Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2025.

Recommended Posts

Κορίτσια 5 + 5 σήμερα. 

Είδαμε σάκο, όχι έμβρυο. Είναι νωρίς είπε αλλά εγώ αγχώθηκα. Ήλπιζα για εμβρυϊκά στοιχεία... Σε 10 μέρες πάλι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά! 

Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 

Γεια σας κορίτσια....!! 

5+2 κ εγώ σήμερα...αυτή η αναμονή είναι τόσο βάρβαρη!!!

Δευτέρα θα επαναλάβω χοριακη!!

Όλες πάνω κάτω στ ίδια είμαστε...

Όλα καλά να πάνε κορίτσια Μ !!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

@Μπεμπελουκα τι κάνεις κοπέλα μου;; Πώς είσαι; Σε θυμάμαι από τα παλιά..

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Καλησπέρα και με το καλό!! Εγώ 6 εβδομάδων ακριβως σήμερα! Κ εγώ εχω ένα κοριτσάκι 2,5 και θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορα :) Απο συμπτώματα έχω αναγούλες κι εγώ όλη μέρα και σήμερα νιώθω μεγάλη εξάντληση.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χαίρεται κορίτσια ....τι ωραία παρεούλα είστε ***Μανταρίνι μου τι κάνεις ;;;;;πώς είσαι διαβαζω περιμένεις μωράκι 2ο??με το καλό κορίτσι μου καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Καλησπέρα κορίτσια! Θα μπω και εγω στην παρέα σας! Ειμαι 7 και 6 σήμερα! Εύχομαι σε ολες μια ήρεμη για τελειομηνη εγκυμοσύνη με το καλο να κρατήσουμε τα μωρακια μας τον Ιούλιο 🫶🫶🫶

στις On 28/11/2024 at 9:21 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Ναι ναι πάμε για το δεύτερο!! Εσύ πως είσαι;;

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλααααα ωραια καθημερινότητα με την μικρή κλείνουμε τα 5πλεον !!! Πώς πάει η εγκυμοσύνη σου ;

Κορίτσι μου @Μπεμπελουκα τι κανεις; Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Σε χάσαμε από τις μανούλες εξωσωματικης...Πέτυχες τελικα; Αν θέλεις στείλε μου πμ, να μην μπλέκουμε με την όμορφη παρέα των κοριτσιών του Ιουλίου!

@Mantarini μου συγχαρητήρια!! Χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Τα κατάφερες!! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι, μέσα απ την καρδιά μου!!

Κορίτσια, τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωρακια εύχομαι σε όλες!!❤️

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι 9 και 1 σημερα, εχω πητ βαση περιοδου στις 3/07. Εχω ακομη ενα κοριτσακι 2.5 ετων και αλλο ενα που θα ηταν 4, αλλα ειναι στον ουρανο. Εχω κανει 2 υπερηχους εχουμε ακουσει και καρδουλα. Εχω λιγες ανακατωσουρες, αλλα σε γενικα πλαισια ειμαι οκ. Με το καλο για ολες μας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο γιατρός μου λέει ότι ή τα μπέρδεψαν ή δεν τα συντήρησαν σωστά και καταστράφηκαν.τέλοσπαντων απαράδεκτοι, αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δεν θα με ενημέρωναν καν? Πιο πολύ φοβάμαι που θα πιω τόση γλυκόζη τόσο σύντομα πάλι. Ο γυναικολόγος λέει ότι δεν είναι κατι, αλλά δεν ξέρω... Έχω στενοχωρηθει και με την αντιμετώπιση, μου το έλεγαν με μια απάθεια, λες και τους συμβαίνει καθημερινά. Θα πάω αύριο, αλλού φυσικά και ελπίζω να είναι έστω καλά τα αποτελέσματα!
    • Κι εγώ τότε ήθελα αλλά γιορτάζει και η Φανερωμένη που θέλω να βαφτίσω την Ισμήνη-Μαρία και δε γίνεται!!! 😟😟😟
    • Α τα έχεις όλα έτοιμα εσύ καλέ!!! Εγώ θα κοιτάξω με τη νονά της τα διάφορα τώρα που θα κατέβω Αθήνα και βλέπουμε...  Κορίτσι μου αυτό σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα.
    • Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …
    • Αχ ρε κορίτσια εγω δ μπορώ να ησυχασω. Λοιπόν είχα κάνει αυχενικη όπως σας είπα, οι μετρήσεις τέλειες, μ λέει ο γιατρος εκεί εχεις κλινική εικόνα 26χρονης παρότι εισαι 36 χρόνων. Μ λέει θα βγει η papp a θα σ στείλουμε τα τροποποιήμενα. Από τ εργαστήριο μ ηρθαν οι αιματολογικες την ίδια μέρα. Παιρνω στο κεντρο την επόμενη ναι μ λένε θα σ στείλουμε κ την τροποποίηση. Τίποτα. Από την προηγούμενη Τετάρτη μου τα έστειλαν χθες και ενω επαιρνα καυε μέρα τηλέφωνο. Σήμερα είχα γιατρό. Η αίματος δ βγηκε τοσο καλή κ μ ανεβασε τις πιθανότητες σε 1/590 ενώ πριν ήταν 1/1000. Πρώτον νευρίασα απίστευτα πολύ με τ κέντρο π δε με ενημέρωσαν άμεσα. Με το γιατρό π τ συζητήσαμε μ λέει δ είναι κακα τ αποτελέσματα. Ληψη τροφοβλαστης κανουμε οταν τ ποσοστό είναι 1/300 και κάτω. Οι μετρήσεις του εμβρυου είναι τέλειες μου λέει. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι υγιέστατο. Αλλα η νιπτ θα μας δώσει αποτέλεσμα 99% και η λήψη 100%. Παρόλα αυτά ούτε αυτός ηξερε τι να μ προτείνει. Θα τ συζητήσει με το γιατρό της αυχενικής και θα με πάρει τηλ. Εγω εομαο σίγουρη ότι τ μωρό ειναι καλά αλλά ρε γαμωτο δ μπορω να το χαρω 100%. Μια αμφιβολία υπάρχει. Δεν έχω θέμα βα κάνω λήψη και αύριο αν ήταν αναγκαίο, αν πχ οι πιθανότητες ήταν 1 στις 100, και αύριο θα την έκανα. Αλλα τωρα με φοβίζει σαν εξέταση τ ενδεχόμενο αποβολής π έχει. Ουφ είμαι πολύ μπερδεμένη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...