Μετάβαση σε περιεχόμενο

6 μέρα εμβρυομεταφορας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα σ όλες.... 

Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?

Δημοσίευση

Κορίτσι μου καλημέρα!
Αν και δεν είμαι γνώστης του θέματος επειδή δεν έχει τύχει ποτέ να βιώσω μια εγκυμοσύνη θα πω μόνο εμπειρίες που έχω ακούσει απο κοπέλες ότι δεν έχει να κάνει αυτό που λες με το να μην πετύχει η εγκυμοσύνη. Δεν αποτελεί δηλαδή σημάδι το γεγονός ότι δεν έχεις κανένα απολύτος σύμπτωμα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλημέρα σ όλες.... 

Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?

Καλε μην απογοητευεσαι. Προσωπικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και εκανα τη χοριακη νωριτερα απ οτι μ ειπε ο γιατρος γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αρνητικη κ δεν ηθελα ν παιρνω τζαμπα φαρμακα. Μαλιστα ειχα πει στο μικροβιολογικο ν μου βαλουν υπογραφη κ σφραγιδα στο αποτελεσμα γιατι θα πηγαινα στο φαρμακειο του εοπυυ να παρω φαρμακα. Τελικα μου ηρθε μειλ μετα απο 2 ωρες γιατι η χοριακη ηταν θετικη! Καλη επιτυχια να εχεις!!

Δημοσίευση

ΜΗ περιμενεις ποτε κανενα συμπτωμα! Εγω εχω φτασει στον 6ο και εαν εξαιρεσεις την οσφρηση μου που μυριζω τα παντα σε ακτινα 200-300 μετρων και μερικα εντερικα δεν εχω τιποτα. (Εξωσωματική)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ  για τα θετικά σας σχόλια κορίτσια μου Πέμπτη θα δείξει  ,αν και έχω σκάσει θέλω να κάνω τεστ αλλά επειδή είμαι στην 7η μέρα εμβρυομεταφορα δεν με δίνει η φαρμακοποιός μου 

Δημοσίευση

Κι εγώ δεν είχα κανένα σύμπτωμα στην πρώτη μου ετ. Και θετική, τριψήφια χοριακή. Στις επόμενες που είχα πόνο τις πρώτες μέρες (όχι πονάκια περιόδου, ενόχληση δυνατή), δεν πέτυχαν. Εξάρταται και απ' τον οργανισμό πάντα, αλλά να ξέρεις ότι τα μη συμπτώματα, δεν λένε τίποτα! Καλή επιτυχία, με μια δυνατή χοριακή!!❤️🙏

Δημοσίευση

Γκρίνιαζαν που δεν είχα τίποτα και σήμερα είδα ελαχιστι ως μηδαμινό καφε στο εσώρουχο μαζί με το υποθετο ,από το κέντρο μ είπαν να μην ανησυχώ απλά να το παρακολουθώ και αν δω αιμα να εποικινωνησω κατευθείαν.... χμμμμμ μάλλον δεν θα έχω το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ ποθώ.... πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα ξέρω αν και μ έχει πιάσει μια τρέλα για τεστ ακόμα συγκρατουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Κάνε λιγάκι υπομονή και στο τέλος όλα καλά θα πάνε, θα το δεις!
Έχε πίστη! & εννοείται περιμένουμε να μοιραστείς μαζί μας το αποτέλεσμα.

Αχ κορίτσι μου μακάρι να είναι θετικό, έχω τρομοκρατηθει οι παλμοί στα ύψη να δω πως θα την βγάλω μέχρι αύριο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Αχ κορίτσι μου μακάρι να είναι θετικό, έχω τρομοκρατηθει οι παλμοί στα ύψη να δω πως θα την βγάλω μέχρι αύριο 

Θετική σκέψη μόνο χρειάζεται, τπτ άλλο..!!! ;)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Εγώ δεν θα πω ψέμματα, θα είχα ήδη κάνει τεστ. Τι σήμερα τι αύριο... Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυουλα και να μας πεις υπέροχα νέα αύριο 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Γκρίνιαζαν που δεν είχα τίποτα και σήμερα είδα ελαχιστι ως μηδαμινό καφε στο εσώρουχο μαζί με το υποθετο ,από το κέντρο μ είπαν να μην ανησυχώ απλά να το παρακολουθώ και αν δω αιμα να εποικινωνησω κατευθείαν.... χμμμμμ μάλλον δεν θα έχω το θετικό αποτέλεσμα που τόσο πολύ ποθώ.... πρώτα ο Θεός την Πέμπτη θα ξέρω αν και μ έχει πιάσει μια τρέλα για τεστ ακόμα συγκρατουμε 

Εγώ πάντως είχα καφέ υγρά 6 μέρες μετά την έμβρυο μεταφορά, λίγο στο σκουπισμα για 1.5 μέρα κ το αποτέλεσμα ήταν θετικό..  ήταν εμφύτευση.. σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις κ συ το θετικό.. καλή επιτυχία θα περιμένουμε νέα σου από τη χοριακη...🙏🤞

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εγώ δεν θα πω ψέμματα, θα είχα ήδη κάνει τεστ. Τι σήμερα τι αύριο... Εύχομαι ολόψυχα να είσαι εγκυουλα και να μας πεις υπέροχα νέα αύριο 🙏🙏

Και εγώ δεν ξέρω πως συγκρατουμε 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Εγώ πάντως είχα καφέ υγρά 6 μέρες μετά την έμβρυο μεταφορά, λίγο στο σκουπισμα για 1.5 μέρα κ το αποτέλεσμα ήταν θετικό..  ήταν εμφύτευση.. σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις κ συ το θετικό.. καλή επιτυχία θα περιμένουμε νέα σου από τη χοριακη...🙏🤞

Εγώ είχα μια κουκιδιτσα λες και χρωματιστηκε το υποθετο δεν είχα ξανά, 16 ωρίτσες έμειναν....ουφφφφ

Δημοσίευση

Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Diwni μου περαστικα σας ευχομαι. @Maria98 Κοριτσάκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου από την κατάλαβα είσαι κι εσύ σκορπίνα σαν εμένα. Εγώ αφήνω το μωρό το πρωί σε μια κοπέλα που μου τον φιλάει και πηγαίνω για δουλειά και το απόγευμα που ξανά πηγαίνω γραφείο μένει με τον πατέρα του ή το πηγαίνω κάποιες φορές στη μαμά μου για λίγο. Όλα είναι θέμα προσαρμογής να ξέρεις εγώ στην αρχή ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη και δεν είχα εμπιστοσύνη αλλά τώρα μου φαίνεται το πιο  φυσιολογικό πράγμα. Ο μπεμπέκος Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς και τους έχω πει να τον έχουν ως επί το πλείστον στο relax η ξάπλα ώστε να είναι λίγο ανεξάρτητος. Εμείς βέβαια το Σαββατοκύριακο κάνουμε μαζεμένες αγκαλίτσες για όλη την εβδομάδα. Επίσης ήθελα να σας πω ότι προχθές μου έπεσε από το κρεβάτι Αλλά είμαι τόσο τυχερή που είχα μόλις βγάλει ένα σάκο με χειμωνιάτικα ρούχα και για καλή μου τύχη έπεσε πάνω εκεί. Συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου και τώρα καταλαβαίνω πως συμβαίνει σε όλες τις μανούλες δεν το παίρνεις καν είδηση το πόσο γρήγορα γίνεται. Ευτυχώς όμως δεν συνέβη κάτι. Γυρίζει σαν σουβλάκι όλη την ώρα και μετακινείται με τροπο που δεν μπορώ να προβλέψω τις κινήσεις του. Επισης ακομα τον εχω στην πεινα γιατι και μεις μολις κλεισουμε τον εκτο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες
    • Γεια σας κορίτσια! τι κάνετε;  @Ngsofia μου πώς είσαι; πώς πάει η αναμονή;;  
    • Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…
    • @Diwni περαστικά στην μικρούλα σας! Ταλαιπωριουνται τα καημένα! Εμείς κορίτσια το Σάββατο το βράδυ είχαμε ολονύχτια από τα δόντια,2 ώρες με το ζόρι κοιμηθηκαμε και χθες γιόρταζε ο μικρός και ειχε και προπόνηση, ετρεχα και εγω για να κερασει τους φίλους του.  Το απόγευμα είχαν ομαδική εργασία με κάτι συμμαθητές και τα πηγαμε σε ένα καφέ,έκανα την εργασία και κατσαμε και εκεί να κεράσει τους φίλους του. Θα σας πω πως σερνομουν. Ευτυχώς το βράδυ κοιμήθηκε, έδωσα depon προληπτικά γιατί δεν θα άντεχα. Σήμερα είχε γιορτή στο σχολείο ο γιος μου και πήγαμε όλοι μαζι να τον δούμε και μετά πήγαμε για καφέ και τα παιδιά στις κουνιες. Ξετρελαθηκε η μικρή,πήγαινε αγκαλιά σε όλους και εννοείται μόλις γυρίσαμε άρχισε το κλάμα και δεν ήθελε να φάει φρούτα,την έκανα ένα μπάνιο να χαλαρωσει,ήπιε γάλα και κοιμηθηκε.  
    • Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...