Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ανταλλάζω πανες pampers με babylino η άλλες.Εχω 2 κλειστά πακέτα κ ένα ανοιχτό τα κέρδισα σε διαγωνισμό αλλά την πηραζουν την μικρή μου οπότε τις ανταλλάζω,είναι νούμερο 2
    • Κι εγώ έτσι του είπα αλλά δε Μ άφησε...ο ένας με τον άλλο κολλάει όπως και οι γρίπες....άσε διάβασα κιόλας τώρα ένα κοριτσάκι 16 ετών πέθανε μετά από 1.5 μήνα στη ΜΕΘ από τη μηνιγγίτιδα... Εγώ έχω και το μεγάλο στο σχολείο οπότε καλό είναι να γινει
    • Καλησπερα κοριτσι μου....βλεπω πολλες ταυροχρονα με περιοδο μας μπηκε ο μηνας...ας ειναι.τοσες εχουν ερθει🤣🙂...ευχομαι αυτο το ταξιδι σου να ειναι το πιο ομορφο απ ολα να καταληξεις στην ιθακη σου κ συ ,σε ενα γλυκο σπορακι....οπλισου με υπομονη κ επιμονη κ πιστεψε πως θα πανε ολα καλα.... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    • Μας βλέπω μόνο λαμπάκια να βάζουμε και πολύ μας είναι! 🤣🤣 Γλυτώνουμε και το ξεστολισμα έτσι βέβαια όπως ορθώς είπες 😅 Θα σας πω για τη φίλη μόλις έχω νεώτερα! Είναι το δεύτερο παιδάκι της, αγοράκι και μπήκε με πρόκληση με κοπλικα υπόθετα απ' όσο ξέρω. Έτσι είχε γεννήσει και το πρώτο της, κοριτσάκι, και είχαν πάει όλα καλά απ' όσο μου είπε 🙏🏻 εν τω μεταξύ τωρα που γέννησε η @_piripiri_ και λογικά κι αυτή η φίλη μου προσεχώς, κάπως μου ρθε νταν ότι πλησιάζει κι η σειρά μου 🥲🥲🥲  Κορίτσια πώς αισθάνεστε γενικά για τον τοκετό; Εγώ είμαι πολύ κουκουρούκου για να είμαι ειλικρινής, δε το σκέφτομαι σχεδόν καθόλου σαν διαδικασία, ίσως παίζει ρόλο κι ότι ο γιατρός μας μιλαει με πολύ ηρεμία γι'αυτό και αγαπη.  Το μόνο που σκέφτομαι και με πιάνουν τα ζουμια ειναι ότι θα πάρω το γιο μου, το ουράνιο τόξο μου, στην αγκαλιά μου, αφού βλέπω στον ύπνο μου τι θα του πω μόλις τον αντίκρυσω και τέτοια 🥰 επειδή πρώτη φορά έμεινα έγκυος πέρυσι τον Ιανουάριο του 2023 και είχα 2 απώλειες, νιώθω ότι είμαι έγκυος από τότε και περιμένω να ολοκληρωθεί αυτός ο κυκλος της εγκυμοσύνης... Δε ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά νιώθω μια τεράστια ανυπομονησία 
    • Κορίτσια μου, καλησπέρα και καλό μήνα! Σας διαβάζω μέρες τώρα αλλά δεν έργαφα γιατί είχα το άγχος της περιόδου του μήνα, αν έρθει ή όχι στη μέρα της.  Είχα άγχος αν πάει η άδεια στράφει και γενικά ένα άγχος! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά! Εγγλέζα η περίοδος μου. Μόλις είδα το πρώτο αίμα, οπότε αύριο στην ουσία θα είμαι στην πρώτη μέρα περιόδου... το ταξίδι μου στην εξωσωματική μόλις έχει αρχίσει..!!! & μόλις που έφυγε ένας αναστεναγμός ανακούφισης....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...