημάδι γιατί να μου συμβαίνουν ξανά και ξανά όλα αυτά. Και ταυτόχρονα ακούς όλα αυτά τα τέρατα, αυτοί οι ανάξιοι άνθρωποι να γίνονται γονείς πολλών αθώων ψυχών. . 

Ίσως κάπου στην πορεία ξαναβρώ την πίστη μου, προς το παρόν νιώθω στα χαμένα, νιώθω θυμό και απογοήτευση... 

Καλημέρα Έλλη μου, με το καλό να πας στο γιατρό! Έτσι ένιωθα κι εγώ την προηγούμενη φορά και είχα πάει μόνη μου στο 1ο ραντεβού. Είναι εντάξει.. μπορείς να το εκφράσεις στο σύζυγό σου και το βλέπετε. 

Θα δεις όλα θα πάνε καλά και κάνεις νέα αρχή και με νέο γιατρό. Όσο για την πίστη σε καταλαβαίνω. Όμως πραγματικά είναι πάνω από τις δυνάμεις και τον έλεγχο μας. Αν τώρα δεν σου βγαίνει και πάλι είναι οκ, δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Όπως αισθάνεσαι εσυ κι ο,τι στην παρούσα φάση σε κάνει να νιώθεις πιο ήρεμη. Η και ακόμα με θυμό είναι καλοδεχούμενος κι αυτός. 

Όπως λέω και σε μένα, φοβάμαι, μετά τις εμπειρίες,  όμως παίρνω τον φόβο και κάθε συναίσθημα και προχωράω. Πώς αλλιώς..;! Ούτε νομίζω πως αν πω δεν φοβάμαι, τότε θα έρθει και θα πάνε όλα καλά. Είναι πέρα από μένα. Εγώ απλώς το προσκαλώ, είμαι εδώ, έτοιμη με τον οποίο φόβο. 

Εύχομαι να ξεκινήσει ένα υπέροχο ταξίδι σήμερα με τον 1ο υπέρηχο και να κυλήσουν όλα όμορφα για σένα και το μπεμπέ 🙏🏼❤️ Αναμένουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Κορίτσι μου αυτήν την φορά εύχομαι να πάνε όλα καλά 🌈

συζήτησε το με τον άντρα σου για το πώς νιώθεις ίσως να σε περιμένει στο αμάξι αν θέλεις να πας μόνη σου αλλά εμένα η γνώμη μου είναι πως είναι καλό να είναι μαζί σου είναι καινούργιος ο γιατρός θα δει τις εξετάσεις του μπορεί να θέλει να είναι παρών πάντως όπως και να έχει εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο και το άγχος προφανώς και είναι λογικό 

θα περιμένουμε νέα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! που θα πάνε αυτή τη φορά... να σκέφτεσαι θετικά! Λογικό να είσαι πολύ αγχωμένη..

Δημοσίευση

@Elli13 κορίτσι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Ότι αισθάνεσαι είναι λογικό..συζήτησε με τον άντρα σου ότι νιώθεις..μπορεί να είναι στο αμάξι κι αν χρειαστεί να ανεβεί! Θα περιμένουμε νέα σου🌈

Δημοσίευση
στις On 5/12/2024 at 12:21 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Πωπωπω... πως περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός με τα μωράκια μας!! Καλά είμαστε κι εμείς. Σε 10 μέρες θα γίνει 4 μηνών η Ισμήνη-Μαρία. Ευτυχώς κι εμένα είναι πολύ ήσυχο και συνεργάσιμο μωρό. Με διευκολύνει σε πολλά θέματα αφού είμαι μόνη μου. Να μας γράφεις που και που τα νέα σας!!!

Πωπω πως πέρασε ο καιρός!!! Λεω του άντρα μου εχθές να πατήσουμε μια παύση να μην μεγαλώσουν άλλο 😅 έγινε 2 χρόνων ο γιος μου χθες και όλη μέρα ήμουν συγκινημένη 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...