Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

Κορίτσια βγηκα απο το γιατρό..5 εβδομαδων και 2 ημερων με πιθανή συλληψη 15 Οκτωβρίου. Μου ειπε οτι βλεπει αρχόμενο σακο μεσα στη μήτρα, μου τον εδειξε ήταν μικρούλης και την αλλη Τετάρτη ξανα έχω ραντεβού. Ειμαι σε πολυ αρχικό στάδιο 🙏Αυτα ελπίζω να εχει καλή εξέλιξη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 35 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mantarini @annie! Τα τεστ εγκυμοσύνης είναι πραγματικά για πέταμα!έλεος όλα βγάζουν γραμμές χωρίς να είσαι έγκυος;;;; Τζάμπα λεφτά και κυρίως τζάμπα μας κάνουν να χαιρόμαστε!!!!εμένα εχθές μου τελείωσε η περίοδος οπότε μπαίνουμε σε νέο κύκλο προσπαθειών!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους 🤎 🍂 

Εμένα ο σύζυγος είναι με covid ελπίζω να μην κολλήσουν τα παιδιά!!!!εγώ το πέρασα Ιούλιο άρα είμαι καλυμμένη..προς το παρών αρνητικοι είμαστε οι υπόλοιποι 

@marinamanoulitsa Ωχ περαστικά ε΄λπίζω να το περάσει πολύ ελαφριά κ να μην κολλήσει κ η υπόλοιπη οικογένεια!!! Κ καλό κουράγιο κ σε εσένα που θα έχεις συν ένα παιδάκι τώρα που είναι άρρωστος 😆 (εκτός αν ο δικός σου αποτελεί εξαίρεση κ δεν κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει)

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Ο Νοέμβριος δεν μπήκε πολύ καλά για εμάς και συνεχίζει να εξελίσσεται άσχημα, για διάφορους λόγους. Μέσα σε όλα, έμαθα για μια νέα εγκυμοσύνη στο συγγενικό περιβάλλον, για την οποία χάρηκα πραγματικά παααρα πολύ!! Την περίμενα πως και πως!! Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, άρχισε να με επηρεάζει αρνητικά η σκέψη, πως από όλο μας τον περίγυρο μόνο εμείς δυσκολευόμαστε. Μετά την γέννα, είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο θέμα με ρίχνει ψυχολογικά. Το είχα πάρει πολύ χαλαρά και θετικά έως τώρα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αχάριστη και συγνώμη αν ενοχλείται κάποια κοπέλα, δεδομένου πως το μωρό μου δεν έχει χρονίσει ακόμη, αλλά η καθεμία μας βρίσκεται εδώ για τους δικούς της λόγους. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως δεν συμβεί ποτέ ξανά το θαύμα που έγινε την πρώτη φορά…τελοσπαντων αυτά ήθελα να πω, γιατί πραγματικά δεν νομίζω πως κάποιος θα με καταλάβαινε καλύτερα. 

Αχ κορίτσι μου είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι έτσι!!! Εμείς ήμαστε έτσι σχεδόν κάθε 2μήνο σκάει κ μια εγκυμοσύνη κ δεν ξέρω πως να τις διαχειριστώ 😔 Δεν είσαι καθόλου΄ αχάριστη, ΄λαταράς ένα μωράκι, δεν έχει σημασία αν για σένα είναι το 2ο, για μένα το 1ο κλπ το ίδιο λαχταράμε όλες εδώ μέσα. Κ είναι απολύτως φυσιολογικό να σε πιάνει το παράπονο... Προσπάθησε όσο μπορείς να παίρνεις αγκαλιά το μωρό σου κ να κάνεις αγάπες με τον άντρα σου κ θα δεις θα έρθει κ το 2ο😊🙏 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

@marinamanoulitsa Ωχ περαστικά ε΄λπίζω να το περάσει πολύ ελαφριά κ να μην κολλήσει κ η υπόλοιπη οικογένεια!!! Κ καλό κουράγιο κ σε εσένα που θα έχεις συν ένα παιδάκι τώρα που είναι άρρωστος 😆 (εκτός αν ο δικός σου αποτελεί εξαίρεση κ δεν κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει)

Αχ κορίτσι μου είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι έτσι!!! Εμείς ήμαστε έτσι σχεδόν κάθε 2μήνο σκάει κ μια εγκυμοσύνη κ δεν ξέρω πως να τις διαχειριστώ 😔 Δεν είσαι καθόλου΄ αχάριστη, ΄λαταράς ένα μωράκι, δεν έχει σημασία αν για σένα είναι το 2ο, για μένα το 1ο κλπ το ίδιο λαχταράμε όλες εδώ μέσα. Κ είναι απολύτως φυσιολογικό να σε πιάνει το παράπονο... Προσπάθησε όσο μπορείς να παίρνεις αγκαλιά το μωρό σου κ να κάνεις αγάπες με τον άντρα σου κ θα δεις θα έρθει κ το 2ο😊🙏 

Ωχ άσε με έπρηξε....όλο το Σαββατοκύριακο λες και ήμουν μόνη σπίτι και είχα 3 μωρά!!! ακριβώς!!!!χαχαχαχα σε ευχαριστώ πολύ 

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Να σας θυμίσω 7/11 χοριακή 83, 9/11 χοριακή 170, ήταν και η μέρα που είχα ελαφριά αιμορραγία με αποτέλεσμα να κάνω μία ένεση προγεστερόνης. Το σαββατοκύριακο την έβγαλα ξάπλα και δεν ξανά είχα αιμορραγία. Έκανα και σήμερα χοριακή η οποία βγήκε 1063, ο γιατρός λ΄΄εει ότι πάμε καλά και θα με δει  την Παρασκευή για τον πρώτο υπέρυχο.

Αλλά ρε κορίτσια είμαι πολύ αγχωμένη λόγω της αιμορραγίας που είχα, φοβάμαι εξωμύτρια. Σύγνωμη για τον πανικό μου αλλά είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και προσπαθούσαμε για αυτήν 1 χρόνο.

Κορίτσια Μ θέλω να σας πω για τα τεστ εγκυμοσύνης να μην απογοητευεστε...!

Εγώ με 350 μονάδες χοριακη είχα τόσο αχνο όσο δεν φαντάζεστε σας βάζω κ φωτό...άρα πιστεύω είναι στην κάθε γυναίκα από πόσες μονάδες ανιχνεύει...πάντως αυτό που λένε από 10 μονάδες δεν τν πιστεύω...

IMG_20241110_225426.jpg

στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια βγηκα απο το γιατρό..5 εβδομαδων και 2 ημερων με πιθανή συλληψη 15 Οκτωβρίου. Μου ειπε οτι βλεπει αρχόμενο σακο μεσα στη μήτρα, μου τον εδειξε ήταν μικρούλης και την αλλη Τετάρτη ξανα έχω ραντεβού. Ειμαι σε πολυ αρχικό στάδιο 🙏Αυτα ελπίζω να εχει καλή εξέλιξη!

Τέλεια κορίτσι μου 😊 Αυτά που έπρεπε να δείτε αυτή την εβδομάδα τα είδατε, υπομονή τώρα για τον επόμενο υπέρηχο🙏 Τα ροζ που είχες σταμάτησαν?

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να γεμίσουμε θετικά τεστακια!! ❤️❤️❤️❤️

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Ο Νοέμβριος δεν μπήκε πολύ καλά για εμάς και συνεχίζει να εξελίσσεται άσχημα, για διάφορους λόγους. Μέσα σε όλα, έμαθα για μια νέα εγκυμοσύνη στο συγγενικό περιβάλλον, για την οποία χάρηκα πραγματικά παααρα πολύ!! Την περίμενα πως και πως!! Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, άρχισε να με επηρεάζει αρνητικά η σκέψη, πως από όλο μας τον περίγυρο μόνο εμείς δυσκολευόμαστε. Μετά την γέννα, είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο θέμα με ρίχνει ψυχολογικά. Το είχα πάρει πολύ χαλαρά και θετικά έως τώρα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αχάριστη και συγνώμη αν ενοχλείται κάποια κοπέλα, δεδομένου πως το μωρό μου δεν έχει χρονίσει ακόμη, αλλά η καθεμία μας βρίσκεται εδώ για τους δικούς της λόγους. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως δεν συμβεί ποτέ ξανά το θαύμα που έγινε την πρώτη φορά…τελοσπαντων αυτά ήθελα να πω, γιατί πραγματικά δεν νομίζω πως κάποιος θα με καταλάβαινε καλύτερα. 

Κορίτσι μου σε νιώθω! Τα ίδια συναισθήματα έχω και εγώ. Σκέφτομαι πόσο εύκολα μας ήρθε η μικρή και πόσο μας έχει "ταλαιπωρήσει" το δεύτερο. Και ότι μπορεί να μην ξαναπάρω την χαρά του θετικού τεστ, του πρώτου υπερήχου και όλα τα σχετικά. Έμαθα και εγώ για μια εγκυμοσύνη στο οικογενειακό περιβάλλον και χάρηκα πάρα πολύ αλλά όταν έμαθα ότι η κοπέλα το σκέφτεται αν θα το κρατήσει γιατί είναι 40 χρονών, έχει ήδη ένα παιδί ΑΜΕΑ, και φοβάται μην ξαναπεράσει τα ίδια. Και σκέφτομαι πόσο άδικο ρε γμτ...

στις πριν 27 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Κορίτσια Μ θέλω να σας πω για τα τεστ εγκυμοσύνης να μην απογοητευεστε...!

Εγώ με 350 μονάδες χοριακη είχα τόσο αχνο όσο δεν φαντάζεστε σας βάζω κ φωτό...άρα πιστεύω είναι στην κάθε γυναίκα από πόσες μονάδες ανιχνεύει...πάντως αυτό που λένε από 10 μονάδες δεν τν πιστεύω...

IMG_20241110_225426.jpg

Εσένα φαίνεται και με τη φωτογραφία η δεύτερη γραμμή. Εγώ ναι μεν με γυμνό μάτι την έβλεπα αλλά όταν την έβγαζα φωτογραφία χανόταν. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τις νέες εγκυμοσύνες, εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους και να το χαρείτε! Στα κορίτσια που περιμένουν ευχομαι να έρθει σύντομα ένα μωράκι στην κοιλιτσα και έπειτα στην αγκαλιτσα!

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Susan είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Να σας θυμίσω 7/11 χοριακή 83, 9/11 χοριακή 170, ήταν και η μέρα που είχα ελαφριά αιμορραγία με αποτέλεσμα να κάνω μία ένεση προγεστερόνης. Το σαββατοκύριακο την έβγαλα ξάπλα και δεν ξανά είχα αιμορραγία. Έκανα και σήμερα χοριακή η οποία βγήκε 1063, ο γιατρός λ΄΄εει ότι πάμε καλά και θα με δει  την Παρασκευή για τον πρώτο υπέρυχο.

Αλλά ρε κορίτσια είμαι πολύ αγχωμένη λόγω της αιμορραγίας που είχα, φοβάμαι εξωμύτρια. Σύγνωμη για τον πανικό μου αλλά είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και προσπαθούσαμε για αυτήν 1 χρόνο.

κορίτσι μου ψυχραιμία..οι χοριακές σου ανεβαίνουν μιαα χαρά..προς το παρόν μας ενδιαφέρει ο διπλασιασμός...εκτός από εκείνη την ένεση παίρνεις ακόμη προγεστερόνη;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Όχι απλά σε καταλαβαίνω, αλλά ταυτίζομαι απόλυτα και το ξέρεις.... Μετά την παλινδρομη τον Ιούνιο, έμαθα για πολύ δικό μου άτομα ότι έμεινε έγκυος ενώ δεν το ήθελε καν. Σκεφτόταν να το ρίξει κιόλας. Θύμωσα πολύ με το σύμπαν, τον Θεό, την τύχη μου, το σώμα μου το ίδιο. Μια μέρα μετά τη Βιοχημική έμαθα για φιλικό πρόσωπο που έλεγε και ξαναελεγε ότι δεν ήθελε δεύτερο παιδί ότι είναι έγκυος ξανά. Μην στα πολυλογω μέσα σε όλο αυτό το πένθος μου έμαθα και για άλλες εγκυμοσύνες (δεύτερες κιόλας) και ένιωσα ακριβώς όπως τα λες... Με τρώει αυτό το... Γιατί όχι και εγώ; Γιατί οι άλλες τόσο εύκολα και εγώ πρέπει να περάσω μέσα από την κόλαση; Ενω αρχικά, μετά τη γέννα το είχα πάρει και εγώ χαλαρά... Είναι απλά άδικο και δεν μπορώ να δεχτώ πλέον ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γιατί προφανώς ο λόγος αυτός είναι εναντίον μου..

Εμείς σε άλλα νέα, χτες είχαμε επαφή (ο άντρας μου λείπει άπειρες ώρες και νύχτες με τις δύο δουλειές που κάνει, οπότε οι επαφές είναι θαύμα, ειδικά με το μωρό). Ήταν καθαρά για δική μας απόλαυση λοιπόν καθώς ήμουν 10η μέρα του κύκλου. Γενικά κάνω αργά ωορρηξία και ειδικά τώρα που τις πρώτες μέρες περιόδου είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, σκέφτηκα ότι θα αργήσει ακόμα περισσότερο. Και κάνω τώρα ένα τεστ ωορρηξίας να δω τι γίνεται, και είναι σχεδόν θετικό ... Το βράδυ σίγουρα θα γίνει δηλαδή. Και το κουλο είναι ότι ο καλός μου θα φύγει το μεσημέρι για δουλειά και θα γυρίσει αύριο το πρωί. Οπότε δεν θα είχαμε επαφή σήμερα.. Καμία φορά άμα θέλει να γίνει, θα γίνει τελικά.. Το σύμπαν παίζει περίεργα παιχνίδια 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Όχι απλά σε καταλαβαίνω, αλλά ταυτίζομαι απόλυτα και το ξέρεις.... Μετά την παλινδρομη τον Ιούνιο, έμαθα για πολύ δικό μου άτομα ότι έμεινε έγκυος ενώ δεν το ήθελε καν. Σκεφτόταν να το ρίξει κιόλας. Θύμωσα πολύ με το σύμπαν, τον Θεό, την τύχη μου, το σώμα μου το ίδιο. Μια μέρα μετά τη Βιοχημική έμαθα για φιλικό πρόσωπο που έλεγε και ξαναελεγε ότι δεν ήθελε δεύτερο παιδί ότι είναι έγκυος ξανά. Μην στα πολυλογω μέσα σε όλο αυτό το πένθος μου έμαθα και για άλλες εγκυμοσύνες (δεύτερες κιόλας) και ένιωσα ακριβώς όπως τα λες... Με τρώει αυτό το... Γιατί όχι και εγώ; Γιατί οι άλλες τόσο εύκολα και εγώ πρέπει να περάσω μέσα από την κόλαση; Ενω αρχικά, μετά τη γέννα το είχα πάρει και εγώ χαλαρά... Είναι απλά άδικο και δεν μπορώ να δεχτώ πλέον ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γιατί προφανώς ο λόγος αυτός είναι εναντίον μου..

Εμείς σε άλλα νέα, χτες είχαμε επαφή (ο άντρας μου λείπει άπειρες ώρες και νύχτες με τις δύο δουλειές που κάνει, οπότε οι επαφές είναι θαύμα, ειδικά με το μωρό). Ήταν καθαρά για δική μας απόλαυση λοιπόν καθώς ήμουν 10η μέρα του κύκλου. Γενικά κάνω αργά ωορρηξία και ειδικά τώρα που τις πρώτες μέρες περιόδου είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, σκέφτηκα ότι θα αργήσει ακόμα περισσότερο. Και κάνω τώρα ένα τεστ ωορρηξίας να δω τι γίνεται, και είναι σχεδόν θετικό ... Το βράδυ σίγουρα θα γίνει δηλαδή. Και το κουλο είναι ότι ο καλός μου θα φύγει το μεσημέρι για δουλειά και θα γυρίσει αύριο το πρωί. Οπότε δεν θα είχαμε επαφή σήμερα.. Καμία φορά άμα θέλει να γίνει, θα γίνει τελικά.. Το σύμπαν παίζει περίεργα παιχνίδια 

Εσένα δεν σε φοβάμαι... Μπορεί να μείνεις μπαμ μπαμ έγκυος.... Και εύχομαι αυτή τη φορά να μείνει 🙏🙏🙏

@anna_30ναι παίρνω κολπικά πρωί βράδυ.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου.

Ειναι τρομερό το άγχος που έχουμε μέχρι το θετικό τεστ και έπειτα αποκτάμε καινούργιο. 😂

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εσένα δεν σε φοβάμαι... Μπορεί να μείνεις μπαμ μπαμ έγκυος.... Και εύχομαι αυτή τη φορά να μείνει 🙏🙏🙏

Ήταν που σκεφτόμασταν αν θα είχαμε ελεύθερες επαφές αυτό το μήνα ή θα περιμεναμε να βγουν οι εξετάσεις του σπέρματος πρώτα, στις 20 του μήνα. Τελικά δεν χρειάστηκε να το σκεφτούμε και πολύ, το σύμπαν αποφάσισε και μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Και εγώ δεν αγχώνομαι αν θα μείνω έγκυος, το ξέρεις... Το μετά με τρελαίνει...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Ήταν που σκεφτόμασταν αν θα είχαμε ελεύθερες επαφές αυτό το μήνα ή θα περιμεναμε να βγουν οι εξετάσεις του σπέρματος πρώτα, στις 20 του μήνα. Τελικά δεν χρειάστηκε να το σκεφτούμε και πολύ, το σύμπαν αποφάσισε και μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Και εγώ δεν αγχώνομαι αν θα μείνω έγκυος, το ξέρεις... Το μετά με τρελαίνει...

όπως είπες, καμία φορά το συμπαν αποφασίζει εκεινο για εμας..εύχομαι ότι ειναι για καλό να γίνει...

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

μπραβο κορίτσι μου..βήμα βήμα και να είσαι αισιόδοξη..το σποράκι είναι εδώ ❤️ να μας λες τα νεα σας!

@anna_30 Την επόμενη Τετάρτη ειπε οτι θα θα δουμε ολοκληρωμένο το σάκο θα ειμαι 6 και 4 μερες τότε! Εχω ενα μεγάλο φόβο μεσα μου σήμερα περιμενω και το αποτέλεσμα της κυστικης. Γενικα έχω άγχος δε ξερω οταν ακουσω την καρδουλα αν χαλαρώσω.

στις πριν 21 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@anna_30 Την επόμενη Τετάρτη ειπε οτι θα θα δουμε ολοκληρωμένο το σάκο θα ειμαι 6 και 4 μερες τότε! Εχω ενα μεγάλο φόβο μεσα μου σήμερα περιμενω και το αποτέλεσμα της κυστικης. Γενικα έχω άγχος δε ξερω οταν ακουσω την καρδουλα αν χαλαρώσω.

Κορίτσι μου άγχος θα έχεις μέχρι τη στιγμή που θα πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά. Όλη η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος αγχωτική αν όλα πάνε καλά, το θέμα είναι να μπορέσεις να το διαχειριστείς όσο γίνεται καλύτερα για να το χαρείς κιόλας. Μετά που θα γεννηθεί αρχίζουν αλλά αγχη 😂 οπότε βήμα βήμα τη φορα

Καλή βδομάδα κορίτσια! 

Καθάρισα σχεδόν εντελώς από περίοδο, σήμερα έκανα τεστ ωορρηξίας, θα συνεχίσω να κάνω (χαλαρά), απλα να δω τι παίζει με τον κύκλο αυτό τον μήνα. Σας φαίνεται υπερβολικό για τελευταία μέρα περιόδου; Αν κάνω ωορρηξία γενικά κοντά στη 16η μέρα εμένα μου φαίνεται πολύ νωρίς να σκουραίνει από τώρα. Επίσης  αρρωστησα λίγο με συνάχι, ατονία κλπ δεν ξέρω αν επηρεάζει) 

IMG_20241111_140248.jpg

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλή βδομάδα κορίτσια! 

Καθάρισα σχεδόν εντελώς από περίοδο, σήμερα έκανα τεστ ωορρηξίας, θα συνεχίσω να κάνω (χαλαρά), απλα να δω τι παίζει με τον κύκλο αυτό τον μήνα. Σας φαίνεται υπερβολικό για τελευταία μέρα περιόδου; Αν κάνω ωορρηξία γενικά κοντά στη 16η μέρα εμένα μου φαίνεται πολύ νωρίς να σκουραίνει από τώρα. Επίσης  αρρωστησα λίγο με συνάχι, ατονία κλπ δεν ξέρω αν επηρεάζει) 

IMG_20241111_140248.jpg

Ποια μέρα του κύκλου είσαι??? 

Εμένα με τέτοια μονάδα 0.34 είναι μια μέρα πριν το peak..

Κάτι δεν πάει καλά...Αν τ απόγευμα ανέβει...κάνει μετά εγκυμοσύνης

@Elli13Ναι πρέπει να βρω ισορροπία και να το διαχειριστω αλλα και να το χαρώ κιολας!Εχεις δίκιο! Θα κανω οτι καλύτερο μπορώ πιστεύω στο σπορακι μου οτι θα τα καταφέρουμε! @Sia AΟχι ροζ δεν ξανα είδα απο την Παρασκευή η προγεστερόνη πρέπει να με βοήθησε! 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

ένα βήμα τη φορά κορίτσι μου, ένα βήμα τη φορά! όλα κυλάνε όπως πρέπει και σύντομα θα ακούσετε και καρδούλα 🥰

στις πριν 9 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Ποια μέρα του κύκλου είσαι??? 

Εμένα με τέτοια μονάδα 0.34 είναι μια μέρα πριν το peak..

Κάτι δεν πάει καλά...Αν τ απόγευμα ανέβει...κάνει μετά εγκυμοσύνης

ωχ αγχώθηκα τώρα... 7η-8η μέρα είμαι. Μα μου ξεπρήστηκε και το στήθος.. 

Καλησπέρα κορίτσια μου, διαβάζω όλα σας τα μηνύματα αλλά ο χρόνος είναι λίγο περιορισμένος για να απαντάω ξεχωριστά σε κάθε μία! Σήμερα είναι 11/11  διάβασα πολύ ενεργειακά θετική μέρα ,θα έλεγα όσες κοπέλες θέλετε να μείνετε έγκυος πραγματικά σήμερα να ρίξετε όλη την ενέργεια σας σα να το έχετε κατακτήσει αυτό που θέλετε! Επίσης η γνώμη μου είναι, να σταματήσετε αυτά τα τεστ Ωορρηξίας,Κοιτάξτε να απολαύσετε τη στιγμή με το σύντροφό σας όσο σκεφτόμαστε μόνο μία εγκυμοσύνη γίνεται αγγαρεία εγώ αυτό το μήνα αλήθεια σας λέω άργησα να ανοίξω το ημερολόγιο να δω πότε έχω ωορρηξία πότε περιμένω περίοδο γενικά ήτανε περίεργος μήνας πολλή πίεση στο σπίτι γιατί κάναμε Αλλαγή στα αλουμίνια κοιμόμουνα με τον άντρα μου μία βδομάδα χωριστά γιατί κοιμόμουνα με την κορούλα μου!

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!Εύχομαι ολόψυχα όλες να δείτε θετικές γραμμούλες σύντομα🩷

Εγώ μόλις πήρα την χοριακή μου είναι 407 θα περιμένω μέχρι Τετάρτη να ξανά κάνω άλλη μία και να πάρω το γιατρό μου..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...