Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• 2,5χρονια προσπαθουμε ,με 4 ανεπιτυχεις προκλησεις ωορρηξιας, δεν εχω μεινει ποτε μου εγκυος ...κ αλλαξα κ γιατρο τωρα...κουραστηκα να λενε ολοι οτι ολα ειναι καλα κ να μη μπορω να πιασω παιδι?!!! Μα π ειναι ολα καλα???!! Εδω δεν ειναι καλα μεσα μου τιποτα κ μενα το στομαχι πολυ...κ ξερεις τι ειπα σημερα το βραδυ...κοιταξα ψηλα κ λεω με εχεις καταραστει θεε μου δεν εξηγειται αλλιως....  δηλαδη απελπιστηκα ειλικρινα....ειμαι εδω τωρα στ τραπεζι κ εχουν κουβεντα για γυναικολογους κ χαιδυεουν τις κοιλιες τους...θελω να φυγω ΧΘΕΣ!!!
    • Κι όμως κορίτσια μην το γελάτε καθόλου...στο πρώτο μου παιδάκι (πολύ γκρίνια ίκτερος κολικοί παλινδρόμηση δισκοιλιοτητα) πέρασα πολύ πιο δύσκολα απ' ότι τώρα που είναι και τα δύο μαζί..! 😅😩
    • Κορίτσια καλησπέρα.. είχα σήμερα γκριζωπά κολπικά υγρά και ανησυχώ αρκετά η αλήθεια είναι.. γνωρίζει καμία σχετικά με αυτό τιποτα εχει τυχει σε καμία.; 
    • Αχ..μωρέ θα έρθει η στιγμή θα έρθει, το πότε είναι άγνωστο..! Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για τις προσευχές που λες.. διάβασα κάτι πρόσφατα που έλεγε ότι "δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες, αλλά αυτό που χρειάζεσαι." Αν αναλογιστω γιατί χρειαζομουν τόσο πόνο, 3 εγκυμοσύνες και κανένα μπεμπέ για την ώρα και μείον τη μια σαλπιγγα, φαινομενικά δεν θα βρω κανέναν λόγο, αν σκεφτώ όμως καλύτερα,  αυτά τα 2 χρόνια που χορεύω αυτόν τον χορό, έχω βγει μια άλλη πλέον, ξεκαθάρισα πολλά μέσα μου και γύρω μου και τώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη για την επόμενη πίστα. Τις τελευταίες μέρες νιώθω ένα μόνιμο στρες στο στομάχι, είναι σαν να έχω μπει στην επόμενη φάση και να βγαίνω από τη ζώνη ασφαλείας μου - γιατί καλώς η κακώς ακόμα είμαι ασφαλής ως μη εγκυμονούσα - και το μυαλό μου να μου λέει κάτσε κούκλα μου που πας, δεν είδες τι έπαθες τις προηγούμενες φορές; Ε και σωματοποιειται και στο στομάχι.. (ή έτσι το εξηγώ εγώ δεν ξέρω! ) Να πας κορίτσι μου και να περάσεις όμορφα, να απολαύσεις το φαγητό, και όσο γίνεται άφησε το μυαλουδακι σου σήμερα να φύγει λίγο από το "γιατί εκείνες κι όχι εγώ". Θύμισε μου, πόσο καιρό έχετε επαφές και είχες μείνει ποτέ έγκυος; Δεν έχω συγκρατήσει..εμείς σπίτι ήσυχα φαγητακι και καμιά ταινία χριστουγεννιάτικη σήμερα. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Τη Δευτέρα έχουμε γιατρό εμείς. Αλλά αυτό το άλμα μας έχει τινάξει! 2 μέρες είναι που είναι βαριά γκρίνια όλη μέρα! Και σήμερα από το μεσημέρι βρέχει πολύ και δεν μπορούσα να την πάω και βόλτα να ηρεμήσει! Έκλεισα λοιπόν όλα τα φώτα έβαλα λευκούς η ήχους και πέσαμε μαζί στο κρεβάτι. Την έβαλα στο στήθος και μας πήρε ο ύπνος και τις 2! Πονάει πολύ το κεφάλι μου από χθες με τόσο κλάμα και τσιρίδα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...