Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου εμένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά! Χρωμοσωμική ανωμαλία 🥺 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά στις αυχενικες σας! Να έχετε καλά νέα και τελειόμηνες εγκυμοσύνες. 

Να προσέχετε ❤️

• Απαντήσεις 230
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 11:29 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλησπέρα ..κορίτσι μου ...κλείσαμε 22.1αυχενικη ...σήμερα νιώθω φουλ κόπωση ...εμβόλιο όμως δεν θ κάνω θ προσπαθήσω να μαζευτω κ να μην έχω πολλά πολλά σε κλειστόυς χώρους ...και θα περάσει ο καιρός ...πώς πάει το αιματωμα;εμένα φάνηκε ότι απορροφήθηκε  ..εσείς πώς νιώθετε;

Κι εγώ στο πρώτο μου δεν το είχα κάνει αλλά τώρα πρέπει για 2 μήνες να μπαίνω σε σχολείο ώστε να κάνω πρακτική για ένα μεταπτυχιακό και δε γίνεται να μην το κάνω, οπότε το σκέφτομαι αοβαρά αν και δε θέλω να το κάνω.

Δημοσίευση
στις On 6/1/2025 at 10:10 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Κορίτσια μου εμένα τα πράγματα δεν πήγαν καλά! Χρωμοσωμική ανωμαλία 🥺 

Εύχομαι όλα να πάνε καλά στις αυχενικες σας! Να έχετε καλά νέα και τελειόμηνες εγκυμοσύνες. 

Να προσέχετε ❤️

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! Να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι και να μην το βάλεις κάτω! Υπάρχει Θεός, με πίστη και υπομονή να προχωρήσεις και να ξαναπροσπαθήσετε! Έχω και εγώ στις 16 την αυχενική μου και δεν σου κρύβω ότι οι αρνητικές σκέψεις και τα άγχη είναι πολύ έντονα, λογω ηλικίας μου και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τπτ. Οτι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο...όποτε θέλεις να μας γράφεις τις σκέψεις σου καλή μου!

Δημοσίευση
στις On 5/1/2025 at 6:39 ΜΜ, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης, το κάνατε?

Καλησπέρα kalokairini! Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη μου το είχα κάνει, τωρα στη δεύτερη ο γιατρός μου είπε καλό είναι να γίνει αλλά πιο μετά οπότε σκέφτομαι οτι παλι θα το κάνω, αν ολα πανε καλά. Είμαι 12η βδ και 4.

Δημοσίευση
στις On 7/1/2025 at 2:59 ΜΜ, ο/η kalokairini είπε:

Κι εγώ στο πρώτο μου δεν το είχα κάνει αλλά τώρα πρέπει για 2 μήνες να μπαίνω σε σχολείο ώστε να κάνω πρακτική για ένα μεταπτυχιακό και δε γίνεται να μην το κάνω, οπότε το σκέφτομαι αοβαρά αν και δε θέλω να το κάνω.

Προσοχή πολυ με τις ιώσεις με τα παιδιά! Δεν έχεις βγει σε άδεια; είσαι αναπληρώτρια; ειμαι και εγώ νηπιαγωγός αλλά απ την αρχή είμαι σε άδεια. Δεν ήθελα να το ρισκάρω με τα πιτσιρίκια και λόγω του οτι η ηλικία μου έχει ένα ρίσκο έτσι κ αλλιώς. Το κακό είναι ότι στο σπίτι δεν περνάει η ώρα και λόγω της έντονης υπερέμεσης που είχα και έχω αλλά σε μικρότερο βαθμό δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και τη βγάζω ξάπλα. 

Δημοσίευση
στις On 9/1/2025 at 12:16 ΜΜ, ο/η Anastasomilou είπε:

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! Να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι και να μην το βάλεις κάτω! Υπάρχει Θεός, με πίστη και υπομονή να προχωρήσεις και να ξαναπροσπαθήσετε! Έχω και εγώ στις 16 την αυχενική μου και δεν σου κρύβω ότι οι αρνητικές σκέψεις και τα άγχη είναι πολύ έντονα, λογω ηλικίας μου και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τπτ. Οτι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο...όποτε θέλεις να μας γράφεις τις σκέψεις σου καλή μου!

Είσαι πολύ γλυκιά ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. 

Δε θέλω να γράψω πολλά και να τρομάξω τα κορίτσια εδώ. Μακάρι να μην υπάρξουν άλλα άσχημα νέα στη ομάδα 🙂

Σας διαβάζω και εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα σε όλες τις μελλοντικές μανούλες. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...