Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλώς μας ήρθες Νοέμβρη🍁🍁 μήνα βροχερέ και φθινοπωρινέ🌈.... Όπως οι σπόροι πέφτουν και βλασταίνουν με χαρά.. Όπως τα φύλλα πέφτουν σιγανά.. έτσι να γεμίσουν οολες οι κοιλίτσες με μωρά🍁🧡🍁

evaa__

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πως είστε κορίτσια μου;; Εγώ περιμένω την κυρία σήμερα… Ακόμα εν αναμονή με κανένα σύμπτωμα… Πφφφφφφφ

Εύχομαι ολόψυχα να μην έρθει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μακάρι!! Μακάρι!! Αχ Παναγία μου πως θα ξημέρωθω απόψε...τι ήταν τούτο που με λαχε βραδιάτικα... 🫣🫣🫣

Μακαριιιιι, κάνε και ένα αύριο πρωί!!🩷

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Την είδα κι εγώ στη 2η!!! Αχ κορίτσι μου μακάριιιι, κάνε αύριο πρωί!! 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η ntina93 είπε:

Όταν μπήκα στο φόρουμ δεν ξέρω γιατί αλλά είπα "αυτόν τον μήνα θα μείνω έγκυος μαζί με τν μανταρίνι" ... Ταυτίστηκα μαζί σου...την βλέπω κοπέλα Μ !!! Εύχομαι για μια ξεκάθαρη γραμμουλα αύριο πρωινή!!! 

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! Μακάρι αύριο να σκουρινει!! 

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα♥️

Είμαι στην 9 ημέρα μου παίρνω 3 κολπικά χάπια ultragestan και έχω ακόμα 7 μέρες.

Ειχε καμία σύμπτωμα απώλεια γεύσεις;

Υπάρχει και μια εξάντληση χωρίς λόγο και πρήξιμο στο στήθος αλλά αυτό με την γεύση άρχισε λίγο να με τρομάζει 😟 κοντά πέντε μέρες έχει όχι από την αρχή.

@Mantarini @anna30Κορίτσια και εγω τις βλεπωω τις γραμμμουλες σας🌈🌈🌈🌈 Περιμένουμε νεα σας 🙏🙏🙏 Σε λιγο εχω ραντεβού για πρώτο υπέρηχο και εχω μια γλυκια ανυπομονησία 🥹🤍

Καλημερα κορίτσια μου!! @anna30 κ στις 2 φαίνεται η γραμμή φιληηηηηη κάνε ένα με πρωινά να φανεί καλααααααααααα!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@Mantarini δεν μπορώ να διακρίνω αγάπη, στείλε πρωινό τεστακι!!!

@elemi δεν έχει έρθει ακόμα. Το μόνο που με κραταει είναι πως δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ποτε έγινε η ωορρηξία γιατί τα τεστ μου τελείωσαν 14η μέρα.. Πιστεύω πως έκανα 16η μέρα γιατί είχα πονάκια. Αν ήταν τότε περίμενα εχθές κ έχω καθυστέρηση… Πφφφφγ δεν ξέρω τι να κάνω… Τετάρτη είχα αρνητικό τεστ ξεκάθαρα!!! 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lxrusa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα♥️

Είμαι στην 9 ημέρα μου παίρνω 3 κολπικά χάπια ultragestan και έχω ακόμα 7 μέρες.

Ειχε καμία σύμπτωμα απώλεια γεύσεις;

Υπάρχει και μια εξάντληση χωρίς λόγο και πρήξιμο στο στήθος αλλά αυτό με την γεύση άρχισε λίγο να με τρομάζει 😟 κοντά πέντε μέρες έχει όχι από την αρχή.

Απώλεια γεύσης όχι, μεταλλική ναι. Κάνατε πρόκληση ωορρηξίας ή απλά ξεκίνησες μετά την ωορρηξία τα χάπια; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Mantarini @anna30Κορίτσια και εγω τις βλεπωω τις γραμμμουλες σας🌈🌈🌈🌈 Περιμένουμε νεα σας 🙏🙏🙏 Σε λιγο εχω ραντεβού για πρώτο υπέρηχο και εχω μια γλυκια ανυπομονησία 🥹🤍

Τι ώρα;;; Αχ τι ωραία κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Απώλεια γεύσης όχι, μεταλλική ναι. Κάνατε πρόκληση ωορρηξίας ή απλά ξεκίνησες μετά την ωορρηξία τα χάπια; 

Τι ώρα;;; Αχ τι ωραία κοριτσάκι μου!!!! Περιμένουμε νέα σας!!!

Όταν είμαι κοντά στο οκτάωρο πριν πάρω το επόμενο χάπι αρχίζω να νιώθω γλυκό, πικρό, ξινό.

Αφού πάρω το χάπι μέσα στη 1 ώρα τίποτα απολύτως 🤷🏼‍♀️

Ναι έχει προηγηθεί πρόκληση οωρρηξίας με χάπια femara + 2 ενέσεις Και την μία τελική ένεση με προγραμματισμένη επαφή στις 2/11 και από την επόμενη μέρα τα utrogestan.

Σαν ανεπιθύμητη ενέργεια το γράφει στις οδηγίες που κοίταξα. Να πω την αλήθεια πιο πολύ με αγχώνει μήπως δεν κάνει να έχω τέτοια συμπτώματα, έστειλα ένα e-mail την γυναικολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει και η ίδια.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου♥️

στις πριν 16 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!! @anna30 κ στις 2 φαίνεται η γραμμή φιληηηηηη κάνε ένα με πρωινά να φανεί καλααααααααααα!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@elemi δεν έχει έρθει ακόμα. Το μόνο που με κραταει είναι πως δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ποτε έγινε η ωορρηξία γιατί τα τεστ μου τελείωσαν 14η μέρα.. Πιστεύω πως έκανα 16η μέρα γιατί είχα πονάκια. Αν ήταν τότε περίμενα εχθές κ έχω καθυστέρηση… Πφφφφγ δεν ξέρω τι να κάνω… Τετάρτη είχα αρνητικό τεστ ξεκάθαρα!!! 

Εμένα γυναικολόγος μου μου είπε ότι τα τεστ οωρρεξιας όταν βγαίνουνε θετικά συνήθως μετά από δύο μέρες γίνεται η οωρρεξια, Στην ουσία λέει απλά οργανισμός διαβάζει την ορμόνη λίγο πιο νωρίς από την αναμενόμενη ημερομηνία που εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε 🤷🏼‍♀️ Εγώ ένα χρόνο έκανα τεστ έβγαιναν θετικά αλλά στην ουσία επειδή είχα μία κύστη δεν είχα κάνει ποτέ οωρρεξια😕

Καλημέρα κορίτσια. @annie!γιατί δεν κάνεις ένα τεστακι να φύγει η αγωνία;; 

Κορίτσια έκανα τεστ σήμερα πρωί πρωί αλλά ήταν αρνητικό. Δεν διέκρινα καμία γραμμουλα. Τσάμπα η χθεσινή χαρά και αγωνία. Άντε να μου ρθει  να ηρεμήσω!  Περιμένουμε τα νέα από τα υπόλοιπα κορίτσια 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

καλε φίλη κανε ένα τεστακι να μας φύγει η αγωνία..μην ξεχνας ότι και η @elemi είχε αρνητικό τεστ και μάλιστα την ημέρα που περίμενε!!

@evaa__ κορίτσι μου με το καλό! θα περιμένουμε νεα σας ❤️ 

καλη εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! Εμένα μου τελείωσαν τα τεστ οπότε θα περιμένω να δω αν θα έχω καθυστέρηση για να κάνω άλλο..

στις On 9/11/2024 at 5:13 ΜΜ, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

Συγχαρητήρια, δυο τέλειες ροζ γραμμούλες με τέλειο φόντο. Μόνο χαμόγελα κορίτσι μου.

στις On 9/11/2024 at 5:09 ΜΜ, ο/η Susan είπε:

Γεια σας κορίτσια.

Σας διαβάζω ένα χρόνο τώρα, αλλά είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.

Λοιπον μετά από ένα χρόνο προσπάθειας με τον άντρα μου είχαμε θετικό τεστ εγκυμοσύνης, 4 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου. Δυο μέρες μετά πήγα για χοριακη η οποία βγήκε 83, μετά από δυο μέρες πάλι (μέρα αναμονής περιόδου) η χοριακη βγήκε 170, χαρήκαμε γιατί διπλασιάστηκε. Εκείνη τη μέρα όμως ειχα κάποια υγρά καφέ που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε ανοιχτό κόκκινο αίμα (όχι πολύ).

Με τις οδηγίες του γιατρού έκανα μια ένεση προγεστερονης και είμαι τώρα ξάπλα εδώ και δυο μέρες και παίρνω προγεστερονη πρωί-βράδυ κολπικά.

Αίμα πλέον δεν έχω (οποιουδήποτε χρώματος) αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη. Την Δευτέρα θα πάω για την Τρίτη μου χοριακη.

@Susan Συγχαρητήρια!! Είναι συνηθισμένο το κάφε-κόκκινο ειδικά στην αρχή κ αφού σταμάτησε  όλα καλά θα πάνε, με το καλό 😊🙏

στις On 9/11/2024 at 5:13 ΜΜ, ο/η elemi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου εμένα σήμερα όλη μέρα Με έτρωγε και τώρα έφυγα άρον άρον από το σπίτι και πήγα σε εφημερεύον φαρμακείο και έκανα το τεστ μου και είναι θετικότατο θα κάνω άλλο ένα αύριο το πρωί και Δευτέρα πάω πάω για χοριακή!! Τρέμω από το άγχος μου!

IMG_8030.jpeg

Ουυυ τέλειο καραμπινάτο θετικό 😊 άσε τα τεστ καλέ περιμένουμε τη χοριακή σου 🤞🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Άντε έφτασε η μέρα με το καλό να μπεις να δεις ότι όλα είναι μια χαρά!!! Να σκέφτεσαι θετικά κ περιμένουμε νέα σου🙏🙏❤️

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @annie!γιατί δεν κάνεις ένα τεστακι να φύγει η αγωνία;; 

Κορίτσια έκανα τεστ σήμερα πρωί πρωί αλλά ήταν αρνητικό. Δεν διέκρινα καμία γραμμουλα. Τσάμπα η χθεσινή χαρά και αγωνία. Άντε να μου ρθει  να ηρεμήσω!  Περιμένουμε τα νέα από τα υπόλοιπα κορίτσια 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

καλε φίλη κανε ένα τεστακι να μας φύγει η αγωνία..μην ξεχνας ότι και η @elemi είχε αρνητικό τεστ και μάλιστα την ημέρα που περίμενε!!

@evaa__ κορίτσι μου με το καλό! θα περιμένουμε νεα σας ❤️ 

καλη εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! Εμένα μου τελείωσαν τα τεστ οπότε θα περιμένω να δω αν θα έχω καθυστέρηση για να κάνω άλλο..

Έκανα μόλις ένα predictor early. Αρνητικότατο!!! Όποτε περιμένω από μέρα σε μερα

στις πριν 12 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Έκανα μόλις ένα predictor early. Αρνητικότατο!!! Όποτε περιμένω από μέρα σε μερα

υπομονή κορίτσι μου..δεν το βάζουμε κάτωωωωω!!!!

@Mantarini @annie! Τα τεστ εγκυμοσύνης είναι πραγματικά για πέταμα!έλεος όλα βγάζουν γραμμές χωρίς να είσαι έγκυος;;;; Τζάμπα λεφτά και κυρίως τζάμπα μας κάνουν να χαιρόμαστε!!!!εμένα εχθές μου τελείωσε η περίοδος οπότε μπαίνουμε σε νέο κύκλο προσπαθειών!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους 🤎 🍂 

Εμένα ο σύζυγος είναι με covid ελπίζω να μην κολλήσουν τα παιδιά!!!!εγώ το πέρασα Ιούλιο άρα είμαι καλυμμένη..προς το παρών αρνητικοι είμαστε οι υπόλοιποι 

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Mantarini @annie! Τα τεστ εγκυμοσύνης είναι πραγματικά για πέταμα!έλεος όλα βγάζουν γραμμές χωρίς να είσαι έγκυος;;;; Τζάμπα λεφτά και κυρίως τζάμπα μας κάνουν να χαιρόμαστε!!!!εμένα εχθές μου τελείωσε η περίοδος οπότε μπαίνουμε σε νέο κύκλο προσπαθειών!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους 🤎 🍂 

Εμένα ο σύζυγος είναι με covid ελπίζω να μην κολλήσουν τα παιδιά!!!!εγώ το πέρασα Ιούλιο άρα είμαι καλυμμένη..προς το παρών αρνητικοι είμαστε οι υπόλοιποι 

Εγώ θετικό είδα μόνο μια φορά που όντως ήμουν έγκυος με χοριακη 450 άσχετα της έκβασης της κύησης… Όποτε θεωρώ πως από τη στιγμή που είναι αρνητικό 14-15 μέρες μετά την ωορρηξία δεν είμαι!!! Ωχ περαστικά κορίτσι μου!!! Γρηγορη ανάρρωση εύχομαι κ να μην κολλήσουν τα παιδιά!! Το περνάει εύκολα τουλάχιστον ;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Εγώ θετικό είδα μόνο μια φορά που όντως ήμουν έγκυος με χοριακη 450 άσχετα της έκβασης της κύησης… Όποτε θεωρώ πως από τη στιγμή που είναι αρνητικό 14-15 μέρες μετά την ωορρηξία δεν είμαι!!! Ωχ περαστικά κορίτσι μου!!! Γρηγορη ανάρρωση εύχομαι κ να μην κολλήσουν τα παιδιά!! Το περνάει εύκολα τουλάχιστον ;

Σε ευχαριστώ!!με βήχα και συναχι και κομαρες.. όλο το ΣΚ μέσα το βγάλαμε και με πολύ διάβασμα με τα μικρά γιατί γράφουν τεστ και τα δύο... Δεν το λες και ευχάριστο Σαββατοκύριακο αλλά ευελπιστώ το επόμενο να είναι καλύτερο 🙄😒

στις πριν 11 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Η @Mantarini φταίει..το Δαφνί έχει υπερωρία..!!IMG_1188.thumb.jpeg.0dd972504397e3bcd8caac2548dddece.jpegIMG_1186.thumb.jpeg.c61ddd2f4130af414d0c32f1bf04766c.jpeg

Την βλέπω πεντακάθαρα!μακάρι να είσαι όντως έγκυος εσύ γιατί δεν γίνεται όλα να μας κάνουν λάθος τα τεστ!!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Την βλέπω πεντακάθαρα!μακάρι να είσαι όντως έγκυος εσύ γιατί δεν γίνεται όλα να μας κάνουν λάθος τα τεστ!!!

μακάρι κορίτσι μου να δω καθυστέρηση..

περαστικά σας εύχομαι...βιταμινούλες και σουπες..οι πρώτες 2-3 μέρες είναι δύσκολες!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Ο Νοέμβριος δεν μπήκε πολύ καλά για εμάς και συνεχίζει να εξελίσσεται άσχημα, για διάφορους λόγους. Μέσα σε όλα, έμαθα για μια νέα εγκυμοσύνη στο συγγενικό περιβάλλον, για την οποία χάρηκα πραγματικά παααρα πολύ!! Την περίμενα πως και πως!! Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, άρχισε να με επηρεάζει αρνητικά η σκέψη, πως από όλο μας τον περίγυρο μόνο εμείς δυσκολευόμαστε. Μετά την γέννα, είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο θέμα με ρίχνει ψυχολογικά. Το είχα πάρει πολύ χαλαρά και θετικά έως τώρα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανώ αχάριστη και συγνώμη αν ενοχλείται κάποια κοπέλα, δεδομένου πως το μωρό μου δεν έχει χρονίσει ακόμη, αλλά η καθεμία μας βρίσκεται εδώ για τους δικούς της λόγους. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως δεν συμβεί ποτέ ξανά το θαύμα που έγινε την πρώτη φορά…τελοσπαντων αυτά ήθελα να πω, γιατί πραγματικά δεν νομίζω πως κάποιος θα με καταλάβαινε καλύτερα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ βρε κορίτσι μου, δεν έχω κάποια εμπειρία προσωπική, οπότε δεν ξέρω τι να πω...  Αφού όμως είσαι στα όρια η αντίσταση, το παρακολουθείτε, ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικος και δεν έχει πέσει πάρα πολύ η καμπύλη ανάπτυξης, δεν υπάρχει ακόμα λόγος ανησυχίας...  Θα πας στο επόμενο ραντεβού και θα το δείτε. Άμα δεν πέσει κάτω από το 5% η ανάπτυξη του μωρού, μην ανησυχείς ακόμα... 😕 Θα κάνετε όλοι το καλύτερο για το μωράκι σας!! Έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις στο μήνα σου πάντως και να θεωρείται το μωρό τελειομηνο.  Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα πάντως, για να σου φύγει το άγχος! 
    • Ναι, είδα από το πινακακι σου ότι μπήκαν ακριβώς τότε. Και με το επίδομα γέννας, αυτά τα 2000€ (τώρα είναι παραπάνω) είχαν μπει κι αυτά ακριβώς στην ώρα τους. Ο ΟΑΕΔ δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει 😆. Εγώ από την επεξήγηση που δίνουν στα ΦΕΚ κι αυτά δεν καταλάβαινα τίποτα, οπότε είδα τώρα τα ποσά κι έκατσα κι έκανα τις διαιρεσουλες μου 😆 μιλάω για καθαρό μισθό, αυτόν που βλέπεις στην τράπεζα.  Πωπω... Τι έναντι μισθού και βλακείες... Είναι υποχρεωμένοι οι εργοδότες να το καταθέτουν, να φαίνεται δηλαδή, αλλιώς μπορούνε να φάνε πρόστιμο και καταγγελία. Ξέρω κι εγώ άτομο που του το καταθετανε το δώρο και μετά το ζητούσαν πίσω... Τραγικοί!! Πατάνε στην ανάγκη των ανθρώπων για δουλειά. Εγώ είμαι πολύ τυχερή στην εταιρία μου!! 😳  Ο άντρας σου @MarMar90 με βοήθησε πολυ, γιατί δεν είχα ιδέα. Μου είχε βάλει ένα ποσό ο ΟΑΕΔ τότε στην πρώτη εγκυμοσύνη και δεν ήξερα τι ήταν (είχε και το δώρο του καλοκαιριού τότε που νόμιζα ότι το είχα χάσει!!) 😆 απλά είχα χαρεί που το είχα πάρει μετά από μισό αιώνα, μη σου πω το είχα ξεχάσει κιόλας!  Η αίτηση είναι μια πάντως, αυτή για τα συμπληρωματικά, και βάζουν αυτοί του ΟΑΕΔ ο,τι πιστεύουν ότι είναι σωστό... Αυτή τη φορά θα το προσέξω περισσότερο, να δω τι θα μπει. 
    • @Demy93επειδη απ οτι καταλαβαίνω έχετε βρει ένα πρόγραμμα ήθελα να σε ρωτήσω  θα βγεις με το μωρό έξω αν ξέρεις ότι  η ώρα να κοιμηθεί θα συμπέσει με την έξοδο;  Γιατί σκέφτομαι ότι αν κάθε 1.30-2 ώρες κοιμούνται και πρέπει να είναι σπίτι δεν θα μπορούμε να βγούμε ποτέ 
    • Μην απογοητευεσαι πάντως  Σκέψου και η σύμβουλος ύπνου μού είχε πει ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για να τους αλλάξουμε την ώρα που νυσταζουν για βράδυ και πως με τα φώτα ότι καταφέρουμε αλλά θα πάρει χρόνο. Και εννοείται ότι και να αρχίσει να κοιμάται νωρίτερα θα γίνει σταδιακά δλδ από 2.30 στις 2 μετά 2παρα 1.30 κοκ μέχρι να φτάσει σε μια πιο νορμάλ ώρα.. Κοίτα εσύ να βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και σιγά σιγά θα φτιάξει και το ωράριο  Τα λέω για να τα ακούω κι εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...