Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Συμπάσχω με τις ανακατοσούρες κορίτσια!Και έρχομαι να ρωτήσω??Πως την παλεύεται με το μαγείρεμα? Εγώ γενικα το πρωί είμαι καλύτερα, απ το μεσημέρι και μετά είμαι χειρότερα, αλλά με το μαγείρεμα...δύσκολα. Εν τω μεταξύ στις αιματολογικές μου βρήκαν σακχαρο 100 και ο γιατρός μου τα έκοψε όλα 🤪

Εγώ κάνω κάτι απλό στο φούρνο η κάνουμε από το σαββατοκύριακο για Δευτέρα Τρίτη .

Μου φέρνουν ανακατωσουρα κάποια φαγητά που αγαπούσα ...γενικά το έχω ρίξει στο τυρί πολύ και στα φρούτα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Irene84 είπε:

Εγώ 7+3 σήμερα! Και εγώ σήμερα την άκουσα τη ❤️

Ο καλύτερος και ο ήχος που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ ...άντε ώραια οπότε σιγά σιγά τώρα κλείνετε ραντεβού για αυχενική ;

στις πριν 16 ώρες, ο/η GiannisP. είπε:

Για μένα (46) είναι το πρώτο, η σύζυγος (40) έχει μια κόρη 12 ετών από τον πρώτο της γάμο. Μπήκε στην 7η εβδομάδα σήμερα, καρδούλα ακούσαμε πριν λίγες μέρες. 

Από την αρχή της κύησης νιώθει κουρασμένη, έχει πάρει άδεια δύο εβδομάδες από τη δουλειά της και κάθεται συνέχεια σπίτι. Νύχτα πολλή, μέχρι πριν λίγες μέρες είχε αναγουλες και ανακάτεμα αλλά χωρίς να κάνει έμετο, τώρα έχει καούρες και ρέψιμο, αρκετά. Παίρνει προγεστερόνη και κάποιες βιταμίνες. Δόξα τω Θεώ, όλα πολύ καλά. 

Μπράβο με το καλό 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Γεια σου όμορφη μανούλα ...ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα ...έως τέλος του α τριμήνου θα είναι καλύτερα τα πράγματα .σήμερα πήγατε για υπέρηχο ;

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πήγαμε για υπέρηχο τη Δευτέρα. Μακάρι να σταματήσει αυτό γιατί πραγματικά με κουράζει. Στο πρώτο μου παιδάκι είχα μέχρι τον 6ο εμετούς και είχα φτάσει 48 κιλά. Είχα ξεκινήσει πολύ αδύνατη την εγκυμοσύνη. Τώρα 7η εβδομαδα και εχω χάσει ήδη 2,5 κιλά αφού τρώω ελάχιστα και συγκεκριμένα φαγητά. 

στις πριν 16 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ο καλύτερος και ο ήχος που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ ...άντε ώραια οπότε σιγά σιγά τώρα κλείνετε ραντεβού για αυχενική ;

Μου είπε ότι θα γίνει 13 με 20 Ιανουαρίου. Ευτυχώς την κάνει η γιατρός μου κ δε χρειάζεται να πάω Αθήνα. 

Σερνομαι σήμερα... Νύχτα πολλή...

στις πριν 21 ώρες, ο/η Anastasomilou είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πήγαμε για υπέρηχο τη Δευτέρα. Μακάρι να σταματήσει αυτό γιατί πραγματικά με κουράζει. Στο πρώτο μου παιδάκι είχα μέχρι τον 6ο εμετούς και είχα φτάσει 48 κιλά. Είχα ξεκινήσει πολύ αδύνατη την εγκυμοσύνη. Τώρα 7η εβδομαδα και εχω χάσει ήδη 2,5 κιλά αφού τρώω ελάχιστα και συγκεκριμένα φαγητά. 

Καλημέρα. ...σε καταλαβαίνω απόλυτα θα πάνε όλα καλά θετική ενέργεια όσο μπορούμε 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Irene84 είπε:

Μου είπε ότι θα γίνει 13 με 20 Ιανουαρίου. Ευτυχώς την κάνει η γιατρός μου κ δε χρειάζεται να πάω Αθήνα. 

Σερνομαι σήμερα... Νύχτα πολλή...

Καλημέρα. ..πώς ήταν το χθεσινό βράδυ ;εμένα λίγο καλύτερα ομολογω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...