Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

ωχ παναγία μου, αφού κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος λέω είναι δεν είναι μην είναι τίποτα άλλο. Αι στο καλό, δε θα ηρεμήσουμε ποτέ;! 

Εσύ όμως δεν είχες καθυστέρηση καθόλου; (πριν να μαθεις για την εγκυμοσύνη)

δεν ειχα καθυστέρηση, αφού ήρθε περίοδος κανονική ενδιάμεσα. Απλά είχα συμπτώματα στις 7 εβδομάδες κ έκανα τεστ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

δεν ειχα καθυστέρηση, αφού ήρθε περίοδος κανονική ενδιάμεσα. Απλά είχα συμπτώματα στις 7 εβδομάδες κ έκανα τεστ!

Ααα ναι εννοώ η περίοδος εκείνη που ήρθε, ήρθε ακριβώς τις μέρες που περίμενες η με καθυστέρηση. Γιατί εμένα έτσι είχε κάνει. Είχα αίμα αλλά μια βδομάδα μετά την αναμενόμενη 

Καλησπέρα κορίτσια και καλό και τυχερ΄΄ο μήνα εύχομαι! 

Σας παρακολουθώ μήνες τώρα αλλά δεν σας είχα γράψει ποτέ. Είμαι και εγώ στην ίδια φάση μαζί σας, και είπα να κάνω την αρχή να σας γράψω!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πάμε για δίδυμα;;;😜😜😜

Ναι είναι όντως μεγάλο...γιατί στον μεγάλο μου γιο με 10 ημέρες καθυστέρησης είχα 1939!!! 

Είπα στον άντρα μου για πλάκα αν έχουν τίποτα δίδυμα στο σόι τους  για να δω το εγκεφαλικό να έρχεται, αλλά δεν έπιασε. Ήταν πολύ ψύχραιμος 😅😅 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Είπα στον άντρα μου για πλάκα αν έχουν τίποτα δίδυμα στο σόι τους  για να δω το εγκεφαλικό να έρχεται, αλλά δεν έπιασε. Ήταν πολύ ψύχραιμος 😅😅 

Κ εμείς έτσι λέγαμε στην αρχή με 5000 την 5η μερα καθυστέρησης και σκέψου η αδερφή μου έχει δίδυμα με φυσική σύλληψη. Αλλά όχι, ένας και καλός! 🙏

@Χαρά 3 @Elli13 κορίτσια με το καλό σας εύχομαι να έχετε μια καλή και τελειόμηνη κύηση!

Σε όλες τις υπόλοιπες όλα για κάποιο λόγο γίνονται, προφανώς για να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός και να βγάλετε τα καλύτερα παιδιά που βγαίνουν τα παρθενάκια 🤪

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Ααα ναι εννοώ η περίοδος εκείνη που ήρθε, ήρθε ακριβώς τις μέρες που περίμενες η με καθυστέρηση. Γιατί εμένα έτσι είχε κάνει. Είχα αίμα αλλά μια βδομάδα μετά την αναμενόμενη 

Απ ότι βλέπω στο ημερολόγιο κανονικά είχε έρθει, στις 27 μέρες. Δεν ξέρω αν παίζει τπτ κληρονομικό σ αυτό ή είναι τυχαίο, πάντως η μάνα μου και η γιαγιά μου είχαν περίοδο, η τέλος παντων σαν περίοδο, για τους πρώτους 4-6 μήνες της εγκυμοσύνης τους. Η γιαγιά μου μάλιστα, επειδή είχε "περιοδο" κ ήταν κ στην εποχή εισόδου προς κλιμακτήριο, τον τελευταίο της γιο τον κατάλαβε όταν άρχισε να κουνιέται κ πήγε στο γαστρεντερολογο 😅😅😅😅

Με τη γιαγιά δεν το έχω συζητήσει ποτέ, δεν πρόλαβα, αλλά η μάνα μου λέει ότι παρόλο που δεν υφίσταται περίοδος με την πραγματική της έννοια, σ εκείνη υπήρχε και διάρκεια και ροή ακριβώς σαν περιόδου για 3 μήνες, κ τους επόμενους 2-3 πιο μέτρια. 

Εγω κορίτσια σήμερα έχω θετικο τεστ κ είμαι 50-50, να περιμένω για τη σαλπιγγογραφια ή να πνιξουμε το κουνέλι και στη χειρότερη να τρέχουμε με εξωμητρια μετά τις γιορτές??? 🤔🤔🤔

στις πριν 33 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Απ ότι βλέπω στο ημερολόγιο κανονικά είχε έρθει, στις 27 μέρες. Δεν ξέρω αν παίζει τπτ κληρονομικό σ αυτό ή είναι τυχαίο, πάντως η μάνα μου και η γιαγιά μου είχαν περίοδο, η τέλος παντων σαν περίοδο, για τους πρώτους 4-6 μήνες της εγκυμοσύνης τους. Η γιαγιά μου μάλιστα, επειδή είχε "περιοδο" κ ήταν κ στην εποχή εισόδου προς κλιμακτήριο, τον τελευταίο της γιο τον κατάλαβε όταν άρχισε να κουνιέται κ πήγε στο γαστρεντερολογο 😅😅😅😅

Με τη γιαγιά δεν το έχω συζητήσει ποτέ, δεν πρόλαβα, αλλά η μάνα μου λέει ότι παρόλο που δεν υφίσταται περίοδος με την πραγματική της έννοια, σ εκείνη υπήρχε και διάρκεια και ροή ακριβώς σαν περιόδου για 3 μήνες, κ τους επόμενους 2-3 πιο μέτρια. 

Εγω κορίτσια σήμερα έχω θετικο τεστ κ είμαι 50-50, να περιμένω για τη σαλπιγγογραφια ή να πνιξουμε το κουνέλι και στη χειρότερη να τρέχουμε με εξωμητρια μετά τις γιορτές??? 🤔🤔🤔

Το έχω ξαναγράψει, έχω φίλη που είχε 2-3 μήνες κανονικά περίοδο και ήταν έγκυος. Κάποια στιγμή επειδή την πονούσε το στήθος έκανε τεστ και ήταν αρνητικό (είχε τεράστια χοριακη ήταν 3 μηνών). Πήγε για ένα τσεκ στον γυναικολόγο και ανακαλυψε ότι ήταν πολύ έγκυος. 

Δεν το πολυπιστευα μέχρι που το έπαθα η ίδια. 

Καλά στη θέση σου, όλες ξέρουν τι θα έκανα 😅😅😅 Εδώ το έπνιξα εγώ το κουνέλι ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα από τον κατακερματισμό..

@kokkinoskoufitsaορμα κορίτσι μου! Η κυηση εχει τοσες πιθανότητες να στραβωσει, σε οποιοδήποτε σημειο η βδομαδα που δ μπορεις να φανταστεις. Σκεφτομαστε θετικα και παμε βημα βημα. Ειχα 40% πιθανότητες να εχω διεισδυτικο πλακουντα σαν περυσι π διεκοψα την κυηση. Ο γιατρός μου είπε πως στη θέση μ με δύο παιδιά δ θα ρίσκαρε για 3ο μ αυτό το ποσοστό. Κι όμως σ αυτήν την κυηση ο πλακουντας εμφυτευτηκε εντελως αλλου και πάει τέλεια. Ολα πιθανότητες κ τυχη είναι.

@Χαρά 3 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Αυγουστιατικο μωράκι και εσύ; Μαζί θα είμαστε ,♥️🌈

στις πριν 3 ώρες, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Να το πνίξετε χωρίς δεύτερη σκέψη!!!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Το έχω ξαναγράψει, έχω φίλη που είχε 2-3 μήνες κανονικά περίοδο και ήταν έγκυος. Κάποια στιγμή επειδή την πονούσε το στήθος έκανε τεστ και ήταν αρνητικό (είχε τεράστια χοριακη ήταν 3 μηνών). Πήγε για ένα τσεκ στον γυναικολόγο και ανακαλυψε ότι ήταν πολύ έγκυος. 

Δεν το πολυπιστευα μέχρι που το έπαθα η ίδια. 

Καλά στη θέση σου, όλες ξέρουν τι θα έκανα 😅😅😅 Εδώ το έπνιξα εγώ το κουνέλι ενώ περιμέναμε τα αποτελέσματα από τον κατακερματισμό..

Κ σου ήρθε το καλοοοοοο😍😍😍🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Πώς είστε κορίτσια μου; Εγώ είμαι πολύ down σήμερα… Περίμενα πρόσληψη (αναπληρώτρια) αλλά δεν ήρθε.. Τελευταίο ταμείο ανεργίας κ μετά από 4 χρόνια ξανά στην εύρεση εργασίας.. Χωρίς δουλειά εξωσωματική δεν μπορώ να κάνω.. Δε βγαίνουμε οικονομικά.. Από θέμα επαφών αυτό το μήνα σκατουλες μια την 9η κ μια τη 16η, ωορρηξία άγνωστο πότε έγινε γιατί δεν έκανα τεστ κ δεν έβγαλα άκρη με υγρά κλπ. Αυτά😢😢😢

στις πριν 45 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πώς είστε κορίτσια μου; Εγώ είμαι πολύ down σήμερα… Περίμενα πρόσληψη (αναπληρώτρια) αλλά δεν ήρθε.. Τελευταίο ταμείο ανεργίας κ μετά από 4 χρόνια ξανά στην εύρεση εργασίας.. Χωρίς δουλειά εξωσωματική δεν μπορώ να κάνω.. Δε βγαίνουμε οικονομικά.. Από θέμα επαφών αυτό το μήνα σκατουλες μια την 9η κ μια τη 16η, ωορρηξία άγνωστο πότε έγινε γιατί δεν έκανα τεστ κ δεν έβγαλα άκρη με υγρά κλπ. Αυτά😢😢😢

Δεν έχει ξανά άλλη μια φουρνιά αναπληρωτες λίγο αργότερα??? Ειχα την εντύπωση ότι αμέσως μετά τις γιορτές παίρνουν πάλι. Οχι??

στις πριν 40 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Δεν έχει ξανά άλλη μια φουρνιά αναπληρωτες λίγο αργότερα??? Ειχα την εντύπωση ότι αμέσως μετά τις γιορτές παίρνουν πάλι. Οχι??

Φέτος τα έχουν κάνει μπάχαλο… Θεωρητικά έχει αλλά δε βγάζεις άκρη με αυτούς κ ούτε με παίρνει να μείνω άνεργη😢😢😢

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

@Χαρά 3 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι. Αυγουστιατικο μωράκι και εσύ; Μαζί θα είμαστε ,♥️🌈

Σε ευχαριστώ πολύ @Elli13να είσαι καλά κορίτσι μου. Να έχουμε ένα καλό και ήρεμο 9μηνο. Φοβάμαι δεν σου κρύβω.  Ελπίζω την Πέμπτη να έχω καλά αποτελέσματα για να φύγει αυτό το βάρος. 

στις πριν 39 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Φέτος τα έχουν κάνει μπάχαλο… Θεωρητικά έχει αλλά δε βγάζεις άκρη με αυτούς κ ούτε με παίρνει να μείνω άνεργη😢😢😢

Σε καταλαβαίνω... Κ γω στην ιδια φάση είμαι ακριβώς! Θα μετακομισουμε τώρα και δεν έχω ιδέα αν και πότε θα καταφέρω να βρω δουλειά. Δηλ πάμε εντελώς στα τυφλά. Θεωρητικά φεύγω για να νιώθω ασφάλεια στη στερια κ να μείνω έγκυος χαλαρά, αλλά πρακτικά μπορεί να μην εχω λεφτά ούτε για κάθε μέρα φακες 😅😅😅

Ας ελπίζουμε για το καλύτερο!! Λίγη θετική ενέργεια, λίγη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει και για μας ... ❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η kokkinoskoufitsa είπε:

Σε καταλαβαίνω... Κ γω στην ιδια φάση είμαι ακριβώς! Θα μετακομισουμε τώρα και δεν έχω ιδέα αν και πότε θα καταφέρω να βρω δουλειά. Δηλ πάμε εντελώς στα τυφλά. Θεωρητικά φεύγω για να νιώθω ασφάλεια στη στερια κ να μείνω έγκυος χαλαρά, αλλά πρακτικά μπορεί να μην εχω λεφτά ούτε για κάθε μέρα φακες 😅😅😅

Ας ελπίζουμε για το καλύτερο!! Λίγη θετική ενέργεια, λίγη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει και για μας ... ❤️

@annie!  και @kokkinoskoufitsa μου σας καταλαβαινω απολυτα ...κ γω εκπαιδευτικος ειμαι @annie!μ αλλα ποτε αναπληρωτρια  οπως  κ ο συζυγος...κ δυστυχως κ γω χωρις δουλεια οποτε καταλαβαινω οτι για να ξεκινησεις ενα ταξιδι εξωσωματικης εκτος απο τα ψυχικα αποθεματα ειναι κ τα οικονομικα(αν θες να κινηθεις ιδιωτικα  παντα) αλλα ας μεινοθμε οντως με την ελπιδα οτι 2025 θα ειναι κατι ιδιαιτερο...αν χασουμε την ελπιδα δε μας μενει τπτ πια οπως ειπε κ παραπανω η @Diwni κ με ταρακουνησε δεν πρεπει να παραιτουμαστε απο τιποτε...απλα οι ανθρωποι ειμαστε πλεονεκτες γρηγορα να τα κανουμε ολα...κ ειδικα εμεις οι γυναικες επειδη εχουμε τη πιεση τπυ χρονου στο θεμα μητροτητας... κ να σας πω κατι οπως λεει κ ο εξωσωματικος της ξεδερφης μου : το 2024 καθε γυναικα εκει εξω π θελει να κανει παιδι θα κανει με οποιοδηποτε τροπο κ κοστος...απλα γ καποιες απο μας ειναι δυσκολος ο δρομος!!!! @Naty_ μου πως εισαι απο συμπτωματα σημερα...??? @marinamanoulitsaπεριμενουμε κανα βραδινο τεστακι!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

@annie!  και @kokkinoskoufitsa μου σας καταλαβαινω απολυτα ...κ γω εκπαιδευτικος ειμαι @annie!μ αλλα ποτε αναπληρωτρια  οπως  κ ο συζυγος...κ δυστυχως κ γω χωρις δουλεια οποτε καταλαβαινω οτι για να ξεκινησεις ενα ταξιδι εξωσωματικης εκτος απο τα ψυχικα αποθεματα ειναι κ τα οικονομικα(αν θες να κινηθεις ιδιωτικα  παντα) αλλα ας μεινοθμε οντως με την ελπιδα οτι 2025 θα ειναι κατι ιδιαιτερο...αν χασουμε την ελπιδα δε μας μενει τπτ πια οπως ειπε κ παραπανω η @Diwni κ με ταρακουνησε δεν πρεπει να παραιτουμαστε απο τιποτε...απλα οι ανθρωποι ειμαστε πλεονεκτες γρηγορα να τα κανουμε ολα...κ ειδικα εμεις οι γυναικες επειδη εχουμε τη πιεση τπυ χρονου στο θεμα μητροτητας... κ να σας πω κατι οπως λεει κ ο εξωσωματικος της ξεδερφης μου : το 2024 καθε γυναικα εκει εξω π θελει να κανει παιδι θα κανει με οποιοδηποτε τροπο κ κοστος...απλα γ καποιες απο μας ειναι δυσκολος ο δρομος!!!! @Naty_ μου πως εισαι απο συμπτωματα σημερα...??? @marinamanoulitsaπεριμενουμε κανα βραδινο τεστακι!

Εγώ συμπτώματα περιόδου, τι άλλο χαχα. Πολύ αίμα, κούραση, στήθος πρησμένο, μέρα με τη μέρα θα είμαι καλύτερα κι από βδομάδα βουρ για αγάπες πάλι και ελπίδα για το Χριστουγεννιάτικο θαύμα 💫

Εκπαιδευτικός κι εγώ, καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό που συζητάτε. Αλλά δεν ασχολούμαι με το δημόσιο γιατί δεν έχω καμία ελπίδα! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ συμπτώματα περιόδου, τι άλλο χαχα. Πολύ αίμα, κούραση, στήθος πρησμένο, μέρα με τη μέρα θα είμαι καλύτερα κι από βδομάδα βουρ για αγάπες πάλι και ελπίδα για το Χριστουγεννιάτικο θαύμα 💫

Εκπαιδευτικός κι εγώ, καταλαβαίνω απόλυτα το οικονομικό που συζητάτε. Αλλά δεν ασχολούμαι με το δημόσιο γιατί δεν έχω καμία ελπίδα! 

Κ γω καμια ελπιδα με δημοσιο αμηκω στο κορεσμο του εκπαιδευτικου κλαδου χαχα...ε τι αλλο Αγαπες κ αγκαλιες πολλες χριστουγεννιατικες κ παμε για 2025 ❤️... κ γω απο το μεσημερι κ μετα εχω πολυ αιμα κ μια εξαντληση στα ποδια κ κρυωνω πολυυυυυ!!!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Χαρά 3 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Elli13να είσαι καλά κορίτσι μου. Να έχουμε ένα καλό και ήρεμο 9μηνο. Φοβάμαι δεν σου κρύβω.  Ελπίζω την Πέμπτη να έχω καλά αποτελέσματα για να φύγει αυτό το βάρος. 

Ας μην μιλήσουμε για φόβο... 4 αγγελάκια έχω στον ουρανό μέσα σε 2 χρόνια.. Μια μέρα τη φορά.. Και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Έκλεισα για υπέρηχο την ερχόμενη Τρίτη που θα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς... 🤞🤞

στις πριν 8 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Να πω καλή αρχή στην καινούργια πόλη κοριτσάκι μου!!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Κ γω καμια ελπιδα με δημοσιο αμηκω στο κορεσμο του εκπαιδευτικου κλαδου χαχα...ε τι αλλο Αγαπες κ αγκαλιες πολλες χριστουγεννιατικες κ παμε για 2025 ❤️... κ γω απο το μεσημερι κ μετα εχω πολυ αιμα κ μια εξαντληση στα ποδια κ κρυωνω πολυυυυυ!!!!! 

Εμένα μου ήρθε κεραμίδα φέτος.. Είμαι πιο ψηλά στον πίνακα από κάθε άλλη χρονιά, τα 4 τελευταία χρόνια δουλεύω στην πόλη μου το αργότερο Νοέμβριο.. Το είχα σίγουρο.. Τεσπα… Ξεκινάω σε φροντιστήριο σήμερα αλλά δε φτάνουν ούτε για τα προσωπικά μου έξοδα. Κάτι θα έρθει που θα πάει.. Σκεπάσου, χουχουλιασε κ θα περάσει σιγά σιγά 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ας μην μιλήσουμε για φόβο... 4 αγγελάκια έχω στον ουρανό μέσα σε 2 χρόνια.. Μια μέρα τη φορά.. Και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Έκλεισα για υπέρηχο την ερχόμενη Τρίτη που θα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς... 🤞🤞

Τέλεια με το καλό 🙏 🥰 για καρδούλα είναι νωρίς...το ξέρεις...αλλά εμβρυακι θα δείτε !!!🤩

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Μίλησα με την παιδίατρο και της είπα ότι από την ημέρα που τρώει παραπάνω η μπουμπού, κάνει συνέχεια γουλιές. Μου είπε να σταματήσω και να την αφήσω, όπως πριν, να τρώει όποτε και όσο θέλει και να της βάλω και κλίση για λίγες μέρες. Μπορεί λέει με τις γουλιές να της δημιουργήσουμε και πρόβλημα. Οπότε από σήμερα γυρνάμε στους ρυθμούς μας! Ούτε κάθε 2 ώρες στήθος, ούτε ξύπνημα τη νύχτα. Επιτέλους σταματάω να τη "βασανίζω"! Αφού βρέχει τουλάχιστον 7 πάνες την ημέρα λέω να ηρεμήσω κι εγώ. Δε δείχνει άλλα σημάδια υποσιτισμού το μωρό. Ντε και καλά να είναι όλα τα μωράκια 6-7 κιλά τον 4ο μήνα δηλαδή; Και μιλάμε και για κορίτσι αποκλειστικά θηλάζων!
    • Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε σχετικά με την καμπύλη γλυκόζης ότι ακόμα και το νηστείας που είναι 94 τον πειράζει γτ είναι στο όριο παθολογίας αλλά επειδή δεν θέλει να με στείλει σε διαβητολογο για να το έλεγχο με ταινίες ,που προτείνε να κόψω ζάχαρη και υδατάνθρακες και σε ένα μήνα να ξανακάνω την καμπύλη. Άρα και εγώ είμαι στο όριο όπως και η Κατερίνα 1990...όλα τα περίεργα σε αυτήν την εγκυμοσύνη μου συμβαίνουν πια...
    • Καλημέρα κορίτσια, πήγα σήμερα για χοριακη μου είπαν το μεσημέρι θα είναι έτοιμη. Συνάντησα και τον γιατρό και τον ρώτησα αν πρέπει να διπλασιαστεί και μου είπε όχι απλά να δούμε ότι έχει αυξηθεί. Μου είπε ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε καρδιά και να μην αγχώνομαι. Τι να πω βρε κορίτσια, μακάρι! 
    • Καλά ναι. Με όσα έχουμε δει τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν παρά μόνο στον κ@@ο μας πια έτσι όπως μας έκαναν.  Αλλά για τα εμβόλια προτιμώ να τα κάνει όλα όσο πιο νωρίς γίνεται όπως κάνω και στον εαυτό μου φυσικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...