Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

Με τον γιατρό μου ,Είχαμε πει να κάνουμε αυτό τον μήνα σπερματέγχυση, αλλά σήμερα που πήγα και με είδε το ωάριο είναι από την σάλπιγγα που είναι λιγότερο διαβατή. Το επόμενο που μου είπε είναι η εξωσωματική επειδή θα φύγουμε  εξωτερικό για 3 χρόνια..όταν τον ρώτησα για φυσικό κύκλο , επειδή φοβάμαι με τις ορμόνες , μου είπε ναι ελα αύριο να σε ξανά δω και Δευτέρα αν είναι καλό το ωάριο να κάνουμε ωοληψια και δεν ανέφερε τίποτα άλλο . Ξέρετε αν αξίζει η διαδικασία ή να ζητήσω και δεύτερη γνώμη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η ΛαμδαΤαφ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Με τον γιατρό μου ,Είχαμε πει να κάνουμε αυτό τον μήνα σπερματέγχυση, αλλά σήμερα που πήγα και με είδε το ωάριο είναι από την σάλπιγγα που είναι λιγότερο διαβατή. Το επόμενο που μου είπε είναι η εξωσωματική επειδή θα φύγουμε  εξωτερικό για 3 χρόνια..όταν τον ρώτησα για φυσικό κύκλο , επειδή φοβάμαι με τις ορμόνες , μου είπε ναι ελα αύριο να σε ξανά δω και Δευτέρα αν είναι καλό το ωάριο να κάνουμε ωοληψια και δεν ανέφερε τίποτα άλλο . Ξέρετε αν αξίζει η διαδικασία ή να ζητήσω και δεύτερη γνώμη;

Καλημέρα! Εγώ δεν είχα ανταπόκριση στις ορμόνες με αποτέλεσμα να δίνει 3-4 ωοθυλάκια και να περνούμε 1-2 ωάρια! Έτσι λοιπόν πήγαμε σε φυσικό κύκλο! Απέναντι μου έχω την 2,5 χρόνων κόρη μου!! Όλα να πάνε κάτ' ευχήν εύχομαι!!

στις πριν 18 ώρες, ο/η ΛαμδαΤαφ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Φυσικά αξίζει η διαδικασία. Θα πάρετε αυτό το ένα ωάριο και θα το γονιμοποιήσει με σπέρμα που θα δώσει ο σύζυγος την ίδια ημέρα. Με μέθη που διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Θα πληρώσεις περίπου 500 ευρώ σε ιδιωτικό κ΄έντρο/ μαιευτήριο, αν είσαι Αθήνα (για άλλες πόλεις δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει), συν την αμοιβή του γιατρού σου και μετά από τρεις ή πέντε μέρες, αν έχετε γονιμοποίηση, μπορεί να σου κάνει και εμφύτευση🙏. Ανάλογα με τις ορμόνες σου, θα κρίνει ο γιατρός, αν μπορεί να κάνει άμεσα εμφύτευση. Διαφορετικά το καταψύχετε και πάτε σε επόμενο κύκλο, ξανά η ίδια διαδικασία, μαζεύετε κι άλλο ή βάζετε μόνο αυτό το ένα! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία! Να πάνε όλα καλά!! ❤️ό,τι άλλο θέλεις ρώτα μας!

στις πριν 2 ώρες, ο/η RAM21 είπε:

Φυσικά αξίζει η διαδικασία. Θα πάρετε αυτό το ένα ωάριο και θα το γονιμοποιήσει με σπέρμα που θα δώσει ο σύζυγος την ίδια ημέρα. Με μέθη που διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Θα πληρώσεις περίπου 500 ευρώ σε ιδιωτικό κ΄έντρο/ μαιευτήριο, αν είσαι Αθήνα (για άλλες πόλεις δεν γνωρίζω πόσο κοστίζει), συν την αμοιβή του γιατρού σου και μετά από τρεις ή πέντε μέρες, αν έχετε γονιμοποίηση, μπορεί να σου κάνει και εμφύτευση🙏. Ανάλογα με τις ορμόνες σου, θα κρίνει ο γιατρός, αν μπορεί να κάνει άμεσα εμφύτευση. Διαφορετικά το καταψύχετε και πάτε σε επόμενο κύκλο, ξανά η ίδια διαδικασία, μαζεύετε κι άλλο ή βάζετε μόνο αυτό το ένα! Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία! Να πάνε όλα καλά!! ❤️ό,τι άλλο θέλεις ρώτα μας!

Νομίζω απλά ότι ήταν όλα πολύ γρήγορα και δεν ένιωσα καθόλου άνετα.. Δεν πήγα σήμερα στο ραντεβού, αγχώθηκα. Θα ακούσω και μια δεύτερη γνώμη.. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις 🫶

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...