Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα!!! Ήταν πρώιμης το τεστάκι??? Γιατί αν περιμένεις την Πέμπτη, είναι νωρίς να δείξει ☺️

Μαζί περιμένουμε. Το πως κρατιέμαι να μην κάνω τεστ, άστο 🙃 Αλλά ε΄΄ιπα, καλύτερα να περιμένω παρά να απογοητευτώ πάλι με αρνητικό τεστ 😓 Καλά από συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης το απόλυτο τίποτα!!! Μακάρι βρε Ρένα μου να μην μας έρθει 🙏🙏

Ήταν one step ναι!! Αχ δε ξέρω, επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χοριακη 76 δύο μέρες πριν την περίοδο, πιστεύω πως κ τώρα κάπως έτσι θα είναι. Ξέρω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά ξέρεις μου έχει κολλήσει. Μακάρι κορίτσι μου!! Καλά χαρά στην υπομονή σου που κρατιέσαι! Κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε, αλλά έλα που είναι φθηνά τα τεστ κ μας δελεάζουν με την ποσότητα 🤣 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε ; 

@evaa__ περιμένουμε νέα σου από χοριακη 

@marinamanoulitsa περιμένουμε το τεστακι σου κορίτσι μου εύχομαι κατά κόκκινο να είναι 

εγω κορίτσια αυτές τις μέρες έχω μια ενόχληση όχι συνέχεια σαν να έχω ουρολοίμωξη πήρα κάτι φυτικά manovit σε σκόνη που κάνει λέει για το θηλασμό είναι με Καραμπέρης μήπως προλάβω και γλιτώσω αντιβίωση 

τα έχει δοκιμάσει κάποια κοπέλα ; Κάνει δουλειά ;

Εγώ κορίτσι μου θα σου πρότεινα φακελάκια μανοζης. Μου τα είχε δώσει ο γιατρός στην εγκυμοσύνη, οπότε ίσως κάνουν κ γι θηλασμό. Μπορείς να το ψάξεις. Αυτά λένε πως είναι τα καλύτερα για πρόληψη και ανακούφιση συμπτωμάτων.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elk είπε:

@marinamanoulitsa περιμένουμε το τεστακι σου κορίτσι μου εύχομαι κατά κόκκινο να είναι 

εγω κορίτσια αυτές τις μέρες έχω μια ενόχληση όχι συνέχεια σαν να έχω ουρολοίμωξη πήρα κάτι φυτικά manovit σε σκόνη που κάνει λέει για το θηλασμό είναι με Καραμπέρης μήπως προλάβω και γλιτώσω αντιβίωση 

κορίτσι μου εγώ τα χρησιμοποιώ τώρα αυτά κυρίως προληπτικά μετά απο επαφές μετα τις ουρολοιμώξεις που είχα..δεν ξέρω αν ανακουφίζουν από συμπτώματα αλλά απ ότι διαβασα σε κριτικες πριν τα πάρω οι περισσότεροι έλεγαν ότι προλαβαίνουν την αντιβίωση..έχουν μανόζη αυτά που πήρες απλά αλλάζει το όνομα της κάθε εταιρίας..και το manovit και το d manosa είναι καλά!

στις πριν 41 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε! @evaa__ περιμένουμε την χοριακή σου και @marinamanoulitsa το τεστακι..πολύ ήσυχη ήσουν το σκ :P 

εγώ είμαι 7ΜΤΩ..δεν περιμένω πολλά λόγω κόβιντ καθώς είχαμε 3 επαφές όλες κι όλες κι αυτές μέχρι και την ημέρα που βγήκε θετικό το τεστ ωορρηξίας..

δεν θυμάμαι αν σας ειχα πει για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας που ψαχνομουν να κάνω και τις υπόλοιπες..αν και διαβασα ότι με αυτές που έχω κανει ειμαι οκ για τις αποβολές που έχω στις αρχές, επικοινώνησα με τον αιματολόγο ο οποίος μου είχε πει ότι θα μου έγραφε ενα γονίδιο από αυτά που γράφονται και με το παραπεμπτικό αυτό θα είχα μια προνομιακή τιμή σε ένα διαγνωστικό που μου είπε..εν τελει η εξέταση δεν γράφεται ξανά..εκείνος στην αρχη μου είπε ότι ισως ειναι πολύ κοντά στην ημερομηνία που τις έκανα και από την άλλη ότι είναι γονίδια και τα αποτελέσματα αυτών δεν αλλάζουν και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να μου τις γράψει στο μέλλον..μου φάνηκε κάπως να πω την αλήθεια και μου μπήκαν στο μυαλό σκέψεις ότι θα τις έκανα αυτή την περίοδο τζαμπα για να πάρει και αυτός την προμήθεια του από το διαγνωστικό..

έκλεισα λοιπόν ραντεβού στο Έλενα στο τμήμα των αποβολών για να μου πει η Οικονομοπούλου τι χρειάζεται να κάνω όντως και τι όχι...εκείνη είναι εκεί κάθε μέρα πρωί ή υπάρχει περίπτωση να πέσω και σε άλλον;

Καλημερα κοριτσι μου! Μονο η κα Οικονομοπουλου ειναι!! Καλα αποτελεσματα να εχεις!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα καλή βδομάδα! Χυμό κράνμπερι από μαγαζί με βιολογικά, κάνει θαύματα! Πίνε λίγο κάθε μέρα είτε σκέτο είτε αραιωμένο (είναι στυφό και ξινό) και μπόλικο νερό στη διάρκεια της ημέρας και λογικά θα βοηθήσει

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ήταν one step ναι!! Αχ δε ξέρω, επειδή στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα χοριακη 76 δύο μέρες πριν την περίοδο, πιστεύω πως κ τώρα κάπως έτσι θα είναι. Ξέρω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά ξέρεις μου έχει κολλήσει. Μακάρι κορίτσι μου!! Καλά χαρά στην υπομονή σου που κρατιέσαι! Κανονικά έτσι πρέπει να κάνουμε, αλλά έλα που είναι φθηνά τα τεστ κ μας δελεάζουν με την ποσότητα 🤣 

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, το λες κ μόνη σου 😉 Κάνε ένα τεστάκι τη Πέμπτη κ εύχομαι να μη σου έρθει 🙏 Κ εγώ έχω πόσα τεστάκια στο σπίτι αλλά από την αρχή έτσι ήμουν, έλεγα καλύτερα να είμαι κ να το μάθω με καθυστέρηση παρά να είμαι κ να κάνω πριν κ να βγει αρνητικό κ να στεναχωριέμαι άδικα 😊

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!!

Δεν θα το πιστέψετε αλλά δεν έκανα τεστ ακόμα 🤣 

Σήμερα περιμένω περίοδο...30η ημέρα είναι...θα βγω σε λίγο έξω να πάρω τεστ😉 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!!

Δεν θα το πιστέψετε αλλά δεν έκανα τεστ ακόμα 🤣 

Σήμερα περιμένω περίοδο...30η ημέρα είναι...θα βγω σε λίγο έξω να πάρω τεστ😉 

χαχαχα άντε και έσκασα πού είσαι! Αναμένουμεεε

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε!

@evaa__ περιμένουμε την χοριακη σου και @marinamanoulitsa περιμένουμε και το δικό σου τεστ με αγωνία!

Εγώ σήμερα 13+2 και θα πάω το απόγευμα στον γιατρό μου και εννοείται πως έχω αγχωθεί πάλι. 

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες..!!!

Μόλις πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη έγκριση της επιτροπής για τα φάρμακα και είμαι απο το Σάββατο σε αναμονή περιόδου. Έστειλα στο γιατρό την έγκριση και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω παραλάβει και τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ αισιόδοξη πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, και αν δεν πάνε θα το προσπαθήσουμε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να πάνε στο τέλος όοοολα καλα..!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μόλις πήρα στα χέρια μου την πολυπόθητη έγκριση της επιτροπής για τα φάρμακα και είμαι απο το Σάββατο σε αναμονή περιόδου. Έστειλα στο γιατρό την έγκριση και λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω παραλάβει και τα φάρμακα απο το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ. 

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ αισιόδοξη πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά, και αν δεν πάνε θα το προσπαθήσουμε ξανά και ξανά και ξανά μέχρι να πάνε στο τέλος όοοολα καλα..!!!

εγω να ρωτήσω αν έχεις κανει τεστ; μην μας λες για την επιτροπή και υπάρχει κανα σποράκι στην κοιλίτσα ❤️ 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

εγω να ρωτήσω αν έχεις κανει τεστ; μην μας λες για την επιτροπή και υπάρχει κανα σποράκι στην κοιλίτσα ❤️ 

χε χε χε μου έχει περάσει κι αυτό απο το μυαλό αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει κάτι.. δεν έχω κάνει τεστ, γιατί ωορρηξία είχα την 20-21 ημέρα του κύκλου στις 22-23/10, οπότε μέχρι αύριο θεωρώ ότι είναι το λογικό παράθυρο αναμονής της περιόδου μου.

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου 🥰 άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα!

Άντε καλεεεε εσένα περιμένουμε!!! Τρέχα πάρε ένα κατούρα το κ στειλτο να το δούμε να χαρούμε όλες!!!!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλή αρχή κοριτσάκι μου!! Όλα θα πάνε καλά κ ότι χρειαστείς θα είμαστε εδώ !!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα!!! Ήταν πρώιμης το τεστάκι??? Γιατί αν περιμένεις την Πέμπτη, είναι νωρίς να δείξει ☺️

Μαζί περιμένουμε. Το πως κρατιέμαι να μην κάνω τεστ, άστο 🙃 Αλλά ε΄΄ιπα, καλύτερα να περιμένω παρά να απογοητευτώ πάλι με αρνητικό τεστ 😓 Καλά από συμπτώματα περιόδου κ εγκυμοσύνης το απόλυτο τίποτα!!! Μακάρι βρε Ρένα μου να μην μας έρθει 🙏🙏

Και εγώ είμαι μαζί σας , Σάββατο έκανα το τελευταίο τεστ γιατί δεν θέλω να έχω στο σπιτι γιατί τα κάνω σαν καραμέλες 😅,περιμένω την Τετάρτη έχω πολύ πόνο από το Σάββατο σαν να μου έρχεται από λεπτό σε λεπτό !Προς το παρόν τίποτα πάντως ,σήμερα έχω πολλά διάφανα υγρά 🤔

Μακάρι να μην έρθει σε καμία μας !  

στις πριν 3 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Και εγώ είμαι μαζί σας , Σάββατο έκανα το τελευταίο τεστ γιατί δεν θέλω να έχω στο σπιτι γιατί τα κάνω σαν καραμέλες 😅,περιμένω την Τετάρτη έχω πολύ πόνο από το Σάββατο σαν να μου έρχεται από λεπτό σε λεπτό !Προς το παρόν τίποτα πάντως ,σήμερα έχω πολλά διάφανα υγρά 🤔

Μακάρι να μην έρθει σε καμία μας !  

Μακάρι!! Εγώ έχω πονάκια σήμερα, έστρωσα κ χάλια κ ζορίστηκα με των παιδιών γιατί έπρεπε να σηκώσω ταυτόχρονα κ τα 2 κρεβάτια.. Στήθος ανύπαρκτο ενώ κανονικά πονάει.. Αν κατάλαβα σωστά την ωορρηξία περιμένω τη Δευτέρα αλλιώς νωρίτερα. Μέχρι 14η που είχα τεστακια ήταν αρνητικά πιστεύω ότι έγινε 16η μέρα του κύκλου. Θα δείξει.. Επειδη μετράω κ βασική θερμοκρασία σώματος εχθές μου έκανε μια καλή πτώση κ σήμερα ανέβηκε πάλι. Λένε πως στην εμφύτευση γίνεται αυτό.. Να γίνει κανένα θαύμα;;;; 

@elemi@annie! Μακάρι βρε κορίτσια να μην μας έρθει!!! Καλά από συμπτώματα τίποτα όμως. Άλλους μήνες που έλεγα σίγουρα είμαι δεν γίνεται να πονάει τόσο το στήθος κ τζίφος. Οπότε μη ψάχνεται τζάμπα για συμπτώματα 😊

@annie!Σήμερα ή την άλλη Δευτέρα περιμένεις?

στις πριν 9 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μακάρι!! Εγώ έχω πονάκια σήμερα, έστρωσα κ χάλια κ ζορίστηκα με των παιδιών γιατί έπρεπε να σηκώσω ταυτόχρονα κ τα 2 κρεβάτια.. Στήθος ανύπαρκτο ενώ κανονικά πονάει.. Αν κατάλαβα σωστά την ωορρηξία περιμένω τη Δευτέρα αλλιώς νωρίτερα. Μέχρι 14η που είχα τεστακια ήταν αρνητικά πιστεύω ότι έγινε 16η μέρα του κύκλου. Θα δείξει.. Επειδη μετράω κ βασική θερμοκρασία σώματος εχθές μου έκανε μια καλή πτώση κ σήμερα ανέβηκε πάλι. Λένε πως στην εμφύτευση γίνεται αυτό.. Να γίνει κανένα θαύμα;;;; 

Το εύχομαι ολόψυχα 🩷

στις πριν 55 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλή αρχή!!!! Μακάρι να προλάβεις σε αυτόν το κύκλο!!! Η ακόμη καλύτερα να μη ξεκινήσεις κθλ κ να είσαι ήδη έγκυος αφού περιμένεις αυτές τις μέρες 😊

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας ελπίζω να κάνουν δουλειά αυτά που πήρα περιμένω να μου έρθουν  

δεν έχουμε μαγαζιά εδώ με βιολογικά προϊόντα μένω σε χωριό αλλιώς θα ήταν καλή επιλογή να πάρω κάτι από σε χυμό Καραμπέρης 

τα συμπτώματα με πιάνουν για λίγο και με αφήνουν δεν τα έχω συνέχεια αντε να δούμε 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας ελπίζω να κάνουν δουλειά αυτά που πήρα περιμένω να μου έρθουν  

δεν έχουμε μαγαζιά εδώ με βιολογικά προϊόντα μένω σε χωριό αλλιώς θα ήταν καλή επιλογή να πάρω κάτι από σε χυμό Καραμπέρης 

τα συμπτώματα με πιάνουν για λίγο και με αφήνουν δεν τα έχω συνέχεια αντε να δούμε 

Χρησιμοποιώ κι εγώ Τ9! Αλλά με το χυμό "καραμπερης" ένα δάκρυ κύλησε 😂😂😂

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Έκανα κορίτσια αλλά πολύ αχνό μου φαίνεται....θα έπρεπε να είναι σκούρο αναμενομενη ημέρα περιόδου ...κράτησα ένα και για το πρωί να κάνω με τα πρωινά ούρα!δεν νομίζω να είναι θετικό τόσο αχνό 

IMG_20241104_135441.jpg

Χμμ και βλέπω και δεν βλέπω κάτι. Ίσως είναι χαμηλή η ορμόνη και επειδή τα ούρα δεν είναι πρωινά. Σίγουρα αν δεν σου έρθει σήμερα και ξανακάνεις αύριο και είσαι πιστεύω θα σκουρυνει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου καλησπερα!!! 🥰❤️ Εχω πολλες μερες να μπω στ φορουμ, μην πω εβδομαδες... ειχα πολλα τρεξιματα με τη δουλεια, με καθαριοτητες μετα γτ μας εφεραν τα χαλια κ στρωσαμε (ευτυχως βοηθαει πολυ ο αντρας μου στις δουλειες στ σπιτι αλλα θελω ν συμμετεχω κι εγω μ τους ρυθμους μου κ ν κανω τις λεπτομερειες 😊😋)  Επισης φυγαμε εκδρομουλα για 5 μερουλες κ καπως ετσι περασαν οι μερες... Δν εχω προλαβει ν διαβασω τα τελευταια νεα σας αλλα πιστευω ν το κανω αυριο!! Στα δικα μας νεα οι μικρες ειναι πολυ πολυ ζωηρες!!! Χορευουν κ κλωτσανε πολλες φορες μεσα στη μερα κ τις χαιρομαι... εγω δν εχω ενοχλησεις ουτε μεσα στ μερα ουτε στν υπνο προς το παρον...  Εκανα κ το αντιγριπικο εμβολιο πριν λιγες μερες κ ολα καλα!!!✌️ 12/11 εχω γιατρο κ ανυπομονωωωωω ν τις δουμε!!🫠🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩💞💞💞💞 Σας φιλω κ ελπιζω ολες να ειστε καλα κ τα κουκουνια σας το ιδιο!!! 🙏❤️🤰🧿🤗✨️
    • Κι εγώ αύριο θα πάω στην παιδίατρο!  @μαμά12345 κι εγώ αυτό σκέφτομαι..έξω γενικά είναι οκ μόνο αν νυστάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί βγάζει γκρίνια αν είμαστε έξω. 
    • Kι εμείς πήγαμε παιδίατρο κορίτσια μου..κάναμε εμβόλιο ..τελικά πήρε 800 γραμμάρια..δεν το περίμενα..και 2 πόντους ..για τις γουλιές μου είπε αν θέλω να ξεκινήσω ειδικό γάλα αλλά μου λέει το παιδί παίρνει κιλά κανονικά και δεν ενοχλείται κιόλας.αν τον ξεκινήσω γάλα μπορεί να προκαλέσουμε αλλά προβλήματα.δισκοιλιοτητα ας πούμε η διαρροια.ετσι το άφησα και συνεχίζουμε κανονικά...μην το ταλαιπωρήσω τζαπα..το bexero μου το έβαλε τον άλλο μήνα δυστυχώς ..του πα για αργότερα αλλά δεν... @Barbieeέλα μωρέ ταλαιπωρηθηκατε πολύ..τζαπα εν τω μεταξύ..ελπίζω τώρα να είστε καλύτερα να ηρεμήσετε.. @Christi.D.εγώ κορίτσι μου θα πήγαινα..όπως είστε στο σπίτι έτσι κι εκεί μην το φοβάσαι..ίσα ίσα θα ξεσκασετε κιόλας..στις βόλτες κάθεται γενικά η γκρινιάζει?
    • Άντε μπράβο!! Μεγαλώνουμε ρε παιδιά αφήστε τα …Οι μέρες περνάνε σα νερό!! Εμείς θα κάνουμε την Παρασκευή για να δούμε 🙏🏻♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...