Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 24/11/2024 at 6:01 ΠΜ, ο/η ntina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...!! 

Κ πράσινα μαρούλια κ τέτοια Ε? 

Expand  

Καλημέρα!

Μόνο αν τα έχεις πλύνει εσύ ή κάποιος που εμπιστεύεσαι. Σε εστιατόρια να αποφεύγεις να παίρνεις πράσινη σαλάτα. 

• Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 24/11/2024 at 6:01 ΠΜ, ο/η ntina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...!! 

Κ πράσινα μαρούλια κ τέτοια Ε? 

Expand  

Καλημέρα!! 

Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα!! 5 και 4 μέρες σήμερα και τα συμπτώματα είναι εδω 🙃 νιώθω αποστροφή για κάποια φαγητα, λίγα προς το παρόν και μια ανακατοσουρα συνέχεια. Άργησα να ενταχθώ γιατί κρατάω μικρό καλάθι για το πως θα εξελιχθεί... Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη, παρακολουθούσα τα μωρακια του Ιουλιου 2022 αλλά δεν έγραψα ποτε! Καλή αρχή σε όλες και με το καλό 🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, εγώ συμπτώματα δεν έχω καθόλου, ούτε ανακατωσουρες. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα ελάχιστες.. μόνο πονάκια έχω ώρες ώρες αλλά καταλαβαίνω ότι έχω κουραστεί και ξαπλώνω όταν μου συμβαίνει. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια... 5 εβδομάδων σήμερα!!

Την άλλη Δευτέρα θα κάνω χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!

Κ εγώ κανένα σύμπτωμα μόνο κάτι τσιμπήματα κάτω δεξιά κ αριστερά κ λίγο τ στήθος οι θηλές σαν να καίνε...

Πίνω φυλλικό κ σαλοσπιρ κ βάζω κ υπόθετα ουτροτζεσταν!!!

Όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου σε λίγο θα μιλάμε για καρδούλες που θα ακούσουμε!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

5 εβδομάδων και 2 ημερών εδώ. Την πρώτη χοριακή την έκανα Παρασκευή και σήμερα έκανα τη δε΄υτερη να δω πως πάει. Οι τιμές της Παρασκευής ήταν πολύ καλές και μου είχε πει η γυναικολόγος μου να κάνω σε μία εβδομάδα, απλά χθες ένιωσα ότι ξεπρήστηκε το στήθος μου και σταμάτησαν τα λίγα πονάκια χαμηλά και ΑΓΧΩΘΗΚΑ τέρμα. Πήρα τη γυναικολόγο μου αμέσως και μου είπε να κάνω για καλό και για κακό μια χοριακή άμεσα.

Σήμερα ξύπνησα πάλι με λίγο πρ΄ήξιμο και νιώθω καλύτερα. Περιμένω τα αποτελέσματα.

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και όλα να πάνε καλά!

Ξεκίνησα με λίγο άγχος αλλά ελπίζω να το διαχειριστώ, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τρελαίνομαι έτσι.

Φιλιά!

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2024 at 10:46 ΠΜ, ο/η ntina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια... 5 εβδομάδων σήμερα!!

Την άλλη Δευτέρα θα κάνω χοριακη για να κλείσουμε ραντεβού!

Κ εγώ κανένα σύμπτωμα μόνο κάτι τσιμπήματα κάτω δεξιά κ αριστερά κ λίγο τ στήθος οι θηλές σαν να καίνε...

Πίνω φυλλικό κ σαλοσπιρ κ βάζω κ υπόθετα ουτροτζεσταν!!!

Όλα καλά θα πάνε κορίτσια μου σε λίγο θα μιλάμε για καρδούλες που θα ακούσουμε!!!

Expand  

Μακάρι!! Δεν σου κρύβω ότι έχω μεγάλη αγωνία!!

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2024 at 11:37 ΠΜ, ο/η kalokairini είπε:

Εγώ έχω αύριο ραντεβου, να δούμε πως παει, γιατί την προηγούμενη εβδομαδα ήταν μικρός ο λεκιθικός ασκος. Απο αγωνία...δεν περιγράφεται!! Η ναυτία που έχω με κάνει κάπως πιο αισιόδοξη🙏

Expand  

Ήσουν όμως και 4 εβδομάδων.. λόγικο δεν είναι; 

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2024 at 11:47 ΠΜ, ο/η kalokairini είπε:

Ήμουν 4 και 6, είπε και αυτός ότι μπορεί να είναι νωρίς αλλά δεν το είπε με σιγουριά!

Expand  

Ναι μωρέ 5 εβδομάδων όλο κ όλο, λογικό να είναι μικρός

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2024 at 11:05 ΠΜ, ο/η Despy είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

5 εβδομάδων και 2 ημερών εδώ. Την πρώτη χοριακή την έκανα Παρασκευή και σήμερα έκανα τη δε΄υτερη να δω πως πάει. Οι τιμές της Παρασκευής ήταν πολύ καλές και μου είχε πει η γυναικολόγος μου να κάνω σε μία εβδομάδα, απλά χθες ένιωσα ότι ξεπρήστηκε το στήθος μου και σταμάτησαν τα λίγα πονάκια χαμηλά και ΑΓΧΩΘΗΚΑ τέρμα. Πήρα τη γυναικολόγο μου αμέσως και μου είπε να κάνω για καλό και για κακό μια χοριακή άμεσα.

Σήμερα ξύπνησα πάλι με λίγο πρ΄ήξιμο και νιώθω καλύτερα. Περιμένω τα αποτελέσματα.

Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα και όλα να πάνε καλά!

Ξεκίνησα με λίγο άγχος αλλά ελπίζω να το διαχειριστώ, γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τρελαίνομαι έτσι.

Φιλιά!

Expand  

Πήρες αποτέλεσμα κορίτσι μου;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα γιατρό σήμερα, 5 και 6 όλα καλά είπε! είδαμε και ένα ίχνος εμβρύου, φαινόταν και η καρδιά που πάλλεται αλλα δεν την ακούσαμε!ειπε την άλλη εβδομάδα. Κατά τα άλλα ανακατωσούρες όλη μερα!

Δημοσίευση
  στις On 27/11/2024 at 3:40 ΜΜ, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα γιατρό σήμερα, 5 και 6 όλα καλά είπε! είδαμε και ένα ίχνος εμβρύου, φαινόταν και η καρδιά που πάλλεται αλλα δεν την ακούσαμε!ειπε την άλλη εβδομάδα. Κατά τα άλλα ανακατωσούρες όλη μερα!

Expand  

Αααα υπέροχα νέα!!! Μια ανακουφιση την ένιωσες,;;

Δημοσίευση
  στις On 27/11/2024 at 3:40 ΜΜ, ο/η kalokairini είπε:

Expand  

Με το καλό καρδούλα μου μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσύνη 

Δημοσίευση
  στις On 27/11/2024 at 6:41 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Αααα υπέροχα νέα!!! Μια ανακουφιση την ένιωσες,;;

Expand  

Και δυο μη σου πω!! Απλα μου έκοψε τις πολλές μετακιν΄ησεις γιατί είδε λίγο αίμα διπλά στο σάκο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Δημοσίευση
  στις On 26/11/2024 at 2:52 ΜΜ, ο/η Irene84 είπε:

Εγώ είδα λιγα ροζ σήμερα...  5w+ 3d σήμερα. Αύριο θα κάνω μια 3η χοριακή για να δω τι γίνεται και Πέμπτη πάω γιατρό...

Expand  

Κορίτσι μου έκανες χοριακη; Πηγές γιατρό;; Εύχομαι όλα να είναι καλά! 

στις On 28/11/2024 at 5:48 ΜΜ, ο/η elena0212 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….

Expand  

Με το καλό κοπέλα μου!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!  Εγώ 6+3 σήμερα και την Δευτέρα θα πάω γιατρό και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...