Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
    • Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Μπορείς να αλλάξεις ημερομηνία στην Επιτροπή, μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα τωρα που είναι νωρίς, θα έχουν ημερομηνίες. Εμένα μέσα σε ένα μήνα μου είχαν βρει ραντεβού, από την στιγμή που πηρα τηλ. ( Αθηνα) Κι εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σπερμοδιαγραμμα καλό είναι να το επαναλάβετε. Καλή επιτυχία!
    • Θα δεις, κάποια μέρα εκεί που δε θα το περιμένεις θα γίνει ξαφνικά και θα κοιμηθεί παραπάνω και θα ξεκουραστείς κι εσύ! 🤗
    • Καλησπέρα κορίτσια και συγγνώμη που πετάγομαι έτσι στο θέμα σας! Νέα μανούλα και εγώ περιμένουμε την μπέμπα μασ τον Μάρτιο με το καλό και έχουμε αρχίσει και κοιτάμαι για καρότσι αλλά εχω μπερδευτεί. Μιας που είστε πιο μπροστά και λογικά οι περισσότερες αν όχι όλες έχετε κάνει την επιλογή σας θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά ?
    • @Sofi1987 κοριτσι μ γλυκο εχεις ολα τα δικια του κοσμου να νιωθεις οπως νιωθεις. Λυπάμαι πολυ ειλικρινα για την απωλεια σου. Εγω αναγκαστικα να κανω διακοπη κυησης στην 11η βδομαδα και θα σ πω οτι μακαρι να είχε αποφασισει η φυση για μας. Φαντάζεσαι να εφτανες αυχενικη κ να βρισκοταν προβλημα? Και να επρεπε να παρεις μια αποφαση? Καταλαβαινω πως εχεις τον πονο σου. Σε νιωθω. Εγω εμεινα εγκυος ταυτόχρονα με μια γυναικα συναδέλφου. Ειχαμε πανω κατω ιδια πητ. Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις. Θυμάμαι πως Ενιωθα καθε φορα π την εβλεπα. Κ τωρα καθε φορα π βλεπω αυτο τ μωρο συγκινουμαι. Ειμαι εγκυος στην 13η βδομαδα κι ομως δ περασε μερα χωρις να σκεφτω εκεινο τ μωρο. Και δω θα σε μαλωσω! Τι ειναι αυτα που λες για την ηλικια σου??? Αλλες στην ιδια ηλικια προσπαθούν για το πρώτο. Αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εισαι μεγαλη! Απωλειες βιώνουν γυναικες σρ καθε ηλικια. Πολλες κοπελες εδω περα, ακομα κ μεσα σ αυτο τ θεμα ειναι κατω των 30 η 30 και εχουν μια η παραπάνω απωλειες. Παρε το χρονο σου, ασε το σωμα σου κ τν ψυχη σου να ηρεμησουν και οποτε εισαι ετοιμη προσπαθησε ξανα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...