Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου εγώ σκέφτομαι να στολίσω τώρα... αν και θα λείπω τα Χριστούγεννα... τουλάχιστον μέχρι τότε να χαζεύει τα φωτάκια η Ισμήνη-Μαρία! Λατρεύω τα Χριστούγεννα και φέτος θα είναι τα ωραιότερα της ζωής μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Katiana1987 είπε:

Αχ βρε Ελπίδα μου!!! Σ' ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ!!! Πραγματικά δε νομίζω πως έχω άλλο τρόπο ούτε όρεξη πια να της πω τι νιώθω. Χρόνια τώρα έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους και σε διαφορετικές στιγμές. Βαρέθηκα! 

Ούτε με τον πατέρα της Ισμήνης-Μαρίας θέλω να ασχοληθώ. Μέχρι το καλοκαίρι που θα γυρίσει θα δείξει τότε πως θα είμαστε! 

Ήθελα να σου απαντήσω και το ξεχασα... Αναφορικά με τη μητέρα σου θα σου πω το εξής. Έχω χρόνια να μιλήσω στον πατέρα μου (για χάρη της μικρής την έχει δει συνολικά 4-5 φορές από όταν γεννήθηκε). Και μετά την τελευταία μου αποβολή τον Ιούνιο, ξεκοψαμε από τα πεθερικά μου γιατί η τοξικότητα ακούμπησε ταβάνι. Και πλέον για άλλους λόγους δεν έχω ούτε την μητέρα μου δίπλα μου.... Κάτι που με πλήγωσε παρα πολύ... Και είναι αυτό που λες, ακόμα και να πούμε σε στους τους ανθρώπους πως νιώθουμε, μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε γιατί θα ανοίξει μια ανούσια συζήτηση με καμία πρόθεση κατανοησης και αποδοχής λαθών από πλευρά τους.

Έχω καταλήξει ότι καλύτερα για την οικογένεια μου όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας κάνουν κακό στην ψυχολογία μας να είναι μακριά μας, ακόμα και αν πρόκειται για τους γονείς μας. Αλλά πονάει αυτή η απόρριψη, το γνωρίζω καλά από μικρό παιδί...

Και όσο ήμουν ελεύθερη οκ δεν με πείραζε τόσο πολύ. Μόλις έγινα μαμά, ένιωσα την ανάγκη να έχω και εγώ την δική μου μαμά στο πλάι μου. Μάντεψε.. είμαι ολομόναχη με έναν σύζυγο που λείπει άπειρες ώρες..

Και για αυτό ακριβώς το λόγο, έχω δεσμευτεί πριν καν γίνω μαμά ότι στο δικό μου παιδί θα δώσω απεριόριστη αγάπη και δεν θα επιτρέψω ποτέ να νιώσει απόρριψη από εμένα. Θα είμαι πάντα δίπλα της ο,τι και να γίνει και θα της δώσω όλα όσα δεν πήρα ποτέ εγώ, ούτε σαν παιδί ούτε ως ενήλικας. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κι εμένα ο μικρός μου Ταρζάν και δεν αφήνει τίποτα στην ησυχία του αλλά ένα περίεργο πράγμα το δέντρο πότε δεν το πείραξε :) την πρώτη χρόνια βέβαια για σιγουρα πήρα ένα πιο μικρό και το έβαλα επάνω σε ένα τραπεζάκι και δεν το έφτανε. Πάντως συμβουλή μου μην επιμείνεις να της λες δεν ακουμπάμε κλπ γιατί θα της το κάνεις πολύ ενδιαφέρον και θα είναι συνέχεια εκεί. Φυσικά στολίδια που δε σπάνε :) Επίσης έχω δει μια ιδέα που το στόλισαν στο πάτωμα κανονικά και έβαλαν γύρω γύρω ένα φραχτακι μικρό για να μην φτάνουν τα παιδάκια.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Στα ίδια κ εγώ!! Κάθε μέρα σπάω το κεφάλι μου να δω πως θα το κάνω! Εχω και πολύ μικρό σαλόνι εγώ, οπότε είναι πιο δύσκολο. Μια λύση που σκέφτηκα, είναι να πάρω ένα πιο μικρό δέντρο και να το βάλω πάνω στο τραπέζι του σαλονιού (το έχω βάλει σε μια γωνία που η μικρή δεν έχει πρόσβαση). Επίσης, είδα κάτι τσόχινα δέντρα στο Temu, αλλά θα αργήσουν τώρα να έρθουν. Εχει και Ελλάδα αλλά πιο ακριβά. Και μετά σκέφτηκα να πάρω φράχτη πλαστικό, γιατί στο παρκοκρεβατο, δεν νομίζω να σταθεί καλά το δέντρο. Κάτι από αυτά τα τρία πιστεύω θα κάνω! Εμένα η μικρή έχει και τρελά με τα καλώδια, οπότε φοβάμαι και για τα λαμπάκια.

Αα είδα και ένα ωραίο βίντεο που ένας μπαμπάς στην ουσία έφτιαξε φράχτη γύρω από το δέντρο με μεγάλα κουτιά στυλ δώρα, και μέσα έβαλε βάρη, ώστε να μην τα μετακινεί το μωρό.

Για στολίδια που δεν σπάνε, δεν νομίζω να μπορέσω να πάρω από την αρχή καινούρια στολίδια για όλο το δέντρο (2 μέτρα). 

@MinaSam το έχω εμπεδώσει αυτό με το όχι και το μη.. για κάποιο λόγο το βρίσκει παιχνίδι μετά και γελάει ενώ το κάνει συνέχεια. Εκτός και αν υψώσω φωνή που δεν το θέλω (εκτός κ αν αφορά την ασφάλεια της). 

Ωστόσο στο σαλόνι δεν έχει πειράξει τίποτα ως τώρα (πέρα από ένα κερί που έβαλε μέσα τα χέρια και μετά ακούμπησε όλα τα έπιπλα 🥴). Θέλω όμως να στολίσω γιατί είναι οι πρώτες γιορτές στο νέο 🏠 μας και να φέρω λίγο γιορτινή διάθεση μετά από όσα έχουμε περάσει από το καλοκαίρι...

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Σήμερα με την μικρούλα μου είμαστε μόνες καθώς ο καλός μου από χτες το βράδυ μπήκε στο νοσοκομείο για διάφραγμα και θα βγει αύριο. Στεναχωριέμαι που είναι μόνος του και δεν μπορώ να πάω, αφού δεν έχω που να αφήσω το μωρό.. 

Να ρωτήσω όσες είχατε/ έχετε μικρά παιδιά.. Η μικρούλα μου σε λίγο γίνεται 13 μηνών και είναι ένας κανονικός Ταρζάν 😅. Τρέχει, παίζει, σκαρφαλώνει, πειράζει (σχεδόν) τα πάντα. Και ερχόμαστε στο θέμα μου. Πώς θα στολίσω δέντρο φέτος; Είμαι σίγουρη 100% ότι θα το γκρεμίσει 🤣. Σκεφτείτε ότι όλα τα ντουλάπια τα έχω ασφαλίσει με αυτά τα ειδικά μαραφετια γιατί όλο τα άνοιγε και γινόταν πανικός. Σκέφτομαι να μην στολίσω δέντρο αλλά να βάλω όλα τα υπόλοιπα. Εσείς με τα μικρούλια τι κάνετε; Είδα μια ιδέα με το δέντρο μέσα στο παρκοκρεβατο αλλά δεν με ψήνει 😅😅

Πω πω να το χαίρεσαι το ταρζανακι σου.. ειστε στην ηλικία που γίνεται χαμός γενικά.. εγώ πέρυσι το τόλμησα πάντως και πήγαν όλα καλά.. δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει... εγώ είχα πάρει εννοείται στολίδια που δεν σπάνε τα έβγαζε μερικές φορές αλλά τα επέστρεφε πίσω, είχα βάλει από κάτω άγιο Βασίλη κ τέτοια λούτρινα και περισσότερο ασχολιόταν με αυτά, τα έβρισκα παντού μέσα στο σπίτι τα έσερνε από δω κ από κει.. είναι στο παιδί νομίζω εμένα ότι του κάνω απαγορευμένο εκεί πάει.. δηλαδή αν έβαζα το δέντρο μέσα στο πάρκο ή σε τραπεζάκι θα σκαρφάλωνε σίγουρα να το πιάσει ενώ κάτω το αγνοούσε αυνηθως.. σκέψου ότι δεν ασφάλισα ντουλάπια συρτάρια γιατί σε δύο που το δοκίμασα του φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και ο άτιμος με αρκετή προσπάθεια κατάφερε και άνοιξε τις ασφάλειες. οπότε ή το ρισκάρεις με ασφαλή στολίδια και ότι γίνει ή στολίζεις όλα τα υπόλοιπα εκτός από δέντρο.. υπάρχουν και κάτι δεντράκια ετοιμα μόνο με φωτάκια χωρίς στολίδια.. καλή επιτυχία!! 😃

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ήθελα να σου απαντήσω και το ξεχασα... Αναφορικά με τη μητέρα σου θα σου πω το εξής. Έχω χρόνια να μιλήσω στον πατέρα μου (για χάρη της μικρής την έχει δει συνολικά 4-5 φορές από όταν γεννήθηκε). Και μετά την τελευταία μου αποβολή τον Ιούνιο, ξεκοψαμε από τα πεθερικά μου γιατί η τοξικότητα ακούμπησε ταβάνι. Και πλέον για άλλους λόγους δεν έχω ούτε την μητέρα μου δίπλα μου.... Κάτι που με πλήγωσε παρα πολύ... Και είναι αυτό που λες, ακόμα και να πούμε σε στους τους ανθρώπους πως νιώθουμε, μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε γιατί θα ανοίξει μια ανούσια συζήτηση με καμία πρόθεση κατανοησης και αποδοχής λαθών από πλευρά τους.

Έχω καταλήξει ότι καλύτερα για την οικογένεια μου όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας κάνουν κακό στην ψυχολογία μας να είναι μακριά μας, ακόμα και αν πρόκειται για τους γονείς μας. Αλλά πονάει αυτή η απόρριψη, το γνωρίζω καλά από μικρό παιδί...

Και όσο ήμουν ελεύθερη οκ δεν με πείραζε τόσο πολύ. Μόλις έγινα μαμά, ένιωσα την ανάγκη να έχω και εγώ την δική μου μαμά στο πλάι μου. Μάντεψε.. είμαι ολομόναχη με έναν σύζυγο που λείπει άπειρες ώρες..

Και για αυτό ακριβώς το λόγο, έχω δεσμευτεί πριν καν γίνω μαμά ότι στο δικό μου παιδί θα δώσω απεριόριστη αγάπη και δεν θα επιτρέψω ποτέ να νιώσει απόρριψη από εμένα. Θα είμαι πάντα δίπλα της ο,τι και να γίνει και θα της δώσω όλα όσα δεν πήρα ποτέ εγώ, ούτε σαν παιδί ούτε ως ενήλικας. 

Όλα αυτά που είπες με αγγίζουν τόσο πολύ...λες και τα έγραψα εγώ!

Έτσι και εγώ τα τελευταία 12 χρόνια από τότε δηλαδή που έγινα μαμά...τα δίνω όλα για τα παιδάκια μου..έχω θυσιάσει τόσα πολλά για να είμαι δίπλα τους .... Και δεν μετανιώνω τίποτα!! Έχω επιλέξει να είμαι πλάι τους με κάθε τίμημα... Θα μου πεις ..δεν μπορείς να τους προσφέρεις ακριβά ρούχα και παπούτσια κλπ αλλά δεν με νοιάζει ...τους έχω δώσει απεριόριστη αγάπη και προσοχή! Μακάρι και εγώ να είχα βοήθεια να μπορώ και να δουλεύω να εχω οικονομική ανεξαρτησία αλλά δεν γίνεται γιατί η μαμά μου είναι απών.... Καμία βοήθεια!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ γιορτινό μωράκι 😁😁😁 Άντε με το καλό!

Ε δεν νομίζω να αλλάξει θέση τώρα. 

Πως τα πας από προετοιμασίες;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! ❤️

Προς το παρόν (33η εβδ) ακόμα με το κεφαλάκι κάτω νομίζω είναι, γιατί νιώθω τις κλωτσιές/κινήσεις ψηλά στην κοιλιά, οπότε ελπίζω να παραμείνει έτσι 🙏

Έχουμε στήσει το παιδικό εδώ και καιρό, είχα βάλει και τα ρουχαλάκια στην ντουλάπα και κάπου εκεί σταμάτησα να κάνω το οτιδήποτε 😅 τώρα ήρθε η πεθερά μου για 10 μέρες να μας επισκεφθεί και της ζήτησα να τα μαζέψει όλα και να τα πλύνει/σιδερώσει και να τα ξανα οργανώσουμε. Επίσης πρέπει να ξεχωρίσω και τι 4-5 αλλαξιές για το μαιευτήριο και γενικά να ετοιμάσω και τη βαλίτσα γιατί η μαία μου είπε να την έχω έτοιμη εκεί κάπου στις 34 εβδ. 

Επίσης, δουλεύω ακόμα, ευτυχώς όχι για πολύ, σε 3 εβδ βγαίνω σε άδεια επιτέλους... Απλά ότι κενό χρόνο έχω ξεκουράζομαι και κάνω το καθημερινό μου περπάτημα. Οποτε τώρα συνεχίζω σ αυτό το μοτίβο, αφήνω στο σύζυγο τις δουλειές του σπιτιού και στη μαμνούλα του τα του μωρού 😂😂😂

Εστιάζω κυρίως στο να απολαύσω όσο μπορώ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης όσο γίνεται, αλλά ταυτόχρονα ανυπομονώ τόσο πολύ να φτάσουμε στο τελος και να είναι όλα καλά 🙏  

Δημοσίευση

@Elli13 αχ το δέντρο ε;🎄 
πέρσι το στόλισα 2 φορές μέσα σε 20 μέρες ! Έκανα το λάθος και το στόλισα το τελευταίο σκ του Νοέμβριου εεε το ρήμαξε έβγαζε τις μπάλες (ευτυχώς όλες πλαστικές ) αστα να πάνε λίγο ακόμα και θα το έφερνε όλο κάτω άσε που φοβόμουν μην την χτυπήσει το ρεύμα , είχα και ψυχολογία χάλια λόγο της απόξεσης που είχα κάνει το Οκτώβριο όπου το ξεστολισα.. 

13/12/23 είχα θετικό τεστ εγκυμοσύνης όπου μετά το ξανά στόλισα (το ζήτησε ο άντρας μου ) γιατί ήθελε να αλλάξω την διάθεση μου και να αποβάλω το άγχος όσο γινόταν.. απλά την δεύτερη φορά σκέφτηκε ο άντρας μου να βάλει ένα πράσινο δίχτυ πλαστικό ώστε να μην μπορεί να πάει και δούλεψε ! Βεβαία φέτος ακόμα πιο Ταρζάν η δικιά μου πιστεύω δεν την σταματάει τίποτα οπότε θα το στολίσω αργά το δέντρο για να μπορέσω να το σώσω μέχρι τα Χριστούγεννα 😂

Δημοσίευση

κορίτσια εμείς στολίσαμε την Κυριακή το πρωί. 

Ξύπνησε η μικρή από τις 7,30 και φώναζε ξυπνήστεεε να στολίσουμε το δέντρο. και κάπως έτσι στολίσαμε. και νιώθω τόσο ομορφα! μου αρέσει τ΄οσο πολύ!!

Στολίστε!! Μην το σκέφτεστε!! φτιάχνει η διάθεση κατευθείαν! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Ακριβώς αυτή ήταν η ανησυχία μου όταν έμαθα πως είμαι έγκυος! Δε θέλω να γίνω η μαμά μου σε καμία περίπτωση! Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου!!! Στα καλα και τα κακά! Στα όμορφα και τα άσχημα! Στα εύκολα και τα δύσκολα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όλα αυτά που είπες με αγγίζουν τόσο πολύ...λες και τα έγραψα εγώ!

Έτσι και εγώ τα τελευταία 12 χρόνια από τότε δηλαδή που έγινα μαμά...τα δίνω όλα για τα παιδάκια μου..έχω θυσιάσει τόσα πολλά για να είμαι δίπλα τους .... Και δεν μετανιώνω τίποτα!! Έχω επιλέξει να είμαι πλάι τους με κάθε τίμημα... Θα μου πεις ..δεν μπορείς να τους προσφέρεις ακριβά ρούχα και παπούτσια κλπ αλλά δεν με νοιάζει ...τους έχω δώσει απεριόριστη αγάπη και προσοχή! Μακάρι και εγώ να είχα βοήθεια να μπορώ και να δουλεύω να εχω οικονομική ανεξαρτησία αλλά δεν γίνεται γιατί η μαμά μου είναι απών.... Καμία βοήθεια!

Αχ κορίτσι μου γλυκό... είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τα παιδάκια σου! Κι εγώ με τον αδερφό μου που είχαμε τα πάντα σε υλικά αγαθά, γιατί η μαμά μας πίστευε πως αυτά έχουν σημασία, μας έλειπε τι πιο βασικό... η φροντίδα και η στοργή της μαμάς! Για να μη μιλήσω που στις ελάχιστες στιγμές που θυμάμαι ως παιδάκι (μέχρι 11-12 χρονών εννοώ) θυμάμαι περισσότερο, φασαρία, τσακωμούς, φωνές και πολύ ξύλο!

Ε όχι λοιπόν... εγώ δε θα γίνω σαν τη μαμά μου ΣΊΓΟΥΡΑ! Θα δώσω στην κόρη μου αγάπη, στοργή, φροντίδα και συναισθηματική ασφάλεια. Για τα υλικά (δευτερεύοντα) αγαθά... οτι μπορώ θα κάνω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια εμείς στολίσαμε την Κυριακή το πρωί. 

Ξύπνησε η μικρή από τις 7,30 και φώναζε ξυπνήστεεε να στολίσουμε το δέντρο. και κάπως έτσι στολίσαμε. και νιώθω τόσο ομορφα! μου αρέσει τ΄οσο πολύ!!

Στολίστε!! Μην το σκέφτεστε!! φτιάχνει η διάθεση κατευθείαν! 

Αχ σας κάνω εικόνα και τρελαίνομαι! Αύριο λέω να πάω να πάρω ένα μικρό δεντράκι!!! Ελπίζω ο γατούλης μου να το αφήσει σε ησυχία! Χαχαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Η 2η "μαμά" κορίτσι μου είναι η 2η σύζυγος του μπαμπά μου. Δεν είναι θετή. Απλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι τον μπαμπά μου με αυτήν τη γυναίκα. Να την έχει ο Θεός καλά! 

Μέχρι στιγμής δείχνουν να ενδιαφέρονται κι εγώ δε θέλω να κλείσω την πόρτα σε κανέναν! Αλλά ίδωμεν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!

Α οπότε με την βιολογική μαμά σου μεγάλωσες μαζί της κανονικά; Και έχει τέτοια συμπεριφορά; Τι να πω...

Μπορεί και τις ευχές να τις στέλνει για τα μάτια του κόσμου και να μην τις εννοεί... 

Καλά κουράγια! Φιλιά στα πατουσακια της Ισμήνης Μαρίας 🥰🥰🥰

Δημοσίευση

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Σήμερα είμαι 6η ή 7η dpo.. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά έχω τόση μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.. Εννοείται θα ξεκινήσω τα τεστ, μην κοροιδευομαστε 🤣🤣

Επίσης μετράω τις ώρες για αύριο που θα βγουν τα αποτελέσματα από το σπέρμα. Μια παράνοια, ξέρω.. το ένα δεν συνάδει με το άλλο αλλά εγώ την έχω αποδεχτεί την τρέλα μου 😁

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Α οπότε με την βιολογική μαμά σου μεγάλωσες μαζί της κανονικά; Και έχει τέτοια συμπεριφορά; Τι να πω...

Μπορεί και τις ευχές να τις στέλνει για τα μάτια του κόσμου και να μην τις εννοεί... 

Καλά κουράγια! Φιλιά στα πατουσακια της Ισμήνης Μαρίας 🥰🥰🥰

Ναι καλέ. Μαζί της μεγαλώσαμε! Έχει κάνει πολύ χειρότερα. 

Θα της τα δώσω να είσαι σίγουρη!!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Και για να μην ξεχνιόμαστε... Σήμερα είμαι 6η ή 7η dpo.. Δεν ξέρω γιατί αυτή τη φορά έχω τόση μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.. Εννοείται θα ξεκινήσω τα τεστ, μην κοροιδευομαστε 🤣🤣

Επίσης μετράω τις ώρες για αύριο που θα βγουν τα αποτελέσματα από το σπέρμα. Μια παράνοια, ξέρω.. το ένα δεν συνάδει με το άλλο αλλά εγώ την έχω αποδεχτεί την τρέλα μου 😁

Εννοείται πως θα ξεκινήσεις τα τεστ από νωρίς! Όλες το ίδιο κάνουμε 🫣🫣🫣 

Με το καλό τα αποτελέσματα!! Εύχομαι ότι καλύτερο!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια ποιες άλλες κοπέλες είναι μετά την ωορρηξια ; 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Και περαστικά στον άντρα σου ήθελα να το γράψω και ξεχάστηκα που πήγε να κάνει την επέμβαση γρήγορη ανάρρωση και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σπέρματος κορίτσι μου 😊

Θα περιμένουμε τα τεστ σου να τα δούμε 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Καλά αποτελέσματα! 

Κάτσε περίμενε να περάσουν τουλάχιστον 11 μέρες...!! Εκτός αν έχεις πολλά τεστ 😉 και εγώ έχω τρελή αγωνία για αύριο για την χοριακη!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Καλά αποτελέσματα! 

Κάτσε περίμενε να περάσουν τουλάχιστον 11 μέρες...!! Εκτός αν έχεις πολλά τεστ 😉 και εγώ έχω τρελή αγωνία για αύριο για την χοριακη!

Εννοείται έχω πολλά τεστ, είμαι πάντα έτοιμη γιατί ξέρω την τρέλα που θα με πιάσει!! Εύχομαι ένα μεγάλο νούμερο αύριο, να μας κρατάς ενήμερες 🧿

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Καλά αποτελέσματα! 

αχ σε καταλαβαίνω και σε νιώθω! άσχετα με το νούμερο μας ενδιαφέρει να εχει διπλασιαστεί!! 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι εσύ πότε έχεις πητ; εκανα ομάδα μωράκια Ιουλίου αλλά δεν εχει μπει καμία 😩

Εγώ θα περιμένω την χοριακη αύριο κ μετά θα έρθω στην ομάδα του Ιουλίου κορίτσι Μ!!

Δημοσίευση

Με το καλό σε όλα τα κορίτσια που είχαν θετικό τεστακι!! Αυτόν τον μήνα πριν 2 χρόνια είχα δει κι εγώ το πρώτο μου θετικό τεστ που μου έφερε το παιδάκι μου! Και μάλιστα τις τελευταίες μέρες του μήνα, οπότε όσες περιμένετε εύχομαι να έρθει και σε εσάς ένα θετικό τεστ κι ένα καλοκαιρινό μωράκι!!! 🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...