Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? που χαθήκατε όλες? πως πάτε? Εγώ  14 και 6 σήμερα, απο αναγουλες και κουραση πολυ καλύτερα, αλλά έχει αρχίσει και με ενοχλεί η κοιλ΄ιά μου, χωρίς να εχει μεγαλώσει, αλλά νιώθω ότι με τραβάει. Επίσης κάθε βράδυ ξυπνάω για τουαλέτα και κοιμάμαι μετά απο 2-3 ώρες και δεν την παλεύω, ελπίζω ότι θα σταματήσει σύντομα αυτό το σύμπτωμα!

Γεια σου καλοκαιρινη!!! Εγω σημερα 17+4 τεταρτη εχω τυπικο ραντεβου για υπερηχο. Μολις βγηκα απο γριπη Α. Ευτυχως μονο μια μερα πυρετο μου εκανε αλλα εχει μεινει η κουραση. Ασε εγω ειχα τρελη συχνοουρια απο την πρωτη μερα και μαντεψε….δεν εχει σταματησει! Μου χει σπασει τα νευρα. Σηκωνομαι στανταρ 2 φορες τωρα. Μεχρι 13βδ σηκωνομουν καθε 1 ωρα χαχαχα τωρα εχω βελτιωθει χαχαχα. Πονακια σποραδικα εχω κ γω κυριως γιατι τρεχω κ ολη μερα με τη μικρη

• Απαντήσεις 254
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Sofia33 είπε:

Γεια σου καλοκαιρινη!!! Εγω σημερα 17+4 τεταρτη εχω τυπικο ραντεβου για υπερηχο. Μολις βγηκα απο γριπη Α. Ευτυχως μονο μια μερα πυρετο μου εκανε αλλα εχει μεινει η κουραση. Ασε εγω ειχα τρελη συχνοουρια απο την πρωτη μερα και μαντεψε….δεν εχει σταματησει! Μου χει σπασει τα νευρα. Σηκωνομαι στανταρ 2 φορες τωρα. Μεχρι 13βδ σηκωνομουν καθε 1 ωρα χαχαχα τωρα εχω βελτιωθει χαχαχα. Πονακια σποραδικα εχω κ γω κυριως γιατι τρεχω κ ολη μερα με τη μικρη

Γρίπη Α??? Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι. Το εμβόλιο το είχες κάνει? Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη θυμάμαι ότι κάποια στιγμή η συχνοουρία σταμάτησε και γιαυτό ελπίζω!

Δημοσίευση
στις πριν 57 λεπτά, ο/η kalokairini είπε:

Γρίπη Α??? Ο φόβος και ο τρόμος μου είναι. Το εμβόλιο το είχες κάνει? Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη θυμάμαι ότι κάποια στιγμή η συχνοουρία σταμάτησε και γιαυτό ελπίζω!

Και μενα κ στις 2 προηγουμενες ειχε σταματησει το 2ο τριμηνο και αρχισε παλι προς το τελος. 
Δεν ειχα κανει εμβολιο, ουτε εγω ουτε η μικρη. Ευτυχως μας πηγε ανελπιστα καλα. Εγω πυρετο 1 μερα, η μικρη 2 μερες. Μετα τελος. Ουτε καταρροη ουτε τιποτα. Το περασαμε στο ποδι στην ουσια. Ο αντρας μου πηρε εγκαιρα ταμιφλου και δεν επαθε τιποτα ευτυχως. Ειχα να περασω γριπη εδω κ 20 χρονια! 
Φετος ολο αρρωστοι ειμαστε, τα φερνω εγω απο το σχολειο δυστυχως. Απο τον οκτωβρη εχουμε περασει 4 ιωσεις 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 15εβδ ακριβώς σήμερα, η συχνοουρία ειδικά το βράδυ δεν σταματάει🫠 ο σύζυγος μου είχε γρίπη Α ευτυχώς εγώ δεν κόλλησα και είμαι πολύ καλά , την πέμπτη που μας έρχεται έχουμε τον τυπικό έλεγχο μας! 
ελπίζω να είστε όλες καλα 

Δημοσίευση
στις On 31/1/2025 at 4:52 ΜΜ, ο/η Marabaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 15εβδ ακριβώς σήμερα, η συχνοουρία ειδικά το βράδυ δεν σταματάει🫠 ο σύζυγος μου είχε γρίπη Α ευτυχώς εγώ δεν κόλλησα και είμαι πολύ καλά , την πέμπτη που μας έρχεται έχουμε τον τυπικό έλεγχο μας! 
ελπίζω να είστε όλες καλα 

Καλησπέρα! Εγώ 15 και 4, και έχω δυο μέρες να σηκωθώ το βράδυ για τουαλέτα! Μεγάλη επιτυχία! Βέβαια ίσως παίζει ρόλο οτι σταμάτησα τα υπόθετα utrogestan! Έχεις κάνει το εμβόλιο της γρίπης?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...