Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 26 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι Μ !!! θετικό τεστ Παρασκευή κ επαφή την ίδια μέρα?? Προηγούμενες μέρες δεν είχες? συγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά έτσι για να γράφει στις επιτυχίες......!!!! Σου είπα είχα προαίσθημα για σένα!!!! πότε ήταν η τελευταία σου περίοδο? Είμαστε κοντά νομίζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 12 ώρες, ο/η ntina93 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι Μ !!! θετικό τεστ Παρασκευή κ επαφή την ίδια μέρα?? Προηγούμενες μέρες δεν είχες? συγνώμη για τις λεπτομέρειες αλλά έτσι για να γράφει στις επιτυχίες......!!!! Σου είπα είχα προαίσθημα για σένα!!!!

Είχα θετικό τεστ στις  1/11 και επαφές είχα στις 28 30 31 και 1. 

Κορίτσια καλημέρα, πήγα για χοριακη μου είπαν το μεσημεράκι θα μου στείλουν το αποτέλεσμα. 

@Mantarini καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

κορίτσια εγώ περιμένω σήμερα..προς το παρον δεν έχει έρθει! Χθες το απόγευμα είχα μια σταμπα απαλό κόκκινο αίμα και τίποτα άλλο μετά και σήμερα κάποια υγρά διάφανα-ροζ...για να δούμε!

στις πριν 18 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ πάλι... Έκανα πριν λίγο ξανά γιατί κάτι με τρώει βρε κορίτσια... 

IMG_20241112_161115.jpg

Τελειααααα, περιμένουμε τις εξελίξεις 🤗🤗🤗🤗

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@Mantarini καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!

κορίτσια εγώ περιμένω σήμερα..προς το παρον δεν έχει έρθει! Χθες το απόγευμα είχα μια σταμπα απαλό κόκκινο αίμα και τίποτα άλλο μετά και σήμερα κάποια υγρά διάφανα-ροζ...για να δούμε!

Άντε κορίτσι μου μακάρι :)

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Είχα θετικό τεστ στις  1/11 και επαφές είχα στις 28 30 31 και 1. 

Κορίτσια καλημέρα, πήγα για χοριακη μου είπαν το μεσημεράκι θα μου στείλουν το αποτέλεσμα. 

Καλούς διπλασιασμούς να έχεις κορίτσι μου με το καλό περιμένουμε νέα σου !

στις πριν 8 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Καλημέρααα σήμερα 1011 η χοριακή μου 😃😃😃😃🩷🩷🩷🩷

Συγχαρητήρια!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! 

Ευχαριστωωωω , περιμένουμε τα νέα σου!!😃😃

στις πριν 40 λεπτά, ο/η elemi είπε:

Τέλεια, με το καλό κορίτσι μου μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι😊

στις πριν 47 λεπτά, ο/η elemi είπε:

τέλειο το νούμερο!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα μου :) 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη, 32.72 . Αρκετά χαμηλά αλλα στην εβδομάδα που είμαι νομίζω είναι και αναμενόμενο.

Κορίτσι μου είναι θετική! Δεν έχει σημασία το νούμερο! Πάμε για διπλασιασμό!! :) και αλλά τεράστια νούμερα δεν προχώρησαν και άλλα μικρά ήταν δίδυμα..πάμε για Παρασκευή τώρα :) πάντως αν είναι σήμερα 32 χθες το απόγευμα να ήταν ας πούμε 25 ή και λιγότερο? Και το έπιασε το τεστ και με απογευματινά ούρα το άτιμο :) 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη, 32.72 . Αρκετά χαμηλά αλλα στην εβδομάδα που είμαι νομίζω είναι και αναμενόμενο.

Τέλειο το νούμερο σκέψου δεν ΄΄΄΄εχεις κάν καθυστέρηση, μπράβο κορίτσι κ με τη βούλα έγκυος 😊 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι!!!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

μια χαρά είναι κορίτσι μου ακριβώς είσαι 4η βδομάδα ακόμα! Παρασκευούλα τώρα για διπλασιασμό!!

στις πριν 18 ώρες, ο/η kalokairini είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Πρώτη μέρα καθυστέρησης σήμερα, αρκετά σταθερός κύκλος και δεν ξέρω τι να κάνω!Έχω αρκετά έντονους πόνους περιόδου απο το Σάββατο!Όλο λέω σίγουρα ήρθε αλλά τελικά τίποτα. Πήρα ένα τεστ απο το φαρμακείο, αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να το κάνω αύριο ή να περιμένω🙃 Εν τω μεταξύ το φαρμακείο είχε self clear το οποίο απ ότι κοίταξα έχει πολύ κακές κριτικές.

το έκανες τελικά κορίτσι μου;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Κορίτσι μου είναι θετική! Δεν έχει σημασία το νούμερο! Πάμε για διπλασιασμό!! :) και αλλά τεράστια νούμερα δεν προχώρησαν και άλλα μικρά ήταν δίδυμα..πάμε για Παρασκευή τώρα :) πάντως αν είναι σήμερα 32 χθες το απόγευμα να ήταν ας πούμε 25 ή και λιγότερο? Και το έπιασε το τεστ και με απογευματινά ούρα το άτιμο :) 

Έχεις δίκιο! Σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Ναι το έπιασε το άτιμο!! Σήμερα το πρωί πριν την χοριακη έκανα το ηλεκτρονικό της clearblue και μου έβγαλε 1-2 εβδομάδες. Είμαι στην αρχή ακόμα. 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Τέλειο το νούμερο σκέψου δεν ΄΄΄΄εχεις κάν καθυστέρηση, μπράβο κορίτσι κ με τη βούλα έγκυος 😊 Καλούς διπλασιασμούς εύχομαι!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Μακάρι να πάει καλά!! 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

μια χαρά είναι κορίτσι μου ακριβώς είσαι 4η βδομάδα ακόμα! Παρασκευούλα τώρα για διπλασιασμό!!

Αναμονή μέχρι την Παρασκευή για να ξαναπάω!!  🤞🤞 

IMG_20241113_074523.jpg

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Έχεις δίκιο! Σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Ναι το έπιασε το άτιμο!! Σήμερα το πρωί πριν την χοριακη έκανα το ηλεκτρονικό της clearblue και μου έβγαλε 1-2 εβδομάδες. Είμαι στην αρχή ακόμα. 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι σήμερα αύριο περίμενα να αδιαθετησω. Μακάρι να πάει καλά!! 

IMG_20241113_074523.jpg

Συγχαρητήρια κορίτσι μου βουρ για το αδερφάκι🥰😘😘😘😘

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μια χαρά μου φαίνεται το νουμεράκι σου για την βδομάδα που είσαι και πριν την καθυστέρηση. Είμαι σίγουρη οτι την Παρασκευή θα έχεις ακόμα πιο ωραίο διπλασιασμό ❣️❣️

@elemi καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ευχόμαι 🥰

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου βουρ για το αδερφάκι🥰😘😘😘😘

Κορίτσι μου!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! 😘😘😘

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Μια χαρά μου φαίνεται το νουμεράκι σου για την βδομάδα που είσαι και πριν την καθυστέρηση. Είμαι σίγουρη οτι την Παρασκευή θα έχεις ακόμα πιο ωραίο διπλασιασμό ❣️❣️

@elemi καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη ευχόμαι 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ!! Εύχομαι και σε εσένα ότι καλύτερο!!

@Mantarini τελειο το νούμερο σου. Εγω ειχα 47 τη μερα π περιμενα περιοδο.

Παντως για τ κορίτσια π ρωτησαν για τις επαφες σε σχέση με τα τεστ. Εμεις ειχαμε επαφη το Σάββατο, θετικο τεστ Δευτέρα μεσημέρι και επαφη αργα τ βραδυ. Ενιωσα "πόνο" στη δεξια ωοθηκη κατα την επαφη, οχι κατι μη ανεκτο, απλά καταλαβα οτι εκανα ωορηξια απο εκει, κ μετα την επαφη ξαπλωσα κανα δεκαλετο απο τη δεξια πλευρα κ μετα ξανα επαφη την Τετάρτη. Οποτε θεωρώ οτι εγινε η συλληψη τη μερα π ειχα θετικο τεστ.

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

IMG_20241113_074523.jpg

Τέλεια 😁 με το καλό 🙏 🥰 🥰 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

όλα θα πάνε καλά! Καλούς διπλασιασμους ❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...