Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου...χαίρομαι που μαθαίνω όμορφα πράγματα για όλες σας!! Εγώ είχα πάει στο γιατρό μου την προηγ Τρίτη και ήταν 1460γρ. Ευτυχώς με την καρδούλα που φοβόταν ο γιατρός δεν είδε τπτ αυτή τη φορά στον υπέρηχο! Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι στις 30/12! Στο μήνα μου εγώ μπαίνω στις 24/1 αλλά ο γιατρός μου είπε ότι λογικά μέχρι 17-18/2 θα με προγραμματίσει! Βέβαια δεν μου απέκλεισε τον φυσιολογικό τοκετό σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά κ δούμε ότι δεν υπάρχει θέμα με την μήτρα!!! Βλέποντας και κάνοντας!!!
    • Τ΄ωρα τα μελομακάρονα;;; Έχω φάει τόσα κοντά ένα μήνα τώρα που σχεδόν τα έχω βαρεθεί 🤣 μεταξύ μας πάντα... δε θα παραδεχτώ τίποτα στους γιατρούς 😂😂 Όσο για το υδροχοάκι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω καμία μα καμία προτίμηση!!!  Να μας πεις κι εσ΄ύ τα νέα σου αύριο!!! 
    • Καλεεεεε...έτσι ακριβώς φαίνεται και ο μπέμπης μου σε πάχος! Άσε να λένε, μοντέλα έχουμε κάνει! 😀😀 Να την πας και στην άλλη παιδίατρο να σου φύγει το άγχος!
    • Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ ακόμα παλεύω με τις αναγούλες, το στομάχι και την άσχημη γεύση. Μάλλον δεν θα το γλιτώσω. Με ενοχλούν όλα. Εχω λίγο απηυδήσει πια να πω την αλήθεια. πονοκεφάλους πέρασα και εγώ για 5 μέρες σε σημείο να μετράω και πίεση. Ήταν ζόρι αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...