Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καθηστερηση και Αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα έχω μια μέρα  καθηστερηση , έκανα το διπλό τεστ και τα δυο αρνητικά , 6-7 μέρες μετά την ωορρηξία μου είχα λίγα υγρά με ροζ και έχει 5-6 μέρες έχω δέκατα και δεν πέφτουν ακόμα και σήμερα. , υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος τα τεστ και να είμαι εγκυουλα ; Προσπαθούμε 6 μήνες μετά από 1 αποβολή και αυτός ο μήνας ήμουν σίγουρη πως ήταν ο τυχερός αλλά σήμερα μετά το τεστ λίγο απογοητεύτηκα..

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Sofia98 είπε:

Καλησπέρα έχω μια μέρα  καθηστερηση , έκανα το διπλό τεστ και τα δυο αρνητικά , 6-7 μέρες μετά την ωορρηξία μου είχα λίγα υγρά με ροζ και έχει 5-6 μέρες έχω δέκατα και δεν πέφτουν ακόμα και σήμερα. , υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος τα τεστ και να είμαι εγκυουλα ; Προσπαθούμε 6 μήνες μετά από 1 αποβολή και αυτός ο μήνας ήμουν σίγουρη πως ήταν ο τυχερός αλλά σήμερα μετά το τεστ λίγο απογοητεύτηκα..

Καλημέρα Σοφία,

τα τεστάκι ναι μπορεί να κάνουν λάθος ή να είναι καθυστερημένη σύλληψη κ να μην το πιάνει ακόμη το τεστ!!! Ξέρεις σίγουρα πότε έκανες ωορρηξία? Καλύτερα κάνε χοριακή που θα δείξει σίγουρα κ σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!

Δημοσίευση
στις On 25/11/2024 at 3:58 ΜΜ, ο/η Sofia98 είπε:

κορίτσι πώς είσαι; ήρθε περίοδος τελικά; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...