Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

@Bekoula Ο γυναικολόγος σου είναι ο Ευαγγελινακης; Νικόλαος το μικρό του; Σε αυτόν θα καταλήξω όπως φαίνεται. Τον είχα επισκεφτεί πριν πολλά χρόνια και μου είχε αρέσει πολύ. Αν λέμε τον ίδιο θα ήθελα και τη δική σου γνώμη 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 11 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εσύ πότε λες να κάνεις τεστ;;

Πφφ εγώ τώρα έλεγα στον σύντροφο μου δίπλα " η μήτρα μου με τραβάει πάλι θα μου ρθει νωρίτερα περίοδος;"  🤦🏼‍♀️ Γιατί δεν μπορώ να μην μοιράζομαι μαζί του την ψυχολογική και σωματική μου κατάσταση 😛 Λογικά αναμένω κοντά στην Τρίτη.. αν δεν έρθει μέχρι τότε τότε θα κάνω!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ εγώ τώρα έλεγα στον σύντροφο μου δίπλα " η μήτρα μου με τραβάει πάλι θα μου ρθει νωρίτερα περίοδος;"  🤦🏼‍♀️ Γιατί δεν μπορώ να μην μοιράζομαι μαζί του την ψυχολογική και σωματική μου κατάσταση 😛 Λογικά αναμένω κοντά στην Τρίτη.. αν δεν έρθει μέχρι τότε τότε θα κάνω!

Μαζί είμαστε εμείς 🩷🩷🩷 εύχομαι να είμαστε όλες όσες περιμένουμε🤰🏼🤰🏼 

στις πριν 52 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μαζί είμαστε εμείς 🩷🩷🩷 εύχομαι να είμαστε όλες όσες περιμένουμε🤰🏼🤰🏼 

Καλεεεε βάλε μας το τεστ, υπό κίτρινο φωτισμό. Εγώ εδώ είμαι η ειδική των γραμμών που ίσα που φαίνονται. Σε ποια μέρα θεωρείς ότι είσαι (θυμάμαι ότι δεν έκανες τεστ ωορρηξίας);

Κοριτσια καλημερες βροχερες απο δω που ειμαι...τελευταια μερα σημερα κ μπαινουμε στ δεκεμβριο με προσμονη ν μσς επιφυλλασει κατι ομορφο🙏 εγω σημερα ξυπνησα με μια διαθεση απεριγραπτη(οχι καλη),ενα αισθημα ανησυχιας, χαλιας ψυχολογιας ,σαν ενα βαρος στ στηθος μου...ισως κ ο καιρος δε ξερω ...17μερα σημερα ειμαι κ εχω κατι πονακια χαμηλα...δεδομενου οτι αδιαιετησα τ προηγουμενο κυκλο 23μερα ελπιζω ν μην ερθει η ακατανομαστη τοοοοοσο συντομα. Εσεις πως ειστε?

Καλημέρα κορίτσια!!!!ώρα να βγάλετε τα κυάλια σας🧐🧐🧐

Για πείτε βλέπετε κάτι να αχνό φαίνεται στον ορίζοντα;;;

Σαν του Κωνσταντίνου και Ελένης μου θυμίζει αυτό με τους πίνακες....που έλεγε ο άλλος ο καλλιτέχνης "καλά δεν φαίνεται πεντακάθαρα;;;τι αχνοφαινετε από πίσω;" 😅😅 Ποια θα γίνει η Ματίνα Μανταρινάκη να το δει ξεκάθαρα;;;

IMG20241130101208.jpg

IMG20241130101210.jpg

στις πριν 40 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!ώρα να βγάλετε τα κυάλια σας🧐🧐🧐

Για πείτε βλέπετε κάτι να αχνό φαίνεται στον ορίζοντα;;;

Σαν του Κωνσταντίνου και Ελένης μου θυμίζει αυτό με τους πίνακες....που έλεγε ο άλλος ο καλλιτέχνης "καλά δεν φαίνεται πεντακάθαρα;;;τι αχνοφαινετε από πίσω;" 😅😅 Ποια θα γίνει η Ματίνα Μανταρινάκη να το δει ξεκάθαρα;;;

IMG20241130101208.jpg

IMG20241130101210.jpg

@marinamanoulitsaΣτη πρώτη φωτο αχνοφαινεται μια σκιά. Αν βαλεις φίλτρο ατη φωτογραφία ισως φανεί καλύτερα!Μακαρι να εισαι κορίτσι μου✌️✌️✌️🌈🌈

στις πριν 15 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@marinamanoulitsaΣτη πρώτη φωτο αχνοφαινεται μια σκιά. Αν βαλεις φίλτρο ατη φωτογραφία ισως φανεί καλύτερα!Μακαρι να εισαι κορίτσι μου✌️✌️✌️🌈🌈

Ναι η αλήθεια είναι ότι κάτι αχνοφαινεται! Μακάρι κορίτσι μου 🙏 ναι δεν έχω βάλει φίλτρο...αν ξέρει κάποια να το κάνει... @Elli13 πως το βλέπεις;;;;ξέρεις να την κάνεις με φίλτρο;

στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι κάτι αχνοφαινεται! Μακάρι κορίτσι μου 🙏 ναι δεν έχω βάλει φίλτρο...αν ξέρει κάποια να το κάνει... @Elli13 πως το βλέπεις;;;;ξέρεις να την κάνεις με φίλτρο;

Κορίτσι μου το προσπάθησα με φίλτρο αλλά δεν φάνηκε κάτι. Είπαμε, το μυστικό είναι να βγει φωτό σε κίτρινο φως 😅 Σε ποια μέρα υπολογίζεις να είσαι; Το νωρίτερο που μου έχει δείξει εμένα ήταν αυτή τη φορά 8-9η μέρα μτω, αλλά γραμμή που μόνο εγώ την έβλεπα υπο γωνία 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου το προσπάθησα με φίλτρο αλλά δεν φάνηκε κάτι. Είπαμε, το μυστικό είναι να βγει φωτό σε κίτρινο φως 😅 Σε ποια μέρα υπολογίζεις να είσαι; Το νωρίτερο που μου έχει δείξει εμένα ήταν αυτή τη φορά 8-9η μέρα μτω, αλλά γραμμή που μόνο εγώ την έβλεπα υπο γωνία 

Τώρα που στέγνωσε φαίνεται καλύτερα...θα πάω να το βγάλω τώρα μήπως το δείτε καλύτερα!😁 Δεν έχω ιδέα ποια ημέρα είμαι γιατί δεν έκανα ωορρηξίας 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Elli13 το έβγαλα τωρα και έκανα επεξεργασία ίσως την δεις

IMG_20241130_120234.jpg

IMG_20241130_120321.jpg

Τώρα ναι όντως σαν να βλέπω μια σκιά 🙏🙏 Μακάρι κορίτσι μου να σκουρυνει αύριο μεθαύριο ♥️♥️

στις πριν 43 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Τώρα ναι όντως σαν να βλέπω μια σκιά 🙏🙏 Μακάρι κορίτσι μου να σκουρυνει αύριο μεθαύριο ♥️♥️

Μακάρι 🙏 εσένα την επόμενη μέρα φάνηκε καθαρά;; Θύμησε μου 🤩 και εσύ να μας πεις τα νέα σου,πως είσαι;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας....αυτό είναι θετικό ή θέλει λίγο ακόμη??

20241130_135049.jpg

Κάνε ένα ακόμη το βράδυ!! Πιστεύω θα είναι τότε θετικό, το πολύ μέχρι αύριο θα είναι 😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μακάρι 🙏 εσένα την επόμενη μέρα φάνηκε καθαρά;; Θύμησε μου 🤩 και εσύ να μας πεις τα νέα σου,πως είσαι;

Την επόμενη το απόγευμα φαινόταν ξεκάθαρα. Το πρωί ήθελε πάλι φίλτρο αλλά ήταν εκεί, την έβλεπα δηλαδή. 

Εγώ καλά είμαι, με την μικρή παλεύω ολομόναχη και με την ανακατωσουρα καθημερινά. Κατά τα άλλα πολύ ήρεμη χωρίς ιδιαίτερο άγχος που είναι περίεργο για μένα

στις πριν 4 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Elli13 το έβγαλα τωρα και έκανα επεξεργασία ίσως την δεις

IMG_20241130_120234.jpg

IMG_20241130_120321.jpg

Σαν να πάω να δω κάτι, ελπίζω αύριο να είναι πιο σκούρο!! Αναμένουμε νεοτερα🤞🏼🤞🏼

Εγώ δεν μου έφτανε η κόπωση που νιώθω πέταξα και έρπη στα χείλη. Στρες και ορμονικά, τρελό πάρτι. Ουφφ 

@Naty_η ξαδέρφη μου μου έλεγε ότι σε όλες τις εγκυμοσυνες της ξεραινοταν η περιοχη γυρω γυρω απο τα χειλη. Την "τραβουσε" σαν να εσκαγε. Και ξεφλουδιζοταν. 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Naty_η ξαδέρφη μου μου έλεγε ότι σε όλες τις εγκυμοσυνες της ξεραινοταν η περιοχη γυρω γυρω απο τα χειλη. Την "τραβουσε" σαν να εσκαγε. Και ξεφλουδιζοταν. 

Ε τρέλανε με τώρα 😂Έτσι ξεκίνησε και μένα, ξερά χείλη και σήμερα σε ένα σημείο έσκασε και έρπης.

Γενικά βγάζω όταν έχω στρες αλλά διάβασα και λόγω ορμονών πριν την περίοδο μπορεί να βγει. Για να δούμε! 

@Naty_ αν έχεις παρατηρήσει ποτε δ εχω σχολιασει για συμπτώματα. Αν τα βλεπω θετικα η οχι. Πονακια, πρηξιμο στηθους κτλ. Αλλα αυτο μ φανηκε περιεργο όταν μ τ ειπε η ξαδερφη μ γι αυτο στο ειπα. Μ ειπε οτι ετσι καταλαβε τις επομενες φορες οτι ηταν εγκυος. Και σε μια παλινδρομη που ειχε. Και μετα π ειχε αλλες 3 υγιες κυησεις. Μάλιστα στην τελευταία επειδη θηλαζε ακομα κ δ ειχε περιοδο απο αυτο το καταλαβε κ εκανε τεστ.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@Naty_ αν έχεις παρατηρήσει ποτε δ εχω σχολιασει για συμπτώματα. Αν τα βλεπω θετικα η οχι. Πονακια, πρηξιμο στηθους κτλ. Αλλα αυτο μ φανηκε περιεργο όταν μ τ ειπε η ξαδερφη μ γι αυτο στο ειπα. Μ ειπε οτι ετσι καταλαβε τις επομενες φορες οτι ηταν εγκυος. Και σε μια παλινδρομη που ειχε. Και μετα π ειχε αλλες 3 υγιες κυησεις. Μάλιστα στην τελευταία επειδη θηλαζε ακομα κ δ ειχε περιοδο απο αυτο το καταλαβε κ εκανε τεστ.

Κοντός ψαλμός, από βδομάδα θα ξέρουμε! 

Άσε, από τη μια θέλω τόσο πολύ κι από την άλλη και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πανικός. Οπότε κι αν έρθει, είτε τώρα είτε πιο μετά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...