Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις πριν 53 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Να πω καλή αρχή στην καινούργια πόλη κοριτσάκι μου!!! 

Εμένα μου ήρθε κεραμίδα φέτος.. Είμαι πιο ψηλά στον πίνακα από κάθε άλλη χρονιά, τα 4 τελευταία χρόνια δουλεύω στην πόλη μου το αργότερο Νοέμβριο.. Το είχα σίγουρο.. Τεσπα… Ξεκινάω σε φροντιστήριο σήμερα αλλά δε φτάνουν ούτε για τα προσωπικά μου έξοδα. Κάτι θα έρθει που θα πάει.. Σκεπάσου, χουχουλιασε κ θα περάσει σιγά σιγά 

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! 

Ναι κάτι έγινε φέτος όντως, κ εμένα η κολλητή μου είναι τα τελευταία ΟΧΤΩ χρόνια στο νησί σερί, και φέτος ξαφνικά την πέταξαν Θεσσαλονίκη!! Καμία λογική 🙄

Καλημέρα κορίτσια!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 34 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τέλεια με το καλό 🙏 🥰 για καρδούλα είναι νωρίς...το ξέρεις...αλλά εμβρυακι θα δείτε !!!🤩

Καλημέρα Μαρίνα μου. Ναι είναι νωρίς, ήθελα να το καθθστερησω κ άλλο αλλά δεν θα αντέξω, θα με φάει το άγχος 😅

Δεν πειράζει, ας κάνω και μια πρώτη επαφή με τον νέο γιατρό, να πάρει και το ιστορικό μου. 

Έκανες τεστ σημεραααααα;;

στις πριν 17 ώρες, ο/η Nicol21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλό και τυχερ΄΄ο μήνα εύχομαι! 

Σας παρακολουθώ μήνες τώρα αλλά δεν σας είχα γράψει ποτέ. Είμαι και εγώ στην ίδια φάση μαζί σας, και είπα να κάνω την αρχή να σας γράψω!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου επειδή είσαι νέο μέλος θα αργούν το πρώτο διάστημα τα μνμ σου να εμφανιστούν αλλά να μας στέλνεις για να μπορέσεις να βγεις θέλει 20 μνμ και μετά θα εμφανίζονται αμέσως 

προσπαθείτε καιρό;

στις πριν 12 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πώς είστε κορίτσια μου; Εγώ είμαι πολύ down σήμερα… Περίμενα πρόσληψη (αναπληρώτρια) αλλά δεν ήρθε.. Τελευταίο ταμείο ανεργίας κ μετά από 4 χρόνια ξανά στην εύρεση εργασίας.. Χωρίς δουλειά εξωσωματική δεν μπορώ να κάνω.. Δε βγαίνουμε οικονομικά.. Από θέμα επαφών αυτό το μήνα σκατουλες μια την 9η κ μια τη 16η, ωορρηξία άγνωστο πότε έγινε γιατί δεν έκανα τεστ κ δεν έβγαλα άκρη με υγρά κλπ. Αυτά😢😢😢

Εμένα μου ήρθε το μήνυμα της πρόσληψης εχτές αλλά ψάχνω να βρω τρόπο αν μπορώ να πάρω άδεια άνευ αποδοχών γιατί είναι αρκετά μακριά από το σπίτι μου και με την εγκυμοσύνη δεν την παλεύω. Με ζαλίζει η οδήγηση στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω. Αλλά γενικά φέτος ένα μαύρο χάλι με το υπουργείο 

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Να πω καλή αρχή στην καινούργια πόλη κοριτσάκι μου!!! 

Εμένα μου ήρθε κεραμίδα φέτος.. Είμαι πιο ψηλά στον πίνακα από κάθε άλλη χρονιά, τα 4 τελευταία χρόνια δουλεύω στην πόλη μου το αργότερο Νοέμβριο.. Το είχα σίγουρο.. Τεσπα… Ξεκινάω σε φροντιστήριο σήμερα αλλά δε φτάνουν ούτε για τα προσωπικά μου έξοδα. Κάτι θα έρθει που θα πάει.. Σκεπάσου, χουχουλιασε κ θα περάσει σιγά σιγά 

Εμένα φέτος πήραν αναπληρωτή τον άντρα μου για πρώτη φορά τον κάλεσαν μαζί με ένα φίλο του.. τον φίλο του τον έβαλαν εδώ στο χωριό που μένουμε στο σχολείο και ο άντρας μου με 3 μόρια λιγότερα  από τον φίλο του τον έστειλαν στην άλλη άκρη του νομού.. (αν και υπήρχε κενή θέση στο διπλανό χωριό )έπρεπε να μετακομίσουμε για να μπορεί να δεχτεί την θέση και έτσι την αρνήθηκε έφαγε την ποινή δυστηχως.. ο φίλος του δουλεύει κανονικά.. αυτά θέλουν και τύχη 🤷‍♀️

Καλημέρα κορίτσια,

μεγάλο αγκάθι η εκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχω φίλη που είναι αναπληρώτρια κ κάθε χρόνο είναι κ αλλού, που να κάνεις σχέση οικογένεια κ γενικά να έχεις μια σταθερή ζωή 😓 Κ ο σύζυγος εκπαιδευτικός, δεν τον έχουν πάρει ποτέ αναπληρωτή κ έκανε ιδιαίτερα όπου τα σιχάθηκε κ γενικά μετάνιωσε που έγινε εκπαιδευτικός κ πλέον δουλεύει πωλητής σε μαγαζί. Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο ψαχτείτε για υπάλληλος γραφείου, γραμματεία κλπ 😊 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μεγάλο αγκάθι η εκπαίδευση στην Ελλάδα. Έχω φίλη που είναι αναπληρώτρια κ κάθε χρόνο είναι κ αλλού, που να κάνεις σχέση οικογένεια κ γενικά να έχεις μια σταθερή ζωή 😓 Κ ο σύζυγος εκπαιδευτικός, δεν τον έχουν πάρει ποτέ αναπληρωτή κ έκανε ιδιαίτερα όπου τα σιχάθηκε κ γενικά μετάνιωσε που έγινε εκπαιδευτικός κ πλέον δουλεύει πωλητής σε μαγαζί. Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο ψαχτείτε για υπάλληλος γραφείου, γραμματεία κλπ 😊 

Έτσι είναι δυστηχως αυτά θέλουν να τα κάνεις όταν είσαι πιο νέος να μπορείς να πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο και σε δυσπρόσιτα σχολεία να μαζεύεις μόρια .. τώρα έτσι όπως είμαστε εμείς δεν μπορείς να σηκωθείς να φύγεις  με ένα παιδί 2 ετών (και κάτι) και ένα 3,5 μηνών , προσπάθησε να κυνηγήσει θέσεις εδώ κοντά από της 6 επιλογές που είχε φετος στην 1 δεν μπορούσε να πάει εεεε αυτήν η μια του κάθησε τι να κάνεις ήταν άτυχος.. κάνει ιδιαίτερα και εκείνος αλλά εννοείται κάνει και άλλη δουλειά γιατί δεν βγαίνει αλλιώς 

Μα όσο νέος κ να είσαι, δεν ξέρεις πόσο αργά θα διοριστείς κ θα τελειώσει το πέρα δώθε... Εμένα οι περισσότεροι φίλοι που όντως τα έκαναν όλα σωστά, δηλ χωρίς να χάσουν χρόνο πήραν πτυχίο μεταπτυχιακό διδακτορικό ίσως, και κάθε χρόνο αναπληρωτές, κάποιοι διορίστηκαν γύρω στα 40, κάποιοι ακόμα περιμένουν, κ εννοείται είναι όλοι μόνοι ή με σχέση εξ αποστάσεως... Εγώ δε θα το έκανα αυτό, δεν ξέρω. Όταν τελείωσα το φιλολογικό και έστειλα βιογραφικά σε όλη τη χώρα, και συνειδητοποίησα πώς είναι η φάση, 3-4 μήνες κράτησε, μετά έδωσα κατατακτήριες για αλλού! Όχι ότι τώρα είμαι καλύτερα, αλλά λέμε τώρα 😂😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Εμένα μου ήρθε το μήνυμα της πρόσληψης εχτές αλλά ψάχνω να βρω τρόπο αν μπορώ να πάρω άδεια άνευ αποδοχών γιατί είναι αρκετά μακριά από το σπίτι μου και με την εγκυμοσύνη δεν την παλεύω. Με ζαλίζει η οδήγηση στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω. Αλλά γενικά φέτος ένα μαύρο χάλι με το υπουργείο 

Αν μπορείς να πας για 10 εργάσιμες και μετά ξεκίνα τις ανευ αποδοχών

στις πριν 31 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αν μπορείς να πας για 10 εργάσιμες και μετά ξεκίνα τις ανευ αποδοχών

αυτό για τις 10 εργάσιμες γιατί το λες;;; Για την 9μηνη άδεια προστασίας μητρότητας;; Κάπου διάβασα ότι έχει μόνη προϋπόθεση να είσαι στον ίδιο εργοδότη τουλάχιστον 10 μέρες, και να έχεις τα τελευταία χρόνια 200 ένσημα. Ισχύει αυτό;;

Ρωτάω γιατί έχω σκεφτεί ότι αν δε βρω δουλειά σύντομα κ μείνω έγκυος, είναι διατεθειμένο το παλιό αφεντικό του άντρα μου να μου κάνει πρόσληψη μαϊμού για να μπορώ να πάρω την άδεια λοχείας κ την 9μηνη.

στις πριν 12 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ας μην μιλήσουμε για φόβο... 4 αγγελάκια έχω στον ουρανό μέσα σε 2 χρόνια.. Μια μέρα τη φορά.. Και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Έκλεισα για υπέρηχο την ερχόμενη Τρίτη που θα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς... 🤞🤞

2 εγώ.  👼

Όλα θα πάνε καλά 🥰 θα περάσουν οι μέρες αργά αλλά ολα θα πάνε καλά.

Πριν κανένα 2ωρο εγώ είχα ροζ στο σκούπισμα.  Όσες φορές έχω μείνει είχα ροζ ή καφέ κοντά στις μέρες που περίμενα περίοδο.

Ελπίζω να είναι η εμφύτευση, να ριζώσει για τα καλά και να είναι δυνατό. 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

αυτό για τις 10 εργάσιμες γιατί το λες;;; Για την 9μηνη άδεια προστασίας μητρότητας;; Κάπου διάβασα ότι έχει μόνη προϋπόθεση να είσαι στον ίδιο εργοδότη τουλάχιστον 10 μέρες, και να έχεις τα τελευταία χρόνια 200 ένσημα. Ισχύει αυτό;;

Ρωτάω γιατί έχω σκεφτεί ότι αν δε βρω δουλειά σύντομα κ μείνω έγκυος, είναι διατεθειμένο το παλιό αφεντικό του άντρα μου να μου κάνει πρόσληψη μαϊμού για να μπορώ να πάρω την άδεια λοχείας κ την 9μηνη.

Για τους αναπληρωτές ισχύει άλλο καθεστώς για αναρρωτικες κ άδεια ανατροφης. Εαν δουλέψει 10 μέρες δικαιούται κ 15 μέρες αναρρωτική με αποδοχές κ σε 2ο χρόνο το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ το οποίο δεν το δικαιούσαι εάν δεν έχεις το 10ημερο στον εργοδότη. Από ΙΚΑ ισχύει το 200 ένσημα. Εμείς 9μηνο δεν έχουμε. Έχουμε 3.5 μήνες ανατροφής που μπαίνουν κολλητά μετά τη λοχείας με πλήρεις αποδοχές. 

Κορίτσια και εγώ που έχω τελειώσει γυμναστική ακαδημία το σκέφτηκα πολύ για το αν θα κάνω τα χαρτιά μου γιατί κακα τα ψεματα το θέμα οικογένεια πάει κάπως πίσω..εν τελει δεν τα έκανα ποτε και δούλευα σε άλλο κλάδο εντελώς..

Παρασκευή τελείωσα με την δουλειά..μπήκα ταμείο και σκέφτομαι να ψάξω από Γενάρη κάτι! Μετακομίσαμε και μέσα στο σκ, είμαστε σε έναν πανικό!

Δευτέρα πηγα στην κ. Οικονομόπουλου και μου είπε ότι μάλλον είναι τυχαία γεγονότα οι βιοχημικές αλλα μου έκανε ένα πακέτο αιματολογικών εξετάσεων και μας είπε να κάνουμε και καρυοτυπο..Γενάρη θα κλείσω πάλι ραντεβού να δούμε τα αποτελέσματα!

περιοδο περιμένω σε 6-7 μέρες..έχω τώρα 2 μέρες με βαρύ κεφάλι κάπως και έχω και ξηροστομία έχω πίνω νερό..δεν ξέρω τι γίνεται..θα δείξει σε λίγες μέρες αν είναι κάτι καλο

στις πριν 25 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια και εγώ που έχω τελειώσει γυμναστική ακαδημία το σκέφτηκα πολύ για το αν θα κάνω τα χαρτιά μου γιατί κακα τα ψεματα το θέμα οικογένεια πάει κάπως πίσω..εν τελει δεν τα έκανα ποτε και δούλευα σε άλλο κλάδο εντελώς..

Παρασκευή τελείωσα με την δουλειά..μπήκα ταμείο και σκέφτομαι να ψάξω από Γενάρη κάτι! Μετακομίσαμε και μέσα στο σκ, είμαστε σε έναν πανικό!

Δευτέρα πηγα στην κ. Οικονομόπουλου και μου είπε ότι μάλλον είναι τυχαία γεγονότα οι βιοχημικές αλλα μου έκανε ένα πακέτο αιματολογικών εξετάσεων και μας είπε να κάνουμε και καρυοτυπο..Γενάρη θα κλείσω πάλι ραντεβού να δούμε τα αποτελέσματα!

περιοδο περιμένω σε 6-7 μέρες..έχω τώρα 2 μέρες με βαρύ κεφάλι κάπως και έχω και ξηροστομία έχω πίνω νερό..δεν ξέρω τι γίνεται..θα δείξει σε λίγες μέρες αν είναι κάτι καλο

Κοπέλα μου σου εύχομαι αυτά τα σημάδια να είναι κάτι θετικό!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Για τους αναπληρωτές ισχύει άλλο καθεστώς για αναρρωτικες κ άδεια ανατροφης. Εαν δουλέψει 10 μέρες δικαιούται κ 15 μέρες αναρρωτική με αποδοχές κ σε 2ο χρόνο το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ το οποίο δεν το δικαιούσαι εάν δεν έχεις το 10ημερο στον εργοδότη. Από ΙΚΑ ισχύει το 200 ένσημα. Εμείς 9μηνο δεν έχουμε. Έχουμε 3.5 μήνες ανατροφής που μπαίνουν κολλητά μετά τη λοχείας με πλήρεις αποδοχές. 

Οι αναπληρωτές άνθρωποι κατώτεροι Θεού.. εγώ μάλλον δεν θα δεχτώ τη θέση γιατί όταν με το καλό γεννήσω ούτε του χρόνου θα μπορώ να δουλέψω με ένα λεχουδι λίγο μηνών που θα θηλάζει συνέχεια. Μα να μην έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τις άλλες γυναίκες...

Κορίτσια βγήκε η χοριακη μου 19144 μου είπε ο γιατρός ότι δεν μας νοιάζει ο διπλασιασμός σε αυτή τη φάση που ειμαι. Μας ενδιαφέρει ότι ανεβαίνει

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κοπέλα μου σου εύχομαι αυτά τα σημάδια να είναι κάτι θετικό!! 

Να σαι καλά κοπέλα μου!

σουπερ η χοριακη σου..ανεβαίνει! Παρασκευή υπέρηχο Ε;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη μου 19144 μου είπε ο γιατρός ότι δεν μας νοιάζει ο διπλασιασμός σε αυτή τη φάση που ειμαι. Μας ενδιαφέρει ότι ανεβαίνει

Πολυ καλη η χοριακη σου μπραβο κοριτσι μου❤️🙏🙏🙏

Κοριτσια εγω σημερα 2ημερα περιοδου κ εχω κυριολεκτικα πνιγει στο αιμα...δεν ξερω αν φταει η αυξημενη lh αλλα παντα την ειχα σε παρομοια τιμηπρωτη φορα στη ζωη μου τοσο πολυ ροη στη περιοδο μου ,εχω κ αναγουλες κ κρυωνω πολυυυυ!!! Τη τριτη εχω το ραντεβου με το νεο γιατρο για υπερηχο κ συζητηση...

στις πριν 1 λεπτό, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσια εγω σημερα 2ημερα περιοδου κ εχω κυριολεκτικα πνιγει στο αιμα...δεν ξερω αν φταει η αυξημενη lh αλλα παντα την ειχα σε παρομοια τιμηπρωτη φορα στη ζωη μου τοσο πολυ ροη στη περιοδο μου ,εχω κ αναγουλες κ κρυωνω πολυυυυ!!! Τη τριτη εχω το ραντεβου με το νεο γιατρο για υπερηχο κ συζητηση...

Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης!!!!!!κάνε ένα να σου φύγει η ιδέα... Γιατί είδες  και η @kokkinoskoufitsa την ιστορία της....το θετικό τεστ ωορρηξίας με προβλημάτισε σε συνδυασμό με αυτά 

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης!!!!!!κάνε ένα να σου φύγει η ιδέα... Γιατί είδες  και η @kokkinoskoufitsa την ιστορία της....το θετικό τεστ ωορρηξίας με προβλημάτισε σε συνδυασμό με αυτά 

Αποκλειεται να ειμαι εγκυος @marinamanoulitsa γιατι νοιωθω σαν να με εχει καταραστει καποιος αληθεια χαχα...ειπα στον αντρα μ να παρω να κανω ενα γ πλακα κ μ λεει αφου εχεις αιμα λογικα δεν θα σαι🤣🤣🤣αντρες🤣🤣🤣🤣 το θετικο ηταν καργα θετικο..το ανεφερα στ προηγουμε γιατρο μου κ μ ειπε ετσι λεει δειχνουν στις πολυκυστικες...κατι το οποιο δεν μ το ειχε αναφερει οταν παλευα με τα τεστ κ πξγαινα στα κουτουρου...επισης με προβληματισε τ γεγονος οτι ακουγα ενα γυναικολογο χθες στο ινσταγκραμ κ ελεγε για τις προκλησεις ωορηξιας οτι απαγορευται ρητα να γινεται σε καθε κυκλο σερι.γτ μετα λειτουργει σαν αμτισυλληψη ειδικα απτη στιγμη που δεν κανουμε ενεσεις η ωορηξια παει περιπατο..κ επαθα σοκ...λεω εχω κανει 4 σερι χριστε μου τι λαθος καθοδηγηση....

στις πριν 19 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

κι εγώ έτσι κορίτσι μου, πολύ αίμα. Δεν πειράζει καθαρίζει το σύστημα. Τις πρώτες 2-3 μέρες εγώ είμαι έτσι. 

όσο για το θετικό ωορρηξίας κι εμένα στην περίοδο είχε σκουρύνει. Έχει τύχει να είμαι έγκυος με αίμα αλλά το ψιλιάστηκα γιατί μετά το πέρας του αίματος είχα ακόμη πρησμένο στήθος κλπ. Οπότε αν τελειώσει και πάλι έχεις συμπτώματα τότε να σκεφτείς ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Πόσες μέρες σου κρατάει; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Να σαι καλά κοπέλα μου!

σουπερ η χοριακη σου..ανεβαίνει! Παρασκευή υπέρηχο Ε;

Ναι Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο. Έχω αγωνία, νομίζω θα σκάσω!! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

κι εγώ έτσι κορίτσι μου, πολύ αίμα. Δεν πειράζει καθαρίζει το σύστημα. Τις πρώτες 2-3 μέρες εγώ είμαι έτσι. 

όσο για το θετικό ωορρηξίας κι εμένα στην περίοδο είχε σκουρύνει. Έχει τύχει να είμαι έγκυος με αίμα αλλά το ψιλιάστηκα γιατί μετά το πέρας του αίματος είχα ακόμη πρησμένο στήθος κλπ. Οπότε αν τελειώσει και πάλι έχεις συμπτώματα τότε να σκεφτείς ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Πόσες μέρες σου κρατάει; 

Μου κραταει 4 με 5 μερες ...αλλα σχετικα μικρη ροη σε καθε περιοδο...μονο του νοεμβριου η περιοδος κ αυτη τωρα ειδικα πολυ αιμα...γι αυτο κ γω δε τα εμπιστευομαι τα τεστ μας κοψοχολιαζουν συνεχεια...ναι ας φυγει το αιμα ας φυγει κ 24 🤔🤣

στις πριν 20 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Αποκλειεται να ειμαι εγκυος @marinamanoulitsa γιατι νοιωθω σαν να με εχει καταραστει καποιος αληθεια χαχα...ειπα στον αντρα μ να παρω να κανω ενα γ πλακα κ μ λεει αφου εχεις αιμα λογικα δεν θα σαι🤣🤣🤣αντρες🤣🤣🤣🤣 το θετικο ηταν καργα θετικο..το ανεφερα στ προηγουμε γιατρο μου κ μ ειπε ετσι λεει δειχνουν στις πολυκυστικες...κατι το οποιο δεν μ το ειχε αναφερει οταν παλευα με τα τεστ κ πξγαινα στα κουτουρου...επισης με προβληματισε τ γεγονος οτι ακουγα ενα γυναικολογο χθες στο ινσταγκραμ κ ελεγε για τις προκλησεις ωορηξιας οτι απαγορευται ρητα να γινεται σε καθε κυκλο σερι.γτ μετα λειτουργει σαν αμτισυλληψη ειδικα απτη στιγμη που δεν κανουμε ενεσεις η ωορηξια παει περιπατο..κ επαθα σοκ...λεω εχω κανει 4 σερι χριστε μου τι λαθος καθοδηγηση....

Αααα οκ αν έχεις πολυκυστικες τότε ναι παίζει να είναι από αυτό!!!ποιος γιατρός σου έκανα πρόκληση και μάλιστα χωρίς ένεση;;;;😱😱😱 Και εννοείται δεν κάνει...έως 5 κύκλους  μάξιμουμ με έχει πει ο γιατρός κάνουμε πρόκληση....εννοείται αλλάζεις γιατρό δεν το συζητάμε καν

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα τα χάπια μου έχει πει να τα παίρνω αφού είμαι νηστική περίπου 1-2 ώρες πριν και μετά να αφήνω κανένα μισάωρο.. στο πρώτο είναι  εύκολα τα πράγματα γιατί το παίρνω μόλις ξυπνήσω και μετά μόλις περάσει κανένα μισάωρο τρώω πρωινό.. στο δέυτερο λίγο ζορίζομαι..γιατί όλο και κάτι θα έχω τσιμπολογήσει..αλλά και πάλι το παίρνω πριν το μεσημεριανό. Και το βραδινό πάλι έχουν μεσολαβήσει κάποιες ώρες πριν που είμαι νηστική.  Δεν με ενοχλούν στο στομάχι ευτυχώς. Αμπούλες θυμάμαι έπαιρνε πριν 20+ χρόνια η μητέρα μου, όταν ήταν έγκυος στις αδερφές μου, αλλά τις χάλασαν το σμάλτο των δοντιών.. θέλει προσοχή. 
    • Εμένα μία πρώτη εκτίμηση (που του έστειλα τις εξετάσεις στο email) ήταν να δω ενδοκρινολόγο για την FT4 που είναι λίγο πεσμένη. 9,43 με φυσιολογικές 9,63-17.  Για το ζάχαρο δεν είπε κάτι.. απλά επειδή είναι λίγο ανεβασμένο το νηστείας 94,6 ίσως προσέξω λόιγο τη διατροφή μου? Θα τα δω αναλυτικά και αύριο μαζί του στο ραντεβού μιας και σήμερα μου τηλ. η μαία του και μου μετέφερε τα παραπάνω.  Βέβαια ζάχαρο νηστείας στις πρώτες πρώτες εξετάσεις που είχα κάνει είχα 101 (με φυσ. τιμές 70-105) κι όταν τον είχα ρωτήσει, μου είπε οκ θα το ήθελα περίπου στο 95 αλλά δεν πειράζει..  Τώρα θα δούμε. Εσύ έχεις νεότερα?  
    • Ανταλλάζω πανες pampers με babylino η άλλες.Εχω 2 κλειστά πακέτα κ ένα ανοιχτό τα κέρδισα σε διαγωνισμό αλλά την πηραζουν την μικρή μου οπότε τις ανταλλάζω,είναι νούμερο 2
    • Κι εγώ έτσι του είπα αλλά δε Μ άφησε...ο ένας με τον άλλο κολλάει όπως και οι γρίπες....άσε διάβασα κιόλας τώρα ένα κοριτσάκι 16 ετών πέθανε μετά από 1.5 μήνα στη ΜΕΘ από τη μηνιγγίτιδα... Εγώ έχω και το μεγάλο στο σχολείο οπότε καλό είναι να γινει
    • Καλησπερα κοριτσι μου....βλεπω πολλες ταυροχρονα με περιοδο μας μπηκε ο μηνας...ας ειναι.τοσες εχουν ερθει🤣🙂...ευχομαι αυτο το ταξιδι σου να ειναι το πιο ομορφο απ ολα να καταληξεις στην ιθακη σου κ συ ,σε ενα γλυκο σπορακι....οπλισου με υπομονη κ επιμονη κ πιστεψε πως θα πανε ολα καλα.... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...