Μετάβαση σε περιεχόμενο

6 μέρα εμβρυομεταφορας

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σ όλες.... 

Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου καλημέρα!
Αν και δεν είμαι γνώστης του θέματος επειδή δεν έχει τύχει ποτέ να βιώσω μια εγκυμοσύνη θα πω μόνο εμπειρίες που έχω ακούσει απο κοπέλες ότι δεν έχει να κάνει αυτό που λες με το να μην πετύχει η εγκυμοσύνη. Δεν αποτελεί δηλαδή σημάδι το γεγονός ότι δεν έχεις κανένα απολύτος σύμπτωμα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια καλημέρα σ όλες.... 

Είμαι στην 6ημερα εμβρυομεταφορς ,ενώ τις πρώτες μέρες είχα κάποια συμπτωματακια από χθες δεν νιώθω τιποταααααααααα όταν λέμε τίποτα εννοούμε τίποτα, η εμβρυομεταφορα έγινε την 22 μέρα του κύκλου με ένα εμβρυακι 5ημερων πολύ καλό,φοβόμουν για δύο,  πάμε για κουλούρι Θεσσαλονίκης από την στιγμή που δεν νιώθω κάτι, υπάρχει κάτι για να πιαστώ και ν αρχίσω να σκέφτομαι θετικά?

Καλε μην απογοητευεσαι. Προσωπικα δεν ειχα κανενα συμπτωμα και εκανα τη χοριακη νωριτερα απ οτι μ ειπε ο γιατρος γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αρνητικη κ δεν ηθελα ν παιρνω τζαμπα φαρμακα. Μαλιστα ειχα πει στο μικροβιολογικο ν μου βαλουν υπογραφη κ σφραγιδα στο αποτελεσμα γιατι θα πηγαινα στο φαρμακειο του εοπυυ να παρω φαρμακα. Τελικα μου ηρθε μειλ μετα απο 2 ωρες γιατι η χοριακη ηταν θετικη! Καλη επιτυχια να εχεις!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου γλυκό, φαντάζομαι το άγχος σας, ειδικά στο σημείο που έχουμε φτάσει...! Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι τίποτα και να είναι άλλη μια περίπτωση που απλά μια μέτρηση δεν είναι μέσα στα απόλυτα και αυστηρά όρια, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Κι εγώ στη θέση σου θα σκεφτόμουν διπλά και τριπλά για την αμνιοπαρακέντηση, δεδομένου ότι μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκή και ούτως ή άλλως η όποια έκβαση δε θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων στο σημείο αυτό. Να πάρεις κι άλλες γνώμες γλυκιά μου και να μας πεις τα νέα σου.... 
    • Όχι σκέφτεσαι σωστά και λογικά. Ο γιατρός δεν ξέρω τι σκέφτεται. Και αυτά τα ως γιατρός δεν ανησυχώ αλλά ως πατέρας θα ανησυχούσα μου ακούγονται χειριστικα και δεν τα συμπαθω... Εσείς με την ιδιότητα του γιατρού τον συμβουλεύεστε στο κάτω κάτω, την ιδιότητα του πατέρα σπίτι του! Νιώθω πως θέλει να σας ρίξει το μπαλάκι και δεν είναι πολύ έντιμο.  Πιστεύω πραγματικά ότι το μωράκι σας είναι υγιέστατο. Με το καλό να το υποδεχτείτε και να το χαίρεστε!
    • Κορίτσια μου αγαπημένα τι κάνετε? ❤️❤️❤️ Εύχομαι να είστε όλες πολύ καλά και τα μωράκια μας να μεγαλώνουν όπως πρέπει!!!🥰 Τις προηγούμενες εβδομάδες χάθηκα.... ήταν οι τελευταίες μέρες στη δουλειά και προσπάθησα να μην αφήσω πολλές εκκρεμότητες και με το που ξεκίνησε η άδεια μητρότητας, έπεσα με τα μούτρα σε ψώνια και δουλειές, γιατί είχα μείνει πάαααααρα πολύ πίσω, τίποτα δεν είχα έτοιμο για τη μπεμπούλα μας! Να σας πω ότι η μικρούλα μεγαλώνει μια χαρά💪🙏, αν και είναι λίγο ψιλόλογνη όπως μας είπε ο γιατρός και πιέζομαι πολύ για να τρώω πολλή πρωτεΐνη! Πάντως μεγαλώνει φυσιολογικά, απλά είναι λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο! Κορίτσια μου δεν το πιστεύω ότι σε λίγες μέρες μπαίνουμε οι περισσότερες στο μήνα μας! Μακάρι να μας πάνε όλα καλά!🌷✌️ Εν τω μεταξύ ξέχασα να σας πω ότι η μπέμπα είναι σε ισχιακή θέση ακόμα, αν και εγώ τη νιώθω να γυρίζει συνέχεια μέσα στη μέρα και να αλλάζει θέση. Πόσο θέλω να έρθει με το κεφαλάκι κάτω και να γεννήσω φυσιολογικά...! Φοβάμαι πολύ τα χειρουργεία κλπ. και θα ήθελα να αποφύγω την καισαρική... λένε ότι η ανάρρωση μετά είναι αρκετά δύσκολη....
    • Ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε κι εμείς, για αυτό και δε θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Μας φάνηκε τραγικό το π΄ως το χειρίστηκε ο γιατρός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κι εμείς θέλουμε να την κάνουμε, αφού είναι κάτι μη επεμβατικό!! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι λόγω άρνησης αντιδράω ετσι και με ανακουφίζει πολύ να βλέπω ότι κι εσεις σκέφτεστε σαν κι εμένα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...