Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια από την χαρά μου ξέχασα να τον ρωτήσω και δεν μου είπε ούτε ο ίδιος. Την Πέμπτη που θα ξαναπάω θα σας πω

Βάσει πρώτης ημέρας περιόδου ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα Ραμ μου έτσι δείχνουν τα γεγονοτα ότι πετύχαμε ...είναι πολυ νωρίς ακόμα ότι νεότερα έχω θα γράψω εσύ πως είσαι ;έκανες προσπάθεια ;

Τι ωραία νέα!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!❤️ Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Εγώ προσπάθησα να κάνω μια διέγερση με νέο γιατρό το καλοκαίρι, αλλά δεν μου βγήκε ούτε ο γιατρός, ούτε σε ετ φτάσαμε τελικά. Άστο, πού να στα λέω... Δεν είναι της παρούσης. Εσύ όμως πέτυχες κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλες μας. Να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει το νέο μπεμπάκι σου!🙏🥰

Καλησπέρα σας ..κορίτσια εγώ είμαι σε μια κατάσταση καναπέ ξάπλα και σηκώνομαι να φάω κάτι ....αναμένω το ραντεβού αυτή τη εβδομάδα να δούμε πως πάει το αιμάτωμα και  να ακούσουμε καρδιά ..

Είμαι 5+6καθε Δευτέρα αλλάζω εβδομάδα ..εσείς ;πώς είστε ;;;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Mantarini @Μπεμπελουκα Καλησπέρα κορίτσια! 9 και 1 σημερα και την Τετάρτη έχω ραντεβού στο γιατρό. Απο συμπτώματα μονο κόπωση. Οι υπόλοιπες πώς είστε?

Με το καλό Εύα να μας γράψεις νέα ...εγώ γενικά νιώθω κόπωση ίσως όμως επηρεάζει το αιμάτωμα η και ότι προγεστερόνη παίρνω ...ποτέ έχεις με το καλό αυχενική ;

Καλησπέρα κ απο μένα!7 και 3 σήμερα,γιατρό στις 18 έχω,αργώ ακομα. Κ εγώ έχω αιμάτωμα, μικρό είπε, αλλα με περιόρισε πολυ στις μετακινήσεις.Ξεκουραση με ενα δύχρονο όλη μερα απο πίσω μου δύσκολο, κάνω ότι μπορώ!Απο συμπτώματα, ανακατεύομαι όλη μέρα με αποκορύφωμα το βράδυ, εμετους δεν κάνω αλλα το στομάχι μου είναι χαλια όλη μέρα. Σε άλλα νεα , ο άντρας μου είναι με γαστρεντεριτιδα και πυρετό και τρέμω μην κολλήσουμε.Ο  Θεός βοηθός!

στις πριν 17 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κ απο μένα!7 και 3 σήμερα,γιατρό στις 18 έχω,αργώ ακομα. Κ εγώ έχω αιμάτωμα, μικρό είπε, αλλα με περιόρισε πολυ στις μετακινήσεις.Ξεκουραση με ενα δύχρονο όλη μερα απο πίσω μου δύσκολο, κάνω ότι μπορώ!Απο συμπτώματα, ανακατεύομαι όλη μέρα με αποκορύφωμα το βράδυ, εμετους δεν κάνω αλλα το στομάχι μου είναι χαλια όλη μέρα. Σε άλλα νεα , ο άντρας μου είναι με γαστρεντεριτιδα και πυρετό και τρέμω μην κολλήσουμε.Ο  Θεός βοηθός!

Παθουσα και εσύ με το αιμάτωμα Ε; Τι σου είπε ;σου έχει δώσει κάτι ;

Έιναι δύσκολο αγάπη με ένα 2χρονων παιδάκι ....προσπάθησε όμως να είσαι ξεκούραστη ..μπας και περάσει γρήγορα ..εμένα είναι 5η πριγκίπισσα μου και στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν είχα κάτι τέτοιο ...περαστικά στον σύζυγό ...όντως κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα είχε και η μικρή μου λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της ..μήπως για τις ανακατοσουρες σε βοηθήσουν κρακερακια η κριτσινακια ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Με το καλό Εύα να μας γράψεις νέα ...εγώ γενικά νιώθω κόπωση ίσως όμως επηρεάζει το αιμάτωμα η και ότι προγεστερόνη παίρνω ...ποτέ έχεις με το καλό αυχενική ;

@Μπεμπελουκα  Την Τετάρτη θα μου πει ο γιατρός για την αυχενική τελος Δεκεμβρίου βγαινουν οι ημερομηνίες θα κλεισω το ραντεβού αυτη τη βδομάδα!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Παθουσα και εσύ με το αιμάτωμα Ε; Τι σου είπε ;σου έχει δώσει κάτι ;

Έιναι δύσκολο αγάπη με ένα 2χρονων παιδάκι ....προσπάθησε όμως να είσαι ξεκούραστη ..μπας και περάσει γρήγορα ..εμένα είναι 5η πριγκίπισσα μου και στην 1η εγκυμοσύνη μου δεν είχα κάτι τέτοιο ...περαστικά στον σύζυγό ...όντως κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα είχε και η μικρή μου λίγες μέρες πριν τα γενέθλια της ..μήπως για τις ανακατοσουρες σε βοηθήσουν κρακερακια η κριτσινακια ;

Παθούσα κι εγώ. Μου έδωσε υπόθετα προγεστερόνη πρωι βραδυ.Εγώ είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όπου μεχρι την αυχενική είχε απορροφηθεί. Απλά τώρα είναι και η μικρή, δεν μπορούμε να πάμε πουθενα να δει λιγο ''Χριστούγεννα'' και με ζορίζει περισσότερο. Εσένα σου εδωσε κατι?

στις πριν 12 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Παθούσα κι εγώ. Μου έδωσε υπόθετα προγεστερόνη πρωι βραδυ.Εγώ είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όπου μεχρι την αυχενική είχε απορροφηθεί. Απλά τώρα είναι και η μικρή, δεν μπορούμε να πάμε πουθενα να δει λιγο ''Χριστούγεννα'' και με ζορίζει περισσότερο. Εσένα σου εδωσε κατι?

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω κάποια κοπέλα που να περνάει το ίδιο ...την Τετάρτη που πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο μου είπε να προσέχω να μην κουράζομαι ...και ότι ενδέχεται να δω αίμα να μην τρομάξω ..ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αιμορραγία.μου έδωσε να πιω αντιβίωση για 7μερες εναλλάξ αλλά φαντάζομαι ότι το έκανε για το ουρεοπλασμα που έχω .μου είπε να με δει αιματολογος με τον οποίο θα συναντηθούμε λογικά το ερχόμενο Σάββατο .μου είχε δώσει utrogestan και prolutex.,και εμείς μια από τα ίδια μέσα κλειστηκαμε ..αλλά να πω την αλήθεια ότι την Δευτέρα που ήταν το πάρτυ της κουράστηκα ...

Ξέρεις από τι συμβαίνει αυτό ;

στις πριν 29 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Μπεμπελουκα  Την Τετάρτη θα μου πει ο γιατρός για την αυχενική τελος Δεκεμβρίου βγαινουν οι ημερομηνίες θα κλεισω το ραντεβού αυτη τη βδομάδα!

Αθήνα είστε που σκέφτεστε να την κάνετε  ;με το καλό Εύα να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα εμάς με το καλό θα είναι μέσα Ιανουαρίου 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αθήνα είστε που σκέφτεστε να την κάνετε  ;με το καλό Εύα να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα εμάς με το καλό θα είναι μέσα Ιανουαρίου 

@ΜπεμπελουκαΣε επαρχιακή πόλη μένω οπότε Θεσσαλονίκη λογικά θα γίνει!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω κάποια κοπέλα που να περνάει το ίδιο ...την Τετάρτη που πήγαμε για τον 1ο υπέρηχο μου είπε να προσέχω να μην κουράζομαι ...και ότι ενδέχεται να δω αίμα να μην τρομάξω ..ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αιμορραγία.μου έδωσε να πιω αντιβίωση για 7μερες εναλλάξ αλλά φαντάζομαι ότι το έκανε για το ουρεοπλασμα που έχω .μου είπε να με δει αιματολογος με τον οποίο θα συναντηθούμε λογικά το ερχόμενο Σάββατο .μου είχε δώσει utrogestan και prolutex.,και εμείς μια από τα ίδια μέσα κλειστηκαμε ..αλλά να πω την αλήθεια ότι την Δευτέρα που ήταν το πάρτυ της κουράστηκα ...

Ξέρεις από τι συμβαίνει αυτό ;

Το ίδιο μου είπε κι εμένα ότι ή θα δω λίγο καφέ αίμα ή θα απορροφηθεί μόνο του. Την άλλη φορά είχε απορροφηθεί πάντως! Δεν ξέρω απο τι είναι εγώ με δυο στα δυο μάλλον είναι κατασκευαστικό 😁Αν έχεις κι άλλο παιδί δε γίνεται να μην κουράζεσαι.΄Ελπίζω στις 18 που θα μ δει να έχει απορροφηθεί και να κάνουμε καμία βόλτα.

στις πριν 16 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Το ίδιο μου είπε κι εμένα ότι ή θα δω λίγο καφέ αίμα ή θα απορροφηθεί μόνο του. Την άλλη φορά είχε απορροφηθεί πάντως! Δεν ξέρω απο τι είναι εγώ με δυο στα δυο μάλλον είναι κατασκευαστικό 😁Αν έχεις κι άλλο παιδί δε γίνεται να μην κουράζεσαι.΄Ελπίζω στις 18 που θα μ δει να έχει απορροφηθεί και να κάνουμε καμία βόλτα.

Περίπου πόσες μέρες σου έκανε στην 1η εγκυμοσύνη να απορροφηθεί ;

Εγώ θα πάω αυτήν την εβδομάδα και βλέπουμε ότι νέο έχω θα γράψω ...φυσικά και δεν γίνεται κουράζεσαι ...η αλήθεια είναι ότι το πρωί η μικρή μου πηγαίνει σχολείο και έρχεται το απόγευμα από δραστηριότητες που την πάει η γιαγιά της οπότε μπορώ να πω ότι δεν με κουράζει τόσο πολύ .Στις 18ποσο εβδομάδων θα είσαι ;

στις πριν 27 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@ΜπεμπελουκαΣε επαρχιακή πόλη μένω οπότε Θεσσαλονίκη λογικά θα γίνει!

Αγαπάμε πολύ Θεσσαλονίκη ****έχει και πολύ καλους γιατρούς 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Περίπου πόσες μέρες σου έκανε στην 1η εγκυμοσύνη να απορροφηθεί ;

Εγώ θα πάω αυτήν την εβδομάδα και βλέπουμε ότι νέο έχω θα γράψω ...φυσικά και δεν γίνεται κουράζεσαι ...η αλήθεια είναι ότι το πρωί η μικρή μου πηγαίνει σχολείο και έρχεται το απόγευμα από δραστηριότητες που την πάει η γιαγιά της οπότε μπορώ να πω ότι δεν με κουράζει τόσο πολύ .Στις 18ποσο εβδομάδων θα είσαι ;

Θα είμαι 8 και 5. Σιγουρα κανένα μήνα.Δεν το είχα απ την αρχή μετα εμφανίστηκε.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Θα είμαι 8 και 5. Σιγουρα κανένα μήνα.Δεν το είχα απ την αρχή μετα εμφανίστηκε.

Σε αυτήν την εγκυμοσύνη σου εμφανίστηκε από την αρχή ;

Γεια σας κοριτσια! Εγω σημερα ειμαι 10+3. Νομιζω ειμαι η πιο «μεγαλη» εδω. Εχω Πητ 3/7. Πηγα για το ραντεβου μου την τεταρτη, μεγαλωσε το σπορακι, ειναι 3 εκ. Εχω πολλες ανακατωσουρες, ολη μερα αλλα κυριως απο το μεσημερι και επειτα. Στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες δεν ειχα τοσο πολλη. Η αυχενικη μου θα γινει στις 20/12. Κουραζομαι πολυ λογω της 2.5 ετων μικρης μου αλλα και της δουλειας το πρωι. Ιδωμεν. Άπο φαρμακα παιρνω φιλισιν, Τ4 λογω θυρεοειδεκτομης, σαλοσπιρ και κανω ενεσεις ηπαρινης (τα δυο τελευταια επειδη ειχα ενδομητριο θανατο στην πρωτη εγκυμοσυνη και ειναι πρωτοκολλο στις επομενες). 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Sofia33 είπε:

Γεια σας κοριτσια! Εγω σημερα ειμαι 10+3. Νομιζω ειμαι η πιο «μεγαλη» εδω. Εχω Πητ 3/7. Πηγα για το ραντεβου μου την τεταρτη, μεγαλωσε το σπορακι, ειναι 3 εκ. Εχω πολλες ανακατωσουρες, ολη μερα αλλα κυριως απο το μεσημερι και επειτα. Στις 2 προηγουμενες εγκυμοσυνες δεν ειχα τοσο πολλη. Η αυχενικη μου θα γινει στις 20/12. Κουραζομαι πολυ λογω της 2.5 ετων μικρης μου αλλα και της δουλειας το πρωι. Ιδωμεν. Άπο φαρμακα παιρνω φιλισιν, Τ4 λογω θυρεοειδεκτομης, σαλοσπιρ και κανω ενεσεις ηπαρινης (τα δυο τελευταια επειδη ειχα ενδομητριο θανατο στην πρωτη εγκυμοσυνη και ειναι πρωτοκολλο στις επομενες). 

Συγχαρητήρια με το καλό και το 3ο μωράκι σας αγαπώ τις οικογένειες με τα πολλά παιδάκια μαρεσουν ..και εγώ από μικρή ήθελα να κάνω τουλάχιστον 3αλλα αλλιώς τα φέρνει η ζωή .Τ4παιρνω και εγώ αντί του φιλισιν μου δίνει φολιβιτ σαλοσπιρ και αντιπικτικες έπαιρνα στη 1η μου εγκυμοσύνη τώρα τις αντιπικτικες τις σταμάτησα για λίγο γιατί είδε ο γιατρός αιμάτωμα στον 1ο υπέρηχο ..εγώ κανονικά έχω Πητ 4.8αλλα λόγω καισαρικής θα το πάμε περίπου τέλος Ιουλίου εφόσον είναι όλα καλά ..

στις πριν 22 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

30/12 η αυχενική μου τελικά κορίτσια!! Με το καλό να έχουμε ολες καλα αποτελέσματα 🤍

Πριν αλλάξει η Χρονιά τι ωραίο Πρωτοχρονιάτικο Δώρο καλά αποτελέσματα 😍 🥰 🥰 🥰 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...