Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τέλεια νέα. Και εγώ αυτόν έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. 
    • Καλησπέρα κορίτσια και περαστικά στις αρρωστούλες! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης, όλα καλά αλλά ο αιματοκρίτης παραμένει σταθερά χαμηλά. Μου είπε η γιατρός θα το δούμε ξανά , μήπως χρειαστεί να κάνω ενδοφλέβια χορήγηση του. Ντοπλερ έχω την πρώτη βδομάδα του Απρίλη. Μάλλον είμαι πίσω εγώ σε σχέση με εσάς.  Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο που θα γεννήσω για μια μικρή ενημέρωση και ένα μάθημα τοκετού. Αγχώθηκα λιγάκι, δεν ξέρω γιατί.   Από συμπτώματα έχω κουυυυυυραση, το στομάχι μια καλά μια όχι (ειδικά μετά το βραδινό), νιώθω μικρά πονάκια χαμηλά και που και που νιώθω ότι αναπνέω πιο δύσκολα και ότι με πιέζει το κεφάλι. Μετράω πάντα πίεση. Δείχνει φυσιολογική. Στον πρώτο νομίζω δεν τα είχα αυτά και ήμουν πιο κουλ. Τώρα που και που με πιάνει άγχος με ότι νιώθω. 
    • Κι εγώ αυτό το άγχος έχω επειδή είχα πάει με πρόκληση. Και το είπα και στον γιατρό κ στη μαία την τρίτη ότι προτιμώ με πρόκληση γιατί φοβάμαι μην δεν το καταλάβω. Η απαντηση και των δύο ήταν ότι καμία γυναίκα δεν έφτασε σε σημείο να γεννησει κ δεν το κατάλαβε 😜 και μου είπαν ότι σε κάθε περίπτωση αν νιώσω κάτι διαφορετικό να κάνω αυτό που σου είπα... η μικρή σου είναι καλύτερα. ; 
    • Αχ σε ευχαριστώ! Κι εγώ ούτε στην προηγούμενη είχα νιώσει τίποτα. Ετσι σκέφτηκα γιατί ξέρεις ο μεγάλος μου φόβος είναι μην γενναω και δεν το καταλάβω, που ξέρω ότι αποκλείεται, αλλά αυτές οι παράλογες σκέψεις!😂 Τώρα έχουν ώρα να εμφανιστούν, αν όμως ξανανιώσω κάτι περίεργο θα παω και το πολύ πολύ νΑ κάνουμε μια βολτιτσα!
    • Αχ εγώ δεν ξέρω να σε βοηθήσω δεν μου είχε τύχει κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή ούτε στο πρώτο παιδί ούτε τώρα. Μου έχει πει μονο ότι αν νιώσω μάτι διαφορετικό να πάω στην κλινική κι ας πάω και τζάμπα. Αν νιώθεις δλδ περίεργα μήπως να πας να σου κάνουν ένα καρδιοτοκογραφημα ή να σε δούνε και το πολύ να είναι λάθος συναγερμός 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...